Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Aktív témák
-
Godspeed
tag
-
Primőr
aktív tag
Én sose futottam nők után de látomm itt túl sok "pöcs" van, akik mindent megtennének a nőkért, legfőképp a dugásért.
szánalmasok vagytok -
eastsider
nagyúr
az meg csak nekem wan, neki meg megzabálja a gépét
de akkor sem érzem, h itt wan mellettem stb
azt hiszem erre csak a rendes találkozás a megoldás
de az meg csak szombaton lesz újra
-
EQMontoya
veterán
nem óhajtok belemenni témához abszolút nem kapcsolódó, egymás mellett elbeszélésről szóló vitákba. amennyiben nagyon szeretnéd, privátban megtehetjük, de nem ragaszkodom hozzá, abból a prakticista megfontolásból, hogy kurvára van jobb dolgom. egyébként pedig igy két sor után talán nem kellene véleményt kiállitanod a gondolkodásomról, de ez csak egy apró megjegyzés, szóra sem érdemes.
-
Jenő
aktív tag
Mint nőt felejtsd el, de szerintem mint barátot is, ha csak így kifordul..
(Nem akarlak elkeseríteni, nem is biztos, hogy igaz a te helyzetedre, de amikor én láttam ilyet, akkor arról volt szó, hogy a lánynak nem jött be a srác, viszont a srácnak a lány igen, a lány magányos volt, kellett neki valaki, "akibe dobálhatja a lelki szemetét", a srácnak imponált, hogy olyan valakinek a társaságát élvezheti, aki tetszik neki, aztán amikor a lány összejött valakivel, a "szemetesládát" elfelejtette, mert nem volt szüksége rá..)
#1685:
Az MSN-t nem nagyon szoktam fontosabb beszélgetésekre használni, max, hogy mikor-hol találkozzak valakivel.. (ritkán vannak kivételek)
-
eastsider
nagyúr
Ti mennyire érzitek "személyesnek" az MSN-t? pl. sztem egy SMS valahogy sokkal személyesebb
... vagy csak nekem furcsa most hírtelen, h nincs közel hozzám, nem érzem, h ittvan mellettem, nem hallom a hangját stb (jó ezeket az SMS-nél sem, de az akkor vhogy semélyesebb sztem)?
-
qdak
addikt
-
Primőr
aktív tag
válasz
dr faustus #1675 üzenetére
A processzorok esetében jobban megértem, abban vannak újítások, míg a nők szerkezete évezredek óta ugyanaz, csak a futtatói környzet változik. Valószínűleg ti a futtatói környezet változásainak női nemre gyakorolt hatásait értelmezgetitek, nem pedig a női szerkezetet. Vagy ti még a nő szerkezetével se vagytok tisztában?
-
Primőr
aktív tag
Mennyit tudtok beszélni a nőkről... hihetetlen..
-
aesir
veterán
válasz
Loretto #1640 üzenetére
Ez egy érdekes probléma, ezért válaszolok is, főleg azért hogy teljes joggal lehessen pfujolni, meg egoistának nevezni (itt most nem rád gondolok)
Ha éppen nem a saját cégeimet vezetem hanem munkahelyen dolgozom (idegenek között), akkor is vezető beosztásban. Nem éppen a gyengéd lelkemről vagyok hírhedt, ezért általában bemutatkozáskor tisztázni szoktam a szabályokat. Nem tartunk névnapot, nem tartunk születésnapot, nem tartunk nőnapot, és nem ajándékozunk semmilyen alkalomra szervezetten. Érdekes módon, ettől még jó a munkahelyi hangulat. Sokat követelek, de sokat is fizetek. Akinek ez nem tetszik, az mehet.
A saját cégeimben ugyanez a helyzet, csak annyiban egyszerűbb, hogy évek óta ugyanazokkal az emberekkel dolgozom, ha újat veszek fel, akkor a többiek tájékoztatják.
-
orbano
félisten
Ennek nem fordítva kellene mennie? Mármint hogy a nő parázik otthon meg próbálkozik felvenni a kapcsoaltot, mert amikor fasírt van, a pasi szarik az egészre.... nálunk ez ment két évig
Egyébként pedig trenírozd magad, hogy amikor eljön a szakítás ideje, akkor sokkal szarabbul fogod érezni magad... szerintem ezt itt sokan tapasztalták már... Szerintem most kezdj el egy kicsit kifele kacsintgatni... új csajok, ismerősök, új élet... bla bla bla -
Pala
veterán
Nincs semmi (pont ez a baj)
10 napja nem láttam a zasszonyt...szal ugyanaz van, mint eddig...igaz, most egy darabig beteg volt, de jelentkezni továbbra sem "hajlandó". Előbb írtam neki iwiwen, meglátom mit válaszol, aztán majd kiokoskodom, hogy magyarázat-e vagy kifogás. Már ha egyáltalán reagál valamit, mert az üzeneteimnek kb. felére elfelejt válaszolni.
Eldöntöttem, hogy adok neki 1 hónap próbaidőt, és ha október végén is ugyanez a helyzet, akkor byebye szása!mod: egyébként most többé-kevésbé elvagyok egyedül is, már megtanultam elfoglalni magam, így ha 1 hónap múlva ott is kell hagynom, reményeim szerint hamar túlteszem magam a témán. Rájöttem, ha emelt fővel távozom, sokkal könnyebb a búcsú.
-
VargaI
senior tag
Na, téged is látni itt?
Mi a helyzet a 'zasszonnyal, hozod teázni most már őt is?
Ez a nap poénja komolyan, épp mikor lecsitulna egy majdnem flém, akkor jönnek a moderátorok és aláfűtenek nehogy kialudjon már itt a téma. Biztos unatkoznak, vagy nem is tudom
.
Damage: Vazze. Asszem mostantól szelektíven olvasok, csak lesz nűügy, probléma, meg a ph-s tali ugye...
-
tildy
nagyúr
Persze tévedhetek is, és lehet csak a saját gondolatomat vetítettem ki másokra, vagy inkább konkrétan rá .
Összetett dolog , szerintem. És lehet benne ez is amit leírtam, meg az is, hogy akkor meg ehhez minek ártani egy növénynek?
Fura dolog ez az ajándékozás téma . A legjobb ha az ember tudja, mi az aminek a mésik örülni fog (még akkor is ha nem pont arra vágyik ).
-
VargaI
senior tag
válasz
bolondember #1648 üzenetére
Ez jó kérdés. A héten (hétfőtől) is lehetne akár megint egy teázás, hátha most többen is rárérnének megint.
-
ladybug
őstag
Jah, igen. Bocs, félreértettelek.
Szóval, hogy mi ebben a jó? Azt magam sem tudom, mivel én nem tennék ilyet. Viszont azt tapasztalom, hogy mostanában egyre több az érdekkapcsolat (és nem csak tini korosztályban). Ha kellesz vmiért, akkor jó vagy a másiknál, ha nincs belőled érdeke, akkor magasról lekakil.
-
Pala
veterán
Mi folyik itt?
-
VargaI
senior tag
Mikor megláttam a két moderátor-t akkor azt gondoltam, hogy kicsit majd csitítják itt ezt a virágos dolgot, aztán még épp ők tesznek rá egy-két lapáttal!
LOL
Remélem hogy egész héten ez a virágos téma fog itt menni, olyan izgi...tildy: Van abban valami amit a második bekezdésben írtál, de akkor miért nem azt mondja?
Véget vethetett volna egyből ennek a félreértésnek rögtön, bár ha azt nézzük, hogy még folytatta tovább nem hinném, hogy ez állna fent itt most.
jé az új motor nem jegyzi hogy szerkesztve, fura
-
tildy
nagyúr
válasz
Loretto #1640 üzenetére
Munkahelyen általában cserepesvirággal lepik meg a nőket pl. nőnapkor .
Több ok miatt is: Munkahelyen váza nem túl gyakran van, másrészt tovább is tart, így sokáig emlékeztes ajándék marad. (Én eddig csak azt kaptam az utóbbi pár évben, és nem azért mert tudták volna , hogy a vágottat nem szeretem.(nem tudták egyébként) .)
Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy aesir arra a virágadási témára célzott, mikor mennek a férfiak, és azt hiszik , hogy egy virág mindent megold . adott esetben problémát is, de azt is, hogy csábítson helyettük.
-
Loretto
veterán
"Lehet neki örülni, de lehet neki nem örülni is."
Bocsásd meg a kíváncsiságom, de mondjuk a munkahelyeden valamely jeles napon meglep(nek) egy szál/csokor virággal - olyan(ok)tól aki(k) nem ismeri(k) ezt a "tulajdonságod", hogy reagálsz? Mert ugye a virágnak nem örülnél, de talán a jószándék kedvesség értékelhető lehetne az elkövető(k) részéről.
-
tildy
nagyúr
Csak halkan mondom, hogy köszönöm, ezt le sem lehetett volna írni jobbanDamage: vágott virág nélkül meg tud az ember lenni, nem élet-halál kérdése , élelem híjján viszont .. Szerintem sejted mire gondolok.
hobizoli: már ahol.
Felénk nem szokott alacsonyan szálló tárgy lenni belőle.
-
bambano
titán
A szókimondás egy szinten túl sima mezei neveletlenség. Gyerekszoba hiánya. Ennyi. Ez pedig nem az én klisém, ne hozzám kösd, ez általános elvárás jelenleg a társadalomban. Persze könnyebb azt mondani, hogy mindenki köteles tolerálni a neveletlenségedet, de ettől a te helyzeted könnyebb biztosan nem lesz. Ne az én kliséimnek akarj megfelelni, hanem a többség kliséinek, az együttéléshez elengedhetetlenül szükséges szabályoknak, önkorlátozásnak, a fórum moderálási alapelveinek, stb.
Ha valaki jószándékkal közeledik hozzád, van nála egy szál virág, azt kultúrkörökben értik, tolerálják. Halló, 21. század. Azt nem tudom, mit akarsz a 11. századtól, az tudtommal sötét középkor volt, ahol boszorkányokat égetnek...
Neked a boszorkányüldözésben semmi sértő és megalázó nincs? Azt a hülyeséget, hogy minden nő legyen férfi, nem nálad láttam, sajnos van egy ilyen trend a világban. Példának hoztam fel.
Abból, hogy a párod tudja, mivel köszöntsön fel, még nem következik, hogy te igazi nő vagy, csak az, hogy a párod tolerálja az átlagostól való eltérésedet.
Arra meg nem láttál még semmilyen bizonyítékot, hogy én tudom-e vagy sem, hogy milyen igazi nőnek lenni. Ergo ezügyben minden állításod légbőlkapott.
-
Damage
senior tag
Nem gondoltam volna, hogy egyszer írni fogok ebbe a topicba, de most mégis megteszem. Ezeket a "vágott virágokat" úgy termesztik. Nem sétálnak ki az erdőkbe, nem tépik ki a gyökerével együtt. Nagy fóliasátrakban kimondottan erre a célra "nevelik" ezeket a növényeket. Nem vagyok botanikus, sőőőt, közöm nincs a növényekhez, de szerintem egy rózsa nem pusztul el, ha levágnak róla 1-1 virágot. Gondolom tojást sem eszel, meg tejet sem iszol. Embertelen körülmények mellett tartják a tyúkokat és a teheneket egy akkora helyen, ahol alig férnek el. A szegény répáról és burgonyáról ne is beszéljünk. Gyökerestül tépik ki a földből szerencsétlen növényeket, pedig mennyit fotoszintetizálhatnának, mielőtt megesszük Őket.
Az elvet megértem! Nekem sem szokásom virágot venni (sajnálok kiadni 10 ezer Ft-ot egy szép csokorért), amit a párom is megért -hiszen költhetjük hasznosabb dolgokra is azt a pénzt-! Aki azért nem szeret virágot kapni, merthogy "szegény virág", az ne egyen ilyen elvvel burgonyát, répát stb. és főleg ne állati eredetű táplálékot (sok gonosz állat is megeszi a növényeket, azután ezeket a gonosz állatokat megeszik a leggonoszabb emberek). Persze így se kell éhenhalni. Gyümölcsöket ehetünk, persze csak azután, miután összegyűjtöttük a földről (de még így is gonoszak leszünk, hiszen elesszük a férgek, kukacok elől a táplálékot, aminek a hatására éhendöglenek a madarak etc.).
Tudom, és elnézést kérek, hogy cinikus vagyok! Szerintem álszent dolog ilyen szinten védeni a virágokat, hiszen ezeket kimondottan ezért ültetik, mondhatni ipari mennyiségben! És mai napig szép gesztus egy ellenkező nemű egyedtől, ha egy nőnek alkalomadtán virágot ajándékoz (azok ellenére, hogy én nem teszem)!
Megérteném a felvetésed, ha illegálisan tépkednék a tiltott virágokat (növényeket) egy természetvédelmi területről (pl. hóvirág, illegális fakitermelés).
Kedves gazdag férfitársaim, ajándékozzatok továbbra is virágot a Kedveseteknek, ha anyagilag megtehetitek! -
adalbert1
veterán
Ha iszom, akkor birom a gyűrődést, és általában buliban/szórakozóhelyen ismerkedésnél azért fogy a pia... Alapvetően szoktam poénkodni, a probléma akkor van, mikor valakinek más a humorérzéke mint nekem. Ill. a mostani buliban is az volt a jó, hogy volt viszonylag sok új és ismeretlen arc, de azért valahogy mindenki kapcsolódott a másikhoz (lévén valaki ismert valakit a 4 lakó közül)... Ilyennek kellene lenni kb. az arany középútnak, azt is utálom ha mindenkit ismerek valahol, és azt is, ha senkit sem.
-
adalbert1
veterán
Lehet, de azért nem szeretek az ilyenekbe belerondítani...
Viszont érdekes kis házibuli volt... Eleve exbarátnőmék lakásában volt, ő már eleve kiesett a jelenlévő hölgyek közül, miképp a húga is (rá még mindig úgy nézek, mintha 12 lenne, pedig már több, és baromi jó kis csaj lett belőle
), exbarátnőmnek 3 egyéb barátnője is kiesett akiket már 8 éve ismerek, plusz még a 4 kapcsolatban élő csaj is... Így nem maradt valami nagy választék sajnos, de azért próbálkoztam... Volt 3-4 picsa akik olyan lenéző fejet vágtak, mintha egy unalmas pillanatukban ők teremtették volna a világegyetemet.
Amit sajnálok, hogy volt egy viszonylag édes kis szöszi is, de sehogy nem sikerült a közelébe férkőznöm, nagyon népszerű volt a társasága. -
dr faustus
senior tag
Én szerencsés vagyok vágott virág ügyben, mert feleségem abszolute konzervatív, régimódi hozzáállású
, örül neki, ha kap vágott virágot. Őszintén szólva nem irigylem azokat a férfiakat, akiknek a vágott virág, mint ajándék és kedvesség, kiesett a körből az elvek mentén. Mesterkéltnek érzem ezt az egész oxigén/biológia magyarázatot.
-
VargaI
senior tag
válasz
adalbert1 #1620 üzenetére
Ha bírod a gyűrődést akkor egy elég egyszerű megoldás:
Kelts feltűnést, botránkoztass meg, csinálj hülyét magadból, akármi. Ezzel kb megosztott reakciókat fogsz kapni. Lesz aki fikázik meg hülyének néz, de lesz akinek bejön és megjegyzi az arcod, mert jól elszórakoztattad. A negatív kritikával tudod, hogy náluk mit nem lehet a továbbiakban. A másik oldalon meg pontosan tudod, hogyan imponálj és szórakoztass továbbra is, azt eléggé egyenesben is vagy már.
-
adalbert1
veterán
Fúúú, a vigyünk vagy ne vigyünk virágot milyen vitát képes generálni.
Pénteken voltam lakásavató buliban... Miért van az, hogy akivel kölcsönösen szimpatikusak vagyunk legalább egy kicsit egymásnak, az vagy külföldi, vagy 6 éve van barátja???
Mindenesetre a romokban heverő önbizalmamnak jót tett, kaptam pár pozitív kritikát. -
ladybug
őstag
Nem azt írtam, hogy jó, hanem hogy tetszik. Maga a mondandóval nem mindenben értek egyet, az előadásmódja teszik, érdekes. Hogy miért is? Bambano hajlamos nagyon kritikus lenni, és érdekes nézetei vannak.
Az, hogy mi a véleményem róla, mint emberről, nem tudom megmondani, mivel a megnyilatkozásai alapján egy kötözködő ember képét mutatja magáról. Ezzel szemben elképzelhető, hogy a valóságban egyáltalán nem ilyen.
Most, hogy már kiveséztem a véleményemet, szerintem továbbhaladhatunk. Különösen azon oknál fogva, hogy marhára nem bambanoról szól a topik.
-
VargaI
senior tag
Vááá, pontosan úgy reagáltál mint most egyik csaj ismerősöm, miután egy hasonló megmozdulását kifricskáztam én is. Úgy látszik a női hiúság és a dacolás sokkal jobb mint, hogy szórakozzunk egy jót, hogy minek ölni egymást ilyen apró és komolytalan dolgokon, de inkább tegyünk rá még egy lapáttal, hátha még nagyobb flém lesz belőle
.
Én is kommenteljem soronként?peace
-
aesir
veterán
válasz
bambano #1607 üzenetére
Akkor lássuk sorjában:
"Például igazi nőies nő nem irkál olyat, mint a #1590-ben. (ezt persze minden gyerekszobával rendelkező emberre is el lehet mondani kromoszómától függetlenül)
Például nem erőszakolja rá a nyakakitekert véleményét téves indoklással a világra."Engem nem hiszterizál a szókimondás szexuális értelemben sem. Erőszakról pedig szó nincs. Mélyen magadba nézve azért elfogadhatnád, hogy nem kötelező mindenkinek megfelelni a kliséidnek.
"Például lehet örülni egy szál virágnak, hanyatesni nem kell tőle, sem túlértékelni nem kell, de alulértékelni sem tanácsos."
Lehet neki örülni, de lehet neki nem örülni is. Szerencsére nincs törvénybe iktatva, hogy örülni kell neki. Nem tanácsos? Ha nem örül neki valaki elvárásodnak megfelelően akkor leköpöd? Mi az hogy nem tanácsos? XI. század, helló...
"Ha évezredes viselkedési mintákat dobálunk ki az ablakon (olyanokat is, amiben se sértés, se megalázás nincs, sőt), akkor egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy sok pasinak halvány lila gőze sincs, hogy mit kezdjen egy nővel. Meg azon se kell csodálkozni, hogy sok nő szerint ha ő nem erőszakolja meg a pasit, élete végéig pártában marad."
Világos, hozzuk vissza a boszorkányüldözést is. Nem csodálkozom, balfasz pasik is voltak mindig, meg balfasz nők is (tessék botránkozni a szabadszájúságomon is).
"Ha egy nő nem tudja megfelelően kezelni, irányítani a társas viszonyokat, akkor ne csodálkozzon, ha kezelhetetlen társas viszonyai lesznek."
Ez igaz. Tedd hozzá, hogy ez ugyanúgy vonatkozik a férfiakra is.
"A női egyenjogúsák a szavazati jogon meg a fizetésen múlik többek között, nem azon, hogy elfogadod-e, ha beengednek a pasik maguk előtt az ajtón. Én értem és támogatom, hogy a "nők a sparhelt meg a pelenkázó mellé" mozgalom idejét múlt. De a minden nő legyen férfi mozgalom meg a ló másik oldala. Ideje lenne már felülni a lóra, ahelyett, hogy mindig pofáraesik mindenki a ló túloldalán."
Hmm, támogatod a női emnacipációt, de persze csak akkor, ha évezredes viselkedési mintákat nem dobálunk ki az ablakon. Azt a hülyeséget hol láttad tőlem, hogy minden nő legyen férfi?
"Egyébként téged mivel kell felköszönteni? Egy zsíról csöpögő vezérműlánccal? Netán egy belső féltengelycsukló is megteszi? A szülinapi tortádra igazi ngk gyújtógyertyát rakjanak? És be fogsz szólni, ha a gyertyák nem őzbarna színűek, hogy milyen balfék pasitól kaptad, még a keverékképzést se tudta rendesen beállítani? Vagy fittness bérlet helyett jobb ajándék a kocsimosó bérlet?"
Férjrm tökéletesen tudja mivel "kell" felköszönteni, érdekes... nincs köze semmilyen autóalkatrész sem. Mellesleg egyáltalán nem kötelező engem felköszönteni, ha megteszi jól esik, de ha elmarad sem dől össze a világ. Egyszerűen nem ezt teszem a kapcsolatunk fokmérőjévé, mert valójában nem számít.
"Szerk: tekintsünk el annak megtárgyalásától, mennyire kínos egy pasitól megkérdezni, hogy mit jelent nőnek lenni..."
Ezen azért gondolkoztam, hogy egyáltalán reagáljak-e rá, de inkább mégis. Gondolom észrevetted, hogy nem azért kérdeztem tőled, "szerinted mit jelent nőnek lenni", mert én nem tudom. Elárulom, én tudom. Jobban tudom, mint te. Sőt, annyira tudom, amennyire te sosem fogod tudni. Kínos leginkább az, hogy ahelyett a válasz helyett "nem tudom, hiszen férfi vagyok", elkezdesz itt zagyválni mindent. Na hagyjuk.
-
VargaI
senior tag
-
VargaI
senior tag
válasz
Gordian #1613 üzenetére
"...de nem is nézem le akik ezt művelik."
Ebben a sorban leledzik a lényeg, az előző oldalon meg már-már ott tartottak egyesek hogy sértés virágot venni...1607# egy fityisz volt ennek. Én személyszerint egyetértek vele, habár a vége már-már kicsit gúnyos/ironikus hangnemet vett. Mondjuk az önirónia az egyik legjobb formája a humornak szerintem, csak vannak akik vérig sértődnek saját magukon is, tudom sajnálni őket
.
Mindenki más és ebben a szabad világban, akkora divat lett ezt hangoztatni meg lehurrogni valamit, hogy hihetetlen. Furcsa mód egész idáig megfértek ezek egymás mellett, vagy nem?. Még ha nem is értessz egyet vagy nem tudsz azonosulni mások véleményével, esetleges nézetével, attól még azt el lehet fogadni, és sem leszólni nem kell, sem pedig a saját nézőpontod ráerőltetni a másikra. Attól lesz színes és érdekes pláne egy kapcsolat hogy kiütköznek és olykor megütköznek ezek a különböző nézetek, de ne vérre menő harc legyen itt már emberek. Ha kifricskázod ezeket, nagyon jól el lehet szórakozni azon milyen hülyeségek miatt "ölik" egymást néha egyesek. Normális esetben észreveszik egyből ők is magukat...
-
Gordian
csendes tag
válasz
bambano #1607 üzenetére
Virágon kívül más alternatívák is vannak, amire ha késöbb ránéz, tudja hogy kitől miért kapta stb. Aletrantívák vannak, na nem pont vezérlőműlánc. Én sem hordom az asszonypajtinak a virágokat, sőt soha nem is kapott tőlem, mégsincs tele a padlása autó alkatrészekkel. Nem szeretem ezt a virágosdit, éppúgy mint a valetin naptól is hányok, de nem is nézem le akik ezt művelik.
Csak ezektől a szélsőségektől ráz ki a hideg,hogy gyújtógyertyák meg ilyen bődületes baromságokat írsz, mintha virágon kívül nem lenne semmi, vagy ha nem létezne virág, akkor az asszonykád a 3. verdáját szerelné össze? -
qdak
addikt
az miért van h jóba vagy 1 csajjal ö bepasizik és utána tök bunko lesz veled?
pedig te nem bunkóztál vele? -
bambano
titán
Például igazi nőies nő nem irkál olyat, mint a #1590-ben. (ezt persze minden gyerekszobával rendelkező emberre is el lehet mondani kromoszómától függetlenül)
Például nem erőszakolja rá a nyakakitekert véleményét téves indoklással a világra.Például lehet örülni egy szál virágnak, hanyatesni nem kell tőle, sem túlértékelni nem kell, de alulértékelni sem tanácsos.
Ha évezredes viselkedési mintákat dobálunk ki az ablakon (olyanokat is, amiben se sértés, se megalázás nincs, sőt), akkor egyáltalán nem kell csodálkozni azon, hogy sok pasinak halvány lila gőze sincs, hogy mit kezdjen egy nővel. Meg azon se kell csodálkozni, hogy sok nő szerint ha ő nem erőszakolja meg a pasit, élete végéig pártában marad.
Ha egy nő nem tudja megfelelően kezelni, irányítani a társas viszonyokat, akkor ne csodálkozzon, ha kezelhetetlen társas viszonyai lesznek.
A női egyenjogúsák a szavazati jogon meg a fizetésen múlik többek között, nem azon, hogy elfogadod-e, ha beengednek a pasik maguk előtt az ajtón. Én értem és támogatom, hogy a "nők a sparhelt meg a pelenkázó mellé" mozgalom idejét múlt. De a minden nő legyen férfi mozgalom meg a ló másik oldala. Ideje lenne már felülni a lóra, ahelyett, hogy mindig pofáraesik mindenki a ló túloldalán.
Egyébként téged mivel kell felköszönteni? Egy zsíról csöpögő vezérműlánccal? Netán egy belső féltengelycsukló is megteszi? A szülinapi tortádra igazi ngk gyújtógyertyát rakjanak? És be fogsz szólni, ha a gyertyák nem őzbarna színűek, hogy milyen balfék pasitól kaptad, még a keverékképzést se tudta rendesen beállítani? Vagy fittness bérlet helyett jobb ajándék a kocsimosó bérlet?
Szerk: tekintsünk el annak megtárgyalásától, mennyire kínos egy pasitól megkérdezni, hogy mit jelent nőnek lenni...
-
orbano
félisten
amígy a boldogságot a párkapcsolatban keresed, és a boldogyságot (és így a jó párkapcsolatot is) valami elérendő végcélként, állapotként kezeled, addig valóban nagyon furcsának fogod látni a világ ezen résztét. aztán majd 50 (vagy inkább 30-40) évesen rájössz, hogy nem az a legjobb ami most van, hanem a folyamat, ahogy eljutottál oda, és a jövő, ami rád vár.
a magány pedig egy szerintem nem létező dolog. magányos ember nincs, csak olyan, aki nem elégedett önmagával. bár ez kicsit közhelyes, de próbálj meg ne árral szemben úszni -
bár amig minden 2. nőről azt gondolom, hogy ha feleeségül nme is venném de legalább jól megba......addig lehet nekem sem jár a boldogság...erről viszont nem én tehetek, hanem csak az életkorom, de erősen küzdök ellene..
-
miért van az hogy sok nő együtt van valakivel, aki nem való hozzá? de mégis ragaszkodik hozzá? egy nullához?
akivel kijönne rendesen, a tenyerén hordozná, akiről ő is álmodozik titkon, azt elutasitja minden porcikájával?....
aztán jön az első válás, újabb "faszok", és talán ha szerencséje van megint megtalálja azt aki oda van érte. talán.
pár ilyet láttam már, csak nem értem. nem értem, és utálom ezt. nem is akarok 50 éves korig nőt, mert úgy gondolom, hogy csak akkor lesz meg nekem ő.addig viszont szomorú, és magányos leszek, holott nem vagyok az, de én igy érzem..
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember #1600 üzenetére
Félreértettél ezek szerint: imádom a virágokat. A tulipánt is, meg a rózsát is. Csak vágva ne legyen
De az a tipikus felfogás, hogy egy szál virággal le lehet egy nőt venni a lábáról, az nálam nem igazán állja meg a helyét. És ahogy látom, pl. aesirnél sem.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest