- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssgt1981
senior tag
A fizetőképes keresletre gondoltam. Na mindegy ez van. Nem értek annyira a témához, de rengetegen foglakoznak magyar fordítással, szinte mindenhez van, ezeket miért nem használja a netflix?
[ Szerkesztve ]
-
ssgt1981
senior tag
Két napja használom és szerencsére nagyon sok francia nyelvű tartalom van fent, ami feltünt, hogy román felírat szinte mindenhez van, de magyar nagyon kevéshez. Mi ennek az oka? Nem hinném, hogy a román a magyarnál nagyobb piac lenne.
-
seneca07
tag
Sziasztok. Magyarorszon regisztrált Netflix fiókkal, külföldön (Németország) bejelentkezve elérhetök a magyar felíratú tartalmak. Szuper.
-
Frawly
veterán
válasz seneca07 #2590 üzenetére
Ez azért van, mert a feliratot is szerzői jog védi. Épp ez az oka, hogy az USÁ-ban sokkal több anyag érhető el a Netflixen, mert több cucc terjesztési joga van arra a területre a jogtulajdonosoktól megvéve. Épp így a magyar feliratot is csak magyarországi terjesztésre vette meg a Netflix. Lehet hiába van VPN-ed, ellenőrizni kéne, hogy az IP-d magyar-e, látogass meg egy whats my ip szerű oldalt, az mutatni fogja az IP-t és hogy melyik országhoz tartozik területileg.
Ezzel egyébként nem értek egyet, a feliratot nem kéne szerzői jognak védenie, ugyanis nem szellemi alkotás. A feliraton az kéne, hogy legyen, ami a filmen amúgy is elhangzik. Esetleg egy kivételt tudnék elképzelni, hogy ha valaki teljesen átkölti az elhangzottakat, pl. mint a Flinstonsban, hogy rímeljen meg ilyesmik. De sajnos a szerzői jogi rendszer ilyen igazságtalan.
-
seneca07
tag
Hát ezzel igen elszomorítottál. Én sem értem már ezt az egészet. Mivel fizetsz érte, miért nem nézheted olyan felírattal, amilyennel szeretnéd? Na minegy, ma csinálnak nekem egy acc-t Magyarországon, meglátjuk müködik e. A Hma Vpn Pro-t vettem meg, 1 Budapesti szerverük van, azzal nem indult el a film. Lehet a routeren kellene vmit állítani, de még nem mertem belenyúlni. Fritzbox router. Köszönöm a tanácsokat, segítséget, meglátjuk, hogy müködik e, vagy sem.
-
qqzs
őstag
válasz totopad #2588 üzenetére
Pedig most irtuk le. Nem az account szamit hanem az ahol nezed. Ugyanis a jogok a vetitesi helyre vonatkoznak mind a filmre vagy a feliratra.
Taht az elotted szolonak nem lesz magyar felirata.
Seneca: Azt hoyg VPNrol miert nem megy inkabb vpnnek neznek utana.
De javaslom hogy probalja ki valaki itthonrol az accountodat inkabb es ha ugy sincs akkor tovabbra sem ertjuk[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
totopad
senior tag
válasz seneca07 #2587 üzenetére
igen, a hazait tudod az egész únió területén használni gond nélkül.
Amúgy az az érdekes ebben, hogy én most ugye lengyel accountot használok, amihez alapból nincsenek magyar feliratok sehol külhonban, viszont, ha hazamegyek Magyarországra, ott meg van.
A fene se érti ezt a rendszert. -
totopad
senior tag
válasz seneca07 #2585 üzenetére
Ha magyar régiós account-ot szeretnél, azt vpn-nel próbáld. A regisztrációt engedi vpn alól, még, ha maga a lejátszás nem is fog menni, de mivel ip cím alapján osztja ki a régiót, ezért csak így fogsz tudni, vagy még1 opció, ha maradt otthon ismerős, akár team viewer-en keresztül is meg lehet próbálni a magyar regisztrációt.
-
seneca07
tag
Sziasztok, hasonló a problémám, mint az elöttem szólóknak. Németországban élek, itt vettem tv-t Netfilix alkalmazással. Beregisztráltam. Azonban hiába keresek magyar felirattal filmet, még ha az unog.com szerint van is hozzá, nálam akkor sem így jelenik meg. Én még csak most kezdtem el a Netflix-el foglalkozni, de úgy gondoltam az adazbázis az egyforma, mindegy mely országból nézem. Vettem egy vpn alkalmazást, magyar szerverre bejelentkezve, magyar ip címmel, de azzal sem müködik. Próbáltam a windows-ban átállítani a régiót magyarra, de nem megy. A tv-n már eleve nem tudok változtatni az alkalmazáson, de legalább laptopról tudnám nézni. Tudtok rá vmi megoldást? Válaszotokat elöre is köszönöm. Üdv.
-
törölt tag
Használ valaki USA Netflixet routeren beállított VPN-nel? Az érdekelne, hogy milyen VPN szolgáltatóval. Eddig PIA-t használtam, de elég sokszor a béka feneke alatt van a sebesség. Van hogy 480p-vel is bufferel a film közben. Ha pedig NordVPN-t állítok be a routeren akkor nem indul egyik film sem mert VPN mögött vagyok.
-
Kumblee88
csendes tag
Sziasztok nekem egy sorozatnal dincs magyar felirat!!! tudnátok segiteni hogy miért nincs?
-
Luissimo
veterán
válasz headhunter #2573 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Jelenleg 474 db. magyar feliratos filmet találni a keresővel.
Showing 1 to 100 of 474 Results
«12345» -
kickboxko
tag
válasz #53667584 #2564 üzenetére
Sziasztok,
Fontolgatom a Netflix előfizetést de van pár aggályom, ezzel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Azt szeretném kérdezni hogy a netflixen elérhető tartalmak mindegyikén be tudod magadnak állítani a hangsávot? Ha például XY sorozatot németül szeretném nézni minden esetben megtehetem, vagy csak adott sorozatoknál elérhető?
Köszönettel.
"Life is simple"
-
törölt tag
Az egyre gyarapodó Netflixes magyar feliratok kapcsán fordítói komment (eléggé szór a minőségük, vannak gáz magyarítások is): “Több ellenőrzési és visszacsatolási fázis és lehetőség van a rendszeren belül is, de azt javaslom, hogy az adott filmet/sorozatot nézve a hibajelentésre kattintva jelezzétek, ha vállalhatatlan a felirat minősége. Mindannyiunk érdeke, fordítóké, nézőké és a Netflixé is, hogy az igénytelen kontárok minél előbb kiszűrésre kerüljenek.”
[link] -
idioty
tag
válasz sellerBP #2558 üzenetére
Igen, nagyon durván beindultak, de
- sorozatokat nem az első evadtól feliratkozzák, hanem ha jól látom, akkor mindig az utolsó evadtól kezdik. Ez lehet jó vagy rossz, nézőpont kérdése.
- nem egyszerre teszik fel egy sorozat egy évad feliratait, hanem részenként. Tehát darálni nem biztos hogy úgy lehet ahogy az ember gondolja.
- rengeteg kritika éri a minőséget. Erről bővebben írtak a sorozatjunkie magyar Netflix feliratok hozzászólásoknál.Tehát összességében tényleg nagyon beindult a feliratgyártás, de van bőven kifogásolni való.
vót de egyelőre nincs
-
-
Nayrobi
őstag
válasz sellerBP #2558 üzenetére
Az utóbbi 2 hétben nagyon durván beindultak a dolgok, úgy 20-30 saját gyártású sorozat és film kapott feliratot, plusz egy rakás, nem netflixes film is. Érezhetően történt valami, minden nap kerülnek fel újdonságok, szerintem most nem lehet panasz rájuk és tökre remélem ez folytatódni fog.
-
sellerBP
tag
Sziasztok!
Akinek van netflix-e megtudja mondani,hogy állnak magyar feliratokkal?
Azt tudom,hogy angol és persze román az mindenhez van.
Szerettem, mert rengeteg sorozatot, filmet néztem ott ami úgy nem került volna képbe netes nézegetés után se. Sokáig előfizetőjük is voltam, de mégis jobban szeretném ha filmekhez,sorozatokhoz lenne magyar felirat.
Magyar szinkront utálom.
Csak eredeti nyelv + magyar felirat, vagy esetleg angol felirat,ha a film nem angol nyelvű. -
humigabi
aktív tag
válasz Luissimo #2555 üzenetére
Határozottan emlékszem, az egyik a Múmia visszatér volt. De! Ezt reggel a telefonos alkalmazáson néztem, és azon nem volt magyar felirat hozzá. Most, hogy rákérdeztél és már itthon vagyok, kíváncsiságból megnéztem a Tv-én, ott meg van hozzá. Itt valami jó nagy kavar van az alkalmazások közt.
humigabi
-
sztanozs
veterán
válasz csabi63 #2553 üzenetére
Nekem mostanában a tévén sokat sz@rakodott. Alkalmazás indítása után legtöbbszöt hálózati hibával újraindult, volt hogy egymás után 2-3-szor is, mire betöltött.
JOGI NYILATKOZAT: A bejegyzéseim és hozzászólásaim a személyes véleményemet tükrözik; ezek nem tekinthetők a munkáltatóm hivatalos állásfoglalásának...
-
csabi63
senior tag
válasz humigabi #2552 üzenetére
Már működik, de tegnap este óta nem volt jó.
Kicsit utánanéztem. Időről-időre előfordul, tavaly nyáron rengeteg embert érintett globálisan. A Netflix akkor elismerte, hogy szerverproblémái vannak, és elnézést kért. Ami igazán fura benne, hogy teljesen random. Valakinek jó x városban, másnak ugyanazon városban nem. Valakinek jó Ausztráliában, másnak nem jó Spanyolországban, etc. Megy iPhone-on, nem megy androidon, megy PC-n, nem megy smart tv-n. Hülye vagyok ehhez, hogy megértsem...
-
csabi63
senior tag
"This title is not available to watch instantly. Please try another title."
Mobilon, és a tévés appból semmit nem enged lejátszani. (PC-n megy, böngészőből és a Win Store alkalmazással is.)
Elég fura.
-
fokukac
nagyúr
válasz sztanozs #2547 üzenetére
egyik app sem keres jól felirat alapján, se az ájfónos, se az androidos.
Sőt, nekem kiköp olyanokat is, amihez nincs is magyar felirat.Igazából csak böngészőből működik ez a fajta keresés, ott hozzá kell adni a listánkhoz, és akkor meglesz később is.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Luissimo
veterán
az elmult 10 napban semmi ujdonság nem ütötte fel a fejét a kedves érdeklődőknél?
minden nagyon gromek?nekem lenne egy kérdésem:
az hogyvan, hogy ha a TV-s Netflix-es alkalmazásban írom be a keresőbe, hogy hungarian subt,
akkor néhány tízes nagyságú csoportot dob fel a kereső, ha az Unogs-on audio any és subtitles hungarian tipusú beállításban pedig közel 400 találat van...hogyhogyhogy ?
-
-
Frawly
veterán
Pedig ezt írom én is. A Thor valószínű újabb codec-et használ (VP9), a Maugli még régebbit (x264). Ez a tévé saját kliensének mindegy, mert mindkét fajta codec-re van 4K DRM minősítése.
De a Kodi 3rd party addonnal éri el a Netflixet, ennek nincs 4K-s minősítése. Ennek ellenére az addon megpróbálja átverni a Netflixet, és az a régebbi codec-es anyagnál működik is (még ha csak FHD-ben is), de a Thor esetében már nem tudja átverni, mert azon a codec is más.
A Netflix majd igazít még kettőt a rendszeren, és Kodival meg ilyen addonokkal semmi nem fog menni FHD-ban. Már ez is csak „bug”, hogy az addonok részlegesen még működgetnek elszórtan egy-egy régebbi codec-es anyaggal.
[ Szerkesztve ]
-
Erre gondoltam már én is, de akkor sem stimmel valami.
Pl az előbb említett Maugli, vagy Thor Ragnarök gyönyörű 4k hdr-ben fut, ha a tv saját kliensét használom. (vagyis a Netflix rendelkezik az uhd verzióval, és azt is küldi ki.)
Kodiban a Thor csak 960x540, a Maugli viszont Full HD. Mindegy, feladom. Jó lesz így is.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Frawly
veterán
Pedig sok ilyen van. Attól függ, hogy mennyire régi anyagot nézel, az eredetileg milyen codec-es meg milyen felbontásokban lett feltöltve, milyen felbontásokban létezik.
Pl. egy ideje nézem a Trailer Park Boys-ot. Az első néhány évad SD felbontásban és 4:3 képaránnyal érhető el, mivel sok évvel ezelőtti részek. Azt hiszem a 7. vagy a 8. évadtól van az, hogy HD-ben is elérhetők a részek, 16:9-ben.
De néha a jogtulajdonos az oka, hogy a Netflixnek csak az SD-s anyagot engedi feltenni, a HD-s árban meg nem tudnak megegyezni. Számos oka van, amiért az FHD, 4K nem érhető el egyes anyagoknál.
-
-
Gsx-rr
veterán
Olvasom,hogy Netflix ala lehet kulso feliratot varazsolni.
Nekem Amazon Fire stick-en fut.Azon mar megy a Kodi. Netflix addon is van hozza.
Az opensubtitles addon-t a Kodiban kell hozzaadni? Vagy a Netflix Addon-ban? -
Gondoltam én is codec problémára, de hamar elvetettem. Azt hittem, hogy a netflixnél van SD, hd, uhd minőség és ennyi. Józan paraszti ésszel ugyanazt a codecet használják. Ezek szerint nem. Legalább tudom, hogy merre induljak el. Köszönöm a tippet!
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Frawly
veterán
Nem szemetelés, azért van a topik, hogy tapasztalatokat lehessen megosztani, a többi Netflix-előfizetővel, meg azokkal, akik most akarnak még előfizetni.
Nem minden netflixes anyag egyforma, más-más codeceket használnak, más-más felbontás érhető el mindegyiknél. Szerintem nálad simán codecfüggő is.
-
Na most azt vettem észre, hogy van olyan film, ami egyből full hd felbontással indul. A Maugli pl tökéletesen fut full hd-ban (előre-hátra tekeréssel is próbáltam, gond nélkül) , de a Bosszúállók csak 960x540-ben. Rohadtul nem találok benne logikát...
Na mindegy, nem szemetelem tele a fórumot. Elnézést mindenkitől, akit untattam. Szép hétvégét mindenkinek!Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz kmarci25 #2533 üzenetére
Persze, azzal nincs gond. Ha a tv saját kliensét használom, akkor gyönyörű képet ad, 4k, hdr, minden megy. Tényleg szuper. Csak a magyar felirat miatt kínlódok a kodival...
(nyelvtanuláshoz kellene. Én hollandul tanulok most, a fiaimnak meg jó lenne a magyar helyesíráshoz...)
-
kmarci25
Topikgazda
Megfelel minden a kritériumnak?
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Frawly
veterán
Néha az eszköz nem rendelkezik megfelelő minősítéssel, a Netflix ezeken szándékosan korlátozza az elérhető max. felbontást, akkor is, ha HD csomagra fizettél elő, a neted vinné a nagyobb felbontásokat, és az eszköz/kijelző is tudná. Szemétség, de nem lehet ellene mit tenni, ez régóta így van, és a jövőben sem fog változni.
-
-
-
Megnéztem android tv-n is kodival és felirattal... A felbontás marad 960x540...
Netflix beállításoknál csak uhd-t választottam, de így is csak ennyit tud. Szóval tv-n felejtős. Tabletten, telefonon aránylag jó.
Esetleg valakinek ötlete a nagyobb felbontásra?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kmarci25
Topikgazda
"Újabb sorozatévadokon kezdtek el megjelenni magyar feliratok a Netflix-en (valamiért csak egyesével és összevissza, de jönnek): Insatiable S1, The Haunting of Hill House S1, Norsemen S2" forrás: sorozatjunkie
-
-
-
kmarci25
Topikgazda
Azért azt tegyük hozzá, hogy csak a legfrissebb 18-as kodiban működik az addon, illetve lehetnek DRM problémák, igaz, hogy már csak elvétve. Milyen eszközön használod és milyen a felbontás? (Ez szokott még érdekes lenni.)
-
Sziasztok. Kodival sikerült feliratot adnom a netflixhez. Annyira nem is nehéz.
Kell hozzá a Netflix addon, meg az opensubtitles addon. Mindkettőbe bekell lépni név/jelszó párossal. Felirat nyelvnek magyart kell választani. Utána lejátszás közben bekell kapcsolni a feliratot, ott kiválasztani a felirat letöltést és kész. Eddig 2 filmet próbáltam, mindkettőnél működött. (Thor Ragnarök, és Verdák 3.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
oszi666
őstag
válasz BornToBePuli #2499 üzenetére
Én azt akarom, hogy ne adogasson hozzá semmit magától
A fióktevékenység rendben van.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
pkaresz
őstag
Szia!
Köszönöm az infót!
Bár ha a szolgáltató a modemet átkapcsolta iPv6 ra nem tudom ez segít e?
Lányomnál volt ez a jelenség, Panasonic tvn.
Ott a UPC kellett, hogy visszakapcsolja!Üdv: Karesz
[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
azbest
félisten
válasz basaharc502 #2508 üzenetére
ha a nem hivatalos addonnal kodi alatt lenne beállítva netflix, akkor gondolom tudhatna feliratot rátenni. Csak a nem hivatalos addon sem egyszerű és nem tudom pont netflixeshez való feliratok vannak -e mondjuk opensubtitlessen. A kodi topicban lehet jobban vágják, ott szoktak erről többet beszélgetni.
(#2509) makaay2
nézd csak, ha ipv6-os lenne a hálózat, azt a tévén is tudod tiltani és akkor a megszokott ipv4-et használja, attól függően, hogy neked androidtv vagy régebbi fajta, van leírás hogyan lehet kikapcsolni a 6ost [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz basaharc502 #2505 üzenetére
Kb lehetetlen. De ha Magyarországon fizetsz elő, akkor kb. megoldódik a felirat probléma, viszont sokkal kevesebb is lesz a nézhető tartalom. Én is ezzel szívok....
-
basaharc502
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy tabletet, többek között azért is, hogy tudjak nézni rajta sorozatokat. Ezzel együtt előfizetnék a netflixre is. A kérdésem az, hogy magyar hogy feliratokat varázsolni androidos tabletra is olyan egyszerű mint pcre?
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valahol olyan leírás vagy weboldal, ami a magyar-, valamint a nyugat-európai felhozatalt hasonlítja össze? Arra lennék kíváncsi, hogy milyen tartalom nem érhető el Magyarországon.
-
makaay2
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy nem tudom a netflixet nézni a tv-n, mert az alábbi hibát írja ki: "A Netflix hibát észlelt. Kód: ui-800-3 (307003).
A tv egy sony, de eddig semmi gond nem volt. 2 napja van ez. Próbáltam már ujratelepíteni az appot de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest