- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Igazi monstrum lesz az új generációs Xeon
- Socket AM5-ös alaplapok négyesfogata futott be az MSI csapatából
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz Pro Koryak #9411 üzenetére
Földrajzi hely alapján is simán tudják szűrni.
És pont ezek miatt keletkezik elég jelentős kiesés a Netflixnél. 4 haver összeáll, közösen fizetik a nagy csomagot. Az nem ugyanaz, mintha mindegyiküknek lenne saját előfizetése.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz Drenadar #9391 üzenetére
Nekem bejött. Persze az látszik rajta, hogy ez egy kisebb költségvetésű, európai produkció. Nekem egy komoly problémám van vele, hogy még nincs kész a második évad. Ami viszont tetszett, hogy nincs túltolva benne a "mindenkit fogadjunk el" propaganda. (ezt, hogy lehet normálisan leírni, hogy ne sértődjön meg senki?) Szerintem a színészek jók, a történet jó, a megvalósítás is jó. Én izgultam egy kicsit mindegyik résznél. Kb, mint a Robinson sorozatnál. Persze nem vagyunk egyformák, és ez így van jól.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz modflow #9382 üzenetére
Szerintem nem. De most írjak spoileresen?
Spoiler!!!
Kb arról szól, hogy pár ember utazna repülővel. Mindenféle népek. Van egy faszi, aki tudja, hogy nagy baj van, a nap sugarai mindenkit megölnek, ezért eltéríti a gépet, hogy mindig a föld sötét oldalán tudjon maradni. Ebből lesznek konfliktusok, plusz a kerozin sem tart örökké. Szerintem kezd el, nem egy rossz sorozat.
-
-
-
válasz speedygonzi2 #9195 üzenetére
Ha android/ios telefonod van, azzal tudod tükrözni a képet xboxra. Elméletileg hbo go-t is.
-
-
-
válasz Tyler Durden #9164 üzenetére
Tegnap valami globális gond volt. Xbox live, Netflix, Facebook és messenger is csak szenvedett.
-
Ha külföldi a fiók, akkor kicsit másabb. Magyarra állított profil esetén is mutatja az összes sorozatot, de magyar hang/felirat nem választható... Ezt csak azért írom, mert sokan használják külföldön is, és sokakat ez megzavarhat...
-
-
Én pl szüleimet simán rátudtam venni, hogy inkább ezt nézzék. Pedig közelebb vannak már a 70-hez, mint a hatvanhoz. Már annak is nagyon örülnek, hogy nincs reklám. A tartalom meg ég és föld a kereskedelmi csatornákhoz képest. És majd minden családban lehet egy ilyen "kocka", mint én. Nyilván kellett egy kis idő, mire teljesen belejöttek a kezelésbe, de 1-2 nap alatt megtanulták.
-
válasz gezacsepi #9063 üzenetére
Ez account megosztásos valami lehet. Szerintem felejtős. Itthon is talán 5 streamet enged, legalábbis 5 különböző profilt belehet állítani. Annak meg csak úgy van értelme, hogy ha öten tudják is nézni. Gyakorlatban még nem próbáltam.
-
válasz newmoonlight #8931 üzenetére
Na én meg pont fordítva jártam. Csomó trailer tetszett, utána meg a sorozat egy rakás fos volt. Pl. Napkelte... Trailer eléggé ütős, vicces, vagány. De kb 3-4 részig bírtam nézni...
-
Ugyanígy vagyok vele. Előszedtem a régi kedvenceimet. 24 (még Sutherlanddel) meg a Breaking Bad-et. De gondolom ezeket már láttad. A Menekülés a sötétségbe (vagy ilyesmi a magyar címe) is tetszett. Az talán fél éve jött ki.
-
-
-
-
-
válasz Kiskutya #8740 üzenetére
Kb ugyanaz ránézésre. Van dolby Vision, hdr, stb. Viszont infót még nem sikerült kiíratnom a tévén. Rengeteg régebbi sorozat és film is fent van, azok nagy része full hd. (kacsamesék, gumimacik, gargoyles, régebbi Mickey egér rövidfilmek, stb.) Az újabb filmek viszont piszok jó minőségben jönnek. (End game, pókember, stb.) Választék meg aztán van bőven. A Disney sem ma kezdte az ipart.
-
-
Én meg pont az ellentéted vagyok. Sportot akkor se néznék, ha fizetnek érte. Helyette netflix, Disney+ és játék megy ezerrel. És nem is igazán a tv méretével volt gond, hanem a nézési távolsággal. Nekem is két 55-ös van itthon, de 2-2.5 méterről nézzük. 4 méterre vagy nagyobb 4k tv ajánlott, vagy valami használt full hd plazma.
-
4 méterről nézve az. Én is fekete fehér junoszty-n nyomtam a c64-et. Később már volt nagyobb tévénk, 8 csatorna hellyel, amit gyufával kellett behangolni. És még saját lába is volt. Persze az is fekete fehér volt. Én is örültem neki, hogy a szoba túlsó feléből tudtam nézni a Klinikát, szomszédokat, dallast. De a mai világ már nagyon nem ilyen... Elszaladt mellettünk a technológia.
-
válasz chaosmonger #8713 üzenetére
4m-re ilyen kicsi 4k tv totál felesleges. Inkább használtan egy full hd, 75" körül.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz spiky03 #8448 üzenetére
Nem azon megy az eszmecsere, hogy ki mekkora kijelzőn nézi. Nálad jó a minőség, másnál nem. Szerencsés vagy. Azt kizártnak tartom, hogy ekkora méretben te sem vennéd észre a különbséget 480p és 4k között. Ha neked is 480p-ben jönne 110"-on, te is keresnéd a megoldást. És lehet, hogy én vagyok már túl igényes, de 480p-ben nem tudok (és nem is akarok) filmet nézni 2020 végén...
-
Érdekes, hogy tegnap este nálam is romlott a minőség. Hbo go ugyanez volt. 480p, és még az is akadozott. Így szenvedtem végig a "gyere apához" című rettenetet. Mondjuk jó minőségben is kár lett volna rászánni ezt a másfél órát. Viszont én a holland Ziggo szolgáltatónál vagyok, így szerintem a szolgáltató hibáját kilehet zárni. Hacsak nem minden szolgáltató egyformán sz@r.
-
-
válasz modflow #8388 üzenetére
Én betudtam lépni a szolgáltatói routerbe, ott volt beállítva az ipv4 és IPv6. Kikapcsolni viszont nem engedte, csak feldobott egy ablakot, hogy hívjam fel az ügyfélszolgálatot. Hívtam őket, 1 óra múlva újraindult a router, azóta jó.
-
válasz modflow #8385 üzenetére
Talán már írtam, hogy nekem is volt ilyen gondom. Nálam az oldotta meg, hogy hívtam a net szolgáltatót és kértem, hogy ipv4-re kapcsolják a modemet. Ez rengeteg problémát megoldott. Netflix, xbox letöltés, ps4 letöltés, amazon prime, Disney+ és hbo go is sokkal jobb lett. Esetleg próbáld meg ezt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz Hegyirabló #7592 üzenetére
Nekem is van néhány film, amik sokkal jobban bejönnek magyar szinkronnal. Ford Fairlane, Torrente, Macskajaj, de még a Man in Black első része is.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Real_Necro #7568 üzenetére
Gondolom a mozi szobába nem egy 32-es monitor lesz betéve. A tv saját Netflix alkalmazása nem jó? Projectorhoz amazon fire tv 4k stick-et ajánlanék, ha a projector és az erősítő tudja a hdmi arc-t.
-
-
-
-
válasz modflow #7534 üzenetére
2021 előtt kizártnak tartom. Talán 2021 március. De én is csak annyit tudok, amit a neten olvastam, annyi különbséggel, hogy már több, mint egy éve használjuk. Így látom, hogy folyamatosan bővül az elérhető nyelvek listája.
-
-
-
válasz Farkassacred #7425 üzenetére
1. Mire gondolsz pontosan? Minőségre?
2.Melyik böngésző?
3.Milyen előfizetés?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
válasz Tomacko #7364 üzenetére
Ennyit sem kellett volna... Kodi Netflix addonban is olyan feliratot raksz be, amilyet nem szégyelsz. Nyilván ezt te is tudod... Kodi meg egyébként a virágbolti tartalmakhoz jó, gondolom te nem élsz ilyesmivel.
-
válasz Tomacko #7360 üzenetére
Lényegében két dolgot nem tudtál megoldani.... 1. Magyar régióra állítani a netflixet 2. Kiválasztani a magyar hangsávot. A legszomorúbb az egészben, hogy elhiszed azt, hogy tényleg értesz hozzá... A 10 éves fiam is tud hangsávot állítani...
-
-
-
válasz Lacika bá48 #7261 üzenetére
Ezt azért nem gondolnám, nálam kb 1 éve nem volt gond. Leszámítva a korona vírus miatti baromságot.
-
válasz Lacika bá48 #7259 üzenetére
Próbáld meg kábelen és wifin is. Sajnos más ötletem nincs. Nekem működik szépen, bár én a tv lejátszóját használom, ahol van Netflix program. Játszós szobában egy régi samsung full hd TV van, ott a ps4 pro oldja meg a lejátszást, 5 GHz-es hálózaton, de akadást még ott sem vettem észre.
Macbookot annyira nem ismerem, de nem lehet, hogy a tűzfal/vírusírtó /ilyesmi kavar be?
-
válasz Lacika bá48 #7255 üzenetére
Ok. De mi a hardware? Egy 10+ éves gép és/vagy TV nem fog boldogulni vele....
-
válasz Lacika bá48 #7246 üzenetére
Mivel próbálod lejátszani?
-
-
-
-
Full hd - n nyilván nem olyan szembetűnő a különbség. De még mindig nem értem, hogy ez hogy jön a wifi/kábeles kapcsolathoz.
Gsx-rr: kb. leírtad, hogy mi a gondunk.
De egy ilyen szolgáltatástól szerintem senki nem vár Blu-ray minőséget. Csak azt a minimumot, amire előfizetett.Tegnap este egyébként javulást vettem észre. Egyre több videó áll vissza normális minőségre. Szerintem pár héten belül minden visszaáll a normális helyzetre.
-
-
-
Esetleg a programok között próbáld meg letiltani a Netflix appot. Talán úgy elindul böngészőben. (kicsi rá az esély.) Egyébként egy Amazon Fire tv stick már nem annyira nagy összeg, viszont azzal nincsenek ilyen gondok.
-
-
-
-
-
-
válasz olajbogyo #6527 üzenetére
Én még emlékszem, hogy anno sokan ezt mondták a 720p 1080p váltáskor is. Meg az sem mindegy, hogy milyen tévéről van szó. Nekem van egy Sony xf8096 a nappaliban, IPS panel, edge led. Normális filmeknél, játékoknál nem annyira rossz. De ha sötét jelenet van rajta, okádék az egész. Én nem tudom nézni. Lent a mancave-ben van egy LG c9 oled. Brutális a képe, csak kell hozzá a megfelelő tartalom. A 4k netflixet sokan fikázzák, de szerintem teljesen állleejtős pl az Our planet, vagy egy Stranger Things rajta. A stranger thingset nem tudtam nézni a Sonyn,annyira zavart a gyenge képe. Szóval 4k és 4k tévé között is van különbség.
-
-
válasz kmarci25 #6523 üzenetére
Eléggé ritkán, általában 2 ember nézi egyszerre. Viszont a 4 különböző profil nagyon hasznos. Egyrészt mindenkinek van saját listája, másrészt a szülői felügyelet is egyszerűbb így.
Azt meg írtam már, hogy kb 1 hónapja még volt 4k. Disney+, youtube most is megy szépen 4k felbontáson. Meg elég gyakran játszunk is rajta, ott is szebb a 4k. Nem gondolom feleslegesnek.
-
Főleg telefonon és okos tévén nézzük. S8, s8+, s10e és s10+. Tévénél Sony xf8096 és LG c9. Egy hónappal ezelőtt ugyanezekkel ment szépen a 4k. Router/net nem változott. A Disney+ megy szépen 4k-val.
Kmarci25: azért, mert van 2 darab 4k tévém. Meg nézem én, nézi a feleségem, meg a két gyerek.
-
-
Jó nektek... Nekem csak full hd van 4k előfizetés mellett. Support annyit mondott, hogy most korlátozzák az adatfolyamot. Mondom oké, ezt egy hónapja is tudtam, ezzel "akkora" nagy baj nincs, de akkor legyen 7Mbps/4k. Erre azt írták, hogy írjak a net szolgáltatónak... Ez így nálam Wtf kategória, de nem tudok mit csinálni. Full hd is jobb, mint a semmi, torrentezni meg már lusta vagyok, négyen használjuk, mindenki mást néz.
-
-
-
válasz Mr Bond 007 #6369 üzenetére
Szerintem 5, de nem próbáltam ki eddig. Logikus lenne, hogy pl 4 felnőtt fiók néz valamit, a gyerekek meg a kids fiókot. Mivel a kids fiók is szabadon szerkeszthető, az lehet 5. profil is. Jó kérdés ez. Ha lesz időm, holnap megnézem.
-
válasz #53667584 #6367 üzenetére
USA-ban nem tudom hogy van, EU-n belül inkább az előfizetés országa számít. Nekem pl. holland előfizetésem van, így is látok néhány magyar szinkronos és feliratos dolgot, de közel sem annyit, mint magyar előfizetéssel. USA-ban tényleg nem tudom, hogy ez hogy működik.
-
válasz Mr Bond 007 #6365 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz RetepNyaraB #6312 üzenetére
Tévét én sem a tv műsorok miatt vettem. Netflix, Disney+, meg konzol megy rajta csak. Nagyon ritkán youtube.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Robogó, kismotor
- Készlethiányra figyelmeztett az új GeForce-ok kapcsán az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
- ASUS PRIME X670-P WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest