Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ewo8
tag
akkora fax ez a játék megcsináltam az 1-2.szintet. de mikor befejeztem a 2.semmi tuning. semmi. ez azért gáz mert a 3.szint nel vannak dragos pályák és a cocim nincs full motortuning mert nem engedte. a 3.szakaszt már durván a felét megcsináltam. de semmit sem enged tuningolni. lehet hogy azért van ez mert a térképen már nem jelzi a pályákat. igy hát a world mapsz menüből kell csinálnom a pályákat.+ ahányszor megcsinálom a pályákat. semmi FT. de ha rendessen csinálom nem a world térkép segítségével vagyiy járom az utcákat és meglátok egy pályát amit a térkép már nem jelöl és megnyerem akkor jön a FT. miért van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest