Hirdetés
-
PROHARDVER!
Újdonságok:
Nagy Nintendo Switch szoftverfrissítés érkezett! 20.0.0-ás verzió! (Ez MÉG S1 hír, de tippre itt is igaz lesz...) (THX@pzstm)
Új ikonok kerültek a HOME menübe:
- Virtual Game Card / Virtuális Játékkártya
A digitálisan megvásárolt Nintendo Switch szoftverek, DLC-k, ingyenes szoftverek és virtuális játékkártyák listáját találhatjátok ebben a menüben.
Itt virtuálisan betölthető és "kivehető" a virtuális játékkártya, hogy kezelhető legyen több Nintendo Switch konzol éppen melyik használhatja.
A Virtuális játékkártyákat kölcsön lehet adni más Nintendo Felhasználói fiókoknak, akik a Családi csoporthoz tartoznak.
- GameShare / Játékosztás
A kompatibilis szoftverek megoszthatóak a Nintendo Switch 2 konzolról, más közelben lévő konzolokra, hogy együtt játszanak.
Együtt játszhattok helyi vezetéknélküli kapcsolattal, de a Nintendo Switch 2 konzolnak kell kezdeményeznie a Játékosztást.
Ez a funkció nem használható 2 Nintendo Switch, Nintendo Switch OLED és/vagy Nintendo Switch Lite modell között.
Felhasználó-hitelesítési beállítások kerültek a User > User Settings menübe.
Itt korlátozható a Virtuális játékkártya menü elérése egy PIN kóddal vagy Nintendo Felhasználói fiókba való bejelentkezéssel.
Online Licensz Beállítások kerültek hozzáadásra.
Ha ez a funkció be van kapcsolva, akkor játszhattok a korábban megvásárolt és letöltött szoftverekkel vagy DLC-kkel az internetre csatlakozva, akkor is, ha a virtuális játékkártya nincs épp a konzolba töltve.
További információkért a System Settings képernyőn leírt részleteket olvassátok el.
A Nintendo eShop és Nintendo Switch News ikonok a HOME menüben új színt kaptak.
Több mentés kiválasztható és átküldhető egyszerre a "Transfer Your Save Data" menü segítségével.
A Rendszer költöztetése Nintendo Switch 2-re opció bekerült a System Settings > System menübe.
Átköltöztethetitek a teljes konzol tartalmát a Nintendo Switchről a Nintendo Switch 2-re helyi kommunikációt használva.
Azoknak a felhasználóknak, akik nem fognak tudni hozzáférni a Nintendo Switch konzoljukhoz a Nintendo Switch 2 konzol beszerzése után, egy új lehetőség érhető el: Feltölthetitek a konzol tartalmát egy külön erre kialakított szerverre és később letölthetitek a Nintendo Switch 2-re. Miután feltöltöttétek a konzolotok adatait a szerverre a Nintendo Switchről, a forrás konzol gyári alaphelyzetbe áll majd vissza, így kérlek csak akkor töltsétek fel az adatokat ilyen módon, ha utána be tudjátok fejezni a költözést a Nintendo Switch 2 konzolra.
Ha továbbra is szeretnétek használni a Nintendo Switch konzoltokat a Nintendo Switch 2 konzol beszerzéséig, akkor azt ajánljuk, hogy a helyi kommunikációs adatköltöztetést válasszátok a Nintendo Switch 2 konzol beszerzése után.
Internetkapcsolat és Nintendo Felhasználói fiók lesz szükséges mindkét esetben, lokális és szerver-alapú költözéskor is.
Néhány felhasználói ikon frissült.
Figyelem! A "Primary Console / Elsődleges konzol" kifejezés a virtuális játékkártyák használatával elavult lett és mostantól "Pass-enabled console / Hozzáférés-Engedélyezett konzol" lesz a felhasználók számára. A felhasználó által Hozzáférés-engedélyezettként beállított konzolon minden felhasználó hozzáfér bizonyos előfizetésekhez vagy szoftverek használatához.
Bővebb infó: https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22525/~/nintendo-switch-system-update-information
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadam98
senior tag
Mindenkinek a saját döntése mit és mennyiért vesz, nyilván, viszont azért leírnám a véleményem. Az gondolom tiszta mindenkinek mennyi nagyszerű játék kijött a Switch 1 konzolra. A 2 minden téren jobb és végre egy olyan Nintendo amin lehet Third-Party játékokkal játszani nagyobb kompromisszumok nélkül. Nekem volt PS5 konzolom, jelenleg Xbox Series van ezt fogja leváltani a Switch 2. Őszintén szerintem más konzol nem éri meg. Milyen exkluzívok jöttek ki ebben a generációban? Vicc. Amik kijönnek a konkurens konzolokra az valószínűleg jönni fog Switch 2-re is, csak itt lehet Zeldázni meg zúzni a Majommal is. A Third-Party címek biztos le lesznek árazva úgy ahogy, ha nem meg megveszed és eladod használtan jó áron ahogy az exkluzív címeket. Szerintem a kezdésre is nagyon erős címeket hoztak el és valószínűleg még semmit nem láttunk. Aki azt hiszi bármit is túl áraztak… úgy fogják vinni mint a cukrot. Mark my word
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest