Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
tekeyagd #2194 üzenetére
"kicsit elveszett a hitem a normális,besérülés és egyébmentes nők létezésével kapcsolatban...
"
Hát az utóbbi idők tapasztalatai és azok alapján amiket a környezetemben látok az én fejemben is pont ezek a gondolatok kavarognak éppen... A legjobb barátom is nemrég úgy átb@xta a barátnője akivel 4 évig együttvoltak, hogy csak úgy koppant. Felvette egy gyerek msn-re: "Szia, én vagyok a volt barátnőd új pasija..."
Együtt voltak, de közben a barátom háta mögött már a motoros csókával száguldozott fel a csúcsra... Hihetetlen.
És akkor majd jön valaki aki mondja, hogy itt mindenki depis és öngyi akar lenni, dehát Istenem, ezek után szerinem érthető ha kezdek elkeseredni én is. (A velem történt kis kicseszéseket meg fel se sorolom, nem férne bele a karakterszámba.)
-
-
tekeyagd
aktív tag
-
Tim82
félisten
Abban hol van a testnedvcsere?
Tekeyagd: Te vezetsz
és azért nekem is volt valami futó kalandom két hónapja... ha úgy vesszük... bár az kapcsolatnak nagyon nem volt nevezhető.
Különben a tegnapi estém (sörözés egy haverral) elég vicces volt - amikor tőlem kérnek tanácsot nőügyekben, asszem, közel van a világvége.
-
orbano
félisten
Összefutottam ma az (ex)exemmel, akivel 2.5 évig együttvoltunk. Annak ellenére, hogy nem éreztem iránta mér vonzalmat, mégis nagyon kikészített a találka :S Csak tudnám miért...
-
Kokkantas
senior tag
Isten ments attól, hogy legyen valakim... jó egyedül. Sokkal jobb így...legalább senki nem szól bele abba, hogy mit csinálok, mikor csinálom, miért csinálom és hol csinálom... No meg összebújni valakivel... undorító. Az a jó, ha hazamegy az ember és a csönd és nyugalom várja.
-
Pala
veterán
Valami ilyesmi...bár nem tudom, hogy pontosan mi lenne a helyes megfogalmazás. Volt néhányszor lehetőségem, hogy lecsekkoljam (tudta nélkül), hogy igazat állít-e, amikor valamilyen indokkal el kellett halasztania vagy le kellett mondani egy találkát. Egyszer sem akadt fent a szitán, ezért nem is kutakodtam tovább, mert már a saját lelkiismeretem kezdett fúrni miatta.
Viszont vannak olyan dolgok is a személyiségét, mentalitását és szokásait illletően, amiken tudna változtatni, ha akarna, de erre meg nem hajlandó... na ez az, amire viszont kicsit pipa vagyok néha. -
Pala
veterán
válasz
ladybug #2175 üzenetére
Az enyém kicsit más helyzet, bnőmnek rengeteg olyan elfoglaltsága van, amit kötelességből vagy kényszerből kell csinálnia és sok idejét elveszi. Nem csak rám, hanem a barátaira sem nagyon jut ideje. Emellett szegényke nagyon beteges típus, gyakran elkap valami nyavalyát, ami ágyhoz szegezi. Legutóbbi 3 alkalommal, mikor találkoztam vele, mindannyiszor beteg volt. Áldatlan egy állapot ez.
-
ladybug
őstag
Akkor ez szeretet vagy szánalom?
Egy barátom szintén ilyen helyzetben volt. A lányt szerette, de aztán jöttek-jöttek a problémák, és nem egyszerűnek tűnők. Aztán "most nem akarok találkozni", "most magam alatt vagyok", "most hagyj egy kis időt"...ezek voltak a kifogások. Aztán szerencsére megjött az esze, mert átlátott a szitán. És igaz, hogy voltak problémák, de a hazugságok nagyobbak voltak.
-
Tim82
félisten
"Most végre van valakim, és valóban voltak/vannak problémák, de ha választanom kéne, hogy ezt csinálom-e tovább vagy újra egyedül leszek egy későbbi, esetlegesen jobb kapcsolat reményében, hááát... kitartok az előbbi mellett, egyelőre."
Nem azért, de úgy gondolom, megtehetem, hogy ne azért legyek együtt valakivel, hogy legyen valakim. (Akkor lenne.
) Inkább kivárok egy jobb(nak látszó) kapcsolatot, mintsem belemenjek egy biztos állóvízbe...
