Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
tekeyagd #1398 üzenetére
Két szék közül szokott az ember az asztal alá esni.
Szerintem előfordulhat, hogy az ember nehezen tud dönteni két csaj közül. De ebben az esetben nem szerelemből cselekszik, hanem észérvekkel próbálja eldönteni hogy melyikőjük is a jobb. Bocs hogy csöpög...
Más az eset akkor, ha igazán belezúg egyikőjükbe. -
VargaI
senior tag
felkeltett telefonnal, köszi. Délután tök jól dumáltunk vagy fél órája mikor tahó mód beszólt...biztos
na péntek este 8-9 óra felé teázásból lesz akkor vmi?
[Szerkesztve] -
Tim82
félisten
mindkettőnknek jó volt. ettől még...
a hölgyemény nem igazán bírta/bírja eldönteni, hogy ''komoly kapcsolatot'', vagy egyéjszakásokat akar. meg úgy kissé... öööö... hát, jobb, hogy nem lett ebből semmi.
ez van. nekem így is jó, mert nem kapcsolat közben derültek ki az emberi hiányosságai... -
-
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #1365 üzenetére
A nők olyan kis teremtmények v*ginával?
-
Kobe
veterán
nagyon tapló megfogalmazásban de mi lenne ha a pia helyett inkább a muffokról folyna a bájcsevej, mint ahogy azt a topic címe is determinálja ?
[Szerkesztve] -
-
frame>24
addikt
válasz
Foglalt név #1361 üzenetére
Hát igen, az alkohol nem válaszol a kérdésekre, de egy időre legalább elfelejeted a kérdést.
mod: én most jó ideig veszélyes kórokozókkal fogok dolgozni, így arra jutottam, inkább az alkohol ölje meg az idegsejtjeimet, mint a kis gecók
no, persze nem munka közben...
[Szerkesztve] -
elmoraan (r)
aktív tag
-
Tim82
félisten
válasz
elmoraan (r) #1362 üzenetére
Én meg hetente kb. három korsó sört, szigorúan társaságban, hogy olajozottabban menjen a beszélgetés. Ennyit a nagyivásról.
Ettől még finomak bizonyos alkoholtartalmú italok. Csak rég kinőttem a bulizós-bebaszós időszakomat. -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Foglalt név #1361 üzenetére
Attól, hogy vörösboros hordóba teszed, még nem lesz vörös, csak piros
Jelentkezem a nem ivó, ''nőtlen'' balfékek táborába. Húzz be egy strigulát
Mert lehet itt van a kutya elásva. Nem azért persze, mert az ital férfiassá tesz, de segít elviselni a nők hibáit
''Ép gépből, ép ésszel ép ember nem ugrik ki'', mint tudjuk. Lehet, hogy értelmes ember józanul nővel nem kezd? -
Foglalt név
addikt
válasz
Kokkantas #1352 üzenetére
Vörös hordóba rakod... Marha bonyolúlt
A bort többek között ezért utálom. Ha vlki taplórészegre issza magát közben, biztos marha jó buli -10 fokban egy fejtés, de aki csinálta józanon, az többet ennek a förmedvénynek a közelébe nem megy jószántából
Kéne csinálni statisztikát, hogy az itt megforduló, jórészt ''nőtlen'' férfiak hány százaléka nem iszik. Mert lehet itt van a kutya elásva. Nem azért persze, mert az ital férfiassá tesz, de segít elviselni a nők hibáit
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Lazíccsatok, gyakorlatilag én sem iszom.
-
EQMontoya
veterán
nah meg mijjjemmá, hogy érted, Pala nem iszik, nem cigizik, 98 éves korába feldobja a pacskert, azt kérdezi majd az utókor, hogy mibe halt bele? nah most vagy a nőkbe, vagy abba, hogy kurva öreg vót
Úgy lesz az örökélet-tudattal, mit a teve az éhezéssel... már majdnem megszokta, azt egyszercsak elpatkolt. valamibe meg kell halni.
-
Pala
veterán
Már leírtam az álláspontomat, hiába is próbáltok meggyőzni...
bár a következő napok valamelyikén egy literes unikumos bödönnel fogok végigkolbászolni a belvároson (faternak veszem, szülinapra), ha valaki meglát, fényképezzen le. -
edipqe
senior tag
benézek és mit látok.....flame.
nyissatok egy kulon alkohol totyikot (bár gondolom már akad) -
ladybug
őstag
Biztos többet szeretne veled lenni. Nem értem egyébként, hogy ezzel a kinyilatkoztatással mi bajod.
Az alkoholról egyébként.... Méghogy méreg??? Ugyanmár. Előre szeretném leszögezni, hogy nagyon ritkán fogyasztok alkoholt, de azok minőségi italok, mert azokat ''kedvelem''.
A bor, a sör és egyéb más jellegű szeszes italok, amik láttak gyümölcsöt vagy gyógynövényt, azok az emberi szervezet számára még jótékony hatással is vannak.
Nem mindnek jó az íze, az igaz, de ki ki igya azt, ami ízlik neki.
Én pl az édes vörösborokat, a tokaji szamorodnit és az édeskés ízű italokat iszom meg. Nagy ritkán iszok Jägert is, de csak ha a gyomrommal van vmi gondom.
[link]
[link] -
-
adalbert1
veterán
válasz
EQMontoya #1344 üzenetére
Házibulikon nekem is nagyon jó barátom az üveg, főleg az évi 1-szer megrendezett szokásos trash bulinkon.
Ha meg otthon vagyok Szentesen akkor meg max. a goldba tudok elmenni (disco), amivel még nem is lenne probléma csak valahogy a vendégek egy része nagyon tud irritálni... Régebben még jó volt a Mátyás söröző is (rockkocsma), de az utóbbi 5 évben ott is lefelé megy a színvonal.
Pesten meg még mindig keressük az igazit, de valahogy csak nem sikerül megtalálni. -
adalbert1
veterán
válasz
EQMontoya #1342 üzenetére
Hát én se leszek agresszív tőle, az más kérdés ha belémkötne valaki mikor részeg vagyok... Inkább túlzottan humorosnak képzelem magam, és verbálisan inzultálok néhány embert a környezetemben (jó, egy részük meg is érdemli). Amúgy meg állandó problémám, hogy józanon nagyon kevés szórakozóhelyen érzem jól magam, annyira nem tetszetős képet mutatnak számomra, így néha muszáj elkezdenem inni. Aztán meg már könnyen eljutok arra a pontra, ahol sikerül a hely átlag közönségének nem túl magas szellemi színvonala alá innom magam, itt kezdődik a probléma.
Szerk.:
Amúgy tisztán haveri körben kb. az általad is említett jelenség lép fel.
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
válasz
bolondember #1339 üzenetére
Figy.... ez olyan dolog, hogyha valaki utálja a halat, annak egy ínyenc hiába mondogatja, hogy ez meg az a halféle nagyon ízletes...
én azt mondom, ne menjünk bele jobban, mert offtopik lesz, és minél inkább győzködtök, annál inkább ellent mondok majd; ebben a témában sérthetetlen vagyok.
[Szerkesztve] -
Pala
veterán
Vehh, nem erről van itt szó.....az alkohol számomra MÉREG, még a kis mennyiség is...tudom, ez senkit sem érdekel, hiszen ha az emberek annyira foglalkoznának az egészségükkel, akkor dohányos meg drogos is kevesebb lenne.
A mérték dolgot ugyan aláírom, de engem ez sem hat meg, mert az ízük is szar, szóval teljesen esélytelen, hogy én bármilyen indokkal akárcsak egy cseppet is a számba vegyek.
Ha a sivatag közepén egy üveg bor jelentené a túlélést, inkább szomjanhalnék. Értsd meg, nekem ez olyan, mintha szart ennék,azt meg ki szereti!? -
bolondember
MODERÁTOR
-
Tim82
félisten
Basszus, egy minőségi Hoeegarden-nél nincsen finomabb... vagy egy legalább 4 puttonyos tokaji aszúnál... vagy mézes szilvapálinkánál... egyiknek sem szar az íze, emlékeim szerint. Illetve, ebből Hoeegarden-em nincsen itthon, de a többi...
Pala, egyszerűen mondd azt, hogy valami személyes traumának köszönhetően (láttad gyerekkorodban mondjuk a seggrészeg Józsibá't, amint elcsapta a traktor) vagy antialkoholista, mert az alkohol öl, butít és nyomorba dönt, szerintem akkor békén hagyunk.
És ahogy Bolondember mondta, a kulcsszó a mérték. Ízlelni kell, nem vedelni. -
Pala
veterán
válasz
Kokkantas #1334 üzenetére
Na látod, ebben egyetértünk....
Bár a ''nem jó'' igen enyhe kifejezés, én még bottal sem nyúlnék hozzá.
Eddigi 22 évem alatt ittam körülbelül 10-15 pohár sört, és kb. fél liter egyéb alkoholt....bőven elég volt arra, hogy egy életre távol tartsam magam ettől a témától. És még kívánalmat sem érzek, szóval különösebb erőfeszítés nélkül le tudom élni alkoholmentesen az életemet, és egyáltalán nem bánom, mi több, büszke is vagyok rá!
[Szerkesztve] -
adalbert1
veterán
válasz
EQMontoya #1333 üzenetére
Nekem néha már túlságosan is feloldja őket.
Mondjuk az más kérdés, hogy nálam olyan mint hétvégi kultúrált alkoholfogyasztás nem létezik, egyszerűen oda vagyok a Jack Daniel's ízéért, így könnyen esek át a sötét oldalra.
Ami persze megint nem jó, addig gátlásos vagyok, utána meg egy sötét paraszt. -
Kokkantas
senior tag
válasz
bolondember #1330 üzenetére
Szerintem sem jó a sör íze...
-
Pala
veterán
válasz
bolondember #1330 üzenetére
DE SZAR AZ ÍZE!!!!
Folytassam még?
Csajszival nem tudom mi lesz....találkozom majd velem valamikor. -
Pala
veterán
válasz
Kokkantas #1329 üzenetére
De te csak mondtad, én viszont fanatikusan küzdök ellene (szívből gyűlölöm az alkoholt, méregnek tartom, mérget pedig nem iszok...és ennek tetejében még az íze is szar). Na mindegy, ebből nem akarok témát kerekíteni, mert tartok tőle, hogy egyedül lennék mindenki ellen, meg hát ez nem az a topik...
fogalmatok sincs, mennyire ellene vagyok az alkesznek, de lehet, jobb is,,,,,
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
tudod, van a piálás.
és van a kulturált alkoholfogyasztás...
én a másodikat preferálom... Egy jó társaságban sörözni, beszélgetni, finom söröicilinek mellett.. jobb, mint a tea - Te bontod ki (ebben is jobb a Nőnél), nem kell megvárni, h ihatóvá hűljön, MINDEN utcasarkon kapsz, nem mennek a krimók csődbe...
folytassam még?
csajszival mi lesz? -
Tim82
félisten
-
Pala
veterán
Ez kész!
Most hívot a zasszony (1 hét némaság után), hogy szerdán látni szeretne, és hogy megpróbálja megoldani, hogy többet találkozhassunk. Ezzel most mit kezdjek!!?? -
Tim82
félisten
Péntek 7-8-ig kb. foglalt vagyok, utána jó lesz.
Mindegy, felejtsétek el, amit mondtam a témáról - én állok hozzá elég cinikusan mostanság...
Mod.: egyébként a prohardver csak nekem van teljesen megkergülve, hogy amikor változtatok egy hsz.-en, nem jeleníti meg a változtatást, így azt hiszem, nem sikerült végrehajtanom? És ez a rengeteg 2x elmegy probléma... Más oldalakkal meg semmi baj nincs. Nem értem...
[Szerkesztve] -
Tim82
félisten
válasz
elmoraan (r) #1305 üzenetére
szokásos 2x ment el-probléma...
[Szerkesztve] -
Tim82
félisten
válasz
Elmo, annak nincsen túl sok értelme, hogy a szakítás kimondása után szépen megvigasztalgassa a ''Te jobbat érdemelsz'' és hasonló elterelő szövegekkel. Teljesen másképp látjuk a dolgokat. Én nem fogom pl. kegyes hazugságokkal tömni a másik fejét, mert az sokkal rombolóbb, mint ha látszólag kegyetlen módon szakítok & lelépek. (Én erről az oldalról éltem át...)
Nézd, én életemben egyszer szakítottam eddig, akkor vettem a fáradságot, hogy leüljek és elmondjam, miért, a reakció az pedig az volt kb., hogy ''én is olyan vagyok, mint a többi szemét'' - akkor vettem egy nagy levegőt és azt mondtam, itt ez elég, ha a másiknak eszébe sem jutott, hogy talán az őáltala elkövetett hibák miatt szakítok - aztán leléptem.
Na, talán így érthetőbb. Ha már döfsz (és mi a szakítás, ha nem az, hogy sebet ütsz a másikon), akkor gyorsan tedd, és ne húzd el, mert ez a nagyobb kegyetlenség...
Szerk.: kiegészítésként hozzáteszem, hogy nagyon is megvan rá az okom, hogy így gondolkodjak a témáról, de ezt szívesebben fejteném ki egy tea/kávé/sör/bor/tömény mellett, live.
[Szerkesztve] -
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Kokkantas #1308 üzenetére
Na, ez már hasonlít. Látod, tudsz te pozitívan is gondolkodni.
Már csak arról kell letenned, hogy a nőktől logikus gondolkodást várj el párkapcsolati dolgokban. Még férfiaktól is ritka, pedig mi vagyunk elvileg a racionálisabbak etc. Nézd csak meg PalátBár úgy látszik, ő már kezd átbillenni a racionális oldalra, ld. 1274 utolsó mondata
-
Kokkantas
senior tag
válasz
Próbáljanak meg akkor gondolkodni a nők, hogy miért is lett szakítás a vége. Ha meg nem jön rá akkor kérdezze meg.
Szerencsére nekem semmi esély arra, hogy szakítanom kéne valakivel ugyanis senkim sincs, és tervbe sincs véve, hogy valakim legyen ebben az évezredben. No meg aztsem tudom, hogy hogyan is tenném, ha szakítanom kéne. -
.:Kristian:.
addikt
válasz
(Kolombusz) #1300 üzenetére
Hát jah... páran mondták már oszttársaim közül is akik voltak fent nála..
-
frame>24
addikt
válasz
+1 vote for elmoraan (r)'s opinion...
-
elmoraan (r)
aktív tag
Nem egészen értem, hogy most akkor egyetértünk-e vagy nem, a smiley egy kicsit megtévesztő.
Amiről te írtál, az éppen a fordítottja annak, mint amire én reagáltam. Ha szakítanak veled, nem vagy kiváncsi, hogy miért, mert éppen megsértődtél, váratlanul ért, te akartad kimondani stb., nem kívánt törlendő. De ha te szakítasz, akkor legalább annyi legyen benned, hogy a választ megvárd.Lehet, hogy a válasz sírás lesz, vagy bújás - vagy tökönrúgnak.
Benne van egyik is, másik is, meg minden, amit el lehet képzelni, sőt az is, amit nem.
De vazze, olyan tanácsot adni a kollégának, hogy találkozzon a csajjal, annyit mondjon neki, hogy: ''Bébi, kalap.'' - aztán arra se várjon, hogy a másik fél levegőt vehessen, az nekem sok. Ne vegye senki se magára, de jobb helyeken ezt gerinctelenségnek, gyávaságnak, meg hasonlónak hívják. Értem én, hogy szerelemben, háborúban mindent szabad, és az ''üss és fuss'' jó taktika, de akkor ne csodálkozzunk, ha sms-ben jön a csajoktól az ''Elbocsátó szép üzenet''.
Koki: a csajoknál nem feltétlenül működik ez a ''ha akar valamit, majd megkeres'' rendszer, mert hajlamosak lefagyni egy szakítástól. Főleg, ha így minden előjel nélkül áll elő a farbával az ember.
[Szerkesztve] -
Tim82
félisten
válasz
Kokkantas #1303 üzenetére
Naiv vagy.
Nem mintha Elmoraan (r) állásfoglalásával annyira egyetértenék...
A legutóbbi barátnőm úgy szakított velem, hogy először is sms-t küldött. A következőkben már azt tárgyaltam le vele, hogy akkor viszem vissza a cuccait és kérem az enyémeket...És nem, nem voltam kíváncsi, hogy miért szakít velem, mert ha valakinek nem vagyok elég fontos, hogy akkor mondja meg, amit változtatni szeretne, amikor van még rá lehetőség, akkor a szakítás után már a hajamra kenhetem a magyarázatot. Alapelv: ha szakítanak veled, ne adj lehetőséget a csajnak, hogy szépen elmagyarázza, miért csinálja - elég annyit tudnod, hogy mindez akkor nem jutott eszébe, amikor még megoldható lett volna a probléma. Ez van, nem kell belemenni mindenféle megalázó szitukba, amikor a csaj órákig magyarázza, hogy ''ez igazából azért van, mert két hónapja veszekedtünk egyet és pici lelkem annyira besértődött, hogy azóta sem képes feldolgozni''...
Tudom, durván hangzik, de onnantól, hogy valakinek nem vagyok annyira fontos, hogy leüljön velem megbeszélni és menteni, amit lehet, nincsen ''mi'', csak ''én'' és ''te'', egymással szemben. -
Kokkantas
senior tag
válasz
elmoraan (r) #1302 üzenetére
Ha valamit mondani akar akkor úgyis utánadmegy vagy majd megkeres valahogy. Ha meg semmi nem csinál akkor egyértelmű, hogy ő ezért a dologért nem képes semmit tenni.
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
Kokkantas #1298 üzenetére
''Majd szépen megfordulsz és elmész. Nem engeded meg neki, hogy átöleljen, csókoljon stb, mert akkor minden megváltozna, ahogy előttem írta valaki.''
Meg vagy te vazze huzatva? Megfordul és elmegy? És ha hátbalövi a csaj, megyünk temetésre?Viccet félretéve, nehogy már férfiemberhez méltó viselkedés legyen az, hogy annyi bátorság sincs benned, hogy megvárd, amit egy nő mondani akar neked... Értem én, hogy ''a szerelem a férfi egyetlen letagadhatatlan gyengesége'', ahogy tanult kollégám tartja, de azért nyulak ne legyünk már, a betyár irgalmát neki.
Különben is, ha valaki elég fafejű (mint pl. én), akkor hiába próbálkozik szegény lány. Arról nem is beszélve, hogy annak is megvan a maga varázsa, ha így is képes vagy szakítani.
Akaraterő, egyenes beszéd, becsület, ismerősek ezek még valakinek? Nem emlékszem, hogy a mismásolásból valaha is értelmes dolog sült volna ki... Fizikai sérülésre is igaz, hogy ha koncentrálsz rá, akkor nem fáj annyira... a fájdalom arra van kitalálva, hogy észrevedd, hogy valami nincs rendben. Ha ''nyugtázod'', akkor megszűnik az értelme. De ha megpróbálod figyelmen kívül hagyni, akkor az agyad azt hiheti, hogy nem vetted még észre, és felerősíti, hogy térj már észhez...
Ha vége, akkor vége, döntsd el magadban, akkor maga a szakítás nem lesz olyan rossz, csak utánaDe az meg olyan, attól függetlenül, hogy a szakítás hogy volt.
Már csak azért is érdemes meghallgatni, mit mond erre a hölgy, mert lehet pl., hogy azt mondja, hogy: ''De jó, hogy mondod, már azt hittem, sose jössz rá, hogy mi van.'' Vagy az ellenkezőjét. Az első esetben könnyebben gyógyul Pala, a második meg jót tesz a egójának. De nem kell azt ideírnia, hogy: ''Képzeljétek, mekkora arc vagyok, ma jól megmondtam a barátnőmnek a magamét, aztán mire egy szót szólhatott volna, hamar elpucoltam.'' Vagy ez csak nekem lenne furcsa?
Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ThinkPad L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo 40 256/8GB Silver 20hó gyári garancia.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest