Hirdetés
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
Aktív témák
-
-
tbs
addikt
Legközelebbi mítingre menj egy ismerős csajjal, akivel szájaspuszival váltok el... Hosszú utánanézés, révedő tekintet, sóhaj... Majd ránézel a problémás hölgyre, mosolyogsz és köszönsz...
Ha elég tökösnek érzed magad, eljátszhatod ezt egy fickóval is...
#2797: bakker, ha nem jár könnyen a szád, legalább mutasd..! Ne mond, hgy nem lenne eredményes..!
-
Tim82
félisten
hát, pontosan átlátjátok, miért van "szteppelés az aknamezőn" fílingem...
azért bízom valami épkézláb megoldásban, csak esélyét nem látom én sem... rühellem, amikor akaratom kívül én vagyok a "felelős" egy ilyen szituban.
de jelzem, nem magam miatt aggódom (én simán megrázom magam, nem én sérülök - de másnak sem akarok sérülést okozni). a lánynak igenis szüksége van barátra és bizalmasra (elég szar passzban van, szar körülményekkel), és én ismeretségünk elejétől kezdve így próbáltam hozzáállni. nem jöttem rá időben, hogy sz@r van a palacsintában. í. j. ...
-
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hja, kérem, ha az ember ilyenekből becsületbeli ügyet csinál, az bizony baj. (Elcseszett egy évjárat vagyunk, látod
)
Ha részedről "nem indult be a kémia", az ő részéről viszont igen, az sok jóra nem vezet. (De attól érdekes még lehet, mert ha "kihasználod az alkalmat", te vagy a görény. Ha visszautasítod, és ezzel belegázolsz a lelki világába, megint csak te vagy a görényJó, mi?)
Ha egyenesen megmondod neki, akkor vagy megsértődik, vagy csak még jobban bejössz neki, mivel egyenes voltál
. Ha nem mondod meg neki, akkor esetleg mélyebben beléd keveredhet, vagy leesik neki, és megsértődik, hogy miért nem mondtad meg előre.
Vagy átpasszolod egy hozzád hasonló f@sz@ gyereknek, és akkor veled csak barátként foglalkozik, és még hálás is lesz, mert rajtad keresztül talált párt.Vagy befejezem mára a hülye elméletek gyártását.
(Mire elküldtem, sok információtartalma nem maradt. Van ez így.)
-
Tim82
félisten
tbs:
frame: szerintem inkább az a várható verzió, hogy magába zuhan, velem meg nem fog szóbaállni többet (ezt a részt azért túlélem), és egy újabb feketepont a gonosz pasikkal és a világgal szemben a kis tábláján... (na ezt akarom elkerülni)
és - szerintem - nem adtam rá okot, hogy úgy gondolja, én nem barátként kezelem... (ilyesmire elég kényesen szoktam ügyelni, pont az ilyen szituációk elkerülése miatt... úgy néz ki, mégsem jött össze)
agrarfiatal: tisztában vagyok vele, meg is lesz, csak éppen megvan a minimális esélye még, hogy én értem félre, amit mond/ír e-mailben, mert ez a helyzet egy tegnap este kapott e-mailből vált világossá... én meg vasárnap találkozom vele, akkor lesz alkalmam személyesen elmondani neki. válaszolhatnék e-mailben is, de addig nem teszem, amíg nem 100%, hogy jól gondolom - és szerintem az ilyesmit fésztufész
kell megbeszélni, bármennyire is kínos.
-
frame>24
addikt
Bocs, de véleményem szerint, (ha télleg nem akarod, mint nőt), el fogtok hidegülni. Az általad említett probléma fordított helyzetben ugyanígy működik. ("Nem akarom megbántani, de akkó mi legyen," stb.) Szóval:
- ha megmondod "a frankót", h csak barátok, akkor annál jobban teperni fog érted, nem fog nyugodni, amíg ezen a bolygón fizikai lehetősége van közeledni.
- ha nem mondod meg, és találkozgattok, kisebb hévvel, de előbb-utóbb megin előhozakodik magával. HA az EGYIK fél eccer már spannolt lett, soha, de soha nem nyugszik.
Mindkét variáció az ő "testi-lelki" kielégületlensége, köv. képp frusztrációja miatt elkeseredéshez vezet. -
Tim82
félisten
válasz
elmoraan (r) #2784 üzenetére
A klasszikus probléma: hogyan állíthatom le anélkül, hogy szar szövegekkel ("nem vagyok most kész egy kapcsolatra", "legyünk csak barátok"
) másznék bele a lelkébe?
Érted: nem túl régóta ismerem, de "barát"-barátja
akarok lenni, mert kedvelem, jó fej, megbízható stb., csak mint nő, nem jön be. Sőt, nagyon nem jön be. Nem csúnya, csak részemről legalábbis semmi kémia nem indult be...
Viszont egy piszok sérülékeny, meg alapból tök bizalmatlan csajszi, tehát óvatosnak kell lennem, ha nem akarom megbántani - kicsit olyan a fíling, mintha aknamezőn próbálnék szteppelni.
-
Majstor
senior tag
válasz
bolondember #2780 üzenetére
Lorcsi> Nem minden nő qrva, akármennyire állítják ezt itt jó páran a fórumban + a való életben is.
Bolondember> Sok könnyűvérű "nőstény" (szerencsére/sajnos) van és mindig így is lesz...akkor x@rba léptél ha ilyen "nőt" veszed el, akkor pedig jó ha könnyen továbblépsz (vagy átlépsz rajta)
Szerintem itt nem a pillangókról kéne csevegni, hanem Nőkről. -
Tim82
félisten
Asszem, most én is szarban vagyok nőügyileg. Ez most egy "én barátkozni akarok, a csaj meg mást - és mintha elbeszélnénk egymás mellett"-történet...
-
lorcsi
veterán
mennyi sok büdös qurva van
kapcsolgattam a tv-t és véletlen rányomtam a vad csajok-ra
ez a buzi majka nyomatja a szöveget a gyengébb akaratú magamutogató hülye picsáknak
kis rádumálás után az utcáról egy furgonba már a melleit mutogatják :S
gondolom a dugás sem lenne már messze...ez aztán a színvonal
aztán meg csokdálkoznak ha az árakat kérik majd tőlük
meg hülye qurvának nézik...és ez alapján általánosítanak -
zabla
aktív tag
vaaah hihetetlen tehetséggel tudok magamból hülyét csinálni úristen...
asszem ezentúl ha tudom hogy este inni megyek, jobb ha szétszedem a gépet előtte, hogy még esélyem se legyen részegen msnelni -
frame>24
addikt
válasz
Majstor #2766 üzenetére
Igen ám, csak elfelejted a következményeket:
Jól megrottyantani valakit, akit nem szeretsz, viszont nap-mint-nap kvázi 8 órát együtt vagytok. Mert igazából a franc akar olyan nőt magának (hosszútávra), aki "konkolyt hint két szerető szív tiszta búzája közé". Nem tudom, h az egyértelműnek látszó "lépés" milyen következményekkel járna a munkahelyen. Majd "megszerelmesedünk", mi? -
frame>24
addikt
Na akkor most benyögöm én is nagy spleen-emet.
Az egyik munkatársam egy velem egyidős nő. Jó' néz ki. (Ez nagyon gyenge kifejezés). Általában jól elvagyunk, néha együtt kiruccanunk ide-oda. Néha vacsorák nála...(Ennek részben az a magyarázata, h a környéken nincs más korunk beli ismerős.) Csak éppen van neki vmi fószer (jóval idősebb nála), akivel kever, igazi kis házasságtörő kapcsolat. Már szenvedett is miatta (a szóban forgó lány). De, szerelmes. (Tehát köztünk "semmi".) Ennek ellenére/emellett, velem is gyakran flörtöl. Tudom, hogy ez az ún. fals flörtölés esete (fake IOI), csak azért csinálja, h fenntartsa a köztünk lévő némi feszültséget, és hogy úgymond a nyaka köré csavarjon poénból, addig is van neki itt is valaki, aki pitizhet. Namost, épp ezért eddig nemigen ugrottam a trükkjeire, ez néha jól elszórakoztatott engem is, ugyanis a szabályoknak megfelelően ilyenkor kiesett a "kurvajó nő vagyok" szerepből.
Nade: már régebben rákérdzetem: "mi lenne, ha?..." A válasz az volt, hogy: "szimpatikus vagyok, + jó velem együtt lógni, bla-bla..., dehát ugye a csávó..." Vagyis, tkp. szarnom kéne az egészre. Túl rosszban nem akarok vele lenni, mert ugye együtt dolgozunk.
De a rohadt életbe: akkora 2 csöcse van, mint a fejem, modell kinézet és öltözködés, valahol bekapcsolnak az ösztönök is, baz+. Még a fehér kis labor-rucija is olyan, hogy azonnal letépném. (Ja, tanult vmi ruhaipari technikumot korábban, csinálgat magának - be kell valljam - impozáns göncöket.)
Nem bírom már ezt az állandó stimulációt, így nem lehet dógozni!!! Pláne nem kísérletes munkát, ahol analitikai pontossággal kell(kéne) figyelni.
Kipróbáltam 1-2szer, hogy "erélyesebben" közeledek, erre ~szinte semmilyen (v. gyenge) visszautísítás, inkább viszonozza a dolgokat (pl. érintést is); gyakorlatilag látom, h (nevetgélve!) élvezi.
Úgy érzem magam, mint valami elb*ott erotikus filmen, ahol a közvetlen testiséget megelőző fázisban forgolódok.
Kész, ebbe bele lehet őrülni.;
-
Tim82
félisten
válasz
tigerscorpio #2746 üzenetére
Alig tévedtél el, hogy mi is a téma...
Itt éppen semmi "viselkedési" anomáliáról nem volt szó. Egyébként nem ártana egy korrepetáló emberke Neked helyesírásból és (érthető magyar) fogalmazásból. (Vagy a mi kedvünkért próbálj meg helyesen és szépen írni/fogalmazni, hidd el, tisztább, szárazabb, jobb érzés.)
No offense, természetesen.
-
SzalaiG
addikt
-
frame>24
addikt
válasz
Bocsánat, de ez megen olyan post, hogy egyszerűen nem is értem, ill. erőlködnöm kell. Nem azért kell nyelvatnilag és stilisztikailag is helyesen írni, hogy villogj vele, hanem mert akkor meg lehet(ne) érteni.
-
Integra
titán
válasz
asszem nem érted a szitut, itt nem a nyafka a lényeg..
-
Integra
titán
válasz
bolondember #2744 üzenetére
ezt is tettem, evidens.
de megalázni nem fogok nőt így és azért mert valami nem stimmel vele. -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
bolondember #2747 üzenetére
De, ha arra irtad, hogy együtt vannak-e még :-)
de ez nemtörvényszerü Általában sajna más a helyzet...
,Mint ez Mindenki tudja----
Joccaka
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
gondolom nem...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Integra #2741 üzenetére
Hy az ilyen Nőket "megkell nevelni" --Kedves Csajok, nemmegsértödni, de mint köztünk-Pasik között is vannak "Hisztisek" Köztetek is, csak mivel Nők vagytok igy elöbb elötör belöletek...
Szoval volt egy csaj, (Hawerom nööje, nemnagyon birt vele, megismerkedtem a csajjal, és megmondtam neki)
Szal megmondtam a csajnak, ha viselkedik nyávogásán,meg ilyeneken, akkor kereshet mást hawerom helyett, és voalá... hát nem együtt vannak :-)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Integra #2741 üzenetére
otthagyni, hagyni, h más szenvedjen vele, adott esetben meg is alázza (ahogy az sokszor szokott lenni...). Én azt mondom inkább lépjen az ember, mert ha nem megy valami, és mégcsak a kommunikációra se nyitott a hölgy, akkor az bezony veszett fejsze nyele..
egyébként bocsánat. most már befogom a pofám.
-
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #2733 üzenetére
Jó hogy nem fogod neki mondani, hogy "Ugyanmár húzzál el mellnövesztésre!" Ugyanis, ha megtalálod "álmaid" nőjét az kívűl-belül olyan lesz amilyenre vágysz.
-
Integra
titán
nem tudom mit lehet ilyen nőkkel tenni.
én egy idő után feladtam és kész.
néha még fejemben van, hogy mégis jól megpakolom megint, de azonnal rámtör, hogy akkor újra az a szenvedés, meg nyávogás, meg kérettetés, meg.... na a francba az egésszel.
fogalmam sincsen mit lehet az ilyen nőkkel csinálni. én nem töröm magam a kelleténél már többet ezzel a dologgal. -
Tim82
félisten
válasz
frame>24 #2727 üzenetére
álle cuzámmen
alatt az Emberi játszmákra gondoltam, nem volt világos, hogy a 200. oldal tájékán kéne keresnem a Mystery method-ot, vagy mi van
(ebből is látszik, én lekaptam a polcról, és elkezdtem keresni
)
csak aztán kidőltem már, ezért nem válaszoltam.
jut eszembe, mind az Emberi játszmákat, mind a Sorskönyvet lehet kapni kézbevehető, ékes magyar nyelvű formátumban
is a könyvesboltokban, a Háttér Kiadó jelentette meg. az Emberi játszmák úgy 1200 Ft körül van (annyiért vettem tavaly legalábbis), a Sorskönyv meg kb. 2000. de ez nem a reklám helye - csak ha jobban szeretnétek magyarul olvasni, néhol így is nehézkes, noha Berne igyekszik nem szaknyelven írni (és nem rossz a fordítás).
-
elmoraan (r)
aktív tag
Hay ho a dairio, ezt már nevezem termékeny hétvégének!
Ami meg a kurrens témát illeti, a sárkányok néha hajlamosak hülyeségeket beszélni, szóval ne hallgassatok rájuk!Igaz, ez most nem (csak) a sárkánynak válasz, hanem csak úgy eszembe jutott. (Bár megjegyzendő, én hivatalból ki nem állhatom a sárkányokat, így meglehet, hogy elfogult vagyok)
Füstöss prof. látván, hogy a fizika C2 előadáson megjelent nép a relativitás-elméletet még nyomokban sem érti, így szólt: "Látom nem értik, inkább mondok egy életszerű példát: adott két egymással szemben fénysebességgel haladó vonat..." Ennek analógiájára én is felvázolnék egy életszerű példát: tegyük fel, hogy férfiak vagyunk. Már a születésünk előtt beleég egy kép a tudatunkba, és azon a képen valami nő van. (Esetleg több ilyen kép is van, vagy csak egy, ami viszont kicsit elmosódott, ezért nem csak egy párja van, de ez most mindegy.) Azt is tegyük fel, hogy felnővén ki-ki a maga módján keresi ennek a képnek a fizikai megfelelőjét, meg persze van olyan is, aki nem keresi, mégis megtalálja. Vigyük tovább a gondolatmenetet, és vegyük az ideális esetet, vagyis azt, hogy ebből a találkozásból szerelem lesz, meg ilyenek. (Majdnem azt írtam hogy házasság is, de újabban ez ugye nem ilyen egyértelmű.) Ezek után még azt is tételezzük fel, hogy a kapcsolat működik, hosszabb távon. (Szándékosan nem írom, hogy tökéletesen, rózsaszínű felhővel, szárnyas pónikkal, csicsergő madarakkal és kolbászkerítéssel. Csak úgy működik.) És az a bizonyos nő az enyém, a kölykeim (jövendő) anyja, vele a szex az szex, és nem pszichoanalízis. És most tegyék fel a kezüket azok, akik ezt a nőt elküldenék plasztikai sebészhez, mert kicsi a melle. Vagy azért, mert nagy. (Köszönöm, letehetitek.)
És most itt nem arról van szó, hogy ki szereti a nagy melleket, meg ki a szókimondó, ki az, akiről hazugságvizsgálóval meg lehet állapítani, hogy nem volt őszinte, amikor azt mondta a párjának, hogy nem, szívecském, elég nagy a melled. Itt arról van szó, hogy valamit, ami az enyém, nem adok oda a doktor bácsinak, hogy éles késsel megvagdalja, főleg nem a mellét. (Because I'm a fuckin' caveman.) Vagy pl. azért, mert szeretem, és ez a dolog fáj, és lehet, hogy nem ér meg nekem ennyit az, hogy a télikabáton keresztül is lássam a kedvesem mellét. (És azt a verziót el sem kezdem, hogy mi van akkor, ha kicsit félresikerül a műtét.)
Összefoglalva, ha emberi kapcsolatokról beszélünk, akkor kicsit többről van itt szó, mint arról, hogy kinek mekkora mell az ideális.
(Már így is elég hosszú lett, úgyhogy arról az esetről, amikor valaki egyedülállóként dönt plasztikai műtét mellett, majd akkor olvashattok, amikor kedvem lesz írni róla)
-
frame>24
addikt
Igazából nem maga könyv van meg, hanem annak .pdf formátuma.
És, mivel pár napja szereztem meg, még a végére se értem egészen, de má mingyá'. A Sorskönyv egy újabb cím nekem (majd megnézem), de bizonyos vagyok benne, hogy igen: minden hasonló témát boncolgató írás segít a mozaik összerakásában. Aki nagyon érdeklődő, annak a mysterys cucc kötelező olvasmány.
-
Majstor
senior tag
válasz
bolondember #2712 üzenetére
Szerintem pedig mi vagyunk azok, akik jobban keressük az igazi kihívásokat.
-
frame>24
addikt
válasz
fokukac #2710 üzenetére
Na akkor.
Először is, revíziónak vetettem alá magam:
annak idején, mikor a "casanova jelölteket keresek.." c. topik megjelent, jól belehánytam, h mekkora baromságnak tartom. Aztán nemrég újra lecsapódott a totyik a fáradt gőzök közül, így gondoltam, megnézem közelebbről, amiről szól: mystery method...
Azt kell mondjam, anno, mikor elolvstam az Emberi játszmák c. könyvet, kurva okosnak hittem magam. De Nem.
---> Érdemes elovasgatni ezt a mystery method-ot (~200 old.):
Szvsz a kicsinyesnek tűnő téma: "hogyan szedjünk fel nőt" dolog MELLETT nagyon jól össze vannak szedve az anyagban a női viselkedés ok-okozati összefüggései!!
Pontosan az ilyen mélyfilozófiai kérdésekre ad választ. Nem a fáradt ember késő esti olvasmánya, de megéri rá időt szánni! -
-
fokukac
nagyúr
igen tudom. ennek ellenére én sok-sok évig jártam egy csajjal, akivel elsőre pár hónapot voltam együtt, majd fél év szünet után újra egymásba gabalyodtunk, és együtt voltunk még 6,5 évig, és ebből úgy 4 év nagyon jó volt.
egyébként, mint nő, inkább a mélyfilozófiai kérdésemre válaszolj, légy szíves.
miért akkor vagyok érdekes, ha leszarom, ha hanyagolom hosszú hónapokig, következetesen? -
-
fokukac
nagyúr
válasz
parandroid #2707 üzenetére
köszönöm
-
parandroid
félisten
-
fokukac
nagyúr
hmm. nem igazán értem a nőket. 8 hónapja szakítottunk. én még 3 hónapig próbáltam vele tartani a kapcsolatot. ő pedig csak koptatott le, ezerrel. június elején sikerült felbasznia annyira az agyamat, hogy elhatároztam, többé nem szólok hozzá. egész jól tartottam. ő kb. havonta-kéthavonta keresett msn-en, pár szót beszéltünk, aztán leráztam. aztán múlt hétfőn megint, de most nem ráztam le. kedves volt, egyből, hosszan, kifejtve válaszolt, nem csak félszavakban, érdeklődött, de aztán kis idő elteltével megint leráztam, mondtam neki, hogy majd beszélünk valamikor, kérdezte, hogy mikor, mondtam, hogy májusban. (nem szabad elkapkodni, ugye) aztán úgy búcsúzott el, hogy ő ráér hamarabb is.
Aztán ma felhívtam, és megbeszéltem vele, hogy oké, akkor jövő hétvégén találkozzunk. nagyon kedves volt megint. most így állunk.
na ez életem kis története dióhéjban, de nem is ez a lényeg, hanem a filozófia.
Igazából azt nem értem, hogy miért akkor leszek számára érdekes, ha elutasító és bunkó vagyok, és nem odafigyelő és kedves? Ha szimplán leszarom, azt érzékeltetem vele, hogy nem érdekel? Kizártam az életemből, mert ő is kizárt, kurvára fájt hónapokig, majd meghaltam bele... és aztán ilyenkor már érdekes vagyok számára. nem értem én ezt, na. nem értem, hogy miért működnek ennyire fordítva a nők?
Na mindegy, nem tudom, mi fog kisülni belőle. Rremélem semmi, nem akarok megint.... de úgy hiszem már erősebb vagyok annál. Igazából ez egy teszt is lesz, tesztelem magam, hogy kibírom-e, hogy bármit is kiváltson belőlem?
De majd meglátjuk. egy esélyt megér, hátha rájött, hogy nem bír nélkülem élni... (ez valószínű)ha meg nem, akkor ágyő megint hoszabb időre.
közben egyébként felbukkant a láthatáron egy másik projekt is, az a B-terv.
meg van néhány félbehagyott is, de azokat igazából én nem akartam.
áhhh, de bonyolult az élet....
de legalább már a legénylakás alakul. -
EQMontoya
veterán
válasz
ladybug #2697 üzenetére
exemnél az ilyen hisztik periódikusak voltak viszonylag (nem, nem 28 napos periódussal
), ellenben arra rájöttem, hogy az adott pillanatban sokkal bunkóbbnak ható megoldás hosszútávon lényegesen jobbnak tünt. Ha Ő hisztizik, akkor én sem állok hozzá semmihez normálisan, akár 1-2 flegma megmejgyzés is mehet, aztán rájön, hogy ez Neki igy szar, és abbahagyja. és egy darabig nem is csinálja utána.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS notebook topic
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- PR-Telecom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- 106 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest