- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fokukac #1094 üzenetére
És akkor ne torrentezzen az ember
Alig van magyar felirat, alig van tartalom Magyarországon (Egyesült Államokhoz képest), külföldi ip-ről nincs magyar felirat, stb... Mint mikor régen betetted a DVD-t és fél órán keresztül trailereket meg "a letöltés lopás" videókat kellett nézni
-
fokukac
nagyúr
válasz
Cynicelectro #1091 üzenetére
hi!
angol ip-címről nincs magyar felirat...
ennyi. -
totopad
senior tag
válasz
Cynicelectro #1091 üzenetére
nekem is rendben vannak!
-
Mauzes
addikt
Használ itt bárki Roku-t? Mik a tapasztalatok és hol lehet beszerezni?
-
törölt tag
Xboxon van mod arra, hogy vpn-el vagy barmilyen mokolassal hozzajussak az US kinalathoz?
Mas:
Black Mirror season 4:ESZMELETLEN jo volt, legjobb evad, amint megneztem az elso reszt ujra neztem azt, es utana folytattam az evadot csak..
-
PhilBrick
őstag
válasz
BornToBePuli #1085 üzenetére
Nem tudtam megállni,rögtön ledaráltam a Black Mirror új évadát.
Az első rész jött be igazán, de azért mindegyiknek megvan a maga omg pillanata! -
BornToBePuli
aktív tag
Nekem eddig tetszik. A House of Cards-ból néztem meg jó pár részt, angol felirattal nem feltétlenül értek meg mindent, mert nem egy általános témájú és nyelvezetű sorozat.
Böngészőben jó sok a tartalom is, leginkább saját gyártásúak. Utóbbiakat én pl. az HBO-nál is szeretem.
Sőt van olyan is, ami az HBOGO-n is fent van, illetve közelmúltban még biztos fent volt. Egy remek példa a Ray Donovan.
-
idioty
tag
válasz
delta1017 #1083 üzenetére
A mobil applikációkban nem listázza az összes filmet vagy sorozatot, amin van felirat. A telefonomon rendre csak 31 jelenik meg, míg böngészőben 42-t jelez. Persze nem sokkal jobb, de tényleg több, mint ami a mobil alkalmazásban látszik. És szerintem valami hiba miatt nem is fog több látszani.
Egyébként úgy kell keresni, hogy simán keresőben "subtitles in hungarian" vagy "audio in hungarian". -
-
válasz
BornToBePuli #1080 üzenetére
Az jó, én a szafariban böngészek, de ott sem láttam opciót erre.
-
Sziasztok!
Tableten nézném aplikáción keresztül, de hol van az, hogy lehesen szűrni, a hun feliratot?
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #1076 üzenetére
Nekem is volt hasonló problémám. Írtam üfsz-nek, hogy probléma van, mondták, hogy szüntessem meg az automatikus előfizetést, és majd megpróbálják levonni még egyszer. Az végül nem sikerült, de amikor 1 hét múlva megpróbáltam ismét PP-lel fizetni, akkor minden gond nélkül elfogadta.
-
azbest
félisten
válasz
Neil Watts #1076 üzenetére
Anno nekem is volt hasonló problémám. Szóval végül egyszerűen csak a netkártyámat megadtam náluk.
-
Ujabb problemaba utkoztem:
Azon az accounton ahol mar elhasznaltam az ingyen 1 honapot, szerettem volna elofizetni. Ehhez a PayPal fiokomat hasznaltam volna, de problemaja van vele.
"there appears to be a problem with the payment method you are trying to use."
MC virtualis kartya van hozzakotve, eddig senkinek problemaja nem volt vele.
A kartya adatait megadva sem fogadja el. Termeszetesen az osszeg rajta van.Udv. core2
-
-
blg
senior tag
válasz
Neil Watts #1068 üzenetére
sorozatok:
[link] -
PhilBrick
őstag
válasz
Neil Watts #1068 üzenetére
Angolul nem tudoknak én még mindig az HBOGO-t javasolnám inkább.
Egyébként meg, ha úgyis többen hasznalnatok, csinálj egy új reget valaki más kártyájaval az ingyen honapert. -
Sziasztok!
Kellemes unnepeket!
Azt szeretnem kerdezni, hogy az osszefoglalon kivul (mivel azok a linkek a Netflix nyitooldalara visznek, azt meg elofizetes hianyaban nem erem el) hol tudnam megnezni, hogy mely filmekhez/sorozatokhoz van magyar hang es/vagy felirat?Az ingyen honapomat elpazaroltam sajnos, am elo szeretnek fizetni. Am nem tudom megeri-e. Magam miatt oke lenne, de a csaladban is szeretnem megosztani, igy a 4-es csomag lenne a legidealisabb a HD tartalmak miatt is, csak fontos lenne a felirat Androidon es Samsung Smart TV-n.
Koszi!
Udv. core2
-
Gsx-rr
veterán
Van valahol lehetoseg megnezni melyik film milyen felirattal elerheto Magyarorszagon?
-
törölt tag
A DP az Drenadar volt.
Az útvonal PC - házimozi erősítő - TV, a hang megáll az erősítőnél és abban sincsen semmilyen javító technológia.
(#1064) qqzs A tévém egy buta plazma még 2006-ból, semmilyen okosság vagy javító technológia nincsen benne.
Tényleg csak annyi változott, hogy volt egy rendszer reinstall.
-
azbest
félisten
válasz
#54715584 #1062 üzenetére
ha a tévénél akad csak, akkor talán valami a hang átvitel kapcsán is lehet probléma. Legalábbis, ha valami gebasz van vele, amiatt a kép is akadozhat, mert a hanggal szinkronban akar lenni.
Ha több bemenete is van a tévének, akkor ellenőrizd, hogy a legnagyobb tudásúhoz van-e kapcsolva. Ha jól emlékszem displayportot mondtál korábban, a tévé is azzal csatlakozik? Ha tudod próbáld megcserélni a kábeleket.Gondolom a tévé is a videokártyára van kötve, s nem az alaplapi videokimenetek valamelyikére.
-
törölt tag
Volt egy teljes Win reinstall, ez már tartalmazta az őszi nagy frissítést és a hálókártyához nem a Win drivert használom, ennyi változás történt.
Használatkor pár mp után beáll a proci 3%-ra, a RAM pedig 500MB-ra.
A tévén akad a kép, a monitoron 4-5 perc alatt nem láttam, mindkettő 60Hz-en megy.
Néztem a diagnosztikát is, de nem sok hasznos infót tudtam belőle kinyerni. Nem tudom a lenti képből ki tudtok-e vmit olvasni?
A gép: Asrock B85M PRO4, I5-4460, Crucial 4x4GB DDR3 1600mHz, GTX950
-
azbest
félisten
válasz
#54715584 #1060 üzenetére
hát kb semmit sem tudunk a gépedről, vagy hogy mi változott nálad mostanság, így legfeljebb csak tippelgetni meg google-ben keresgélni lehet.
Például, ha 100Hz feletti képfrissítést használé a monitorod, mert valami gamer darab, akkor esetleg az is okozhatja, jobb hijjánn filmezéskor vissza kell venni a frissítést kisebbre [link]
Nem kerestem vissza, de további tippek: ha vpn-ezel, akkor azért is lehet lassú. Process expolorerrel vagy sima feladatkezelővel is akár lehet nézni a prociterhelést. Ha egy magot kimaxol (100/logikai procik száma. Például 4 magos 4 szálas procinál 25% lehet egy kimaxol szál), akkor lehet nincs hardveres gyorsítás valamiért.
-
törölt tag
Akadásra van már valami megoldás Win10 alatt? Frissítettem az Nvidia drivert, de semmi változás.
-
Gsx-rr
veterán
Ki lehet azt deríteni ,hogy egy filmhez vagy sorozathoz milyen felirat van? Nem pont a Magyar a lényeg.
-
sellerBP
tag
válasz
szabogabor10 #1054 üzenetére
Sziasztok! Valaki tud valami megoldást Smart TV-n,hogy magyar feliratot rakjak filmekhez? Egyébként bejön ez Netflix csak tényleg lehetne mindenhez magyar felirat. Bár én elvagyok az angollal is,de még is jobb lenne,ha lenne magyarul.
Bezzeg Román az mindenhez van. -
-
Vertigo
aktív tag
Kerdezek
Par napja probalgatom a szolgaltatast, szepen gurul (igaz az lg tvn neha vacakol, de chromecaston franko).
Viszont akad nemi romantikus hianyerzetem a tv kapcsan... A sok ev alatt a tevemusor egyfajta szemelyisegge (csaladtagga) notte ki magat, meg ha szemet is folyik belole. Gondolkoztam a dolgon es arra jutottam, kell hogy menjen valami tortenes korulottem, de nem akarom minden esetben meghatarozni pontosan mi legyen az, neha kicsit bosszankodhassak rajta, neha lepjen meg, mutasson uj dolgokat is...
A kerdesem az lenne van e olyan modja, funkcioja a netflixnek ami automatikusan elindul, megtanulja, ha reggel kapcsolom be akkor berak pl. rajzfilmet, ha estefele folytatja a vigjatekaimat, sorozataimat, esetleg mutat valami ujat, hetvegen filmbe kezd bele, ami varhatoan tetszene, mindezt ugy, hogy csak bekapcsolom, nem nyomok meg semmi mast, almosan meg reggel, vagy faradtan este nem akarok dinteseket hozni, de elvarom, hogy szorakoztasson a tartalom.
Szoval mint egy tenyleg "okos" tvado, vegulis a spotify is valami ilyesmi a maga nemeben...
Otlet?
-
azbest
félisten
válasz
totopad #1051 üzenetére
Az előzetes alapján gondolom valami mesét vártál. Pedig nagyon durva lett. Az alaptörténet persze szög egyszerű. Viszont a világ, amiben játszódik nem is áll olyan messze a mi világunktól.
Ha elvonatkoztatunk a varázslattól, akkor igencsak sok társadalmi problémát feszeget. Csak kulcsszavakban rasszizmus, rendőri brutalitás, jogbiztonság, bandaháborúk, szekták és vallási háborúk, társadalmi rétegek egymásnak feszülése. Persze lehet, hogy túl sokat akarok belelátni, de olyan dolgokat vélek felfedezni, amelyeket nyiltan, egyenesen ma már nem lehet bemutatni a nagy álszent PC miatt... így viszont, nincsenek tabuk, mert hiszen ez csak egy "mese".
-
totopad
senior tag
válasz
BornToBePuli #1050 üzenetére
Amennyire vártam az új Will Smith-es filmet, annyira baromság lett, kárérte, pedig a Netflix mostanában igencsak odabasz filmügyileg Hollywood-nak!
-
azbest
félisten
válasz
BornToBePuli #1047 üzenetére
Csak szenzációhajhász írás. Nem varázsol elő rejtett filmeket. Csupán azokat lehet megnézni, amire jogosultak vagyunk.
Péládul az ázsiai filmeknél nem lesz 70 ezer, hanem akkor is csak 14, mert nálunk azok vannak engedélyezve. Simán a kereső is kiadná őket.
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Nekem nincs előfizetésem, de találtam egy cikket.
Fogalmam sincs, hogy működik-e. Túl sok reményt nem fűznék hozzá.
Netflix codes: The secret numbers that unlock thousands of hidden films and TV shows
-
idioty
tag
Én is UPC-vel használom, bár én sem nyomom több órán át egyfolytában.
Persze kivéve amikor beteg voltam, mert akkor volt, hogy egy sorozatot megállás nélkül néztem. És pár rész után rá is kérdezett a Netflix, hogy nézem-e még a sorozatot. -
fokukac
nagyúr
válasz
Vertigo #1044 üzenetére
Nekem nem volt probléma, de én nem használom annyit a netflix-et, igaz, sok mást is töltök.
De a UPC-s topic-ban sem szoktak erre panaszkodni, sőt, többen hangsúlyozzák, hogy mennyit toltak, és semmi következménye nem volt.
[link]
Ja igen, ez a stream-elés csak letöltést jelent, szerintem a feltöltésre háklisabbak. -
-
fokukac
nagyúr
válasz
Vertigo #1042 üzenetére
Már rég nincs korlát a upc-nél, vagy legalábbis nem hallottam róla az elmúlt években.
Én is Chromecast 2-vel használom, faszán megy - egy bajom van vele, hogy nem tudja a Chromecast a 24p-t (23.97 Hz-es képfrissítést), ezért nem teljesen olyan az élmény, mint egy blu-ray rip. De amúgy megy. -
Vertigo
aktív tag
Sziasztok!
UPC, Netflix, Chromecast 2 osszeallitassal van kozvetlen tapasztalat?
Mivel szinte csak CC-t nezek (ami mindig ismetel) meg neha spektrumot, vagy discovery-t es Digi nincs epp itt (ami fele aron sugarozna a "szemetet"), igy gondoltam lemondom a UPC csomagom (telefont sem hasznalom), csak az internetet hagyom meg es veszek mondjuk egy Chromecast 2-t.
Ezutobbi a nagyobbik TV-mhez menne, ami nem okos, de azt nezem gyakrabban, a kicsiben van Netflix kliens (az LG meg nem a webOS-es, 1el elobbi)Mire figyeljek oda?
- UPC adatforgalom? (nem UPC-n keresztul szeretnem rendelni, utalom a STB-iket)
- Chromecast 2 jo valasztas?
- Alapvetoen arra szamitok, hogy angol nyelven angol felirattal elerheto minden, tevednek? (esetleg par magyar feliratos vagy szinkronos musorrol meg hallottam...) -
azbest
félisten
ha a routereden a dns szerver el van állítva, vagy ha direkt a régió kikerülés miatt elállítottad, akkor azért van.
Ha a szolgáltatódéra pikkel valamiért, akkor esetleg próbáld meg a google dns-t (8.8.8.8) megadni a routereden, hogy azt reklámozza a kliensek felé.
Ha a szolgáltatói router után van fűzve mégegy router és dupla natolás van, talán az is meg tudja bolondítani.
-
subi96
újonc
Sziasztok. Ezelőtt már írtam, hogy a Netflix arra hivatkozva nem enged semmit nézni, mert proxy-t használok. 1 hónapig ment az adok kapok köztem-szolgáltató-netflix között és nem jutottunk előre. Tegnap random elindult egy sorozat a Neflixen, nem is értettem először. Aztán olvastam az emailt amit küldtek, hogy az ingyenes próbahónapom lejárt és most kezdődik fizetős élmény. Gondoltam, nah nice, de mindegy, mert legalább megy. Aztán 1 napos élmény után megint proxyval és blokkolással zargat a Netflix és semmit nem tudok csinálni. Remélem, hogy valaki tud megoldást a problémára, mert lassan kivedlek magamból.
thx
-
Sziasztok!
Látom másoknál is fenn áll a probléma ami nálam is. Akad a netflix. Bónuszban kilépéskor rendesen elkeverednek a színek. A !monitor! ki-be kapcsolása (vagy forrás váltás után) visszaáll a helyes szín.
Baromi idegesítő, hogy 2-3 másodpercenként még az egér is megakad. Dokumentum film nézhetetlen így. A gép elég erős (8 Gb ram, FX 8350, R9 380x) nem kellene így lennie pláne egy 240-es nettel. A driverre gyanakodtam, de többszöri újratelepítés és eltakarítás után is simán csinálja. Teljesen mindegy milyen böngészővel (Chrome, Firefox, Edge, Explorer) vagy appal. Kedvesem régebbi A8 7700K-val szerelt gépén nincs semmi baj. Ott is Win 10 van a legújabb updatekkel (igaz régi diverrel).
Esetleg valami ötlet?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
azbest
félisten
válasz
PhilBrick #1033 üzenetére
Mivel helyi wifit használsz, természetesen a helyi wifi internetkapcsolatán át van neted. Ha kikapcsolod a wifit és mobilnetet használsz, akkor szerintem magyar ip-d lesz, csak persze az pörgeti az adatforgalmat.
Volt már nálam német sim, ami német ip-t kapott. És telenorosok közül is volt, aki megerősítette, hogy kinn is magyar ip-t kap mobilneten. De ezt a szolgáltatók topicjában érdemes megkérdezni, mert inkább oda tartozik.
-
totopad
senior tag
Tudom, hogy már írtam, de úgy néz ki, hogy worldwide elérhető a magyar nyelvű tartalom -eddig csak Lengyelországban teszteltem-
Legalábbis most épp Németországban vagyok és simán elérhető a felirat a Narcos-hoz, de minden máshoz is.Ez nekem új, eddig nem arról volt szó, hogy csak az adott országban érhető el a saját nyelv?
-
azbest
félisten
válasz
Drenadar #1025 üzenetére
Másik dp kábellel is tehetsz próbát ha van kéznél. De igazából csak találgatok. Android tv-n jól megy nekem, meg a linux alatt chromeban is jónak tűnt előbb, ahogy próbáltam.
Friss Win10 alatt sem láttam problémát, se intel hd4000 se nvidia gtx1050 mellett egy i5-3320m procival.
ctrl + shift + alt + d gomb kombóval elővarázsolható debug felület, ugyanazzal el is tűnik. Böngészőben és win10 appban is. Buffer elfogyás vagy hasonló problémák kiszűrésére jó lehet.
Nem lehet az egér hibás?
-
azbest
félisten
válasz
Drenadar #1022 üzenetére
persze, azzal a géppel simán kellene menjen. Esetleg a video driver-t érdemes ellenőrizni, frissíteni. Néha a win update is elkezdi cserélgetni.
Egy bátortalan ötlet: esetleg másik kábellel kötni a gépre a monitort. Ha valami hiba miatt torzul az adatátvitel a video kábelen (hdmi), akkor talán a hdcp másolásvédelemnél okozhat problémát.
-
Drenadar
veterán
Nem új gép, de ezzel meg kellene tudnia birkózni... VLC stb simán viszi a FHD filmeket.
Arra biztos nem tartom meg az előfizetésem hogy a telefonon használjam... ahhoz kicsit drágácska...
A support annyit tudott mondani, hogy nézzem meg a gépet csak a routerre kötve... miután leírtam hogy telefonon és másik laptopon megy
De hát mit vártam egy support se használható :|
Az öreg gépem egy I5 4690K R9 380 16GB ram.
Azért ezen mennie kellene.... -
gandalf
aktív tag
üdv !
regisztrálnék, de nem fogadja el se a paypalom se a bankkártyám, valami errort dob a kiválasztott payment method-ra, és egyböl visszarak a payment választáshoz..mi lehet? illetve hol kell érdeklödni?
elöre is köszi
-
Drenadar
veterán
Nekem sajnos azóta se sikerült megjavítani... teljesen új böngészővel is akad a lejátszás, sőt, ha leállítom a lejátszást, és leteszem tálcára akkor is akad az egér... 2-3 másodpercenként egy másodpercre...
-
idioty
tag
Más böngészőből is ugyanezt a hibát dobja?
Mert a felirat alapján blokkolva van valami.
Ha kikapcsolod a tűzfalat, vírusirtót, akkor is ugyanez a hiba?
Mert ha minden kérdésre igen a válasz, akkor a router lesz a ludas. Ha nem, akkor gépbeállítás vagy böngészőbeállítás hiba. -
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Nemrég kezdtem használni a Netflixet. Egy kérdésem lenne, hogy a sorozatokhoz a feliratokat random mód teszik fel vagy vannak előre bejelentett időpontok, mikor ezeket csinálják? Csak mert akkor nem nézném meg minden nap :-)
Szerk.: kinyílóban olvastam, hogy PC, hogy lehet feliratot varázsolni... Gondolom ez, ha TV-n használom nem lehetséges. Vagy igen?
Köszi
-
Drenadar
veterán
Sziasztok!
Utóbbi pár napban azt vettem észre hogy akad a netflix... bármelyik sorozatot nézem 2-3 másodpercenként megakad... eléggé zavaró előtte nem csinálta.
Chrome-ot használok hozzá, és nem hiszem hogy bármit is számít, de nem free csomaggal vagyok.
Valakinek tipp hogy lehet erről leszoktatni a netflixet?
(Telefonon jó, úgyhogy nyilván a gépemmel/böngészővel van a baj) -
fokukac
nagyúr
Némileg csalódott vagyok.
Megnéztük a Narcos első évadát a próbahónap alatt. Pont lejárt, meghosszabbítottam, már fizetek érte, kapcsolom be, hogy jó, akkor folytassuk, és mit ad Isten, a 2. évadhoz már nincs felirat...
Rászoktatnak, aztán ott hagynak az út szélén. Spanyol beszédet pedig még én se néznék angol felirattal, nemhogy a b. nejem...Szóval, most kénytelen leszek más forrásból megszerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EAFC 25
- Ukrajnai háború
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest