-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Ne érts félre , igen olvastam az egész szöveget s értelmeztem is , Nem téged hibáztatlak .
csak nem kicsit csalódtam a nissanban , lehet jól megpakolva már elfordul , de jelenleg szinte irányithatatlan , a kis rx7-es ugymond alpba is jo s ahogy jönnek az extrák ugy javul, ezt viszont a 350z nél hiányolom , na mind 1 , pedig szerettem volna egy jo kis kocsit , a francér raknak a játékba akkor egy csomo autot , ha vigig lehet tolni 2-vel is , a többi meg a nyomába sem ér , na mind1 .
Remélem a shift jobb lessz ennél , s inkább azt tolom , legalább nem kennk fel mindíga falra , ami annyira nem is idegesítene , de az hogy csak én lasulok be tölle az már igen ,.Stirbi:
Ide találtál papi ?
Más Ez a t-mobilos őrület engem is érdekel, ha van valaki aki elnavigálna (hülyegyereket) engem , megköszönném.

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 i5-6GEN I 8GB I 256-512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest