Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Kokkantas #1793 üzenetére
No de mind1 legalább jól szórakozunk.
Téynyleg? Jó szórakozás az , hogy odamondhattok valakinek, aki -mégha ordas baromságot is ír netalántán- más véleményen van , és azt nem éppen a ti szájatok íze zerint tálaljja? Ez boldogsággal tölt el titeket? Szórakoztok rajta? Hát....
Jó, most lövöm le magam "virtuálisan" . Csalódtam benned, Kokkantas.Pala és erre az a megfelelő reakció , ha ti is felvesztiek az ő stílusát?
-
qdak
addikt
hagyjátok már, azért mert nem a baszás élteti Primőr le7 jó ember, és azon tényleg el kéne gondolkodni h mit meg nem teszünk a nőknek ......
-
aesir
veterán
Dehogyis, hiszen nőkröl is szó van. Undorítóak, mert a testiséget nem utasítják el. A férfiak meg szánalmasok, mert az ösztöneik után mennek. Szerencsére itt van nekünk az "ÉRTELEM" maga, aki képviseli a racionalitást, nem fertőzik holmi testi vágyak, nyilván nem is ürít, mert az is undorító.
-
aesir
veterán
Nem kellene keverni az 'okost', az 'okoskodóval', valamint az 'okosnak hiszi magát'-val.
Vajon mennyire van szükség egyfajta szellemi elitizmusnak beállított tévképzetre ezen a fórumon? A faji elitizmus ellen van szabály.Ideológiát gyártani az impotenciára, az meg egyenesen nevetséges.
-
VR6-Fan
veterán
olyan jó ez a topik, elcsaltatok most a barátnőm mellől
lelkileg hogy lehet szexuális kapcsolat? max erotika....
eastsider:"1. kérdés van már személyid?"
-
tildy
nagyúr
Fel kell vennem főkukac , khm, mondását: Tessék mondani ez itt a nők nőügyek topic?
Az utóbbi jópár hozzászólás mintha flém lenne a javából...
Cúnya módon a moderátor is csak olajat öntött a tűzre. -
Pala
veterán
Ugyan miről? Csak közölted velünk, hogy milyen primitívek vagyunk, egy nőnek sem kellünk ha itt "mulatjuk" az időt... holott fogadni mernék rá, hogy nem ismersz itt senkit. Én már évek óta jelen vagyok ebben a topikban, sokakat ismerek, néhány embert már személyesen is. És nem tűnnek biológiai selejtnek számomra.
-
Primőr
aktív tag
Akkor barátkozz meg a gondolattal, hogy egyenlő vagyok veled. Azért mégse nyalnál ki, nem igaz? Tehát ő valahogy mégiscsak más, mint én. Máshogy egyenlő. Vagy nem? Mindenkit nyalsz?
"Észre sem veszed a magasabb szellemi dolgokat. Irónia, gúny - mintha nem létezne. Egy leírt mondat nem csak a fekete betűket jelenti. Mögé nem nézel: mire vágsz így fel?"
Tudod egy fórumra billentyűzettel írnak, és azon adatok alapján ismerjük meg a másikat, és elképzeléseit. Az biztos, hogy leírtad, amit látok, az, hogy mi van mögötte, már nem az.
Ha te a dolgok mögé gondolsz a beírások alapján, na az az önbecsapás és rossz értékítélet.. -
Sipi
addikt
Honnan veszed, hogy bennem van agresszió? Hogy nem állok-e a keresztényi etika alapján magasan feletted? Hogy nem vagyok-e jócskán intelligensebb nálad?
(Fujj, utálok ilyeneket írni.)
Ha neked külső szempontok kellenek ebben a kérdésben, régen rossz. Torz az értékítéleted. Ember, tehát egyenlő velem. Ha nem érted, sajnáld magad.
Mod: azt írod, mondatainkból ítélkezel. Ki kell, hogy ábrándítsalak: nem ezt teszed. Észre sem veszed a magasabb szellemi dolgokat. Irónia, gúny - mintha nem létezne. Egy leírt mondat nem csak a fekete betűket jelenti. Mögé nem nézel: mire vágsz így fel?
Sipi
-
adalbert1
veterán
Az egy jelentheti esetleg valaki kiemelését is a tömegből, mintegy egyediként emlegetve őt...
Még szerencse hogy nem vagyunk egymás klónjai, szarul járnánk, ha mindenki tegyünk fel Hitler vagy Gyurcsány lenne.
Az esetleges neveltetésemről pedig milyen irányú információkkal rendelkezel? Ill. honnan tudod ilyen pontosan hogy én milyen nézeteket vallok, mikor szavaiddal élve mindenki más. -
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid #1744 üzenetére
Ha így folytatod, mehetsz Te is plasztikáztatni!
Annyira jó ez a topik!
-
-
-
Wolverine
félisten
válasz
Boxer001 #1724 üzenetére
Majd felnő és meggyógyul
Vagy egész életében egyedül élő, magányos kocka lesz, aki nem megy el pszichológushoz, pedig kellene.
2. eset: direkt provokál... de ahhoz nem tűnik elég intelligensnek a hozzászólásainak a csapásiránya.
szerk: Katica, ritkán gyakorlod a szarkazmust, de akkor nagyon yóóól megy
-
Sipi
addikt
Ööö, talán azért, hogy örömet szerezzen annak, akit _egyenrangú_ partnerének tekint? Vagy ez nálad nem pálya, a másik csak szóban partner, valós térben és időben le van ejtve?
Szerintem jót tenne neked egy kedves, huncut lány (vagy fiú). A visszatartott energia frusztráltságot okoz, ráadásul hülye elméleteket kell kitalálnod, hogy megmagyarázd, így jó.
Sipi
-
Primőr
aktív tag
Aki vonzó, azután mennek. Ti nem vagytok azok, ezért rá vagytok szorulva, hogy (1)ti menjetek, és (2)beérjétek kevesebbel, és hogy (3)rendezzétek a problémákata a nővel.
Nos én nem csinálok nagy lelki procedúrát a bajokból, nem vagyok oylan "emós", lelkizős, mint az átlagfiú manapság.
-
Sipi
addikt
Neked mi a bajod? Még igazából senki sem kent szájba, de máris úgy védekezel, mint sarokban a vadállat. Tisztelt Voldemort Nagyúr...
Ha meg ilyeneket írsz, feltolul szám mélyéről a nyálba gyűlt kérdés: eddig még csak képen nyaltál nőt? (Természetesen csak azért így, hogy megfeleljek a benned kialakult primőr képnek. Nehogymár megviseljem lelked, hogy esetleg intelligens vagyok.
)
Sipi
-
Gh0sT
addikt
Muhahaha!
Igazi alfa-hímnek tűnsz.
Mit kell tisztázni a barátnő fogalmán? Nekem is más, neked is más. Arra vagyok kíváncsi, hogy tartottál-e valaha nőt arra érdemesnek, hogy barátnődnek nevezd?!
Mondjam szebben, a Te szavaiddal? Megütötte-e valaha nő azt az igényességi szintet, ami számodra megfelelő?
Aktív témák
Hirdetés
- PR-Telecom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest