Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
válasz
Dzsoki92 #1692 üzenetére
Amúgy most nem kötözködésképpen, de milyen választ vársz erre a kérdésre? A PS5 itthon még meg sem jelent, itt szerintem senkinek nincs vele tapasztalata. Az Xbox pár napja került a boltokba, talán pár embernek innen, ha van már otthon. Személyes tapasztalat alapján senki nem fog még neked tanácsot adni. Meggyőződés alapján pedig kétfajta választ kaphatsz, vegyél Xbox-ot mert... vagy vegyél PS5-öt mert... De ezek mögött nem sok érv lesz.
-
Dzsoki92
senior tag
Sziasztok,
Remélem tudtok segíteni. Konzol vásárlás előtt állok. És nem tudok dönteni a PS és a Box között.
Nem mindennapos használatra kellene. Haverokkal Fifa, CoD. TV-m 4k-t tudja viszont a 120Hz -et szerintem nem és nem is szeretnék tv-t venni.
1-2 pro kontra dolgot tudnátok mondani.
Köszönöm előre is a segítségeteket.
-
válasz
kazuma921 #1687 üzenetére
Minden konzolrajtnál van egy pár ilyen fogyatékos kretén. Lesz még bőven XSX meg PS5 videó is, amit szétvernek. 2 perc hírnév ezeknek bármit megér.
Ps4 meg xbox one launch-nál volt olyan videó, amire emlékszem is, hogy úgy verte szét pár majom a konzolt, hogy végignézette a day1 sorban álló néppel, és röhögött rajta, hogy milyen fejet vágnak. Van ilyen, kb az emberiség legalja.
-
válasz
frankdelgado #1671 üzenetére
És akkor legyen ebben a topikban ez a zárószó, ha kérhetem. Továbbiak jelentve lesznek, itt nem ez az elvárt szint.
Mindkettőtökre vonatkozik. -
kazuma921
aktív tag
Az eladott Xbox konzol mennyisége egyre irrelevánsabb lesz pöcsméregetéshez, mivel az Xbox jelenleg épp átalakul. Nem csak egy konzol, hanem egy konkrét ökoszisztéma, ami jelenleg megtalálható PC-n, Androidon, és Uncle Phil elmondása szerint terjeszkednek tovább. Számtalan PC-s játékos nem akar Xbox konzolt venni, mert minden Microsoft cím megjelenik rá, és teljes körűen támogatott, ergo PC-n is Xboxoznak, még a platform neve is ugyanaz.
-
Madwe
nagyúr
Kezdődik...
[link]
-
sasa134
addikt
Estimate sales lesz, ahogy eddig is voltak/vannak, és eddig is mindenki ennek megfelelően kezelte ezeket a számokat. A piac nem hülye, meg a részvényesek, nem lehet valamire azt mondani hogy 10, ha 100, vagy fordítva.
De nem innen indult ki a dolog, hanem az 'úgy hallottam elég jól sikerült a launch'- ami színtiszta marketing bullshit, a Sony ugyanezt fogja mondani. Mert ezt kell.
Sztem a témát lerágtuk, én lezártam.
-
Wesder
titán
válasz
sasa134 #1680 üzenetére
Ki beszélt itt Sony-ról?
Nyílvàn nem az ő szàmaikat nem tudjuk, mikor rendszerességgel osztjàk meg hogy miből mennyit adtak el.
Az egész onnan indult hogy legsikeresebb Xbox rajt. Ezt nem fogjuk megtudni, és 6 év múlva sem fogjuk tudni hogy akkor mennyi Xbox lesz eladva.
-
RudY
addikt
válasz
sasa134 #1674 üzenetére
Ugyanakkor, ha kidobnak pontos eladási számokat, akkor az mit és milyen irányban változtat?
Befolyásolja a további eladásokat? Nem.
Megnyugtatja az xboyokat? Lesz@rják, mert nem részvényesek és akkor is azt veszik.
Megszünteti a sonyponyk lolozását? Lesz@rják, mert nem részvényesek és akkor is azt veszik.
Témát ad a bezzegeléshez? Igen. -
NyMRooD
őstag
Légyszi menjetek privátba, senkit nem érdekel (legalább is itt biztos nem) a farokméregetéseteket, mind a ketten fanboyok vagytok Padréval, értjük, de itt fejezzétek be légyszi.
CARLOS PADRE ez neked is szól.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1657 üzenetére
Hà mondjuk ja..lehetett volna az ms is rendes ès kiadhatott volna egy dlc-t a gearshez. Vagy tolhatnà a felpimpelt jàtèkokat plusz zsozsóèrt, most igy mire kőccsem a pênzem?
-
zozika84
őstag
Állítólag most nagyot ment az Xbox a launch day-en
Jó lenne egy kicsit szorosabb verseny -
The 5 Best TVs For The Xbox Series X - Fall 2020
The 6 Best TVs For PS5 - Fall 2020Láthatjuk, hogy PS-re eggyel több ajánlott TV létezik, szóval már emiatt is jobb...
-
VTom
veterán
válasz
hombre[EU] #1662 üzenetére
Igen, ez is igaz, bár nekem nincs USA accountom, de az nem jelenti azt, hogy enm is lesz
-
EmThor
addikt
válasz
AxBattler #1655 üzenetére
Szerintem ez hülyeség, a lemez halott dolog, évekkel ezelőtt eladtam a dvd kollelcióm pont emiatt.
Ha nagyon kell valami film pl. letöltöm, azt is lehet digitálisan archiválni. Minden másra ott a streaming, 1-2 tucat örök kedvenc van csak, azokból van biztonsági mentés (gyűrűk ura, x akták, csengetett mylord, lost).
Switch memkari játékairól is csináltam egy biztonsági mentést, külső vinyóra másolt digitális X360 játékokról is, az X1/újgen játékok pedig 2 külső meghajtón vannak tükörben.
Pár tíz évig kell amíg élek, a lemez sem tart örökké.
Digitális játékokból is sokszor van akció. Annyi igaz csak hogy ha megvetted nem lehet eladni.
-
hombre[EU]
veterán
ez sem teljesen igaz, mert én elég gyakran szoktam launchkor játékot vásárolni és amit írsz a ps4-nél igaz is volt...de a ps5-nél már nem (biztos)
míg a ps4 éra alatt nálunk 50-55-60€ volt egy új AAA lemezen addig a store-ban minden egyes új AAA 70€na most a ps5-nél az a helyzet,hogy lemezen egy Demons Souls egy cent híján kerek 80€ és a store-ban is...DE digitálisan vásárolhatok USA-ból,ahol már csak 60€-ra jövök ki
és az a helyzet,hogy kb. egyszerre akciózzák az új játékokat lemezen és store-on is (sōt a ModernWarfare store-ban olcsóbban is beszerezhetō) szóval az arány nem változik.
persze eddig csak új játékokról beszéltem, a használtpiacot majd meglátjuk hogyan reagál (engem nem érdekel, nem bizniszelek idegenekkel)...de nem hiszem,hogy 1hónapon belül pl. az említett DeS-t megkapom 60€ alatt aprón -
VTom
veterán
válasz
AxBattler #1655 üzenetére
Semmi új, amit ne tudtunk/mérlegeltünk volna.
Azoknak jó megoldás a digitális, akik nem feltétlenül akarnak mindennel az első napon játszani, vagy sok PS4 cím van, amit még nem játszottak végig.
Én pl. ilyen vagyok, hátra van még a God of War, Days Gone, TLoU II, Tsushima, Detroit, Spider man + MM, plusz még ott vannak a multiplatform címek, Odyssey, és társai.
Nekem tökéletes választás a digitális, pláne, hogy a PS4 Pro-ba 3db lemezt tettem be másfél év alatt, azokat is megvettem digitálisan. Többnyire arra használtam a lemezt, hogy kipróbáljam a játékot, és ha tetszett, megvettem digitálisan. Mostanában felröppentek olyan pletykák, hogy erre lesz majd lehetőség a store-ban is.. -
válasz
NyMRooD #1658 üzenetére
Egyetertek, ideje lenne ezt az 5 eves durcis gyerek szintet itt abbahagyni, pont azert jott letre ez a topik, mert az xsx meg a ps5 topikban sokszor ez ment. Elvileg ez egy olyan topik, ahol normalisabb parbeszednek kene lennie, lehetoleg partatlanul, de minimum torekedve az objektivitasra.
-
NyMRooD
őstag
válasz
frankdelgado #1656 üzenetére
Nem fejeznétek ezt itt be a Padréval, ez a topik pont nem erről szólt eddig,
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #1656 üzenetére
Hát nem tudom, retró gémingre kicsit sokallom azt az 500 jurós árat
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1654 üzenetére
Persze, mert a boxosok játszanak, nincs idejük. Pedig xboxranincsenrájáték#
-
Miért nem érdemes „lemeztelenített” nextgen konzolt venni? - by BadSector
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #1653 üzenetére
Eddig semmi pedig túrom a netet
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1649 üzenetére
Szerintem poénnak jó volt ez a füstöltetés, addig van remény, amíg nem fogyunk ki a hülyeségből. Kíváncsi vagyok, mennyire lesznek kreatívak a ps5 esetében.
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Carlos Padre #1650 üzenetére
Ilyen jellegű rinyálással dugig van a twitter, ezressével lehetne linkelgetni mind az Xbox, mind a Playstation valamilyen jellegű értelmetlen savazását. Home üzemmódban minden játék megy offline, kivéve az online játékokat.
Én most telepítettem fel egy lemezes játékot offline, home konzolként, és day1 patch nélkül is működik. -
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1650 üzenetére
Ha beàllította home-nak a konzolt, ahogy mondta, akkor nincs az az isten hogy online kell lennie, hogy jàtszon. Ahogy làtom ez a generàciót is végig fogja kisérni a szarazikszbosz.
-
Carlos Padre
veterán
Egy hosszabb kifakadás elgondolkodtató konklúzióval. [link]
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #1648 üzenetére
Nem a technika problémák a viccesek hanem ahogy az idióta fanboyok csépelik velük egymást. Jó kis heteknek nézünk elébe
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1645 üzenetére
Az èlet apro örömei padre
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Hibás eszközök sajnos minden létező elektronikus terméknél előfordulnak, főleg elsőkörös konzoloknál. ACG-nek a PS5 review unitja halt meg például. Sajnos előfordul.
-
Wesder
titán
válasz
Ezt a szerencsétlent minek kell idehozni?
-
Carlos Padre
veterán
Jó lesz ez az első pár hét
[link]
-
kazuma921
aktív tag
válasz
hombre[EU] #1643 üzenetére
Bevallom, én csak egyszer játszottam életemben ilyen FPS értékekkel. PC-n toltam egy FPS-t, ami pont 90 és kb. 120 között ugrált. A szememmel nem láttam semmi különbséget, de valahogy éreztem az irányításban, mintha az eséseknél lett volna egy minimális input delay. Szóval nem vagyok profi a témában.
-
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #1636 üzenetére
Ez is egy vélemény
-
ldave
félisten
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #1634 üzenetére
Ebben a videóban a 30. másodpercnél lehet látni/hallani szikrázást a füst kíséretében... [link]
-
ProEvoFan
nagyúr
Füstölgő Xbox Series X konzolokról kezdtek videókat posztolni a játékosok [link]
Vicces, reméljük nem vészes a helyzet. -
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #1630 üzenetére
az öklözés még belefér,nem?
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #1629 üzenetére
Hülye vagy? Pandèmia van. A swingerklubban sincs se puszi, se kèzfogàs. Se előtte, se utàna.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Carlos Padre #1628 üzenetére
-
Carlos Padre
veterán
válasz
frankdelgado #1626 üzenetére
Bocs ha nem jött át a paródia, teljesen jól hoztad a formát, gratula, simán beszoptam
-
Carlos Padre
veterán
válasz
NyMRooD #1623 üzenetére
Nem vissza akar trollkodni, csak hozzá a szokásos szintet, leír egy rakás hülyeséget és ordas kamut, majd vár. Ha nem reagál senki és megragad az emberekben, jó, ha én vagy más kijavítja meg megint lehet trollt kiabálni, sipákolni hogy a péesesek milyen toxikus bagázs és megint jó.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1625 üzenetére
Hàlàtlan kutya vagy padre, többször kiàlltam màr a vèdelmedben a boxosok között. Ez amugy nem neked szolt, hanem hombrènak, aszittem van humorèrzèked...erre itt bölcsnek próbàlsz tűnni...
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #1622 üzenetére
-
NyMRooD
őstag
válasz
frankdelgado #1622 üzenetére
Ha vissza akarsz trollkodni Carlos-nak tedd privátban, vagy ott a ps5 csoport, itt mindenki próbál kulturált lenni és nem szarozni egyik oldalt sem.
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #1621 üzenetére
bocs, nem válogattam ki a lényeget
, de hallod...a a 3/4-ét én sem tudom mi, de jól hangzik, bármi legyen is...
. Viszont osztatlan sikert nem aratott...kicsit úgy érzem magam, mint a koronavírus a 9 fős családi rendezvényen......
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #1617 üzenetére
bocs túl hosszú
mi a tldr? im butthurt, cant take a joke..??
-
zkxdn
őstag
válasz
rossz topik brah
-
Madwe
nagyúr
válasz
végigcáfolhatnám a legtöbbet, de én hű maradnék a topik címéhez, ami neked nem sikerült...
-
NyMRooD
őstag
válasz
Muszáj idehoznod ezt a színvonalat? (értem én, hogy Carlos miért hozta a hírt, de itt még ő is viselkedik annyira, hogy ne kommentelje)
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #1614 üzenetére
Én nem játszani veszem a konzolt, mert arra nincs időm. Boxon kisebb a játékra csábulás esélye, hiszen nincsenrájáték#.
Ezt találtam: FEHÁBORÍTÓ miket írnak....
PS5
Játékár emelés - pipa
- Jelentősen gyengébb hardver - pipa
- VRR támogatás hiánya - pipa
- ALLM nincs - pipa
- Szándékos periféria NEM támogatás (dualshock ps5 játékokkal direkt nem megy) - pipa
- Gyászos tárhely, amit bővíteni sem lehet jóideig - pipa
- Ultraszupergyors SSD gyakorlatilag mint kiderült jóval lassabban tölt be és működik mint az XsX megoldása - pipa
- herélt BW komp - pipa
- fizetős upgrade lásd Ps4 Spidermanról mennél Ps5-re - pipa
- Tempest Engine 3d hangzás abszolút parasztvakítás, szokásos virtual térhangzás - pipa
- Mentéseket immár nem backupolhatod USB-re, csak felhőbe pénzért - pipaDe legalább vannak exkluzívok.....Vagyis lesznek, mert 1-2 éven belül talán ami még kihagyhatatlan is lehet de jelenleg szinte nulla.
Fordöpléjörsz!Elhatárolódom!
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #1614 üzenetére
Aztàn meg majd csak pislogsz, mikor a DeS kihajcsa a PS5-öt és elfüstöl.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #1612 üzenetére
elfüstöl?? ahhoz kellene valami ami kihajtja
-
Madwe
nagyúr
válasz
frankdelgado #1612 üzenetére
Kb az összes boltban van raktáron itthon az xsx
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #1610 üzenetére
Oszt gyün, amikor gyün. Addig letesztelik az előrendelők, ha meg elfüstöl, tavasszal még megveszem a gyengébb konzolt.
-
Wesder
titán
válasz
Carlos Padre #1610 üzenetére
Itthon ez aztàn nagyon lényeges, miutàn boltba besétàlva haza tudod vinni.
-
válasz
kazuma921 #1606 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy gond lesz (már csak azért sem, mert ilyen téren a boxok elég jók általában), de a tisztánlátás kedvéért meg kell jegyezni, hogy az XSX-nél ez akkor fog kiderülni, ha kijön az első nextgen játék rá, ahol tényleg ki van használva a vas.
Valószínűleg PS5-nél se ezek lesznek a végső hőmérsékletek, +10 fok simán benne van a dologban később, amikor kijön az első nem crossgen, direkt ps5-re írt mondjuk pajkos kutya játék, ami megizzasztja rendesen a vasat. -
kazuma921
aktív tag
Digital Foundry szerint a Series X alapvetően forróbb mint a PS5, de semmi olyan hőfok nincsen, amiért aggódni kellene, mindkét konzol hűtése halk, és tökéletesen működik. Nekem egyáltalán nem tetszik a Playstation 5 dizájnja, de nem hiába akkora robosztus egy dög, a hűtése remekül megvan oldva.
51 C a PS5 legforróbb pontja, a Series X-é pedig 62 C. Annyit talán hozzá lehet tenni, hogy ez a legforróbb pont a konzol tetején lévő lyukban van a Series X esetében, ami vélhetőleg pont a Vapor Chambert méri.
-
sasa134
addikt
válasz
hombre[EU] #1598 üzenetére
A pénz keresésének szakemberei, minden bizonnyal
-
Wesder
titán
Series X-ben egy PCIe 3.0 M2-es 1TB SSD van a WD-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W