-
Pala
veterán
Én is majdnem 3 évig egyedül voltam, miközben láttam, hogy körülöttem mindenki boldog, mindenkinek van valakije. Megpróbáltam elfogadni, hogy nekem egyedül kell boldognak lennem, de rájöttem, hogy ez zsákutca. Most végre van valakim, és valóban voltak/vannak problémák, de ha választanom kéne, hogy ezt csinálom-e tovább vagy újra egyedül leszek egy későbbi, esetlegesen jobb kapcsolat reményében, hááát... kitartok az előbbi mellett, egyelőre. És nem (csak) azért teszem, hogy elmondhassam, hogy nekem is van valakim, hanem azért, mert szerelmes vagyok, a gondok ellenére is. -
The DJ
addikt
Szó mi szó már eléggé kezdek besavanyodni az egyedüllétbe. Jó lenne néha valakivel összebújni és úgy hazajönni hogy nem számít mennyi a gondom úgyis várni fog valaki, aki ezeket azonnal feledteti velem amint belépek az ajtón...
Én egyébként megértem Palát. Neki is hosszú idő óta nem volt már kapcsolata és végre talált egyet
Talán nem tökéletes és nem is az az igazi húdeszeretlek filmbeillős romantikus párkapcsolat, de még így is többet nyújt, mint amit az egyedüllét adhat. És természetesen kitartással és odafigyeléssel mindenen lehet változtatni. Úgyhogy azt mondom, hogy amíg ő maga lát esélyt a változtatásra és kicsit is boldog, addig ne adja fel. Ki tudja mit hoz a jövő
-
The DJ
addikt
Hurrá-hurrá ma reggel ébredéskor realizálódott bennem, hogy biza pont most vagyok egy éve egyedül. Hát nagyon nem éreztem, hogy ennyi idő eltelt azóta és fogalmam sincs, hogy ennek most örülnöm kéne-e vagy sem. Mindenesetre fura.
-
fokukac
nagyúr
válasz
dr faustus #2158 üzenetére
na, erről próbáltam én is beszélni.
-
frame>24
addikt
válasz
dr faustus #2158 üzenetére
-
dr faustus
senior tag
Mióta antiszoc, aki nem jár moziba/színházba/koncertre?
Az nem antiszociális, ha valaki nem jár társaságba, az antiszociális, ha valaki úton-útfélen lázad a társadalmi elvárások ellen, mindegy, miről van szó. Két példát is tudok mondani antiszociális személyiségzavarban szenvedőről: Tom Sawyer és Huckleberry Finn.
-
tildy
nagyúr
válasz
dr faustus #2154 üzenetére
Tudod az a durva, hogy olyan beszél itt "antiszociális emberekről" , aki még egy ph találkára se dugta el az orrát
Mióta antiszoc, aki nem jár moziba/színházba/koncertre?fokukac. PErsze , persze, jó kifogás . Antiszociális
-
Majstor
senior tag
válasz
tigerscorpio #2141 üzenetére
Amelyik utál az meg
-
dr faustus
senior tag
válasz
fokukac #2140 üzenetére
Az antiszociális az stimmel, de az, hogy nem normális... Rengeteg antiszociális ember van, tekinthetjük normálisnak is, akár.
Egyébként érdekes, hogy a racionalizáció mennyire előtérbe kerül egy ilyen kis egyszerű dolognál is, mint a filmnézés, pedig a moziban randizás egyáltalán nem a filmről szól. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra #2105 üzenetére
Mondom,
nem is emlékezett rám, szal nagy benyomást valszeg nem tettem rá...
bár azzal érvelt hogy az utóbbi időben sokszáz új embert ismert meg köszönhetően a médiának...
az őőő-zős korszakon már túlestem, szal ettől nempara, ha bevállalja a meeting-et,
már talán egy negyed sikert elkönyvelhetek -
elmoraan (r)
aktív tag
-
orbano
félisten
válasz
Ezt Palának is magyarázd el
Még nem jött ár a nők szeretetének kegyetlen kizsákmányolásának elvére
-
orbano
félisten
"Utólagos manipulációkkal és teperéssel sikerült helyrebillentem a kapcsolatot "
Azt ugye tudod, hogy a teperés és kiengesztelés nélkül is ugyanígy ment volna? Sőt, jobban?
"A problémák, amik ezidáig megvoltak, még most is jelen vannak"
Ezek után ne is számíts másra, elveszted a nő megbecsülésést szépen lassan. Ha összevezsel egy nővel, azt tedd rendesen, ne engedj az igazadból, hacsak nincs valami nagyon nagy vaj a fejeden.
-
fokukac
nagyúr
válasz
jó. mutass egy olyat, aki bármire képes értem.
--------------------------
-
tigerscorpio
aktív tag
Amelyik Nő szeret, az Bármire képes érted...
-
fokukac
nagyúr
na jó, látom ide csak antiszociális nemnormális alakok járnak.
-
Pala
veterán
Én csak azért nem szeretek, mert:
1. nagyon drága
2. a filmek 99%-a nem is érdekel (nagyon kevés filmet nézek)
3. ha mégis meg akarok valamit nézni, akkor pedig torrent.
4. megdöglött a légyHa pedig valakivel együtt akarok menni, akkor rá vagyok kíváncsi, nem a filmre.
Mindezek ellenére egy közös filmezés (nem feltétlenül mozizás formájában) kellemes élmény lehet, de korántsem randevú címszó alatt, szerintem. -
Pala
veterán
Ne izguljatok, ez nekem is váratlan fordulat volt.
Én abban a szent pillanatban, mikor befejeztem a búcsúlevél megírását, már tudtam, hogy itt vége lesz, és nincsen visszaút, nincsen mégegy esély...és mégis lett, mert tévhitben éltem...de hogy mekkorában!!! Életem egyik legnagyobb félreértésében volt részem. -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint #2122 üzenetére
Hát figy, én ha beleélem magam, azt nem moziban fogom tenni
Sőőőt.
De egyetértek palával ->elapazarolt idő, amit egymással is lehetne tölteni.Pala :
Nem mondok semmit, nem mondok semmit, nem mondok semmit
Főkukuc: Moziban? A jelenlegivel sosem
Az exszel egyszer, a sziklát .Itthon nagyon ritkán nézünk filmet, deha mégis az mégiscsak más, párnák közt, egymáshoz bújva , satöbbi. A moziban meg senkinek nem vagyok kiváncsi a "nemi életére" , hacsak nem a film főszereplőéjére,, pont így a sajátomét se rakom kirakatba.
-
Pala
veterán
Nem, sőt, még nekem kelllett kiengesztelnem.....
A lényeg, hogy múltkor, mikor véglegesen szakítottam vele (az elhatározásom valóban végleges volt), még nem tudtam, hogy az ok, ami miatt szakítok, igazából egy QRVA nagy félreértés része. Azután derült ki nem sokkal...ezt most nem részletezném, mert nincs erőm kisregény írni. Ő megkapta a jó lehordós búcsúlevelemet, az volt a szerencsém, hogy valamilyen érthetetlen elhatározás okán felhívtam még mielőtt az elolvasta volna és már előre elkezdtem neki tisztázni a helyzetet telefonon. Utólagos manipulációkkal és teperéssel sikerült helyrebillentem a kapcsolatot (pedig onnantól, hogy elküldtem azt az üzenetet, már úgy gondoltam, hogy innen ha akarom sem tudom már visszafordítani a dolgokat), csodával határos módon. Legutóbb pl. egész jól együtt voltunk. A problémák, amik ezidáig megvoltak, még most is jelen vannak, csak szerencsére enyhébben. De hogy mi lesz, nem tudom..... -
Pala
veterán
válasz
TrollBalint #2126 üzenetére
Szerintem jól teszed.
A harmonikus élethez nincsen szükség számítógépre. Ha tehetném (értsd: mindig lenne kivel elmenni valahova) én se nagyon kapcsolnám be a gépet.
-
TrollBalint
addikt
nem ebben a topikban régen voltam, az egész prohardveren régen voltam. Most eljöttem a könyvtárba tanulni, de valahogy nem jött össze
inkább majd holnap
(újabban a gépezésről is kezdek leszokni...)
Én randikor mindig meghivtam a hölgyet valahova, kis üditő, vagy akármi és séta
(nem szeretem a mozit, mert nem olyan filmeket játszanak ami érdekel, ill. a jegy is drága
)
-
Pala
veterán
válasz
TrollBalint #2124 üzenetére
Hát én speciel jó régen láttalak ebben a topikban, az biztos.
A mozis dologhoz: ha előtte/utána van beszélgetés és tényleges ismerkedés, akkor akár még szerves része is lehet a dolognak. -
TrollBalint
addikt
én ezt a mozis témát úgy gondolom - bár sosem volt mozis randim - hogy az emberke nézi a filmet, ami nyilván romantikus, bele éli magát, és akkor ott van a leendő kedves, és az még nagyobb "beleélést" nyújt neki. (nem tudom szebben, érthetőbben megfogalmazni, ma kicsit kilőttem magam agyilag
)
(#2120) Pala : én úgy gondolom, ha egy fiú elvisz egy lányt moziba, akkor utánna nem az van, hogy mindenki hazamegy és kész
akokr jön a megismerés. legalábbis én igy csinálnám
-
golyani
őstag
megnézem már ezt a Closert én is, felkeltettétek az érdeklődésemet. magyarul, is angolul is
-
tildy
nagyúr
Gonosz vagy
ti meg persze rögtön lecsaptátok a magas labdát, én meg égtem , mint tüzifa a kandallóban.
Fokukac: mivel azt mondták "aranyos" volt, ezért gondoltam, eléggé aranyköpés "lehet", szóval ezért ment aláírásba.MEg kicsit finomítanám a véleményem, mielőtt néhányan félreértelmezik: Nem, nem nézek le senkit, aki moziba viszi randira a csaját , ő élete, ő randija
De engedtessék meg, hogy a saját életemben "mihaszna oktalanságnak" tartsan a mozis randit saját magam számára
-----------------------------------------------------
Jéééé egy pala
Mesélj mi a harci helyzet? Csaj? Tea? -
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #2116 üzenetére
Hát figy, ennyi erővel a nyílt utcán is masszírozhatnád a testrészeit , nyalogathatnád a száját .
Nem tudom, nekem mozifilm még ilyet sosem okozott. Biztos bennem van a baj..A legnagyobb hüyleségnek tartoma mozis randit, hiszen se beszélgetés, se egymás nézése, hameg a moziban meg nem a filmre figyel az ember, akkor meg minek egyáltalán moziba menni?
Én ha együtt akarok lenni valakivel, akkor vele vagyok , vele foglalkozom , és nem mellette, egy nagy kivetítővásznat bámulok. Legalábbis tuti nem egy kapcsolat kezdetén.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #2110 üzenetére
Hát ez úgy volt...
Tbs , tim82 segítsetek már
Szóval tudod van az a hülyeség, hogy egyes pasik randevúzni vacsorára meg moziba viszik el a leendő nőjüket. Én meg mondtam hogy ez milyen nonszensz már? Mert ugye , ha az ember a moziba megy, akkora a filmre megy el, nem a nőre.
Utólag persze korrigálhattam, hogy azt akartam mondani, hogy az ember általában film miatt megy el a moziba, nem azért , hogy a nővel foglalkozzon , beszélgessen satöbbi. -
fokukac
nagyúr
válasz
frame>24 #2097 üzenetére
ugye-ugye?
ez olyan film egyébként, amit én legalább 10-szer láttam. egyrészt a mondanivaló miatt, másrészt pedig nagyon szépen beszélnek benne angolul...a legviccesebb az volt, amikor megnézettem az akkori barátnőmmel is (akivel 7 évig jártam), és megkérdeztem tőle a végén, hogy na? erre azt válaszolta : már rég ki kellett volna dobnod...
mondjuk ez meg is történt nem sokra rá.
-
orbano
félisten
válasz
frame>24 #2097 üzenetére
szerintem ő testesíti meg a filmben az egyetlen egyenesen gondolkodó ember szerepét, amolyan igazi "férfiállat" archetípus. Nekem ezért szimpatikus, még ha túlzott is egy kicsit (bár én kifejezetten magamra tudok benne találni, és szerintem a férfiak nagy többsége is, max. nem merik bevallani)
-
orbano
félisten
válasz
[lAyCsI] #2102 üzenetére
kicsit túlgondolkodod ezt a témát. félek ez a leveleidben is lejön, hogy nagyon odafigyelsz arra, hogy tetszen a nőnek amit írsz, cselekedsz. szarjál bele. érdekel a nő, te adod magadat, amikor úgy érzed el akarod hívni elhívod, ha nem jön, hát nem jön. ez is olyan, mint a pókar: amit beraksz, azt vedd úgy, hogy elvesztetted. így lesz csak sikered
szóval nem kell ide semmi extra, csak legyél tökös, szemtelen. az felkelti az érdeklődését.
-
tildy
nagyúr
válasz
elmoraan (r) #2093 üzenetére
Hallottam hát
Hát nem hinném hogy boldog az , aki reménytelenül szerelmes, de ha ebben leli örömét, hát tegye. -
Integra
titán
válasz
[lAyCsI] #2094 üzenetére
you sztupid fákk!
de neked legalább már van mire feszkóznod mert találkoztál vele és lesz kapásból alaptémakör, ez nagy előny, mert ha ügyes vagy, nem őőőőzés lesz hanem tényleg érdekes diskurzus
meg persze bevállalod vele a buktát is, de ezt szerintem úgyis nyugodtan lemered írni neki, nem féltelek
Aktív témák
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest