Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
I_Am
veterán
-
Bubu79
addikt
Tényleg nem érted? Tényleg úgy gondolod, hogy az emberek passzióból szakítanak? El sem tudod képzelni, hogy azért szakít valaki, mert egyszerűen nincsen más választása, nem hagytak más lehetőséget annak ellenére, hogy esetleg még mindig szereti a másik felet?
Van, hogy a másik fél meghagyja a piszkos munkát az embernek, mert így kényelmesebb és nem kell még magyarázkodni sem... Sőt... Még meg is sértődhet...
-
tildy
nagyúr
Mivel összvissz két hosszabb kapcsolatom volt/van, tényleg nem.
De miért is ez a fejingatás, főleg ha a csaj let tkirakva és nem fordítva? nem értem. Elmagyarázhatnátok, mert tényleg nem vágom, ehelyett ezzel jöttök, hogy nem voltál még ilyen helyzetben. Valóban nem. De arra kiváncsi vagyok, miért okoz problémát ez nektek, hogy a kidobott ex ismerőssel/munkatárssal, stb, jár ?
-
Kokkantas
senior tag
Nekem is ilyen volt az exem is egyik barátom között... És kibaszottul szar volt. Most már nem érdekel annyira, csak irritál mind2. Mondjuk ott az csaj hagyott ott engem...
[OFF]Lementem a buliba...voltam 20 percet... Az a haver aki az exemmel jár elkezdett jópofizni, no meg az ex is... Mondtam, hogy én semmi mást nem akarok, csak annyit, hogy nem szóljanak hozzám ők ketten,és ha nem nem fejezi be most rögötön akkor hazamegyek...haza is jöttem.
Annyit az egész megért, hogy a csajok nagyon örültek nekem.
[/OFF]
-
tildy
nagyúr
válasz
tekeyagd #3588 üzenetére
Figy ha az exem a legjobb barátnőmmel jönne össze , akkor a barátnőmet félteném
De nem lennék dühös rá.
Ha mostani kedvesem elhagyna, és egy munkatársammal jönne össze , akkor nagyokat néznék (pasikkal dolgozom)De ha egy munkatárs csajjal , akkor miért is kéne dúlnom fúlnom rá, főleg ha én hagytam/hagynám ott?
-----------------------------------
Szóval mi is a gond? Ő hagyta ott a csajt. A csaj meg miért ne jöhetne össze bárkivel, legynen az munkatárs, vagy barát? Miért kell ezen besértődni annak, aki kirakta a csajt?
Persze lehet én érzem rosszul a "nemrég szakítottam egy lánnyal" szöveget, mert ha fordítva van, mint ahogy írom, akkor viszont másképp gondolom. -
orbano
félisten
válasz
kicsitomi88 #3585 üzenetére
nemreg szakitottam egy lannyal, akit egy koliban ismeretm meg a kollegam/evfolyamtarsam/baratom reven. kvazi o segitett vele osszejonni. most osszejottek. es ezt a srac ex baratnojetol kellett megtudnom... es nekem ezzel az emberrel kell egyutt dolgoznom napi szinten, meg jopofiznom.
groteszk, nem?
-
orbano
félisten
mekkora egy gusztustalan undorító kifordult torz világban élünk ... ezt nem akarom elhinni
-
Majstor
senior tag
válasz
Kokkantas #3582 üzenetére
Kokkantas, vegyél fel egy papírzacskót, írjad rá a saját nevedet majd mindkettőnek (csajnak meg a Hősnek) a kezébe nyomj egy névre szóló darabot, majd a Hősnek mondjad azt, hogy mindjárt itt a Szilveszter és ideje lesz tusolni...ha utánad szalad a "Hős", akkor majd gyorsan valakivel fogadsz ott a helyínen pl. XxXFt-ban, hogy nem meri a fejére húzni a Kokkantas papírzacskót és úgy táncolni 10 percig...ha nem tudsz villámgyorsan alkudozni akkor vigyél hagymát, keresztet meg szenteltvizet...ha nincs ezekből otthon akkor jól jön a zsebteleportáló berendezés is
-
Kokkantas
senior tag
válasz
bolondember #3581 üzenetére
Egyébként is megérdemelne a srác egy kis testápolót... De inkább hagyom a fenébe, mert tuti "mártír" lenne belőle...
Inkább térjünk vissza a Nők, nőügyekhez....
-
Kokkantas
senior tag
válasz
bolondember #3572 üzenetére
Lemennék megtenném... Az a szomorú, hogy valóban odaadnék neki egy papírzacsit, hogy húzza a fejére.
Tuti felháborodna. No meg a hős barátja is védené...
-
Niquis
aktív tag
Alapvetően nem szabad felmerülnie, hogy aki iszik-dohányzik-szórakozik, értékes ember lehet-e, mert természetesen igen. Ennek ellenkezőjét állítani sznob, álszent és korlátolt dolog.
A probléma itt is a _hogyan_-nal van: gondolom ti azokat látjátok gyakran, akik a mérték nélkül mozgalom hívei, és a pofádba füstölnek, akárhová mész; az orrod elé hánynak a piától; és számukra a szórakozás egyenlő a balhéval.
Ez a különbségtétel fontos. Valódi tettek alapján ítéljünk már, ne haragból jövő általánosításokkal. -
Jenő
aktív tag
válasz
bolondember #3574 üzenetére
Egyetértek azzal, hogy a dohányzás jellemgyengeség (pedig én magam is rabja vagyok), de attól még lehet valaki értékes.
Én például értékes embernek tartom magam annak ellenére, hogy iszom, dohányzom, szórakozni járok, ugyanis mindezek melett megértő, hűséges, becsületes és őszinte vagyok.
-
Jenő
aktív tag
válasz
darnellsmith #3571 üzenetére
"..a mai csajok nagy része iszik cigizik bulizik, ergo számomra meg még ahogy néztem jópár hasonszőrű férfitársamnak ezek nem túl imponáló dolgok. csak nagyon nehéz megtalálni ebbe a mai világban az értékes embereket.."
Ezzel ugye nem azt akarod kijelenteni, hogy aki dohányzik, fogyaszt alkoholt, szórakozni jár, az nem értékes ember? (kiemelném, hogy ez egy kérdés, tehát én _nem tudom a választ_, kíváncsiság hajt.)
-
darnellsmith
senior tag
sziasztok.
szia Pala. ahogy vissza olvasgattam egy kicsit néhány commentedet , jópár hasonló dolgot véltem felfedezni. Én is elég különc vagyok, a csajozással énis elég sokáig hadilábon álltam etc., ill sokáig gondolotam hogy nincs is olyan csaj aki csak kicsit is hasonlítana rám, vagy elfogadná a hülyeségeimetde aztán lényeg, neten beszéltem egy csajjal aztán találkozgattunk is párszor, és bejöttünk egymásnak, most is együtt, vagyunk több mint 1 éve. mondjuk ez nem vmi hujdenagy időtartam de vhol elkell kezdeni
de amúgy egyetértek azzal aki azt irta hogy a mai csajok nagy része iszik cigizik bulizik, ergo számomra meg még ahogy néztem jópár hasonszőrű férfitársamnak ezek nem túl imponáló dolgok. csak nagyon nehéz megtalálni ebbe a mai világban az értékes embereket, élőbe nemsok esélyt látok rá, neten meg talán még annyit se. szóval számomra (se) annyira egyszerű ez a csajozós téma, aztán kinek így kinek úgy
egy a lényeg csüggedni nem szabad, üdv -
7
addikt
válasz
bolondember #3565 üzenetére
Előre el kell készíteni, hogy ne lássa, macska, aztán megetetni vele. Szeretné...
-
-
Kokkantas
senior tag
Valakinek nincs kedve helyettem este házibuliba menni?
-
fokukac
nagyúr
jajj, lányok, mindjárt elpirulok...
Ui. ráérsz?
Uui. ma este kétszer is hívtam a csajt, és nem vette fel. pedig hirtelen rám szállt két színházjegy holnap estére...
de nem érdekel, ma reggel 9-től este 8-ig egyetemen voltam, majd 3 órát fociztam, most megittam két sört, jól vagyok én így is. : ) -
dr faustus
senior tag
Most olvastam egy könyvben:
Miért tettetik a nők az orgazmust?
Mert azt hiszik, hogy érdekel... -
lorcsi
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #3533 üzenetére
Te ma'n foglalt vagy , minek dicse'rjelek
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #3533 üzenetére
Téged a belső értékeidért szeret.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
dragonfx #3523 üzenetére
haverkolléga sztorija:
pultot támasztja, odalép egy csaj és ránéz és kérdez:
-Te is csak dugni keresel lányokat, mi?miután Dave felvilágosította a Hölgyet (h nem, Ő nem olyan), az is megenyhült..
ui.: ilyenek lennének a mai fiatalok?!
@tildy: ha már pasikat dícsérsz, engem kihagysz?
-
aesir
veterán
válasz
fokukac #3525 üzenetére
Legyen már nagyobb önbizalmad! Jó pasi vagy, hülye sem vagy..., szerintem túlbeszélted a dolgot. 3 órát beszélgetni akkor is kimerítő, ha nem egy munkanap végén történik
Ha visszajön a csaj, akkor nyeregben vagy, de akkor már jobban randiszaga legyen a találkozásnak
Ajánlom hogy összejöjjön, különben...
-
fokukac
nagyúr
na, ma randiztam egy csajjal, szép volt, jó volt, gyönyörű volt;
gyorsan elszaladt ez a 3 óra, és egészen úgy tűnt, mintha jól érezné magát, sokat nevetett, de ennek ellenére (a legvégén mutatott viselkedéséből, ) most valahogy mégis úgy érzem, hogy buktam a dolgot...(persze lehet, hogy azért, mert fáradt volt nagyon)
de majd meglássuk, a vak is aszondta.
nem tudom, látom-e még, de ki tudja...
-
frame>24
addikt
válasz
dragonfx #3523 üzenetére
na, itt egy gyöngyszem, idén nyárról:
(parti szórakozóhelység pultjánál leülünk egy ismerőssel; a beszélgetés alanya utóbbi srác és a pultoscsajszi)
- Szia, mit kérsz?
- (unottan) Mindegy.
- Mindegy?! - Nem mind1, h felmégy b*ni, vagy b*szol felmenni...
- (hö..) [telefonszámod=?]
... -
dragonfx
veterán
Jó mind1 hagyjuka témát valaki mondjon valami nyálasnak ígérkező csámcsogós témát.
Ja és aranyköpés ami cska úgy beugrott most
Félig off>> "Egy jó dugás minden kapcsolatot helyrehoz"
-
-
bocX
tag
"Csak ne légy követelőző."
Hat az nem igazan szoktam, valszeg anno is azert buktam bele ebbe, ill. jutottam el idaig, beletorodtem az lcsb-be. Mondjuk akkor mas is osszejott, ami miatt ilyen vilagvege hangulatom lett, kb ez a mindenki hagyjon beken szitu, aztan teltek az idok, de mara meg mar tul sok ido telt, es nagyon banom Szoval ha valami miatt nem jon ossze, akkor hagyom ugyis, akkor legalabb tudom, mert most iszonyat nagy kerdojel van a fejem felett, kb így
Csak igy masodszor nekifutni...haatt.....vagy nem lehetetlen?!?! -
dragonfx
veterán
válasz
bolondember #3508 üzenetére
milyne szövegértés?.egy gúnyhozmilyne szövegértés kell?
..de te mér szólsz be?
..fel vagyok nőve, ember vagyok, találtam, férfi vagyok és amugy meg neked kibaxattulsemmi közöd nincsen ehhez, és ha nem tudsz értelmesen hozzászólni még1 kényes témában sem, hanem cska más topikok alapján beírsz egy wordbe kikopizott dolgot, amit bemásolgatsz nekem, nem beszélve arról amit nem is a te szádból lehet hallani hanem mástól vetted át..akkor inkább kussolj és ne írjál semmit..amit két amerikai honfitársunk írt egyáltalán enm sértő mert éreztem benen a poén hátteret, viszont ez amit te írátl igenis az, de nem is értmemire fle írtad ezt mikor az előzőben éppen kiálltál mellettem.,...
-
-
Pala
veterán
Semmi érdekes. Asszony elfoglalt (sajnos tényleg...beszéltem vele), úgyhogy most egyelőre kihúzom a következő találkáig, aztán majd meglátjuk.
Az iwiwes dolog kimenetele csak rajtam múlott, de én nem akartam semmi többet, mint egyszerű barátságot (az sose jön rosszul), ez sikerült is.
-
tildy
nagyúr
Tegnap találkoztam a wiw-es "rajongómmal".
Tökjól elbeszélgettünk, úgyhogy örülök, hogy csak amiatt mert bejövök neki, nem zártam ki annak a lehetőségét hogy egy ismeretlen ámde lehet értékes embert ismerjek meg. -
-
bocX
tag
hat igen...mar most nagyon banom az egeszet, es kb egy eve ismertem meg es amit egyutt toltottunk idot az nagyon jo volt, es most kezdenek leginkabb elojonni. es ezert is irtam ide...hatha valaki ad egy kis biztatast. bar nem is tudom hogy kezdjem. csak egyszeruen kerdezzem meg tole hogy van. az a baj az utobbi 2 honapban nem lattam, max levelet tudok neki irni. programot tudok szervezni: szinhaz, korizas, meg van ket belepom balba is, csak lehet ez olyan hirtelen jonne?!
-
hanee
senior tag
Szerintem mindenképpen próbáld meg, minél előbb. Az elvesztegetett időnél csak az a rosszabb, ha már valami miatt soha többé nem teheted majd meg (ne adj isten talál valaki mást). Veszíteni nem fogsz rajta, legrosszabb esetben kosarat kapsz, viszont ha nem lépnél semmit, lehet egész életedben bánnád, hogy meg sem próbáltad.
Hogy veszett fejsze nyele-e ez csak akkor derül ki ha megpróbálod! Attól hogy csak köszönő viszonyban vagytok, még lehet hogy teljesen mást gondol rólad (persze ezzel nem akarok fölösleges reményt kelteni benned, de mégis, kifelé az emberek sokszor mást mutatnak, mint amit befelé gondolnak, éreznek)hanee
-
bocX
tag
Ami mar kb egy eve lezajlott esemeny, azt erdemes valamilyen modon firtatni, vagy hagyni kell, keso banat, eb gondolat alapon?
Szoval tortenet lenyege, kb egy eve ismertem meg egy csajt, az ismerkedes vege fele, amikor kb lett volna valami, ott elbenaztam, es akkor azt a valaszt kaptam: lcsb. A mai napig viszont nem talalok hozza hasonlot, mondhatni, vele eltudnam tolteni az idomet. A ciki az hogy kb mikor kimondta hogy lcsb en huje voltam, nemtom miert akkor kicsit keson kapcsoltam...folyamatosan mindig eszembe jutott, de nem leptem, hogy visszakapjam, most meg egy ev tavlataba ezt mar nagyon banom , mert kb minden honapban gondoltam ra, foleg ha meglattam, de koszonesen kivul nem volt semmi. Szal ez mar veszett fejsze nyele, vagy meg van esely ra, hogy feltudjam kelteni ujra az erdeklodeset? -
azbest
félisten
Egyébként annak aki azt hiszi, hogy a fájdalomcsillapító veszélytelenebb mint a fogamzásgátló... hááát...
biotechnológia üzleti szemmel előadáson mesélte az előadó, hogy manapság 15 év egy gyógyszer bevezetése és rengeteg dolognak és tesztnek meg kell felelni.. bármelyiken megbubik, akkor kuka...
Felhozta példának a fájdalomcsillapítók hatóanyagát... hogy a mai szigorú szabályoknak nem felel meg egyik sem... de mivel nem tudnak ma sem jobb megoldás így nem tiltják be.
Másképp szólva minél régebbi egy gyógyszer annál enyhébb követelményeknek kellett megfelelnie. -
dragonfx
veterán
Ebben az esetben gázpedál nélkül is "megy" a dolog.....
De ha ezen jár az eszed akkor szólj Tiv-nek hogy erős szükségeleted van egy kiba vad dugásra az új cadillac ctsben szigoruan tempomattal autováltóval hogy mind2 kéz szabad legyen,..Ez esetben én még 30cal se mennék...
Tiv>>Ez odabax....rakom aláírásba
bolondember>>igen szemét dolog játszani más érzelmeivel de egy fórumról tft mögül ilyet nem veszek fel, ezena téren nem vok ennyire érzékeny teremtés, jól jól van ici pici kicsi fiacskám
Aktív témák
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest