Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1098 üzenetére
Mi az a Stadia?
Ez talàn jobb lesz. -
Wesder
titán
-
NyMRooD
őstag
Erre gondoltam, arra volt reakció, hogy xone-on eredetileg nem lehetett volna (meg pletykák szerint ps4-en sem), és mivel az Ms bemutató előbb volt Sony gyorsan meglovagoltaszerk: igen.
-
Wesder
titán
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #1085 üzenetére
Nem, oda figyel, hogy ne legyen körülötte botrány, ha sz@r minőségű, de jól fogy és a kutya se ugat, nem érdekli őket, vannak minden féle pixar mese alapján készült játékok, etc és volt már valszeg nem egy gagyi marvel játék is 2008 óta. Szóval ha oda állítana egy bármilyen random stúdió, hogy marvel játékot akar csinálni és meg lenne a megfelelő pénze ehhez (értsd AAA büdzsé), megkapná a jogokat.
-
válasz
Carlos Padre #1085 üzenetére
Aha... Erre annyit mondok, hogy Star Wars.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Carlos Padre #1080 üzenetére
A marvel garanciákat szabna? Nem hiszem, bármelyik Disney company csak annyit mondana, hogy oda öntsd a kamion pénzt és vidd a jogokat, de látom megelőztek.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1080 üzenetére
Most maxolom PC-n, még mindig zseniàlis.
-
Carlos Padre
veterán
A fáma szerint nem a Sony kereste meg a Marvelt, hanem épp forditva, de amúgy igazad van, tényleg odaállíthatna egy valag pénzel a jogokért. Az más kérdés, hogy lehet nem kapná meg, mert a Marvel garanciákat szabna, hogy nem lehet rosszabb minőségű, mint az Insomniacé, amihez jelenleg egy microsoft stúdióknak sincs elég tapasztalata. A sonynak szerencséje volt az Insomniaccal, ők évek óta hasonló akciójátékokkal foglalkoznak, ott a nagy kedvenced, a közvetlen előd sunset overdrive.
-
Wesder
titán
Hihihi hahaha.
Firstparty-k tekintetében teljesen megàllja a helyét a poszt. Egyébként MS-nél is csinàlhatnànak bàrmikor Spiderman jàtékot, mert ugye csak liszenszet kéne venni a Marveltől.
Aztàn lehet a filmes jogok miatt, ami meg ugye a Sony-nàl van, bem akar rosszban lenni a Marvel és hiàba menne oda az MS 2 kamion pénzzel, akkor is nemet mondanànak. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1073 üzenetére
Sokkal több pénzt szed be az MS h a Bethesda címek multiplat maradnak. Én sem értem ezt az exklúzív kell legyen, mert a Sony is ezt csinàlnà mentalitàst egyeseknél.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #1074 üzenetére
Ha megmutatják hol kell megvenni a Spider-Man Miles Moralest Xboxra, akkor megveszem
-
A játékosok 99.9%-a vagy nem is tudja, miről beszélsz, vagy nagy ívben kb le se szarja. Ha jó lesz a játék, vinni fogják, mint a cukrot. Ez egy olyan információ, amit tényleg csak azok tudnak, akik aktívan követik a történéseket, és még azok közül se mindet érdekli, max ahogy feljebb is említették, pár elvakult egybites idióta vérfanboyt. Meglepne, ha ennek bármilyen kimutatható hatása lenne az eladásokra.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1070 üzenetére
Ezt most nem értem. Mi köze van ahoz az MS-nek, ha esetleg tényleg nem fognak ezek a jàtékok jól fogyni az exklúzivitàs ideje alatt?
-
Carlos Padre
veterán
Nem hiszem, az xbox táboron és néhány egybites ps fanbolyon kívül senki nem nyomja ennyire fullba a kretént, egyelőre. A jövő meg függ a Microsoft politikájától, de nagyon meglepne ha a hosszú évek alatt felépített jófej imázst eldobná és megint magára haragítaná a gamer sajtót és társadalmat hogy kielégítse a butthurts xbox fanboyok bosszúvágyát.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1068 üzenetére
egyszer,valamikor,lehet,talán
most viszont már nagyon nagy eséllyel abban a pillanatban,amikor letelik a szerzōdés
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1062 üzenetére
Akkor meg azt írd. Ez esetben mi változott? Ígyis, úgyis jöttek volna game passba.
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #1061 üzenetére
Amit konkrétan említett azok is jönnek később mindenre, időleges exluzivitást kaptak csak. A készítőik is a felvásárolt csomaghoz tartoznak, csak sokan még mindig leragadtak a bemutatók után, hogy ez a kettő is PS5 ex.
Pont ezért furcsa a hiszti, hogy amikor ezeket promózta a Sony PS5 bemutatók alkalmával, akkor tetszett sokaknak, de most a felvásárlás után ezek is szarok lett hirtelen. -
Wesder
titán
válasz
Timed Ex mindkettő.
Ha nem fogyna, mondvàn, mert nem akarok az MS-nek pénzt adni, azzal a Sony is szívna egy kicsit szerintem. -
hombre[EU]
veterán
válasz
ezek timed exclusive-ok, a microsofté az ip-k,azt csinál velük a szerzōdés lejárta után amit akar
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1060 üzenetére
A ps5 exluzív címek miért jönnének xboxra és game passba?
-
hombre[EU]
veterán
a last of us mocskolódás után rosszul teljesített a kasszáknál?
nem, akit eddig érdekelt az behúzza...illetva (ha erre gondoltál) a gamepass miatt, akinek ps mellett van pc vagy xbox, lehet valamivel kevesebb fog fogyni
pl. én a ghostwiret megveszem ps-re,mert az marad az elsōdleges platformom, de a deathloopot majd kipróbálom pc-n gamepassben...ha nem lenne ez a hír lehet,hogy azt is beszerztem volna egyszer
-
Wesder
titán
Szerintetek az előfordulhat, hogy amiért az MS megvette a ZeniMax-ot, a két PS5 ex cím rosszul fog teljesíteni a kasszàknàl? Van ennek esélye, vagy a többséget ez nem érdekli, és ugyan úgy venni fogjàk, mintha mi se történt volna?
-
F_Peter
őstag
válasz
Carlos Padre #1054 üzenetére
"nem ostoba fanboy"
Csak egy szó mínusz és akkor igaz.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU] #1040 üzenetére
Usában valami hiba miatt nem számolta, percek alatt elfogyott mindenhol ott is.
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #1051 üzenetére
Nemtom, volt vmi hír felújított verzióról, sztem csak az fog (a 6 meg az új rész kivételével).
-
mike1334
veterán
válasz
hombre[EU] #1049 üzenetére
Még nem, de az is jön majd lassan remélem
(Már a 3-6 részeknek is örülnék)
-
mike1334
veterán
Na, megvették már a segát?
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1042 üzenetére
Igaz, főleg hogy ugye 4.2 -> 5.0-ba importàlni az addigi munkàt elvileg nem nehéz. Nem is lenne rossz úgy egy Fable. Igaz nekem annyira nem jött be az eredeti, de azért vàrom hàtha jó lesz. The Initiative mutathatna màr valamit októberben.
-
hombre[EU]
veterán
az amazon best seller listái alapján európában maradt a ps5 fölény és usa-ban a sx fogyott jobban...vagy a psbōl eu-ba több jutott míg sx-bōl us-be több? mindenesetre érdekes lesz,ha közölnek számokat. valószínū mindketten ellövik az összeset, nincs itt crysis
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1038 üzenetére
Lehet, igazàból nem tudom, csak azt làttam hogy következő részre viszonylag jobb grafika, jobb teljesítménnyel fut, és több mindent tud egyszerre megjeleníteni.
A Playground Games-ben én is bízom. Azt lehet tudni milyen motorral dolgoznak? Biztos nem a Forzàssal. -
törölt tag
válasz
Carlos Padre #1023 üzenetére
A PS hittérítő tábor meg maga alá csinál mert lát egy God of War Ragnarök logót...
Szánalmas.
-
chipesz
őstag
válasz
Carlos Padre #1033 üzenetére
Kiélvezkedted magad?
[Ha még nem, nézd meg ezt.]
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1033 üzenetére
Làttam. Jó nekik.
Majd szólj, ha sajnàlni kell őket. -
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #1030 üzenetére
Erről az orion témáról a Silicon Valley sorozat ugrott be a tömörítési eljárással, valamit nagyon tudhat, ha megért ennyit.
-
RudY
addikt
válasz
Carlos Padre #1027 üzenetére
Szerintem jobban tartanak a gugli stadiájának berobbanásától, bármilyen kezdetlegesnek és elbénázottnak is látszik.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1026 üzenetére
A Gears 4-hez képest lépett előre nagyon sokat az 5. Xboxos mércével most az a csúcs. Van akinek ennyi is elég.
-
hombre[EU]
veterán
nincs semmi gond vele, de messze nem olyan "csoda" ahogyan egyesektōl olvasni...a rocksteady az öregebb unreal-el készítette a batmaneket, na ott néztünk ki a fejünkbōl. és még lehet nézni az epic mit csinál a motorral(Fortnite)...technikailag sokkal komolyabb,mint a gears
-
RudY
addikt
Aki nem lát tovább a Bethesdánál, annak érdemes rápillantania erre (is):
ZeniMax's 'Orion,' and how it will boost Microsoft's Xbox xCloud streaming tech [link] -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1023 üzenetére
Úgy làtszik, ez neked valamiért nagyon fàj.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1020 üzenetére
DF-ből szedtem.
Szerintük a jàték ezeket a felbontàsokat hasznàlja One X-en.
Nekem igazàból mindegy, nem Gears miatt can Xboxom. Az 5 volt az egyetlen, amit végigvittem. -
Carlos Padre
veterán
válasz
l.skywalker #974 üzenetére
Hagyjuk.
-
hombre[EU]
veterán
nem tudom mit jelent ez
én azt olvastam 1080p-ig leesik (és screenshotokból látszik is,blurry az egész fegyverharc közben) és a legtöbbször nincs is 4K közelében...plussz a framet is dobálja.
azért kapaszkodnak sokan (only xbox gamerek) a gearsbe,mert az volt az egyetlen rendesen összerakott game (forzákon kívül). -
T.Peter
őstag
Ez attol fugg, hogy mit adnak meg minimum kovetelmenynek. A fordito pedig megoldja a kulon kodbazisokat. Nem veletlenul hasznalnak annyian Unreal-t vagy Unity-t.
A jatekok egyes platformokra szant verzioin pedig kulon csapatok dolgoznak. Ugyanabbol az asset listabol dolgoznak. Evidens, hogy figyelembe kell venni, hogy mi a limit a leggyengebb platformon, es ami nem skalazhato, azt annak megfeleloen megcsinalni az osszesen.
Elfogadom a velemenyedet, en csak azt gondolom, hogy szerintem nem grafikailag lesz limit a PC, hanem design vagy jatekmenet szempontjabol, ha nincsenek meg az azonos feltetelek az SSD es a CPU teruleten. Ahogy eddig is mukodott. Nem veletlen, hogy PC-n mindig valamivel tobbet nyujtanak a jatekok grafikailag. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #1001 üzenetére
Fél év múlva lecserélte, és én használtam pár hónapot.Szerencsére kicsúszott a kezemből...
Nem szopkodok én senkit.Ha valami nem szimpi, azzal nem tudok mit csinálni.Utálom és kész.Mindegy mi az.Márka, kaja, stb....
A felesborsó főzeléket is utálom, de megeszem ha nincs más vagy csak egyszerűen éhes vagyok. -
NyMRooD
őstag
válasz
l.skywalker #996 üzenetére
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1015 üzenetére
-
hombre[EU]
veterán
válasz
F_Peter #1011 üzenetére
hát nem tudom mit értesz technikai szinten, de a csō shooterek között egy Eternal is hozza a 60hz-et onex-en sôt ha jól tudom 4K mellett...míg a Gears dobálja a felbontást egészen 1080p-ig...és ahol kinyílik ott pedig lowres textúra mindenhol. technikailag jól összerakott game, de nincs benne semmi extra
-
Tenyleg, mas tema, lattunk mar vegre gameplay videot series X-rol? Tehat olyat, ami konkretan azon futott? Ha jol emlekszem, Series S-en lattunk par ONE genes jatekot, amikor volt az a bemutato video azzal a majestic szakallas mukival, de lattunk mar SX-en futo barmit? xbox series s|x/ps5 topikokat nem kovetem, miota az elorendelos kaosz megy, nincs energiam napi 2000 hsz-t elolvasni, ami mind ugyanarrol szol.
-
F_Peter
őstag
-
Igen, En is errol beszeltem, hogy amit mar elkezdtek, azt nyilvan hagyni fogjak, hogy vegigmenjen, abban mar van sok penz, ido, energia, nem huzzak le a wc-n az egeszet. Pont ezert mondom, hogy sok ido, mire latni fogjuk ennek a gyumolcset, meg hogy valojaban mire kepesek, ha eleve ugy kezdik, hogy...
-
válasz
F_Peter #1003 üzenetére
Haaaaaaaat, ne erts felre, a Gears 5 egy szep jatek, de... HZD, TLOU2, Detroit mind sokkal szebbek, gyengebb gepen. Ahhoz kepest, hogy PC es XBOX volt a cel amugy gyonyoru, de ennel sokkal szebb is lehetne ONE X-en, ha a PC-t elhagyjak, mint celplatform.
Persze most kizarolag grafikai szempontbol vizsgalom a dolgot. -
mike1334
veterán
válasz
l.skywalker #1001 üzenetére
Mai napig visszasírom a lumiámat, imádtam. Az app kínálata volt szegényes, de pl céges telefonnak egy álom. A mostani céges telóm egy andoidos nokia...inkább nem írok róla semmit...
-
l.skywalker
titán
válasz
ProEvoFan #999 üzenetére
Ez még mindig indirekt tapasztalat, de lényegtelen. Csak nem értem miért kell mindig márkákat és cégeket szopkodnunk, miért nem tudunk a játékoknak örülni. Lehet, hogy én vagyok a názáreti Brian, de mindig örülök, ha olyan cégek, mint a Sony új belsős stúdiót tudnak behozni, mert tudom, hogy nekem mint játékosnak meg fogja érni. De ugyanúgy örülök, ha az MS vesz meg egy céget, amelyikben van 9 stúdió, többtíz IP, többszáz játék és többezer egyéb nem direkt játék megoldás/szabadalom, mert nekem mint játékosnak meg fogja érni. Ha csődbe megy a Sony, mert elkúrta vagy csődbe megy az MS, vagy akármelyik oldal szar játékot fog csinálni (ami nekem szar, nem másnak) akkor levonom a tapasztalatot és továbblépek. Nem fogok a magzatvízben meztelenül zokogni. Tudtam játszatni 25 éve is ilyen történetektől függetlenül, most sem fog gondot okozni, max ezt a fórumot fogom itthagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Trollok komolyan
- Call of Duty: Black Ops 6
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Milyen NAS-t vegyek?
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest