Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember #3498 üzenetére
Ave bolondember, a munkába indulók köszöntenek Téged
Kidus (#3492): egyébként igen, a modikkal szemben ez az elvárás, tessék neki megfelelni!
(juj, 12 órás ban-t kérek, mert csak este leszek újra PH!-n!
)
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #3498 üzenetére
Kozbe irtam egy ps2:-t. En orulok ha vannak aktiv tagok a PH-n, mert nem unom el legalabb az eletem
Es tenyleg nem sertodtunk meg, de ne offoljunk ide tobbet, gyere OT
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
tiv83us #3497 üzenetére
én azt hittem, a csöpögő szarkazmus lejön, sry, elnézést, ezennel mindkettőtöket megkövetlek!
Elnézést!amúgy elmennék a picsába, csak az az igazság, h a 12 órás műszakom 7kor jár le, így még másfél órát itt kell raboskodnom - még jó, h a Dűne-ciklus egyik kötete itt van...
további jó fórumtrollkodást...
mod
ff
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #3496 üzenetére
Hat valszeg elb@sztad a hsz szerkezetet, mert mind a ketten kinda megsertottunk rajta Kidussal. De ez legyen a legnagyobb a problema, joejt Neked, en meg tallozom kicsit a PH-t.
Persze ez nem azt jelenti, hogy huzza a picsaba, csak mar nalatok keso vanps: Lehet neha tul erzekenyek vagyunk...
ps2: Amugy meg a picsakat sertodtunk meg, nem vagyunk mi olyanok, csak kicsit "megszeppentunk"
Kidus atszolt a masik asztaltol, hogy "neddma, beszotak!"
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #3494 üzenetére
Lehet a smiley-k hianya...
De meg van bocsajtva, nem kapsz 3 hetes bant
-
bolondember
MODERÁTOR
ó, b+, ENNYIRE nem jött le a gonoszkodás a hsz-emből?!
ejnye, késő este, kora hajnalban ne posztoljunk!
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #3491 üzenetére
Szorri, ha megbantottunk valakit is, egy egyszeru artatlan poennak szantuk...
-
Kidus
őstag
válasz
bolondember #3491 üzenetére
Jajma, nehogy ne ferjen bele neha egy-egy poen....
Nem is ertem. Ugy kene viselkednem, mint aki karot nyelt, csak mert ott van a nevem alatt, hogy moderator? Gondoltam, talan ot is mosolyra keszteti a post. -
bolondember
MODERÁTOR
basszus, micsoda két rosszindulatú személlyel van itt dolgom...
én, Kedves Feltettem lévő Modik, ÉN ha Ti lennék, akkor most nagyon szégyellném magunkat!
Mert az egy dolog, h dragony barátunk nem kimondottan jó vezetéséről híres, telve van komplexusokkal, de attól még nem kell cikizni - Remélem egy csaj megtanítja végre férfiként létezni.... -
Bubu79
addikt
válasz
dragonfx #3487 üzenetére
Csapdába estél - biztos vagy a saját érzéseidben, de nem vagy biztos abban, amit Ő érezhet irántad... Félsz attól, hogy bár mindent megteszel, mégis elveszítheted.
Tekintve, hogy a Nőknél bonyolultabb lény a világon nincsen - sajátos gondolkodásmóddal rendelkeznek, valamint Övék a kiszámíthatatlanság - és ez sokszor zavarbaejtő...
Szeretsz - és a szeretet együtt jár a kétséggel, a féltékenységgel és a megfelelni vágyás egy olyan szintű igényével, amit ép ésszel kibírni szinte lehetetlen...
Ezért is lehet úgy pofára esni, hogy az ember sokszor hetekig, hónapokig nem tér magához
De ez van - szeretni és szeretve lenni jó
-
dragonfx
veterán
Ti hogy fogalmaznátok meg ezta fogalmat>>szereted a nőt oda vagy érte, bármit megtennél, amikor cska lehet vele akarsz lenni, demikor találkoztok utána valahogy nem is tom, tele vagy kétellyel, pedig semmi okod nincsen rá, mindne rendben, dúl aláv, de mégis...
-
tildy
nagyúr
Egyiknél sem tuti a végeredmény. Mondhatnánk: lutri.
Nem kell, hogy kisérleti nyúl legyen, mert azért a ma kapható tabletták többsége elég jól kikísérletezett, fejlesztett és többéves, évtizedes tapasztalatok vannak vele
bocs hanee de nem értek egyet veled. Minden tabi kb a nők X (80-90%)-nak, jó de az elég szopacs, ha te pont abban a 10-20%ban vagy. Tehát akármilyen tapasztalat is van vele , az még semmi tuti nem jelent.Alternatív védekezési módszerek között van egy készítmény, aminek a neve most nem jut eszembe de ha gondolod otthon majd megnézem, létezik belőle tabletta (hüvelyi), krém, meg még nem tudom mi.. ez helyileg hat, hormonmentes és rohadt drága, de garantáltan nincs semmilyen mellékhatása és 98%-ban megbízható (állítólag).
Megbízhatónak megbízható, csak az embert marja szét. meg a párját.. Ismerem az egyik ilyen készítményt. -
Tim82
félisten
Csak hogy bedobjak egy örökzöld témát: Palával vajon mi lehet? Régen járt erre...
-
Wolverine
félisten
válasz
dragonfx #3471 üzenetére
Olvasd el a használati utasítását, a végén fel vannak sorolva lehetséges mellékhatások. (mondjuk a gyógyszerek nagy részének súlyos hatásai lehetnek, de általában ritka; a hormonkészítményekkel viszont nem érdemes játszani... valaha, még a Logout előtt sokkal volt Parcinak egy írása PH!-n ilyesmiről... asszem, már nincs meg sehol.)
-
Niquis
aktív tag
Lehet előbb-utóbb lesz valami nanotech megoldás kis lézeres testecskék formájában, amik ott cirkálnak a kiömlőnyílás környékén, és amint ostorost látnak, támadóalakzatot vesznek fel.
Na, ez lenne a profi!
-
dragonfx
veterán
áhh végigolvastam az azóta született hsz.eket és szörnyne olvasom milyne próblémák lehetnek, ha ezeknek cska fele igaz akkor beszélek a kedvesemmel ez ügyben...én szeretem és nem szeretném hogy bármi baja legyen
-
Bubu79
addikt
És szerencsére ( bár nemigen iszom - 4 sör után órákat vagyok képes beszélni a világegyetemről és annak végtelenségéről ) valahogy mindig úgy alakul, hogy a megvalósításhoz a véralkoholszintem eléri a működést gátló szintet
fokukac: Olyan jó tudni, hogy van akikre számíthatok
-
Kobe
veterán
szívproblémák bejátszanak, családban volt rá példa - anyukája szívrohamban hunyt el és sajnos ez ugye örökölhető vmilyen szinten...legalábbis én nem szeretném ilyennel kísérteni a sorsot hogy neadjisten ez miatt jöjjön elő komoylabban
előzőleg szedett tabletta mellékhatása nála pl súlynövekedésben jelentkezett ill utólagos émelygés, szédülés, stb, és ezek tartósnak bizonyultak - megváltozott súly még jelen van, szédülés-ájulás meg mostanában kezdett eltűnni pedig cca 1 éve nem szed tabit -
hanee
senior tag
Szia!
Bizonyos más alternatív védekezési módok sem olcsóbbak.
Egy jobb fogamzásgátló tabletta 6-7000 Ft / három hó tekintettel arra, hogy már nincs rá támogatás, csak abban az esetben, ha eü. okokból kell felírni (micsoda szemétség azért, így támogatják a védekezést).
Szerintem elsősorban azonban egy nőgyógyász véleményét kérjétek ki ebben, aki a párodnak az életkorának és körülményeinek megfelelő tablettát tud felírni. Nem kell, hogy kisérleti nyúl legyen, mert azért a ma kapható tabletták többsége elég jól kikísérletezett, fejlesztett és többéves, évtizedes tapasztalatok vannak vele. Nem érdemes a neten olvasott minden dolognak hinni, néha iszonyatos baromságokat is írnak, fanatikus elvakult emberek. A lehetséges mellékhatásokat egyébként felsorolják a betegtájékoztatón, tehát nincs zsákbamacska, úgy amblokk a fogamzásgátló mint olyan nem ajánlott annak, akinek a családjában szív- és érrendszeri megbetegedések vannak, dohányzónak, más betegséggel küzdőnek, májfunkcióban eltérés van, vesegondok vannak.. Ajánlott évente a vérvizsgálat, rákszűrés (tablettától függetlenül). Szerintem nem attól válik valaki felelőssé, hogy megpróbálja kikerülni a tabletta esetleges kockázatait (ami igen csekély ha tényleges egészségkárosító hatást nézünk), mert ha összegezni kéne elképzelhető, hogy a szmogtól és passzív dohányzástól jobb eséllyel kapsz tüdőrákot, mint a fogamzásgátlótól bármit is. Nem kizárt, de a %-os esélye kicsi.. szóval a felelős magatartás magában a védekezésben van, a megfelelő időközönkénti szűrővizsgálatokban és abban, hogy megpróbáltok egészséges életmódot folytatni (táplálkozásban is). Érdemes egy jó orvos után kutatni, akiben megbízik a párod és kellően gondos, erre inkább javasolt egy magánorvos pénz ide vagy oda, akinek a magánrendelésén van idő és lehetőség mindenre kitérően válaszokat kapni, ráadásul normális helyeken UH gép is van, ami hatékony diagnosztikai eszköz (nem csak terheseknek).
Alternatív védekezési módszerek között van egy készítmény, aminek a neve most nem jut eszembe de ha gondolod otthon majd megnézem, létezik belőle tabletta (hüvelyi), krém, meg még nem tudom mi.. ez helyileg hat, hormonmentes és rohadt drága, de garantáltan nincs semmilyen mellékhatása és 98%-ban megbízható (állítólag).Létezik olyan is, hogy 5 évre beültetnek egy kütyüt, hasonló módszerrel mint a spirál, csak ez valami hormonkészítmény, ami jóval kevesebb hormont tartalmaz, mint a gyógyszerek, és csakis helyileg fejt ki hatást (állítólag 99,9%-os hatékony), erről is egy orvos véleményét érdemes kikérni, ezt lehet alkalmazni - ha jól tudom - szülés nélkül is (a spirtált nem). De ez azt hiszem olyan 5-össel kezdődik és nem négyjegyű az ára..
De ha a gumival nem volt gondod/gondotok, és 0% esélyt akartok adni bárminek is, ne váltsatok szerintem.
hanee
-
Bubu79
addikt
válasz
tekeyagd #3454 üzenetére
Az utóbbit választanám a helyedben - a hirdetések b@szottul nem működnek... Tele van minden 13-15 éves kis3,14csákkal...
Ha esetleg mégis korban megfelelőt találnál, akkor meg olyan elvárásai vannak, hogy az a férfi még nem koptatta lábával ezt a sárgolyót, aki meg tudna neki felelni - tehát a válogatás szép ábránd, csak nem a 21. században...
-
Kobe
veterán
ha már tabi téma, tudom h van rá külön topik, de engem inkább a morális megközelítés érdekel
szal, mostanában szeretnénk - bizonyos feltételek teljesülése mellett - gumiról váltani tablettára....próbálom minél felellősségteljesebben megoldani a dolgot,kicsit utánaolvasgattam, mivel a feltételek főleg tőlem erednek (pl aminek még csak a legcsekélyebb eshetősége is fennáll, hogy kikezdi bármilyen szinten a zasszonypajtás egészségét, azt mellőzzük és abban a pillanatban lefújjuk a dolgot)
igazából amit szeretnék elkerülni, az a különböző fizikai mellékhatások májra, testsúlyra, bőrre...nem, nem azért mert 4 kilóval nehezebben nem tetszene, csak mert ő is épp egy formálom magam fogyistádiumban van, taplóság lenne ellehetetleníteni az erőfeszítéseit egy ilyen tablettával...próbálgatni meg nem szeretnénk, szintén egy feltevésem hogy nem szívesen csinálok belőle hormonális kísérleti nyulat, fejfájáscsillapítónál még ok, de ilyennél sztem nem....az egészsége többet ér nekem, főképp úgy h én volnék a "kedvezményezett"szóval, tippek ? én hajlom arra h maradjon a gumi, csak hát...őszintén szólva, kvadrágának tartom, legalábbis ilyen árak mellett mint fiatal pár..hát, vannak anyagi vonzatai, illetve mindketten kicsit idegennek találjuk ezt a megoldást
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #3453 üzenetére
panaszkodtam én? kiváló a tabletta
mondjuk most nő nélkül oldom meg a dolgot, úgy nem kell védekezni.
-
-
Baboon
senior tag
A nők mindig mindentől híznak csak jó ha van mire fogni és ez felmenti őket
Nem tudhatjuk hogy ha nem szedte volna nem hízott volna így nem fogható rá. -
fokukac
nagyúr
eddig két bnőmmel volt ilyen tablettás tapasztalatom.
az egyik egy hisztis, de legalább frigid libává vált tőle (elviselhetetlenül),
a másiknak pedig leállt a méh-működése.
szóval csak óvatosan. -
Tim82
félisten
válasz
bolondember #3433 üzenetére
Izéhozé, én pl. vállalnám, hogy szednék férfi-fogamzásgátlót. (Azért mondjuk vezetékelköttetést pl. nem.
)
De fogadjunk, hogy annak a mellékhatásai lennének:
- impotencia
- szív- és érrendszeri megbetegedések sokkal nagyobb kockázata
- prosztata- és hererák kialakulásának négyszeresére növő esélye
- valamint a hormontartalomtól csöcsünk nő. -
tbs
addikt
Le a tablettákkal..!
-
Tim82
félisten
Ühüm, nem komolyanveendő megjegyzésre válaszoltál komolyan. Csak szólok.
Nem áll szándékomban komolyan összefüggésbe hozni a frigiditást és az alacsony libidót a fogamzásgátló mellékhatásaival - ennyire én se vagyok hülye.
Ami biztos mellékhatásnak én voltam tanúja, az ciklus-probléma volt 3-4 hónapig, mellette állandó kedélyingadozással, aztán az akkori barátnőm szervezete megszokta a hatóanyagot. Nem az én döntésem volt, hanem az övé, hogy hogyan védekezzünk - hosszú távon akkor úgy tűnt, az a jó megoldás.
Nem szedett túl erős hatóanyagú tablettát, de a szervezete és immunrendszere alapból elég gyenge volt, így rá talán erősebben hatott, mint másokra.
-
hanee
senior tag
válasz
bolondember #3441 üzenetére
Egy fordított beállítású, férfi-nő fordítógép is jól jönne néha.. nem lenne annyi veszekedés itthon
-
7
addikt
válasz
Tervezik, tervezik, de meg mindig teszteles alatt all.
-
Kidus
őstag
válasz
ladybug #3423 üzenetére
En is elmentem vizsgalatokra mindig, addig semmi nem volt, aztan egyszer csak lett. Eszrevettek az elejen mar, de csak abbahagyni lehet a gyogyszert, mast nem tehetnek. Vagy meg lehet varni, mi lesz, no vagy osszemegy, vagy lehet muteni. Ha no tovabb, es mar tul nagy, szinten lehet muteni. Szerinted?
Hiaba mesz rendszeresen vizsgalatra, persze jo, ha tudod, hogy minden ok, de ha megis ott lesz egy ilyen, mint nekem, akkor sem tudnak nagyon mit csinalni. Ez a lenyeg.
Inkabb nem kell ilyeneket szedni, en is tobbfelet kiprobaltam mar, de feladtam. Egyszeruen nem akarok tobb rizikot, nem akarom az egeszsegem, vagy akar az eletem kockaztatni.Persze ( a kovetkezo postra reagalva ) nem altalanositok, de nem is kell, eleg ha az ember utanaolvas kicsit, megdobbentoen sok nonel vannak kulonbozo mellekhatasok ( hizas, rossz kozerzet, etvagytalansag, hajhulas, libido csokkenes, akar trombozis vagy majdaganat sulyosabb esetben ), es akinek ezek kozul egy sincs jelen, az viszonylag konnyen mondja, hogy jaj, hat ne altalanosits, mert nem mindenkinek lesz baja, de ha majd neki is lesz, meg fog valtozni a hozzaallasa, es szabalyosan felteni fogja a tobbi not, aki fogamzasgatlot szed, es inkabb mas megoldast igyekszik javasolni, amikbol azert lassuk be, van meg boven. ( Ez volt valoszinuleg a leghosszabb mondat, amit a PH!-n valaha leirtam
)
-
ladybug
őstag
válasz
A tabletta hormonokat tartalmaz. Gondolod ez a férfiaknál nem okozhat mellékhatást? Dehogynem.
Az orvostudomány fejlődésével majdcsak kitalálnak vmit.De szerintem ennek a gondolatmenetnek már a fogamzásgátlós topikban lenne a helye.
-
bolondember
MODERÁTOR
fogamzásgátló tabletta - két probléma (szvsz):
-a faszik java része elvárja, h a Hölgy szedje...A gumi izéhozé, meg minden, de én annó megmondtam Páromnak, h gondolja meg, tutifix? Mégiscsak az Ő teste, szervezete...
-fasziknak mi a francért nem találnak ki valami ilyet?! talán kevesebb mellékhatása lenne... -
hanee
senior tag
-
hanee
senior tag
Szia!
Ez nagyon sajnálatos ami veled történt és szívből kívánom, hogy rendbe gyere, de szerintem nem szabad egyértelmű következtetést levonni ebből arra vonatkozólag, hogy a fogamzásgátló daganatot okozna.. nyilván ehhez egyéb tényezők is kellenek, és a fogamzásgátló pedig lehet egy stimuláns, de ez azért nagyon más.
hanee
-
aesir
veterán
Azért nagyon nem kellene összekeverni a libidócsökkenést a frigiditással. A csökkent, vagy átmenetileg csökkent libidó egyáltalán nem jelent frigiditást, ezzel szemben frigid nőnek is lehet óriási libidója.
Csak hogy tisztázzuk itt a dolgokat kérem...
-
Kidus
őstag
Nekem a szedes abbahagyasa utan 2-3 honappal mar lement az osszes feles suly, viszont a majdaganat meg mindig ott van, sot azota nott, ugyhogy nagyon fasza, lehet aggodni, hogy mi lesz. Joindulatu, tehat vagy beledoglok, vagy sem
Elvileg visszahuzodhat idovel, sot azt mondtak, vissza szokott huzodni, es el is mulik altalaban teljesen, de nekem 2 ev alatt masfelszer akkora lett, mint volt.
Na igy szedjen mindenki fogamzasgatlot. -
tildy
nagyúr
Májdaganat? Ezt nem is tudtam
Én meg már annyiszor elmeséltem , hogy milyen mellékhatásai voltak nálam , hogy itt nem fogom. Aki akarja úgyis megtalálja
Hasonlóan én sem fogok soha többé.
dragonfx: mert ez így is van.
Kidushoz hasonlóan én is 10 kilót szedtem fel, ráadásul úgy , hogy akármit csináltam a szedése után sem akart lemenni. Szóval nem vizesedés volt. -
Majstor
senior tag
Nézzetek ide:
Folyékony óvszerkomoly
[link]
-
dragonfx
veterán
Amiremindennő egyöntetűen panaszkodik hogy a fogamzásgátlótól hízásnak indul..
-
Kidus
őstag
En masfel-ket evig szedtem egy fogamzasgatlot, semmi mellekhatasa nem volt.
Majd tartottam fel ev ( vagy talan tobb ideig tarto ) szunetet.
Utana ujra elkezdtem szedni ugyanazt. Csokkent a libidom, szarul voltam, hiztam 10 kilot, es lett egy majdaganatom.
Soha tobbe nem szedek semmfele hormonalis fogamzasgatlo szart.... -
Tim82
félisten
Jó, akkor be fogom dobni, ha frigid csajjal leszek, hogy "túl sok fogamzásgátlót szedsz".
(Bár, ha belegondolok, voltam annak nevezhető lánnyal és ő szedett fogamzásgátlót. De eddig konkrétan a ciklust befolyásoló hormonális hatásról tudtam - vagy az én exeim által szedett gyóccereknél legalábbis nem volt felsorolva a libidó befolyásolása, mint mellékhatás.)
Tudom, tudom, megyek is a sarokba.
-
-
lorcsi
veterán
mekkora genyó dolog szarul sikerült randi után azt mondani, hogy majd beszélünk
mikor tudjuk mindketten , hogy nem keressük a másikat LOL
ezért nem is mondtam, de akkorát nevettem mikor a sarkon túl értem -
ladybug
őstag
Ide érdemes lenne benézned
Egyébként persze, hogy lehetséges ez. Ezért kell felkeresni egy olyan nőgyógyászt, akiben megbízik a barátnőd, és elmondani neki mindent, amit a tabletta miatt tapasztalt. Iyenkor ajánl egy másik tablettát. Fel vannak írva a betegtájékoztatón a lehetséges melléhatások, ami előjöhetnek vagy sem.
De ha a tabletta nem tetszik a barátnődnek, akkor vannak még más alternatívák is. -
Eagl3
veterán
válasz
bolondember #3409 üzenetére
Naja, gumira fel... Gumival csak az a gond, h. ő sem szereti és ami lényegtelenebb, h. én is utálom. Persze védekezni kell, a kirántásos módszernek oá lesz a vége.
-
Eagl3
veterán
"A fogamzásgátlók szedése során igen sok mellékhatás jelentkezhet: hányinger, hányás, fejfájás, mellfeszülés, testsúlyemelkedés, libidóváltozás, lehangoltság, a már említett közti vérzés, kontaktlencse-viselési zavarok, trigliceridszint-, vércukorszint-emelkedés, vérnyomás-emelkedés, tromboembólia, a már említett májdaganat, epehólyag- és májműködési zavar, sárgaság, bőrviszketés, fáradtság, hasmenés, hüvelygombásodás."
hmm...
-
Eagl3
veterán
Szerintetek lehetséges az, hogy a fogamzásgátlótól frigid lesz a leányzó? Csak azért kérdem, mert eddig az összes barátnőm szedte mellettem a gyógyszert, nem tapasztaltam semmi ilyesmit. A mostani barátnőm azért nem iratja fel magának mert több embertől is hallotta, h. frigid lett a gyógyszertől
Ez esetleg olyan lányoknál fordulhat elő aki amúgy sem egy bővérű lány nem?
-
dragonfx
veterán
istenem mennyi apró félreértés adódhat apró dolgokból...mármár úgy látód most kész vége lesz....és akkro kiderül egy kis hajszál áll utatokba amin 1 perc alatt átléptek és mehet tovább a love....
De ettől szép az élet meg ettől szeretema nőke,tmert titokzatosak, hisztisek, és nem tudnak egyértelműen beszélni...
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PayPal
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest