-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PePe G
tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem!!!!
Van egy ''új'' lapom - 8KNXP - a régi IC7-G helyett. Összeraktam a gépet és valamiért nem megy. A hiba a következő: bekapcsoláskor a ventik felpörögnek de a gép nem csippan be és se kép se hang! Na pont kapóra jött hogy van egy Atuci féle diagnosztikai(debug) kártyám, amit belehelyezve a lapba az FF hibakódot kapom, ami pedig azt jelenti, hogy a lap hibátlan és minden OK! Azért mindent kivettem és újra összeraktam a gépet hogy hátha...de nem! A régi IC7-G-be visszapakolva minden megy.Vajon mi lehet a baj a 8KNXP-vel, ha nincs semmi hibakód?! A BIOS-t már kisütöttem!
A konfig az alábbi:
3.0-ás telekondis Northwood
2*512 Geil Value
450W-os Cooler Master Real Power táp
6800GT
Előre is köszönöm a segítségeteket és a felötlő tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- Lenovo ThinkCentre M90q Gen 1 Tiny barebone
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÚJ és használt Gamer PC számítógép egyedi összeállításban igény szerint széles választékban eladóak!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest