Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
Carlos Padre #2250 üzenetére
Milyen fanboy? Sosem voltam csak Xboxos...
Marha nagy tévedésben vagy ha ezt hiszed.A Ps3 korszakban is szinte minden variánsom volt a gépből. Volt Fat, Slim és SuperSlim gépem is, a Boxok variánsai mellett, míg a Ps4 esetében csak a Fat gép maradt ki, Slim és Ps4 Pro gépem is volt, sőt a leköszönő genben kvázi végig a Ps4 vitte az erősebb konzol státuszt, mivel One X-em most novembertől volt csak, előtte mindig a gyengusabb gép a Box volt.
Most is ha úgy jött volna ki a lépés, akkor vehettem volna előbb Ps5-öt is, de vannak elveim, én neppernek a gép áránál többet nem adok. Ha adtak volna Ps5-t annyiért amennyiért a Series X-et adták, akkor megveszem azt.
Szóval csak ennyire vagyok én X fanboy..
Én multiplatform fanboy vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Spiderman Limitált PS5(Garanciás)
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest