- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
válasz
Rage47 #61341 üzenetére
+1! Igaz volt 1-2 bázisvédős küldetés ami nekem személy szerint jól felk@rta az agyam.
De kötelező darab! Igazság szerint gondolkoztam azon hogy, mivel ennyire tetszett, akkor már beszerzem a többit is (Pikmin 1+2, Pikmin 3) de attól félek hogy a 4 után ezek már túl nagy visszalépések lennének minden téren és nem tetszene.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Rage47 #60666 üzenetére
Nintendo Says It's Taking 'All Possible Measures' to Beat Switch 2 Scalpers
tldr: annyi gépet halmoznak fel,hogy ne legyen hiány scalperekkel sem. nem éri meg nepperkedni vele
-
penge111
addikt
válasz
Rage47 #60509 üzenetére
Én a mai napig pislogok, hogy egy ilyen hardver hogy tud kipréselni magából ilyen grafikát mint a Metroid Prime-ban láthattunk. De sok döbbenetesen szép cím van, Luigi's Mansion 3, Super Mario Wonder, Xenoblade 3, Zeldák, Kirby stb. DE multiplatformcímek is: Alien Isolation, Doom Eternal, Nier, Person 5 Royal, Orik, Hellblade stb.
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rage47 #59850 üzenetére
Ez igaz a botw és totk-ra, de én mondjuk a mai napig vakarom a fejem a pokémonok és néhány mario cím bődületes sikerén
Oké, persze, nem vagyunk egyformán, és egy SMO vagy LM3 sikerén nem kell meglepődni, ezek nekem is meg vannak, de mondjuk amilyen technikai szinten a poké játékok megjelennek...hát...az még switchen is halovány, és senkit nem érdekel, garantált, hogy egy huszas elmegy belőle.
Ehhez képest egy Fire Emblem vagy
Xenosagábólxenoblade-ből ilyen egy-másfél m talál gazdára, pedig ezek jóval költségesebb játékok. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Rage47 #59806 üzenetére
totk-ban volt olyan quest,hogy 2x nekimentem, mindkétszer lezuhant elōttem egy szikla, az égen kötöttem ki és a map másik felére ugrottam le.
harmadszor mentem rá, nem megjelent elōttem az égen egy sárkány...hát már csak nem hagyom ott kifarmolatlanul
ebbōl a szempontból a botw dizájn nekem jobban bejött (overall a totk a jobb játék), mert elindultam kelet felé, majd észak és így körbekalandoztam a mapot. ott ugrálok összzevissza,mint az apexben -
markknight
veterán
válasz
Rage47 #59176 üzenetére
Van már rendes gameplay, élhető: https://www.youtube.com/watch?v=zfZuqiaIzJU&t=1445s
-
-
morfondőr
addikt
válasz
Rage47 #58593 üzenetére
Nier Automata all time favorite nálam, nem hiszem, hogy azt bárki felül tudja múlni! Astral Chain először nagyon furcsa volt, utána kicsit furcsa, aztán megszerettem. Kijátszás után eladtam, de szembe jött egy jó deal és újra megvettem!
Most a Metroid Dread-et nem tudom letenni. Tavaly a Prime-ot játszottam végig, ami az egyik év játéka lett nálam. Mindkettő nagyon nehézkesen indult, szinte azt sem tudtam merre vagyok arccal, aztán ahogy egyre jobban kinyílnak a lehetőségek rájössz, hogy elképesztő ahogy össze függ minden és mennyire profin meg van alkotva az egész játék. -
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rage47 #57341 üzenetére
DQ 11 nagyon durván retró, valójában egy SNES játék, modern grafikával, így ha valaki nem szereti az ilyesmit, könnyen elriadhat tőle. Ellenben nagyon jó a sztorija, és szerethetőek a karakterei, így érdemes harmadjára is próbát tenni vele, hátha akkor beakad és belecsúszik 70 óra
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rage47 #57341 üzenetére
Hát a DQXI-et megjelenéskor platináztam, de ha nem tetszik, nincs mit tenni, én még a midi prüntyögést is imádom benne
Ugyanakkor, ha a Persona 5 tetszett, akkor a Shin Megami Tensei V-re is ránézhetsz, használtam tizes körül szokott menni, nekem az első játékom volt, amit Switch-en végigvittem. Júniusban fog érkezni a bővített kiadása, nagykonzolra is, kíváncsi leszek.
Ezt off-ba teszem, de ha van PS4ed (vagy 5öd), akkor nemrég jelent meg a Persona 3 Reload). Az biztos tetszene!
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rage47 #57339 üzenetére
Nézz róla videókat
Ha egy kicsit is vonzzanak a jrpg-k, akkor ennyi pénzért nyugodtan adhatsz neki egy esélyt. Olyan kis aranyos játék, remek harcrendszerrel (ez a széria minden részére igaz) és szerethető karakterekkel. Nem olyan teátrálisan apikusan ősszetett, mint egy Xenoblade Chronicles, ugyanakkor piszkosul jól néz ki a kis kijelzőn, az ilyen, rajzfilmes játékokat switchre álmodták, mert nem jön ki a hardver gyengesége (szemben egy Bayonetta vagy XC 3-al, ahol szabályosan érzem, ahogy púposodik az akksi).
Jrpg mércévek nézve egész egyszerű, semmi bántó nincs benne és szerencsére nem is debil, viszont annyira nem is régi, hogy macerás legyen vele játszani.
De a Ni No Kunikat is ajánlom, mert szokat is kb ennyiért szokták Switchen adni, és hát szó szerint kincsek.
-
lanszelot
addikt
válasz
Rage47 #57057 üzenetére
2 területet pucoltam ki.
És semmi.
Feleslegesen kérdezi a játék hogy támadok vagy védekezem.
Kit támadok meg, csak azzal kell taktikázni.
Eleinte kikerülöm a kicsiket és csak a nagy ellenfeleknek megyek.
Így tuti legyőznöm őket. Nem halok bele
Majd egyesével a kicsik és ennyi. Üres is a pálya.
Nem gyerek módban van, azt is megnéztem, mondom hátha elbénáztam a beállítást. De nem. -
30z.Samu
félisten
-
penge111
addikt
válasz
Rage47 #55887 üzenetére
Mondjuk a harc még nem untat, mert kicsit olyan mintha mmo-nak készült volna a játék (lehet a mellék küldik is ezért ilyenek), itt is egyfajta szentháromság van tank, healer, dps. Érdemes a karaktereket váltogatni, most a healer csajjal vagyok, tiszta wow-os feeling, ott is healer voltam anno
-
-
Szabi®
addikt
válasz
Rage47 #54886 üzenetére
Ha volt véletlenül "sárgakazis" géped, azon már NES játékok voltak, sokan nem tudták/tudják ezt, de a 90%-a egy az egyben lett copyzva Nintendo címekről, néha a kínaiak trükköztek, 1-1 háttér, növény, karakter ruhájának színe meg lett változtatva, hogy ne legyen szembetűnő . . .
#54887 Bencus88 "de egy sokkal szarabbat agyon remasterelnek."
De tényleg, egy sokkal kevésbé sikeres cím, ami régen sem "ütött" az kap remastert meg remake-et . . .
-
-
-
válasz
Rage47 #53683 üzenetére
Csak azért fogyott jól, és csak azért van a második helyen mert beleszámít az is amit a gép mellé adtak. És azért egy jópár millióval az megdobja az eladási számokat
Ez volt az egyetlen játék ami járt Switch Lite mellé és rendes V2 mellé is (Animal Crossing Edition). A lite verzió még jelenleg is kapható a boltokban, több színben is…A Mario Kart 8 és az Odyssey-ből is adtak egy párat gépek mellé de nem ilyen szinten mint az Animal Crossingot
A Smash Bros is járt gép mellé.
A Zelda Breath of the Wild az első a listán amit nem járt soha gép mellé hivatalosan
Szóval grat neki.Továbbá a Zelda Totk féléves eredménye a legszebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Switch OLED - 2027-ig garis - makulátlan, tokkal és minden tartozékával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest