-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Ne érts félre , igen olvastam az egész szöveget s értelmeztem is , Nem téged hibáztatlak .
csak nem kicsit csalódtam a nissanban , lehet jól megpakolva már elfordul , de jelenleg szinte irányithatatlan , a kis rx7-es ugymond alpba is jo s ahogy jönnek az extrák ugy javul, ezt viszont a 350z nél hiányolom , na mind 1 , pedig szerettem volna egy jo kis kocsit , a francér raknak a játékba akkor egy csomo autot , ha vigig lehet tolni 2-vel is , a többi meg a nyomába sem ér , na mind1 .
Remélem a shift jobb lessz ennél , s inkább azt tolom , legalább nem kennk fel mindíga falra , ami annyira nem is idegesítene , de az hogy csak én lasulok be tölle az már igen ,.Stirbi:
Ide találtál papi ?Más Ez a t-mobilos őrület engem is érdekel, ha van valaki aki elnavigálna (hülyegyereket) engem , megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- OLED TV topic
- Politika
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest