-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikySoft
tag
hy,
-szóval az lenne az én nagy problémám, hogy:
-van nekem egy gépem, a rendszer rossz működése miatt-leformáztam a vinyót, most jött a windows telepítés, tök rendesen ment az egész telepítést addig a pillanatig amíg elért a grafikus telepítéshez. amikor előjön egy ablak hogy írjam be a felhasználó nevet stb, namost, egyszerűen nem tudok írni semmit, sem az egér semm a billyentyűzet nem működik a telepítőbenmaga a telepítő nem fagy le, sőt látom is az egeret de nem mozog, próbáltam más egérrel más billentyűzettel, de semmi
hogyan lehet az, hogy nem működik az egér, meg a billentyűzet?? próbáltam optikaivak meg simával is de semmi) amikor a biosban vook akkor kifogástalanul müxik a billentyűzet
-mi lehet a gondd?
-volt ,már valakinek hasonló problámája??
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Konteó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vicces képek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- 5 új, bontatlan Dell Optiplex 5090 mini PC gyári csomagolással
- IMac 27 /1TB HDD/24GB/2GB
- Asztali PC , i7 9700KF , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Mac mini M4 Pro 12/16 24GB/512GB SSD - Csak 1db!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest