Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Mindenkinek a saját döntése mit és mennyiért vesz, nyilván, viszont azért leírnám a véleményem. Az gondolom tiszta mindenkinek mennyi nagyszerű játék kijött a Switch 1 konzolra. A 2 minden téren jobb és végre egy olyan Nintendo amin lehet Third-Party játékokkal játszani nagyobb kompromisszumok nélkül. Nekem volt PS5 konzolom, jelenleg Xbox Series van ezt fogja leváltani a Switch 2. Őszintén szerintem más konzol nem éri meg. Milyen exkluzívok jöttek ki ebben a generációban? Vicc. Amik kijönnek a konkurens konzolokra az valószínűleg jönni fog Switch 2-re is, csak itt lehet Zeldázni meg zúzni a Majommal is. A Third-Party címek biztos le lesznek árazva úgy ahogy, ha nem meg megveszed és eladod használtan jó áron ahogy az exkluzív címeket. Szerintem a kezdésre is nagyon erős címeket hoztak el és valószínűleg még semmit nem láttunk. Aki azt hiszi bármit is túl áraztak… úgy fogják vinni mint a cukrot. Mark my word
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest