Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Bencus88 #50197 üzenetére
Talán tavaly mondta a Nintendo, hogy az életciklusa közepén van a konzol. De ha tavaly előtt is mondta, akkor is még 3 év, ha jól gondolkodom.
2-3 év még tuti van ebben a gépben (aztán még x párhuzamosan az új mellett).
Amúgy igen jól tartja az árát és ha megnézem 3DS árakat, kétlem, hogy ez valaha földbe áll majd, max csökken egy 30%ot. Szóval veszítenivaló mondhatni nincs. Pont múltkor mondtam valakinek, hogy talán már csak a BOTW miatt is érdemes lehetne egy ilyen gépbe bele ugrani. -
Bencus88
nagyúr
Jó ezt olvasni, mert már nagyon érik nálam is egy switch, főleg a zeldak miatt. De egyre több játék érdekel már, vagy 7-8. Egyedül az tart vissza, hogy remélem idén bejelentik az új konzolt és mivel diabloval elleszek most psen, így tudok várni még
De az összes ilyen ps játéknál így voltam kivéve a zeldara hasonlító immortal fenix, szóval elképzelhető hogy nekem is nagyon tetszeni fog a Zelda.
Lesz mostanában valami show ahol esélyes az új konzol
bejelentés, vagy van már valami info? -
perge666
veterán
válasz
Micsurin #50187 üzenetére
Elvileg tegnap délután sikerült egyet lefoglalnom.
De még ez sem biztos mert az adataim megadása után még nem reagált semmit az eladó pedig látta az üzeneteimet.Peaceliker : Te több játékot is hirdettél egybe és nem szúrta ki az ember szemét. Én vagy 4-5 nap keresgélés után bukkantam a hirdetésedre.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Sirandrish #50171 üzenetére
-
Xaels
félisten
Így 3. nap TotK-ozás után azt mondom, hogy bár tény a Switch hardverének a gyengesége és ez meg is látszik, de nem tudok és nem is akarok ezen rugózni. Ott a PS5, imádom az Uncharted 4-et és a GOW-ot, az openworld játékaikat viszont nem annyira, egyik Horizon sem ment végig és a Tsushima-t is félre tettem akármennyire is bejött. Hogy jön ez ide? Hiába látom, hogy nincs 60fps, nincs 4k de még is megállok a pusztában, az elnagyolt fűben és az azt mozgató szélben gyönyörködöm és lelkesen mutatom a páromnak is, ahogy elmegy a játékban a felhő és változik a bevilágítás. Természetes hatása van hiába a meseszerű grafika és zseniálisan vannak a felhők megcsinálva, lélegzik a táj. Egyáltalán nem erőltetett érzése van mint máshol.
Annak ellenére, hogy általában nem szeretem az openworld játékokat, de a BotW és ez nem enged el, alig várom mindig, hogy újra kézbe kapjam a Switch-et. Itt tényleg megkapod a szabadság érzését, nem köt gúzsba a narratíva de profin elmeséli amit kell ott ahol kell. Nem vagyok se Nintendo fan, se Zelda (vagyis nem voltam) mert a Switch az első gépem tőlük és a BotW volt az első Zeldám is, az is évekkel megjelenés után
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Daryl Dixon #50188 üzenetére
Köszi ránézek de preferálom a HA-at.
Fenyx alatt max fényerőn (93% -> 15%) 2h15m hmm lehet igazából mégsem annyira gatya az az akku?
-
-
-
Micsurin
nagyúr
Amúgy tényleg az összes BoTW jegelődik perge666, két napja tekerem a HA-t de mire megtalálom az adott hirdetést addigra csak jegelten találom...
-
30z.Samu
félisten
válasz
hombre[EU] #50180 üzenetére
Száz liba egy sorba
Mennek a nagy tóra. -
hombre[EU]
veterán
válasz
Peaceliker #50181 üzenetére
ultrahanddel kezdōdik,ami már nem 30...aztán onnan még beesett a jóistentudja meddig
-
ρσгτσ
addikt
válasz
taki01 #50182 üzenetére
Valamennyit sajnos így is fakul. Ez hozzátartozik. Azt vágom, illetve látszik, hogy a fókusz nincs a helyén. Azért ég egy kicsit ki a kép, és ezért még fakóbbnak látszanak a színek.
A fenti TV -nél mondjuk elég korrekt élesség és szép színek is vannak, de az már egészen más kategória. De az való igaz, hogy ilyenkor az élességgel van a legnagyobb baj. A többi főleg akkor látszik, ha egymás mellé teszed a két megjelenítőt.
-
taki01
őstag
-
hombre[EU]
veterán
nesze neked 30FPS
[link]
-
penge111
addikt
No, hétvégén kb 10 óra beleszaladt a Metroid Prime-ba. 2*5 óra handle módba. Néhány óra után baromi kényelmetlennek, fárasztónak éreztem a joyconok használatát. Kinek milyen joycon alternatíva jött be? Illetve sima joyok közül mi az ajánlott?
-
kr:sz
tag
Sry, még egy kérdés *Columbo style* A Hades, Stardew Valley indirekt gameknél a dobozban letöltő kód szerepel vagy fizikai kártya? Az ilyen jellegű vásárlásoknál valamire figyelnem kell hogy ne kód legyen?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish #50175 üzenetére
Kint maradt a YouTube felirat.
Jó játékot. -
Szabi®
addikt
válasz
icemad #50172 üzenetére
Hát sztem ennek a "kérdőjel" formájú humanoidnak ez volt élete legdrágább ruhadarabja. És most sztem pár évig max egy kínai "sports" papucs lesz a legnagyobb beruházása . . .
Erről egyébként nem is tudom miért csináltak hírt, mikor is városokban fiatal 15-18 éves srácokon 60-70 ezres air max 97, limited 270, 2090-ek vannak . . . . -
icemad
nagyúr
Nem kell ahhoz kufár véna. 😁 Ha egy kis nyikhaj Alkeszkosznak sikerült, akkor neked is fog. [link] (bár itt inkább a reklám volt a lényeg szerintem.)
Egy 10-15%-os kedvezményre kérdezz rá, legrosszabb esetben azt mondják, hogy nem. Mit veszíthetsz rajta? Több százezres tételnél azért az már szemmel látható összeg. Esetleg kérhetsz valami kiegészítőt ajándékba. Pl laptop árából alkudtam 100 eurót, de adtak még mellé egy 60 eurós táskát ajándékba. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #50167 üzenetére
Sőt . . . a vásárlásokat konzol megléte nélkül a böngésző már nem is mutatja. Tehát ha nincs konzol társítva, online a nintendo accountban a megvett cuccok nem látszanak.
-
szecskkaa
csendes tag
válasz
hombre[EU] #50167 üzenetére
Köszi.
Közben arra is rájöttem, hogy rossz akciókat néztem... (USA akciókat néztem)
-
szecskkaa
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben tervezek egy switch lite vásárlását. Nézegettem a store-ban az épp akciós játékokat, hogy miután megvan a switch tudjak mivel játszani.
Itt is működik az, ami playstation esetén, hogy ha van fiókom, akkor tudok vásárolni és nem kell a tényleges konzol?
(Olvasgattam picit a neten és azt írták, hogy csak azután tudok vásárolni, ha a fiókomhoz hozzá lesz kötve a switch. De gondoltam itt rákérdezek, hátha valamit én értettem fére.)
Előre is köszi. -
tag
Köszi mindenkinek! Összeírom majd hogy mikre gondoltam aztán lehet egy kérdést megejtek, hátha.
Icemad: apumnak már sikerült többször is idehaza, de neki van kufár vénája -
válasz
Sirandrish #50159 üzenetére
Tudom én, csak a többieknek standup-olunk
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #50145 üzenetére
Más : Néztem használtan a Zelda BOTW játékot és mindenhol eladták már,ezt nem értem.
Teljes áron nem szeretnék venni újat,nekem bőven jó a használt olcsóbban! ( vagyis jó lenne ha kapnék ) -
válasz
Najátmostmáraztánahálátlanmindenit - ez van benne
-
ggeleven
őstag
válasz
Még nem kérdezted meg a zasszonyt, hogy beteheted-e? Legalább egy kicsit, csak az íze végett?
Csak hogy tudjuk milyen érzés... 😂 Topic így még nem izgult egy emberért az biztos.
#50143 miért lett rögzített hsz?
-
válasz
De jó is lesz a vadonat új Zelda BotWvel tolni, mikor hazaérsz.
-
tag
Szerintetek ha beállítok a GP-be hogy vennék gépet meg jó pár játékot akkor a teljes összegből lehet “alkudni”?
-
perge666
veterán
válasz
Sirandrish #50139 üzenetére
Virítsd a szajrét.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
Daryl Dixon #50136 üzenetére
Hát ugye ez is távolság függő, este amikor elkezdték vetítetni, baromi jól nézhetett ki. Most aki 150 méterről nézte egy tömbház tetejéről, annak azért ez egy élmény lehetett.
-
-
Szabi®
addikt
A "hanyatló nyugaton" egy épületnyi felületen nézték a Zeldát
-
adalbert1
veterán
Amúgy a Zelda collectors ennyire elfogyott mindenhol előrendelésben, vagy miért nepperkednek vele hardveraprón?
Az előbb néztem, és az alzán van, én sokat agyaltam rajta, hogy vegyek-e egyet, de végül behúztam egyet tőlük. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #50125 üzenetére
Megjöttél, szóval esik. Köszönjük szépen.
-
ggeleven
őstag
válasz
Sirandrish #50118 üzenetére
Ezt neked írták!
Az éjjel soha nem ér véget
Soho Party dal
- indul(t) az utazás csak erre vártál.
- Indul a buli
- felejts el gyerünk most minden rosszat
- ez az a party ami izgalomba hozhat
- elvisz jobbra, elvisz balra
és felemel-felemel nagyon magasra (spoiler, csak vigyázz, mert ha )földre esel meghalsz
- szombat (vasárnap) este van nem lehet más dolgom
Kérj gyorsan az asszonytól egy csókot és bocsánatot, amiért majd nem lát napokig. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish #50125 üzenetére
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU] #50124 üzenetére
Az nincs, miért? Mondjuk már látom hogy remek idő van errefelé.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
esernyō van nálad?
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
gyantaszuz #50121 üzenetére
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz
Daryl Dixon #50109 üzenetére
Handheldre (Oled) vettem a jatekot, de valami borzaszto csalodas. Kulteren tiszta homaly. NPC-ken es Linken a legeszrevehetobb. Nem bantam volna, ha pl levesznek a latotavbol es hozza a BotW elesseget.
TV-n (55-os Lg nano75x) viszont meglepoen jol nez ki 4k felskalazassal meg TrueMotion-nel (a jatek modot inkabb kinyomtam mert tenyleg eleg gagyi volt es csinaltam egy teljesen uj profilt). Egyedul a shrine-okban vettem eszre, hogy neha elmosodnak a texturak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Ez dokkolva vagy kézben készült kép? Nagyon alacsony az FPS.
Pár óra és tolhatod a kis zöld ruhás manót.
--------------
Már ha zöld éppen. Úgy látom a PGS -nél akciózták az új amiibo -t. 7.190 HUF.
Nekem úgy dereng, hogy akció előtt 7.990 volt. Rosszul emlékszem? Mert most 8.090 -ről kapott akciót. Mondjuk nem sok különbség így sem, és van nekik raktáron néhány darab.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Farkassacred #50107 üzenetére
Én mondjuk alapvetően pont azért vettem Switch -et, mert van kézi módja is. Nem sűrűn szoktam dokkolni, így a legtöbb játék fogalmam sincs hogy néz ki a TV -n.
Viszont van amelyik tényleg annyira igénytelen, hogy a PS2 -t megkönnyebbülve kapcsolom be utána. Itt elsősorban nem a saját címekre gondolok.
TotK nem tragédia, de mondjuk én már lekötöttem a dokkot az OLED -ről és áttettem másik TV -re.
Van aminél meg nem is nagyon érdekel, hogy mennyire lemaradt a korral, mert élvezem, hogy lézerkard lesz a joycon -ból.
Szóval minden csak viszonyítás kérdése. Szerencsére a Switch kínálata és élvezeti faktora kilóg a "big 3" konzolos csapatból. A TotK pedig remekül hozzájárul ahhoz, hogy ne álljon a por a konzolon. Én azon a véleményen vagyok, hogy már Zelda is miatt megéri Nintendo -t venni. Jó lett az új rész.
-
-
Parson
addikt
válasz
Én a BoTW-t 60 colos FHD TV-n tolom (160 óránál járok) és bámulatos… viszont sokszor ezt is kicsinek érzem már, annyira jó lenne ha még nagyobb lenne - de úgy, h a látószög is nagyobb lenne egyúttal. Nagyon el van találva a játék. Szerintem én 300 óra alatt nem állok meg vele, annyira jó, pedig már a Hyrule Castle-t is bejártam, de még egy divine beast-et se nyomtam le… ráérek
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Daryl Dixon #50113 üzenetére
persze én is elnézem neki, ezért raktam már bele 10-12óràt
most is merülésig ment
-
válasz
hombre[EU] #50110 üzenetére
Semmi ilyesmi, csak tényleg szöszöltem a tévé beállításával👍 Persze nem lett így sem egy Elden Ring, de ez Zelda és egy régi konzol, nem pedig egy Ps5, így mindent elnézek neki...
-
válasz
hombre[EU] #50110 üzenetére
Switch 2-n gondolkodtam én is, hogy nem lesz kedvem azon már újrajátszani, ha ebbe belerakok ki tudja mennyi órát
Várhatom a Zelda 3-at.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Daryl Dixon #50109 üzenetére
neked akkor valami spéci dlss-t építettek a tv-be
a Lookout Landing konkrétan pixelart, de még 7colon is
egyébként brutális amit összeraktak, switch2-n epic lesz -
válasz
Mint fentebb írtam, én pl 65"-os Oleden játszom, és teljesen vállalható csak be kell állítani a tévét! Én meg azon a telefon méretű kijelzőn el nem tudnám képzelni, gyakorlatilag semmit sem látnék belőle 😳
-
Crus
őstag
válasz
hombre[EU] #50074 üzenetére
Ez még mindig így néz ki? Az első részt is mire úgy beállítottam, hogy ne legyek rosszul, napok mentek el rá és még akkor is csak húztam a szám. Nem a pixelek zavarnak, meg a textúrák, hanem az a fakó rémálom, ami megint rá van húzva. Láttak ezek már Switch-en dokkolt módban egy Luigi's Mansion 3-at? Hát erősen kétlem.
-
Farkassacred
őstag
Én kézben játszom, belegondolni se merek, hogy nézhet ki szegény játék nagyobb kijelzőn.
A Botw pl. szerintem nagyon szép volt úgy, hasonló grafikai ficsőrök voltak benne, mint a red dead kettőben, egyszerűen imádtam. Azok a holdfényes éjszakák az erdőben, a havas tájak, a naplementék, egy csoda volt hosszasan bámulni ezeket. Eddig a tokt-nál is megvan ez az érzés, de ami a legfontosabb, hogy egyértelműen érződik, hogy ez egy új rész és nem csak egy szimpla dlc. Valahogy másabb érzés fog el játék közben, mint a botw-nál, de imádom.
-
ρσгτσ
addikt
Zelda Tears of the Kingdom - That's why | play on CRT
Spoiler is lehet benne!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin #50103 üzenetére
Plusz alatta is ragasztva van az akkumulátor. Ahogy láttam amúgy szétszedett joycon akkumulátornál is hiányzik sokszor már az (újra-)rögzítés...
Normális akkumulátort szerezni valóban mindig neccesebb téma. Ahogy erre én is céloztam, de sajnos ebben nem tudok segíteni. Hátha befut egy jótanács.
-
Micsurin
nagyúr
Az a legkevesebb megnézed milyen vastag, Praktiker 5mm széles öntapadós filc szivacs csík és bevágod sniccerrel megfelelő magasságra és felragasztasz 4db csíkot belőle.
A megbízható akku forrás a kérdésem mert gyakran a gyengélkedő gyári jobb mint az új kínaiNZXT H700-amnak is így lett hézagolva a fed és előlapja azóta könnyen lejönnek a panelek ha takarítani akarom a vízhűtést vagy ventit cserélek elől. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin #50100 üzenetére
Szedtem már szét, de konzolban én még nem cseréltem akkumulátort. Csak joycon -okban.
Szivacs nem tudom hogy van rajta ragasztva. Mert amit így gyors keresésben láttam egyiken sem volt. Talán valaki cserélt már itt akkumulátort. Az nem lenne rossz, ha lenne a cseredarabon is. Maga a csere az egyébként nem nagy cucc.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sirandrish #50096 üzenetére
Amúgy azokra sem nagyon vigyáztak, amit nem barmoltak így szét. Fém meg karton dobozos kiadásokból manapság már ritka, ami normális állapotban van.
Mondjuk én azt sem értettem soha, hogy miért van "minden" konzolnak szétkarcolva a teteje. Persze tudom hogyan sikerült, de na...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest