- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztali konzolt tervezne a Valve?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nayrobi
őstag
válasz
fokukac #1603 üzenetére
Szerintem az utóbbi pár hónapban a legtöbb sajátgyártású sorozat magyar felirattal jött, meg sok filmet is az elmúlt pár hétben magyar felirattal töltöttek fel, még mindig csak a kínálat 5%-ánál van felirat, de úgy érzem ebben javuló tendenciát mutat a netflix. Persze még így is azt mondom, hogy olyan fizessen rá elő, aki érti az angolt és/vagy fontos neki a képminőség.
-
OPiiPO
veterán
válasz
fokukac #1501 üzenetére
1. nejem is beszél angolul, jól kell választani
2. Narcost nem nézek, nem jön be
Egyébként főleg azért nem tudom beleélni magam a problémába, mert nálam a fő szempont a Netflix mellett a minél több angol tartalom volt. Azt azért látni kell, hogy a magyar piac eléggé kicsi, nincs nagy nyomás a lokalizáció mellett.[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
fokukac #1498 üzenetére
Szerintem pedig sokkal egyszerűbb lenne megoldani azt a saját appjukban, hogy be lehessen illeszteni külső feliratot. De ez meg biztos szerzői jogi problémákat hordoz. Mindegy is, én örülök, hogy ezt a részt is legálissá tehettem, még ha úgy is, hogy utána kell menni a feliratnak sokszor.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
aram01
nagyúr
válasz
fokukac #1295 üzenetére
Köszönöm, elkezdtem a regisztrációt jött is az első probléma. A prémiumot választottam mert szerintem az éri meg a legjobban. A a probléma a következő: az utolsó lépésnél ad egy választási lehetőséget hogy milyen módon fizetnem a havi díjat kiválasztottam a giftkartyat, erre egyből kéri a kódot. Akkor most hogy is ingyenes?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
magicbox
senior tag
válasz
fokukac #1243 üzenetére
Telefonról stream-elem. 47-es a tv-m. Minden betűtípust kipróbáltam. Nálam az összes betűtípus medium-on nagyon nagy, small-on meg parányi. Telefonon nézve rendben van, kiküldve van ez a gond. HBO GO pld. ilyen szempontból hibátlan. Ha nincs más állítási lehetőség, akkor nem fogom használni, mert, hogy kevés a magyar tartalom ok, majd alakul, de ezzel nem tudok mit kezdeni
Használ vki esetleg chromecast ultra-t? Másnál is van-e ez a jelenség. Hátha ez befolyásolja.
iPhone 15 Pro Max, iPad Pro 11" M4 (2024), Apple Watch 9 GPS+Cellular, Apple TV 4K (2022), Philips 55OLED806, HTPC, Plex
-
fokukac
nagyúr
válasz
fokukac #1177 üzenetére
Korrigálnám magam.
Vettem egy új routert és a UPC csodaboxát átraktam modem módba, és láss csodát, így a netflix már az első másodperctől HD, és nem kell rá fél percet várni.
Nem is tudom, miért nem váltottam le ezt a csodaboxot hamarabb....Pleased to meet you - hope you guess my name
-
törölt tag
válasz
fokukac #1094 üzenetére
És akkor ne torrentezzen az ember
Alig van magyar felirat, alig van tartalom Magyarországon (Egyesült Államokhoz képest), külföldi ip-ről nincs magyar felirat, stb... Mint mikor régen betetted a DVD-t és fél órán keresztül trailereket meg "a letöltés lopás" videókat kellett nézni
-
-
totopad
senior tag
Sima, 2.4 ghz-es routerem van otthon, egy tök alap két antennás tp link.
30 gigás full hd-s filmeket zökkenés nélkül stream-elek plex-el.Egyedül a telenor mytv-jével volt gondom, de ott az ő szerverük nem bírta az M4 sport HD stream-jét.
Egy frissítés azt is megoldoltta -az ő részükről- -
csopee
csendes tag
Nem, nem szeretném, ha belezoom-olna az természetesen idegesítő lenne és az lenne a bajom, így van.
Azt szeretném, ha kihasználhatnám a kemény munkával összekuporgatott méregdrága monitorom előnyeit, hogy 21:9-ben forgatott filmeket 21:9-ben tudjam nézni, főleg ha már fizetek érte havi 3000 értékálló királyi magyar pengőt...
Az, hogy ez egy 16:9-ben forgatott sorozat rendben van, azért tettem fel ebből képeket, mert ezt ajánlották feljebb a hozzászólásban. Ha nem olvastad PH! nagyúr létedre azt sajnálom és akkor csalódnom kell a prohardver fórumban (ami eddig még nem történt meg, mert a többség segítőkész).
De rendben, elfogadom, hogy a netflix ilyen és nem fogok rá előfizetni, csupán szerettem volna nem törvényen kívüli megoldást a filmek megtekintésére.
Köszi a segítséget...
"...mindig marad legalább egy csavar... ez azt jelenti, hogy jól szerelted össze ;)"
-
Dudee
senior tag
nálam PS4-ről fix 60Hz-en megy a refresh rate. Ebben az esetben 3:2-es pulldownnal történik a konverzió. A 24p-hez képest másként szaggat (mert ugye svenknél az is akadozónak tűnhet), inkább valahogy akadozik, szóval 24p-hez képest egyértelműen csúnyább.
50Hz-es megjelenítés esetén nem tudom pontosan mit csinál a lejátszó. A tv adások esetében egyszerűen felgyorsítják a 4,1%-kal, így ennyivel rövidebb lesz a lejátszási idő, és persze egy picivel magasodnak a hangok is.
De hogy ez netflixes lejátszás esetén is így van-e, azt nem tudom. Mondjuk a lejátszási idővel könnyen ellenőrizhető. Aztán lehet valami ügyes algoritmust használ.De az nem igazán fér a fejembe, hogy egy mozis tartalomszolgáltató miért képtelen a 24p supportálására, miközben ezt egy normálisabb TV simán tudja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- Escape from Tarkov
- PR-Telecom
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- általános iskolai rendszergazda
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Pro-Ject Pre Box RS digital (DAC + előerősítő + fejhallgató erősítő) fekete
- i5 10400F/ 32GB DDR4/ RX6600XT alapú konfig/ garancia/ ingyen foypost
- Hp Omen 15 (i7-7700HQ, 32GB DDR4, 1,9TB SSD, GTX 1060 Max-Q (6GB) - Új Aksi, + Hűtőpad
- SAMSUNG PM991 NAND 256GB M2 NVME SSD (MZVLQ256HAJD)
- Vertuo/Dolce Gusto kávékapszula tartó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest