Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2798 üzenetére
A Sonynak lesz myári showja?
Forza Horizon 5 mindent visz. Hades. Replaced.
Kiemelném a 30 bemutatott játékból 27 egyből jön GPUba. -
hombre[EU]
veterán
mit szóltok a nyári felhozatalhoz?
még lesz egy sony (és nintendo?) event,de eddig nekem csak a Horizon Forbidden West, a STALKER2 és a FH5 ami megugorta a lécet az új játékok közül
a többinél egyáltalán nem érztem azt,hogy szükséges nekem ezekhez egy nextgen konzol. talán még az új BF-et ide sorolnám, de eddigiek alapján engem az nem érdekela CG és engine demókat most felejtsük el...az olyan mū,mint a joghurt a tvben
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2796 üzenetére
De nem mozog az aljnövényzet...
Csak vicc vot'! Bocsi, de rögtön a Horizon Forbidden West kritika jutott az eszembe. -
hombre[EU]
veterán
UE5 Dark Souls
jó lesz ez, ha ráugranak az indiek -
NyMRooD
őstag
válasz
l.skywalker #2793 üzenetére
Lehet, de csak a gs cikket olvastam
(feedly feldobta az ign-t is, de azt nem néztem)
-
NyMRooD
őstag
Úgy látszik a Sony nem önszántából hagyta ki a Dolby Atmos-t és Vision-t
-
Wesder
titán
Húbammeg UE5.
link -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
HELLAFLUSH #2733 üzenetére
lol A konklúzió nálam is ez lett, csak én nem cseréltem közben 8x konzolt
Kell majd egy PS5 mindenképp, de egyelőre a "nagyon ráér" kategória, nálam legalábbis. -
válasz
frankdelgado #2783 üzenetére
Terhelhetőségre nagyon figyelj, jobb, ha a papíron lévő maximum értéknek (30kg) közelébe se mész. Ezen felül nagyon fontos, hogy tényleg masszívan legyen a felszerelve, nem egy ilyet láttam már csavarostól kijönni a falból, nem egy jó élmény.
Ezt kivéve amúgy nagyon jó dolog, én sokkal jobban szeretem, ha valami vesa állványon van a TV, mint ha a saját lábain áll (plusz így tényleg tudod pont olyan magasra rakni, ahogy neked ideális).Amúgy meg
-
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #2781 üzenetére
* az itcafe link rossz volt, itt a jó-> Kecskeméttől a Szilícium-völgyig
-
hombre[EU]
veterán
ha már kikerült a nextgen a nevébōl le is csapok a lehetōségre
itt az itcafen fent van egy régebbi interjú Vass Attilával,aki több playstationön is dolgozott-> Kecskeméttől a Szilícium-völgyig
illetve egy friss, tavalyi checkpoint podcast is készült vele-> Checkpoint 6x23: Egy magyar mérnök a Segánál és a Sonynál
van egy érdekes stílusa, de nem vészes
-
Na, a topik neve ezennel unnepelyesen megvaltoztatasra kerult.
Koszonjuk radi8tor kolleganak a gyors intezkedest.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Tudja valaki, hogy a nevvaltoztatast hol kell kerni? A moderatort keresek topiknak ugy nezem, inkabb a problemasabb emberek/hsz-ek/hirdetesek jelentese a celja, nem tudom mennyire jo otlet oda beirni egy ilyen keressel.
-
F-ECT$
titán
-Nekem hangos volt az elejétől fogva, és a gari miatt nem is mertem pasztáztatni.
-Akadozott a menü, főleg a bolt.
-Lassan töltődtek be a játékok.
-Lassan töltődtek le a játékok.
-Lassú volt a lemezes telepítés.
-Egy csomó játék nem tudott 30 fps-nél többet, ami 1-2 játékot leszámítva eléggé érződött is.
-Az igazi 4k felbontás hiányát le sem merem írni, mert azt a PS5 se tudjaNekem a PS4 Pro volt az első konzol a Sega Megadrive óta, és sokkal többet vártam volna tőle. Persze a játékok jók voltak, csak a körítés gyenge.
-
-
Miért volt rossz szerinted a PS4 Pro? Kinézetre szerintem nem volt rossz, nekem tetszett. A hangja volt az egyedüli, amibe bele tudtam kötni, hangos volt. Ezen kívül sok bajom nem volt vele, nem romlott el rajta semmi és nem is nagoyn hallottam rossz Pro-ról ismerősi körben.
-
F-ECT$
titán
válasz
HELLAFLUSH #2751 üzenetére
A PS5 mint konzol szerintem sokkal jobban sikerült, mint a PS4 Pro (az szerintem botrányosan rossz volt). Persze vannak hibái, nem mindent sikerült kijavítani, de nekem egyértelműen nem a spórolás az első szó, ami eszembe jut róla.
Kontrollerből kíváncsi leszek az egyéb gyártók megoldásaira is, csodálkozok is, hogy még nem nagyon jelent meg ilyen.
Játékokból meg minden késik, szerencsére vannak fps boostot kapó játékok mindkét oldalon, így talán ki lehet húzni az új címekig. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
+1 javaslat:
Siman csak legyen kiveve a nextgen szo a topik nevbol, aztan mehet a diskurzus esszel.
-
Nade akkor meg ugye felmerul a kerdes, hogy a "kezmuves konzolok" johetnek-e. Nagyon jo lenne egy tenyleg korlatlan beszelgetos topik, de ugy erzem kene hozza vagy 30 topikgazda megfeleloen megmunkalt banhammerekkel, hogy kulturaltan lehessen tartani a topik tartalmat. Sokszor meg igy is nehez...
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #2762 üzenetére
Az nekem is unalmas, h mindíg e miatt kötözködök. Úgy legalább rá lenné kényszerítve, hogy találjak más okot.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
frankdelgado #2761 üzenetére
vagy nem kötözködsz és marad ugyanez
-
-
válasz
frankdelgado #2756 üzenetére
Jogos. Lehet ezzel kezdeni kéne valamit.
Valakinek valami jó ötlet? Simán vegyük ki a nextgen szót?
-
_drk
addikt
válasz
ProEvoFan #2746 üzenetére
És tboy:
én hiszek nektek. Csak kicsit felerősítem a netes ellen élményeket hogy azért bőven van még mit csiszolni.
Itt a PS topikokban néha túl nagy a rózsaszín(vagyis kék) köd.
PC-s téma nekem teljesen saját. Mivel követek itt több topikot szóltak hogy utolsó esély, többször is! Így még novemberben építettem egyet, mert már akkor láttam hogy next gen nekem egyelőre nem kell. Pc-n meg már gyűltek a címek amik érdekelnek.
De Ne a bányász időszakot nézzük. Lehet júniusban bedől, majd júliusban 130ért lesz rtx 3060, amíg ps5 még mindig csak droppokban lesz és vagy szerencsés vagy, vagy nem. Azt is ugyan úgy nehéz beszerezni. -
HELLAFLUSH
őstag
Mutasd már meg légyszives, hogy hol írtam én olyat, hogy XSX-en több van?!
A VRR input lag meg sok mindentől függ.
pl , hogy milyen adaptív szinkronizációt tud a megjelenítő, továbbá hány Hz-en megy, milyen felbontáson, stb..és a VRR egyik legfontosabb lényege pont az input lag csökkentés..
Te szerintem kevered a technológiát a V-sync-el. -
Moby
veterán
válasz
-A kevés PS5-ös exkluzív játék miatt.(később biztosan több lesz majd)
Mondjuk ezt teljesen érthető. XSX-en lényegesen több van.
/a VRR amúgy növeli az inputlagot, de egyébként mindegy is, akkora hülyeségeket írsz a témában, hogy a fejem fogom visszaolvasva.
-
Wesder
titán
válasz
A konzol maga sosem volt az erőssége a Sony-nak, ezt meg úgy is elnézed nekik, ha a jàtékok jók.
Mondjuk a PS5 jelenleg a legjobb, amit minőségileg valaha a Sony összerakott. -
HELLAFLUSH
őstag
A játékok futtatásával nem volt gondom, mert mindkét konzolon jól futnak a játékok
(igaz XSX-en az fps boost sokat dobott az élményen) inkább a Dualsense-el volt gondom.
Az analogok mozgása/holtjátéka vagy, hogy is mondjam..másabb érzés Dualsense-en mint az Xbox kontrolleren...pl.: fps játékokban ahol sokat kell mozgatni az analogokat, az a Dualsense-el olyan érzés volt mint ha kicsit több lenne a bemeneti késedelem és a gyors mozgásokat mintha nem tudná olyan pontosan lekövetni.
Ez a gyakorlatban úgy mutatkozott meg, hogy vagy túl húztam a célkeresztet az enemyn vagy nem tudtam eléggé ráhúzni.
(érzékenység állítás után sem volt tökéletes, persze aim assist nélkül)
Egyébként azt sem tartom kizártnak, hogy PS5-ön a VRR hiánya miatt van ez a jelenség.de ha most röviden válaszolnom kellene, hogy miért tértem vissza a zöld oldalra:
-A kontroller miatt.
-A Game Pass miatt.
-A Forza miatt.
-A stabilabb rendszer miatt.
-A jobb hangzás miatt (Dolby Acces).
-A kevés PS5-ös exkluzív játék miatt.(később biztosan több lesz majd)
-Részben az FPS Boost miatt is.
(azért csak jobb az eredetileg 30fps-es játékokat többel játszani mint 30fps)#2741 _drk:
Egy jó gamer PC mellé valóban felesleges az XSX, viszont a konzolos Game Pass-be általában több játék kerül be mint a "pécésbe".
Egyértelműen látszik a Sony-nál a spórolás...ahol tudtak ott spóroltak.
Bár csak nem a zongora lakk felülettel illetve a kontroller analogjaival tették volna ezt, meg az alaplapra forrasztott SSD-vel..
Pont a múlt héten pasztáztam újra a PS4 Pro-t mert a hangja olyan volt már mint egy helikopternek és már nem egyszer kiírta, hogy túlmelegedett és kapcsoljam ki..
PS4 Pro-n is nagyon látszott a spórolás...a paszta olyan kevés meg száraz volt, hogy szó szerint le tudtam kapargatni...na meg a Samsung memória chipeken lévő thermal pad is vicc kategória volt...a chipek kb NEGYEDÉT fedte csak le! (8db 1GB-os Samsung chip van rajta)
Kapott 0.8mm vastag thermalpad-et (a memóriachipek teljes felületét lefedi) meg Thermal Grizzly Kyronaut pasztát és azóta csend van a szobában!és ismét hangsúlyozom, hogy ne értsétek félre...jó konzol a PS5 is, csak most az XSX jobban sikerült "szerintem".
Nagyon bízok benne, hogy össze szedi magát a Sony és majd a faceliftes változattal oda teszik magukat. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
frankdelgado #2747 üzenetére
Jah, mindig elfelejtem hogy a ps5/xsx/xss már nem nextgen, hanem jelen generáció.
Még szokni kell, mint a tömött étterem látványát. (ez de szar volt) -
-
ProEvoFan
nagyúr
Az enyém szinte hangtalan, halkabb mint az XSX, pedig az is kurva halk.
Fiamnak igértem ballagásra+angol nyelvvizsgára egy fasza PCt. Az rtx3060 lett kinézve, de a 350ezerért nem veszem meg, mert annyit nem ér....ha ez így marad, a PCs játékiparnak annyi.Ezzel azt akarom mondani, hogy jelenleg a legjobb játékos ajánlat a nextgen konzolok.
Ami a PC alkatrész árakkal történik, az rablás.
-
Nekem 2 év alatt 2 ds4-es romlott el, most az újnál fél év? Az azért már necces.
Nekem 3 hónapos DS4 romlott el. Ez ilyen sajnos.
A rendszer instabil
Ez szimplán nem igaz. Néha-néha előfordul egy-két PS5 játék fagyás, de közel sem olyan vészes a szitu.
de hogy akkor ez is hangos lesz meg pasztázni kell majd az szép
A ventillátor ami néhányaknál hangosnak tűnik, azaz inkább cicereg. Hozzátenném, hogy ez azért közel sem PS4 Pro szintű visítás.
De amilyen gyorsan jönnek a játékok bőőven ráérek.
Ráérsz
Jelenleg a legjobb a PS5-ben, hogy a PS4 játékokat sok esetben jóval szebben/jobban futtatja.
-
_drk
addikt
válasz
Egyik se győzött meg. Sőt, inkább egyre távolabbinak látom a next gen konzol beszerzést.
XSX-en még mindig nincs exkluzív tartalom, tehát PC mellett felesleges. Viszont a Gamepass egyre jobban tetszik.
A Sony-n szépen látszik, hogy piacvezetőként most az csinál amit akar. De nem a játékosoknak fognak kedvezni.
A Joy nem bírja? Nekem 2 év alatt 2 ds4-es romlott el, most az újnál fél év? Az azért már necces.
A rendszer instabil, de hogy akkor ez is hangos lesz meg pasztázni kell majd az szép. Hébe-hóba olvasok bele csak a topikba de elég sok a probléma.
PS5-ből biztos, hogy csak valami ráncfelvarrott változatot szerzek be. De amilyen gyorsan jönnek a játékok bőőven ráérek.
-
-
hombre[EU]
veterán
-
HELLAFLUSH
őstag
Ezt nem tudtam :) de a box kontrollerén még is másabb érzés az analogokat mozgatni, és nem a thumb stick miatt.
ProEvoFan
Leírtad a lényeget, nagyjából sszerintem is ez a felállás.
zkxdn
Nem nagyon lesz mivel bővíteni mert az SSD/HDD-kből is hatalamas készlet hiány lesz mert a bányászok már kezdik felvásárolni a készletet. -
zkxdn
őstag
válasz
"belső tárhely bővíthetősége is jóvá lesz hagyva egy frissítéssel"
Ehhez kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Én sem akarok konzol war meg semmi ilyesmi)De remélem azért tudjátok mikor be lesz jelentve, hogy teheted bele az SSDt akkor sokaknak semmi nem fog változni
Olyan drága az az SSD ami jó lesz a PS5höz, hogy nagyon nagyon sokan nem fognak még a géphez venni.
Ugyanez Xbox oldalon is.
Külső merevlemez/SSD (next gen játékok tarolására/PS4 gamekhez) mehet mostmár itt is. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
A ps5 kicsomagolása után nekem is elmaradt a "hűha" érzés, inkább az első reakció az volt hogy "ez kibaszott nagy lett".
Nálam ez így néz ki (röviden).
XSX:
+ forma, kinézet
+ Forza Horizon sorozat (nagy szerelem lett)
+ (egyelőre) olcsó gpu, Xbox exkluzívok gpu-ban day one
+ kényelmi szempontból a legjobb kontroller amit eddig a kezembe fogtam, elem használt sokkal praktikusabb, mint az aksis megoldás
+ olcsóbbak rá a játékok, mert nincs régió korlátozás (pl AC Valhalla 9K környékén, PS5ön ez akcióban is kb16-17k) és ezeket a digitális kulcsokat a magyar profilom könyvtárában is tudom aktiválni
- kontrolleren hangosak a gombokPS5
+ forma
+ zseniális kontroller, halk gombok
+ exkluzívok, amik többnyire kapni fognak magyar feliratot
+ az enyém halk (ok, nem mindenkié)
- kibaszott nagy és nem fekete a borítása
- exkluzív címek magas kezdő ára -
Madwe
nagyúr
válasz
Pár dolgot érintenék ebből: xim apex - xsx esetén már day1 ment vele, ps5nél viszont a dualsenset nem támogatja (legalábbis pár hónapja mikor néztem még esélytelennek látta a dev h menjen vele) így ps5 esetén csak ds4-el megy a xim - már abban a játékban ami egyáltalán elindul ds4el...
analóg: az ms ugyanazt használja, ugyanattól a beszállítótól, ugyanőgy driftelésre hajlamos
-
HELLAFLUSH
őstag
Sziasztok
A Series X topicban többen kértétek, hogy írjam ide le miért tértem újra vissza XSX-re PS5-ről, úgyhogy úgy döntöttem, hogy "tollat" ragadok és leírom, hogy miért jutottam erre a döntésre.
Először is szeretném leszögezni, hogy nem vagyok se Playstation, se Xbox fanboy és nem is szeretnék most konzol háborút indítani a hozzászólásommal, szóval nem ez a cél...
Szóval már régóta vártam a PS5 megjelenését, de mivel mindenhol elfogyott előrendelésben végül arra jutottam, hogy akkor megveszem az XSX-et premierkor a helyi Media Marktban.
Korábban meg sem fordult a fejemben, hogy én XSX-et fogok venni PS5 helyett...haza érve elérkezett a kicsomagolás pillanata és a konzol beüzemelése (ahhoz képest, hogy PS5-öt szerettem volna, fülig ért a szám).
Aztán kaptam a fals információkat, hogy ekkor meg akkor érkezni fog PS5 szállítmány stb...és hát sajnos beszerzési áron gyorsan meg is szabadultam az XSX-től.
Igen ám de PS5-ből viszont újra nem jutottúgy, hogy december végén újra vettem egy XSX-et a Médiából.
aztán ismét teltek múltak a hetek-hónapok és jöttek az újabb információk, hogy hamarosan újabb szállítmány érkezik a PS5-ből és hát megint megbolondultam és gyorsan eladtam az XSX-et, viszont most a februári Telekom dropból sikerült rendelni egy PS5-öt gyuromoj-nak köszönhetően!
Mondanom sem kell tűkön ülve vártam, hogy hozza végre a GLS a csomagot.
Aztán eljött a nagy nap...kicsomagoláskor viszont valahogy már elmaradt az az élmény mint az XSX-nél.
Elsőre a Dualsense fantasztikusnak tűnt aztán kiderült, hogy bizony hajlamosak a driftelésre mivel ugyan azok az analogok kerültek bele mint a Dualshock4-be ami ugye nem előre lépés, hanem spórolás a Sony részéről!
Durván 1 hónap után így nézett ki a Dualsense hátulján lévő felirat.
Na meg sokan panaszkodtak már, hogy coil whine-os meg hangos....ha jól tudom 17 és 23 lapátos ventilátorral szereli őket a Sony(nekem utóbbi volt) és ez gyakorlatilag zsákbamacska mert csak akkor derül ki, hogy mivel szerelte amikor már megvetted.
Jöttek a hírek, hogy majd jön itt is a VRR támogatás meg a belső tárhely bővíthetősége is jóvá lesz hagyva egy frissítéssel...ahhoz képest a konzol megjelenése óta már 6 hónap eltelt és még mindig semmi..végig az az érzésem volt a konzollal kapcsolatban, hogy ez egy félkész valami.
de amit a mai napig nem értek az az, hogy a multiplayer játékokkal XSX-en sokkal jobban megy a játék
pl.: Battlefield V conquest meccseken(32/32fős) 90% benne voltam a top 5 playerben XSX-en, PS5-ön pedig alig tudtam eredményesen játszani...akármit állítgattam nem ment.
kb olyan volt a jelenség mintha a kép késne egy picit vagy a kontroller bemeneti késedelmével lenne valami.(lehet a rossz minőségű analogok miatt, vagy passzolom..)
Egyébként biztos vagyok benne, hogy a kék oldalon sokan használják a XIM Apexet is..
(segítségével egér és billentyűzettel tudsz játszani bármilyen játékkal)
Valamint azt sem értem, hogy az 1440P felbontás miért nincs támogatva mikor alig van olyan játék ami natív 4K-ban megy.
A konzol kinézete meg ugye szubjektív, hogy kinek mi tetszik..nekem pl az XSX jobban bejön, a Sony most amolyan Cyberpunkosra sikerült.
(a zongora lakk feketéért viszont nem jár a piros pont)
De azért voltak jó dolgok is:
-exkluzív játékok
-kényelmes Dualsense
-USB hangkártya/DAC támogatás, illetve tudtam használni az USB-s kondenzátor mikrofonomat is!
Ha valaki viszont DAC-ot szeretne vásárolni a PS5-höz az alaposan járjon utána, mert csak UAC1-et támogat a PS5! ha UAC2-es DAC-ot dugsz rá akkor megfeleződik a hangerő illetve ha olyan a DAC, hogy USB-ről kapja a tápot amit feltételezek, hogy a PS5-be dugnál akkor kiírja, hogy "túl sok USB-s eszköz lett csatlakoztatva" vagy valami ilyesmi.
Utóbbi időben volt, hogy be sem kapcsoltam hetekig a PS-t mert nem volt rá játék ami érdekelt volna, mivel jelenleg is van itthon egy PS4 Pro így nem láttam szükségletét mert amit szerettem volna azt már végigjátszottam az előző genen meg igazából nincs még olyan exkluzív ami érdekelne úgy, hogy jött a döntés: mennie kell.
Először az volt tervben, hogy veszek az árából egy VGA-t a PC-be, de mivel az árak jelenleg az egekben vannak elég rossz döntés lett volna mert rengeteget buktam volna rajta...tehát maradt újra a Series X, viszont ezt már nem adom el.
Szerintem legközelebb majd csak a gen vége fele fogok PS5-öt venni, addigra kiforrja magát és addigra biztosan lesz rá egy rakat Exkluzív játék. -
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
l.skywalker #2729 üzenetére
Jó kis retro cucc. Mondjuk nálam NES és SNES emulátor is van fent, így nem igazán látom értelmét.
-
válasz
l.skywalker #2729 üzenetére
Oh, ez nagyon jól hangzik, majd utánaolvasok részletesebben, köszi az infót!
-
l.skywalker
titán
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
Sony-nak a cloud gamig szolgàltatàsa Playstation only lesz. Ennek aztàn mi értelme?
-
válasz
PiszokAlfréd #2718 üzenetére
Nem probaltam, nem az eger + bill a bajom, hanem az ulespozicio. Miota megszületett a masodik gyerek, a dolgozoszobamnak fuccs, atkerult az irodai setup a haloba, fele akkora helyre. Kicsi es kényelmetlen az asztal + szék kombo, nem jo ott jatszani
mashova meg mar egyszerűen nem fer, foleg nem olyan helyre ahol vedve lenne két 3 év alatti gyerektől. Marad a fotel a nappaliban gémelésre neha napján este 9 utan.
-
válasz
PiszokAlfréd #2713 üzenetére
Multkor megvettem a DA Inquisition-t valami 1-2e Ft-ert. Utana dobbentem ra, hogy az első reszbol amit pc-n nyomtam anno mar semmire nem emlékszem, a 2. is kimaradt. Jo lenne ha tudnam nyomni oket konzolon.
Deus Ex-el is igy voltam, megvettem a Mankind Divided-ot, de mindenki azt mondta hogy elotte erdemes vegignyomni a Human Revolutiont is. Az meg persze hogy csak PS3-ra van... Kinomban megvettem PC-re steamen 2 eur-ert. Vegigszenvedtem a PC elott gornyedve es itt a szenvedes a PC elott ulesrol szól, mert amugy a jatek cefet jo volt. Nem is ertem hogy maradt ki nekem anno.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
Én pc-n próbáltam, igaz csak 1080p-ben, mert a vas kevés a 4k-hoz, de látom a különbséget.
Főleg akkor, ha huzamosabb idő után váltok vissza 60 hz-re, olyasmi érzés mint 60-ról 30-ra.
Monitoron a 120 vs 240 már tényleg nem olyan látványos, de minden csak a sebességtől függ. Egérrel, egy jó pörgős játékban érezni azt is.
#2714 l.skywalker: Így van. Ezt próbáltam írni, csak talán rosszul fogalmaztam. Hogy az első rész, a második folytatása.
-
l.skywalker
titán
válasz
PiszokAlfréd #2706 üzenetére
Az RDR2 az első rész előzménye ha jól tudom
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2711 üzenetére
Nekem még tévém is van hozzá, de én ebből a 120Hz-ből nem látok semmit. Hótugyanolyan nekem, mint a 60fps. Meg sem tudnám mondani, mikor aktív. Ha engem kérdeznek, tökéletesen felesleges ebbe munkát tenni. A 30fps-es játékokat pimplejék inkább fel 60-ra.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
hombre[EU] #2707 üzenetére
Na tessék!
wesder: Nem, én most játszom, mert végre van egy kis időm.
Meg néha benézek ide, mert ilyen rendes kollegák vannak és válaszolnak, nem kell mindenre rákeresnem.
-
Wesder
titán
válasz
Nem làtod hogy a 120-as csoportban van?
A RDR1-et Storeból tudod megvenni 1-2k szokott lenni mikor akciós. Most épp nem az. -
hombre[EU]
veterán
válasz
120 SX-en a bf 1,4,5
-
PiszokAlfréd
aktív tag
De az jó, hogy egyáltalán foglalkoznak ilyenekkel. hogy dupla fps. RDR1 az van gamepassban? Nekem kimaradt, de azt tudom hogy a 2. rész kvázi folytatása. Érdekelne az is. Ha nincs, akkor az X360 dvd-t kell megvenni?
Olyat is hallottam hogy a Rockstar dolgozik egy remasteren, de hogy abból lesz-e valami..?Lassan, de azért ezzel is haladnak. BFV 60 fps?
-
Wesder
titán
-
Wesder
titán
válasz
PiszokAlfréd #2702 üzenetére
360-as jàtékokra van valami felbontàsnövelés, de hogy pontosan milyen, azt nem tudom. Az biztos hogy a RDR1 az 4K@30
A Black még 720p sem volt, így arra nagyon talàn 1080p-t tudnék mondani. fps tekintetében pedig ugyan úgy futnak, mint ahogy az eredeti gépen. One-os jàtékok kezdtek kapni dupla fps módot, de jelenleg kb 15-20 ilyen cím van. -
PiszokAlfréd
aktív tag
Most már lejött, rosszul emlékeztem. Nem mai csirke már, és úgy rémlett hogy arról beszéltünk akkoriban, hogy igaz hogy minden multi cím jobban fut boxon, de itt meg van Black!
Az tiszta hogy fut SX-en, de az érdekelne, hogy milyen minőségben. 1080p? 4k? 30 fps?
Nem ez fog visszatartani a vásárlástól, csak kíváncsi vagyok.
Ez a gamepass is teljesen új nekem, 360-am volt utoljára. -
Wesder
titán
válasz
PiszokAlfréd #2700 üzenetére
Hogy lett volna PS2 exklúzív, mikor megjelent Xbox Classicra?
Digital gép csak az SS van.
Az Alan Wake, Fable, Black mind fut SS-en meg SX-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest