- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
válasz totopad #10355 üzenetére
#10353 F-ECT$ és #10355 totopad Köszönöm. totopad igen, az pont elég is volt zárásnak, de ment tovább. Lehet majd ha jön valami új, akkor beiktatom pihentetés képpen, hogy ne ezt nézzem folyamatosan.
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
-
-
zseko
veterán
válasz totopad #3408 üzenetére
Amikor indult itthon a Netflix, beregisztráltam. Azt hiszem nem csak a próba hónapot használtam, hanem még egy vagy két hónapig fizettem is, de ez nem biztos, aztán lemondtam, mert semmi magyar tartalom, a feliratozás meg macerás volt. Kb. 3/4 vagy 1 évvel később lehetett, mikor újra regisztráltam, másik email címmel, hogy megnézzem mit változott, hát, nem sokat, igy megint lemondtam. Most újra használom, egy harmadik email címmel... ugyanazon a gépen.
HR24.hu
-
veterán
válasz totopad #3413 üzenetére
Mondjuk én nem nagyon értem ezt a trükközgetést. Akinek kell, fizessen elő a neki megfelelő csomagra. Ha nem tetszik neki, bármikor lemondhatja. Én az ingyenes hónap után 4000-ért előfizettem a prémium csomagra, oled tv-k vannak a családban, így 4-en is nézhetik 4k hdr-ben, ha a tartalom megengedi... Szerintem ez nem olyan vészes pénz érte.
Értem én, hogy Magyarok vagyunk, trükközgetünk, keressük a kiskapukat, hogy fizessen nekünk a szolgáltató azért, hogy szolgáltathasson lehetőleg 4k-ban...
Senkit nem akarok megbántani, de tényleg, de ha van rá keret, fizessen elő aki szeretne Netflixet nézni, ha meg nincs rá keret, akkor ez van. Amikor nekem nem volt, nem akartam olyat, amire nem jut. Ha meg jut, fizetek, ez a világ így működik.
Még egyszer mondom, senkit nem akarok megbántani, senki ne vegye a szívére! 😉Jut eszembe nem tudhatod, hogy itt kinek mekkora a tudása. Pl informatikában, hálózatokban, stb...
[ Szerkesztve ]
-
schulzy
csendes tag
válasz totopad #3146 üzenetére
Sziasztok!
Én is német Netflix oldalon keresztül regisztráltam, de a család többi tagja örülne, ha magyar felirattal/szinkronnal is élvezhetné a tartalmat. Ha legközelebb otthon járok és beregisztrálok, viszont a tartalmakat leginkább továbbra is Németországban nézem, akkor nem fog egyszer csak visszalokalizálódni németre? Vagy ha az otthoniak is nézik, akkor megmarad magyarnak lokalizációjúnak? -
Luissimo
veterán
-
qqzs
őstag
válasz totopad #2588 üzenetére
Pedig most irtuk le. Nem az account szamit hanem az ahol nezed. Ugyanis a jogok a vetitesi helyre vonatkoznak mind a filmre vagy a feliratra.
Taht az elotted szolonak nem lesz magyar felirata.
Seneca: Azt hoyg VPNrol miert nem megy inkabb vpnnek neznek utana.
De javaslom hogy probalja ki valaki itthonrol az accountodat inkabb es ha ugy sincs akkor tovabbra sem ertjuk[ Szerkesztve ]
Eladó: GTS450
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz totopad #2448 üzenetére
Beléptem az Ő számlájával, de itt én ezeknél egy opciót sem látok. Sem régió váltást, sem számlatörlést, csak a szokásost, hogy ez március elsejével megszűnik majd.
Viszont azt látom, hogy a magyar tartalom ehhez képes lófütty, ami így ebben a formában és ezek után egy ezrest nem ér. -
azbest
félisten
válasz totopad #1450 üzenetére
régen, még amikor nem minden országban volt netflix, akkor úgy mesélték, hogy bizonyos időnként hazai ip-vel kellett bejelentkezni, hogy tovább működjön az elérés. Persze bármi lehet még. Egy picit zavvaros egyébként a dolog, mert a hírodalak nem biztos, hogy kellőképpen kielemezték, hogy miről szól. Ráadásul több különböző terület, külön-külön döntésekkel érintett. Fura, hogy ugyanolyan híreket lehetett olvasni februárban, tavaj decemberben és tavaly tavasszal is, de valószínű, hogy különböző részterületek döntései voltak, amit a hírek összemosnak.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz totopad #1420 üzenetére
De érdekes, azon valóban nincs angol felirat. De nekem lengyel sem, egyáltalán nincs hozzá semmilyen.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
x_o_n
veterán
-
törölt tag
válasz totopad #1191 üzenetére
Nekem bejön az HBO GO minősége. Mondjuk a tévém csak HD Ready. Telefonon gáz a 480p de elmegy.
Én is próbálok minél több dolgot angolul nézni angol felirattal, de nem mindig értem a dolgokat és akkor átváltok, akár egy-egy mondatra is. Nekem kell ez a mankó, még ha nem is minden esetben használom.
-
törölt tag
válasz totopad #1189 üzenetére
Az HBO mekkora ügyfélkörrel rendelkezik? És mégis meg lehet oldani hogy legyen mindenhez magyar szinkron vagy felirat. Ha jelen vannak egy piacon akkor igenis legyen lokalizáció. Az egy dolog hogy a felület mondjuk angol, de a tartalom legyen bárki számára használható.
Még a 3rd party filmekre/sorozatokra azt mondom oké, tárgyalnak a forgalmazókkal hogy normális áron megkapják, de a saját gyártású műsoroknak day 1 lokalizálva kellene megjelenniük. De még azt se látjuk hogy mondjuk két héten belül kikerül a felirat.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
válasz totopad #1147 üzenetére
Tegnap este óta megváltozhatott, remélem így is van. Eddig ez volt az első este, hogy berántott egy anyagnál. Még szerencse, hogy más forrásból is megvolt.
Tényleg, ezen gondolkodtam. Ha valaki Netflix előfizető, de ennek ellenére letorrentezi a Netflix anyagot, így megnézi, majd törli, akkor az lop vagy nem? (Nem a jogi része érdekel, hanem a morális.) Mit gondoltok? Szerintem nem lopás.
Szerk.: ugyanez igaz HBO Go-s anyagokra is...[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
fokukac
nagyúr
válasz totopad #1097 üzenetére
Na, most kipróbáltam az irodában (angol ip-cím Pesten az 5. kerületben), e szerint van magyar felirat azokra a filmekre / sorozatokra, amikre amúgy is van- csak keresni nem lehet a magyar feliratra egyáltalán, mert a legördülő listában nincs benne, a 'subtitles in Hungarian' keresőszóra pedig azt mondja, hogy nem bírja értelmezni.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
azbest
félisten
válasz totopad #1051 üzenetére
Az előzetes alapján gondolom valami mesét vártál. Pedig nagyon durva lett. Az alaptörténet persze szög egyszerű. Viszont a világ, amiben játszódik nem is áll olyan messze a mi világunktól.
Ha elvonatkoztatunk a varázslattól, akkor igencsak sok társadalmi problémát feszeget. Csak kulcsszavakban rasszizmus, rendőri brutalitás, jogbiztonság, bandaháborúk, szekták és vallási háborúk, társadalmi rétegek egymásnak feszülése. Persze lehet, hogy túl sokat akarok belelátni, de olyan dolgokat vélek felfedezni, amelyeket nyiltan, egyenesen ma már nem lehet bemutatni a nagy álszent PC miatt... így viszont, nincsenek tabuk, mert hiszen ez csak egy "mese".
-
-
beherit
tag
-
NessaF
újonc
oh, akkor jó, mert épp ezt néztem ki Csak valahol olvastam (egy hozzászólásban) hogy nagyon loggol, épp Netflix-nél, ezért érdeklődtem, hogy ti mire voksoltok.
Iphon7-ttel, esetleg MacBookkal használnám, a wifikapcsolatban mit takar a normális? Ha filmezni gépen tudok, elvileg működni fog tv-n , nem?
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
Ez egy eléggé szubjektív vélemény. Van HBO Go-m, használom is, több olyan európai, kelet-európai sorozat van, amit más forrásból nem tudnék beszerezni, nekem a képminőséggel sincs bajom, egy 42'-es tv-n pont jó. Netflix-nél inkább a sorozatok érdekelnének, de nekem kellene a magyar felirat. Az HBO megoldja, hogy a külföldi premierrel egy időben legyen fenn a Go-n is, felirattal, általában másnapra szinkronnal.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
budhanil
csendes tag
azért mai napig nem értem, hogy tudjátok lenyelni a havonta felkerülő "új" filmeket. most kb Az utolsó mohikán jott be. WTF??? Nem beszélve a meglévő "kínálatról...Egyetlen jó a saját gyártásúak. De most tényleg ki mit néz az elérhető nem-netflixes filmek közül??? Őszintén!
-
tDr1v3r
veterán
Nincs magyar tartalom... majd feliratosok lesznek egyszer, van ceg aki csinalja szerzodesesen csak egyszerre akarjak kidobni. Ezert meg felesleges a magyart akarnod szvsz.
Ami a kinalatot illeti, hat, koszonhetjuk a nagycegeknek... amit tud azt licenszel a N, csak ez sajnos regionkent valtozik. (Itthom szarnak bele, bar vmi 3x ennyi lesz ev vegere a regionalis vezeto szerint, de en ebben ketelkedek.)
US sorozatban, Kanada filmekben jo. Nekem is a kanadai az egyik fajdalmam, masik a japan... de azt egesz jol potolja a Crunchyroll szerencsere.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Spórolós topik
- Akciókamerák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- HPE StoreEasy 1450/DL60 Gen 9 + egyéb apróságok
- XPS 9720 17" 4K+ érintő i7-12700H RTX 3060 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP-DELL-ACER 4-6-7-8-9. Gen. Számítógépek + 1 év Garancia + Számla!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest