-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
callmeakos #4679 üzenetére
Kedves Noxwill!
Nem tudom, hogy a mondanivalóm mely része utalt arra, hogy csalónak gondollak, de hogy ne legyen félreérthető: nem gondolom, hogy csaltál.
Az már más kérdés, hogy egy általad kétértelműnek gondolt szövegkörnyezetből miért pont erre és miért nem a másik lehetőségre gondoltál.
Egyébként meg nem mindegy, hogy mit gondolok?
Tegnap pont erről beszélgettem egy munkatársammal, aki egy lövöldözős játékban szokott játszani, de már ritkán teszi, mert megunta, hogy belépés után 5 mp-en belül "head shot"-ot kap. Mesélte, hogy a fejlesztők elkezdték kiszűrni a csalókat, de ennek az lett az eredménye, hogy a beléptető program percekig futtatja az ellenőrzést a felhasználó gépén, hogy nem-e használ cheat programot.
Sajnos mindig a normális felhasználók szívnak! Így is, úgy is -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #4679 üzenetére
Mondjuk nem értem miért nem. Biztos félnek, hogy elvesztik a boos-os kövér fizető Vér Pistiket.
-
speedmetal
tag
válasz
callmeakos #4677 üzenetére
Ha a többi sok "csítert" nem vágják ki a rendszerből, akkor Téged sem fognak.
-
speedmetal
tag
válasz
callmeakos #4651 üzenetére
Honnan tudod, hogy "csíternek" állított be? Kaptál róla figyelmeztetést a rendszertől?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4647 üzenetére
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4651 üzenetére
az tény, hogy nehéz felfogni ilyet annak, aki nem tapasztalt. Engem tankmódoztak, eltűnéseztek(ami jogos a subaruval), speedhackereztek audi r8-cal 20 sec hátrányban(ami más kategória), de ide jön a mercedes problémája is: tényleg brutálisan jól ütközik a gép, és ha lesz rá 3-as ültetés, a versenytempóban nagy javulást várok, ami nagyon sok győzelmet és jó időket is ígér. Azt biztosan nem tudják majd feldolgozni a nagy T3 sofőrök. Olyan negatív a mercedes reputációja, hogy én is alig hiszem el, hogy egy remek géppel van dolgom - hát még a külső szemlélők... Azonnali csalózást várok, amint ültetéssel versenyzem. Csak legyen már akciós az ültetés...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4647 üzenetére
NA, ez mondanivaló, kösz az infót. Én még nem is láttam ilyet akcióban, igaz ha nem vagyok gép előtt, nem is könnyű.
-
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #4637 üzenetére
Köszi a biztatást! Én minden nap gyűjtöm a gyémántokat kb. egy hónapja lassan, de e hét keddtől csak powerup-okat ad, semmi alkatrészt. :S Ha meg esetleg alkatrészt ad, akkor vagy T1-est vagy T2-est. Mikortól van a kellő sorozat?
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4637 üzenetére
Volt kérdés, hogy megvásárolja-e, jött a válasz illusztációval, és mégis megszületett a nem érzelmekre, hanem szakmai alapon meghozott döntés. Ha érzelmi, akkor jó, és igazolom magamnak, hogy jó. Mint ugyanez az audi az én esetemben még a nyeremény boostból 2200-as bodykitet is kapott. Jó döntés. Az ő esetében szakmai elvek voltak fontosak. Fasza autót szeretett volna, megkérdezte a közösséget, adtam a korrekt választ, mégpedig jó nagy hitellel, mert június végén vettem meg ezt az audit, és tavaly ilyenkor a t-mobile-ost is vezettem. Nem dísznek használtam, hanem versenytem vele sokat. Ideges a rossz döntés miatt nem lettem, csak értetlenül állok az eset előtt. Már eleve a "milyen X vagy Y autó" kérdéseket se értem, mert ha szeretem, megveszem, mindegy, milyen. De most ez mindegy is. Az viszon kicsit felbosszant, ha belepofázol egy ilyen okoskodó hozzászólás formájában. Nincs is mondanivalód, csak írsz valami okosságot. Pont mint tesóm, aki a kibaszott verseny közben telefonál, de nem közöl velem semmi információt, én meg veszítek. Ez pont olyan. Semmitmondó. Szerencséd, hogy én báránylelkű, aranyos, kedves vagyok, mert pont megérdemelnéd, hogy valami Csimpilótás megjegyzést az arcodba nyomjak. A hozzászólásodon kiakadtam, de továbblépek. Szólj hozzá a témákhoz, ed ne ahhoz, hogy én hogyan szólok hozzá, mert ez egy semmi lett a részedről. Kommentdarabszám-növelő.
ui: ne kelljen megint groupban magyaráznom, miért írtam, mit írtam. Előre is kösz
szerk: én kérek elnézést -
WASPZotya
tag
válasz
callmeakos #4631 üzenetére
Igen, sajnos már ez megy mindenhol, mióta kitalálták a dlcket.
Veszel 1 játékot 10kért és dlct 30kért -
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4621 üzenetére
Az hát, burzsoázia.
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4611 üzenetére
Ha sms-t nézzük akkor 25rongy
És mindjárt más a leányzó fekvése
Amúgy én T4-be tettem volna ezt a dögöt, tekintve hogy 800akárhány lóerős emlékeim szerint.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4555 üzenetére
A beallitasoknal az audio resznel van egy olyasmi hogy audio fade vagy voice fade, azt allitgasd es lesz hang. Mikor nincs azert nincs mert valaki zajt enged at a mikrofonjan tehat olyan mintha beszelne de nem, es olyankor leveszi a jatek hangjat.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4568 üzenetére
Remélem, sikerül. Marha izgatott vagyok
Olyan trükköt tud még a játék - a kedvencem -, hogy téged nem hallunk a mikrofonba dumálni, de a játékhangjaidat meg 1000-rel halljuk. Te meg csak minket hallasz.
-
speedmetal
tag
válasz
callmeakos #4561 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy hangkártyát ettől függetlenül lehet külön is az alaplapba dugni, s nem muszáj az integráltat használni. És így akár kettő is lehet a gépbe (vagy több).
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4561 üzenetére
ismétlem: alul sb audigy 2 ZS 7.1 hangkártya, abban az 5.1 mellett be van nyomva a mikrofon rész, és a füles rész pedig az alaplapba van benyomva. A vezérlőpultban audió PnP device alias alaplapi, és a hangrögzítés meg a mikrofon, alias SB Audigy 2 ZS. Az előbb is ezt írtam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4557 üzenetére
Haha, nem vagyok nagy számítógépes király, viszont te az vagy, meg kéne oldanod valahogy. Egyvalami biztos: nekem se ment normálisan a hangcucc, ezért variálni kezdtem, és úgy néz ki, hogy a mikrofon rész megy a hangkártyába, a füles része pedig az alaplapba, és lám, kommunikálok vele, meg hallgatózok is. Viszont a videónál így nincs hangom, ahhoz át kell állítani a vezérlőpultban. Vagy mikrofon vagy videófelvétel... Variálj te is ide-oda
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4557 üzenetére
Bemondták a CNN-en is, hogy egy magyar csávó blablabla... stb.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4555 üzenetére
bazzzzzzeeeeeeeeeeeeeeeeegg. Olyan szó nincs, hogy fastly
"fast" vagy "quickly" Na eeeeeeez ciki nagyon ne haragudj, de röhögök, mint az állat. -
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #4478 üzenetére
Ezt teljese mértékben alátámasztom!
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4480 üzenetére
Szerintem nem. Arany kárrtyával szinte mindig pro part jön (már amikor nyerek) Ha ezüstöt húzok akkor általában race tuned jön ha szerencsém van. Olyankor arra gondolok a fenébe az 1.hely most pro partot jelentett volna.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4480 üzenetére
tehát nyersz annyit, hogy meg tudod ítélni, hogy kb ugyanannyi, és a minőségét is felelősséggel meg tudod így különböztetni?
Bence4 szokott "biztosan" és 100% meg 60% és hasonló jelzőket használni, de nincs alapja. Nálad is rákérdezek, mi alapján tudsz ilyen következtetésre jutni? 1 max 2 sofőrt ismerek, aki tudna ilyen következtetéseket hitelesen közölni. Lehet, hogy rád is figyelni kell ezentúl a hírekben, meg fogom tenni. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4478 üzenetére
jobb vagy több?
-
Balller
tag
válasz
callmeakos #4459 üzenetére
Kiváncsi leszek, adnak-e megint ezért 1000 ingyen boostot
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4457 üzenetére
ÉS terméeszetesen hivatalos álláspont szerint: "The servers are currently up and running!"
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4450 üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4399 üzenetére
Jól néz ki!
tutu: Jó lett a kis mecsi.
-
barack1997
senior tag
válasz
callmeakos #4347 üzenetére
Szenny ??? Tanulj meg vele menni -,- amig ki nem törölték az előző profilomba agyonaláztam vele a lotusokat is
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #4347 üzenetére
Jól néz ki! Főleg a hátsó diffúzor tetszik.
Am tegnap nyertem egy tök jó* sport váltót Seaside Interc.-en.
*: Értesd, jobb mint ami alapból a BM-ben van.
mod:
Linkeljétek be újra légyszi azt az oldalt ahol leírják hol/melyik pályán milyen partot lehet nyerni.
Thx!
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #4306 üzenetére
figy nagyon véletlen volt dobáltam a nitrót mint a fene, de ha gondolod egyszer megmutatom , hogy lehet ott jól menni , de a 2.45 is über idő
de az megvan 959 is.
A lényeg rajtnál sling s elindul mint afene utánna jugger takaritani alagut után 1 nitró utánna enyhe bal és jobb felfelfele jobb és rögtön nitró , utánna már csak akkor nitrózok ha az építkezéshez értem , meg a legvégén ahogy elhagytam a hordókat s bevettem a kanyart a célba már berepűlök.(#4307) 1NST1G8R
Mondom azért csak gondolatok vannak a fejemben , de kijelenteni nem akarom , mind1 azok über idők , s azokat soha nem fogom megfogni , egy ien idő hajhászásnál nagyon el lehet használni a power uppokat. s akkor azt is venni kell , kiürültem tegnap most majd privátoznom kell, hogy vissza jöjjön.
Az az oldal amit linkeltél érdekelne de nem értem sajna. te mit bogoztál ki belőlle? -
Putyin90
senior tag
válasz
callmeakos #4310 üzenetére
És te mit csináltál?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4263 üzenetére
Húúú, nagyon jól néz ki az Audid!
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4297 üzenetére
a nemzetközi nagyokosok ilyenkor vetnek be különböző tuning-trükköket. A magyarok maradnak a hagyományos tuningnál, és meg is tudják ülni a gépet úgy is.
-
válasz
callmeakos #4256 üzenetére
Ezt a havas részt én is felfedeztem ma a gyémángyűjtögetés közben.
Kicsordult egy-két könnycseppem, annyira bejött.
Az ilyenekért éri meg a játék.A másik:
Ez a BMW, amit a kóddal lehetett a héten kapni, ez amúgy miylen kocsinak számít?
Tetszik, jól lehet vezetni, legalábbis nekem kanyarokban könnyűnek tűnik az irányíthatósága.
Csak azt nem értem, ha a Silviával nyomom a gázt, pillnatok alatt megy felfelé a fordulatszám, de ennél jóval tovább tart "gyorsulni".Van már 3.5millió kreditem, ideje venni már autót a silvia mellé, lassan ciki, h lvl46-nál is csak egy középkategóriás Silviám van. :/
-
Yeffy
veterán
válasz
nekem is marhára bejön, főleg, mikor éjszaka van. issteni ötlet volt.
meg a városban is vannak elszórtan karis díszek... nagyon tetszik.megyek is ugratgatni
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #4270 üzenetére
Nem értek veled 1et 911 reggelire megeszi az m3 at sajna mind fürgeségben gyorsulásban 1aránt , csak meg kell tanulni vezetni. És nem azért hogy fényezzem , afentebb emlitett pályák egyike sem egyenes s mégis jó időt tudok produkálni , az m3 al a közelébe nem érek sajna.
MÁS
Route 55: 2.40 ez is 3mp el jobb mint a z4 el , most rámegyek a paradise hotelre -
tutuhawer
őstag
válasz
Ugye, milyen jó? Ma este megnéztem jónéhány ilyen hóban bohóckodós Subaru Imprezás videót, úgyhogy a második dolgom lesz kigurulni a pályára. Hogy mi az első? Hát a Silvia...
Biztosan sokaknak tetszik majd azok közül is, akiknek ez már a második hóeséses golfpályája.
szerk: jó látni, ahogy pofára esik egy ilyen Porsche, mint a képen. Eddig nem szerettem a Porschékat, de a játék miatt már utálom is az összes modelljüket. És érdekes: jobban is érzem magam -
Padlás
senior tag
válasz
callmeakos #4206 üzenetére
Nekem a chatben spammelte a "Welcome to Need For Speed World." feliratot, majd pár perccel később a "Servers will be going down in 100500 minutes for a maintenance. Sorry for any inconvenience" szöveget...Majd egy verseny közbe elszállt a játék.
-
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #4205 üzenetére
Update:
Látom hogy a World FB oldalán forronganak a játékosok és mindenki arról beszél hogy feltörték a játékot amiben lehet valami, ugyanis az általuk linkelt képeken szokatlan dolgok láthatóak.
Ezúttal sikerült valamit elérniük ugyanis a World honlapját lekapcsolták, a játék (nálam) elérhetetlen, ha mégis be tok lépni 2 perc után befagy az egész cucc....Persze egyből mindenki free boostot akar. Ezért nem jó ha csak úgy elkezdik osztogatni ezeket. Itt halmozottan igaz az a mondás: Ha az ujjadat nyújtod, az egész karodat akarják....
No comment.... -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4199 üzenetére
Grat!
Jól néz ki. -
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4179 üzenetére
Szivesen, amúgy asszem pont itt írták korábban, én is onnan tudom.
Nem árt folyamatosan olvasni ezt a topikot, annak ellenére is hogy csak kb. minden 10. hozzászólásnak van értelme...
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4170 üzenetére
CD galaxisban meg Iponban olcsóbb a starter, ha BP-en laksz inkább ott vegyél. Én kettőt fogok szerintem mert Iponban asszem 3300 volt.
-
válasz
callmeakos #4172 üzenetére
Az a legjobb autóm.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4167 üzenetére
As of December 7th, the following cars will be retired from our current inventory and will not be purchasable until next year:
- Porsche GT3 RS
- Porsche GT3 RS Cop Version
- Audi R8 HP Cop
- Chevrolet Corvette Z06 "The Beast" -
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4139 üzenetére
csíterek melegágya ezen majdnem beszrtam
Más: Mikor teszik vissza a régi kerékvágásba a pályák szintjeit, máskor napi 1-2 pro T2 cuccot nyerek, most meg tegnap óta semmi sem esik.
(#4140) feri1014
Én értem miért nem tesznek semmit, amíg fogy a boost meg 10.000-en aktívak naponta, addig minek is mozdítsák meg a hátsójukat. Én egy gigantikus összefogásra lennék kiváncsi ahol egy fél világ mellőzné egy-két napra a játékot akkor talán egyből lenne ötletük a csalók kiszűrésére.
Egyébként meg azt gondolom hogy aki magas sebességgel csal az a kisebb hányad, ugyanis a legtöbben be tudják állítani a hack-ben hogy csak egy bizonyos sebességet érjen el az autó pl R8 audi 380km/h és az már nem mindenkinek gyanús csak aki ismeri valamennyire a játékot. -
Padlás
senior tag
válasz
callmeakos #4139 üzenetére
Szvsz simán tudják őket bannolni. Szerintem vagy olyan sok csaló van, hogy észre sem lehet venni a bannolást vagy nem foglalkoznak vele.
Bár nem értem, hogy miért nem csinálják meg például, hogy ha valaki irreálisan magas sebességet ér el azt egyszerűen kizárja a a futam végén a rendszer és nem kap se repet se cash-t. Valami hasonló védelmet simán el tudnék képzelni a játékban. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4134 üzenetére
Majd időnként vissza teszik és akkor mindenki rárabol, szórja majd a boostot mint a fene.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4123 üzenetére
szerintem egyébként van az a pálya... ahol megütöm az imprezával
WRC
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #4087 üzenetére
Elkezdtem gyüjteni én is, egész korrekt cuccokat dobál...
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4087 üzenetére
nekem is ez a bajom, pont akkor ütött be a krach amikor az utolsó párat szedtem volna össze
Most 500boostért lehet újraéleszteni, de ha arra még várni kell hogy boostom legyen akkkor is engedi? -
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4089 üzenetére
Azert van nemi ujdonsag, matol 2 napig minden verseny es pursuit elerheto lesz, ha minimum level 2-es vagy. Cikk ITT. Ja es a race now (az NFS gomb kozepen) nem fog mukodni ezido alatt... Kivancsi vagyok mennyire dobja fel majd ez a kis akcio a versenyek latogatottsagat, mert van egy olyan sejtesem hogy azert talaltak ki mert a versenypalyak 80%-an csak elvetve lehet ellenfelet talalni...
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4065 üzenetére
Azt mondod, rágódsz rajta, pedig nem is. Tudatalatt már meg is vetted, amelyiket akarod, csak elhiteted magaddal, hogy gondolkodsz rajta. Jujjjjj, de sok autót vettem meg így... aztán igazoltam magamnak, hogy de jó húzás volt, igen. A mercedes előtt megvettem ugyebár az audi r8-at, aztán nissan GT-r, dodge vipera, porsche 959. Mindig mondtam, hogy végre , egy jó vétel
Csak az R8 maradt meg, a porsche kifejezetten szar vétel volt, sose szerettem a porschékat. A dodge vipert is csak nagy spoilerrel szeretném, de az boostos volt, így el kellett adni. A mercedesre viszont Megvenném a fasza külsőt (kb ilyen GT-s külső), ha tele lennék lóvéval -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4061 üzenetére
ha van már bmw-m, akkor megéri. Ha volt már 959-em, megéri. Ha a vipert is eladtam, megéri. Ha akarom, megéri. Ha valaki CSAK a teljesítményt akarja, akkor a porsche 959 az optimális szerintem. Az kb lotus elise csak nagyban. Az jobb időt megy, mint ez, de mondom, egy dolog a single player időfutam, egy másik pedig a verseny. Ez egy kurvára versenyképes autó.
szerk: a bmw 1.2, ez meg 1,5, az nem 500 000 többletNem csak az érettségin blokkolsz le..
-
Kleypek
csendes tag
válasz
callmeakos #4037 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
werevolf593
tag
válasz
callmeakos #3984 üzenetére
Szerintem egy ezres búszt befigyel azért valamikor decemberben.
Nekem csak jobb IGC-s autóim vannak, de hogy pénzt költsek rá, ahhoz ezt a sok csalót ki kellene bannolni..., amíg 10-ből 8 falrakenésre játszik ill. a nem lassulok le ütközéskor, dívik mostanában, addig no money!Mondjuk még így is győzök általában, de nem ad semmit lvl 50-en, hamarabb fogok kapni pro cuccot 3 nap múlva szerintem a TH-n.
-
csab991
senior tag
válasz
callmeakos #3973 üzenetére
Koncentrálni kell, az ilyen hosszú üldözéseknél.
Engem anyám elkezdett hívni, amikor épp fél óránál tartottam, na mondom inkább fel sem veszem, mert tuti elkapnak.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #3968 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek, nem értem miért kell lenézni azt, aki költ erre a játékra.
Én is költök, nem azért, hogy mindenkit elverjek, hanem azért amiért például werewolf is, mert kellenek azok az autók amiket beraknak, és ha éppen boostosok, akkor áldozok rá hogy meglegyen.Ha te így fogod fel, hogy erre költeni bűn, akkor legyen neked így jó, kívánom hogy jó versenyeket fuss, legyen meg az élvezet a játékban, DE mást lebaszni nem kellene... Jobb lenne, ha mostantól átgondolnád azt, amit leírsz, ha pedig nem akarod átgondolni, akkor privát üzenet formájában írd le.
Kicsit elszaladt veled a ló szerintem. -
válasz
callmeakos #3968 üzenetére
"jah és ha javasolhatom vegyél a kezedbe egy helyesírási szótárt. rádférne...."
Nem is kicsit, ez a helyesnek távolról sem nevezhető írás egyszerűen büntet.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3947 üzenetére
Még pont lemaradt, hogy amióta itt a Porsche és a Murci, azóta is láttam magamat a BMW-vel győzni. Nyilván nem mindig, de bőven lehet győzni. Ha pedig bmw-vel jó vagyok, akkor a murci is meccseli a porschét meg a többit is. Azért nem látni annyi murcit nyerni, mert akinek az van, valószínű, hogy porschéja is van, meg még 20 autója is. És a porschéval megy, mert most az a trendi. Tehát egy dolog, hogy mit látunk, egy másik, hogy mit tudunk, azaz jó a Murcielago is.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3947 üzenetére
hmmm, nagyon is jól vezethető a galla, habár még mindig nem kedvelem a lamborghiniket. Precíz gép az, láttam akcióban full pro és kevésbé pro limitált(fél éves) kiadást is... A limitált a jobb, naná.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3935 üzenetére
Miért nem jó a Merga?
1.Nem gyorsul
2.Nem kanyarodik, de még azt is nagyon szarul
3.végsebessége sem az igazi -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3930 üzenetére
Elhihetitek nekem, rosszabb mint a Ford GT.
Aki, kiad érte 1.5 millát az nagyon fogja bánni!
Én 5500 boostot adtam ezért a szarért! DE! Én nem ezt az egyszerű változatot vettem! Hanem a tuningoltat kívül belül.
Igaz, Tutut sikerült vért izzadva megvernem vele 2x a kedvenc pályáján. Az is igaz, hogy T2 audival volt.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3930 üzenetére
én megveszem majd, de csak 800 gurigám van... Majd a jövő héten befizetek egyre.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #3925 üzenetére
Ha emiatt buktad a gyémántozást, akkor szerintem írj a supportnak, hátha.
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #3923 üzenetére
Bízzunk benne, hogy rendbeteszik addíg a szervereket, vagy ha mégsem, akkor nem fog beleszámítani a streak-be ez a nap.
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #3889 üzenetére
Gratula! Én pont ugyan ilyet kaptam >.<
-
válasz
callmeakos #3874 üzenetére
RX-7 RZ-vel nemrég öltem meg pár lambot,egy szénné tuningolt mustangot és egy GT3-as porsét.Igaz,hogy a kedvenc pályámon volt,de jól esett.
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #3871 üzenetére
Oké. Belátom enyhe túlzás volt a szövegben. Az a bőven 500 alatt az átlag 475-ös statot jelent. Szerintem az már 'bőven'..Szerintem!
-
gyuszito
senior tag
válasz
callmeakos #3866 üzenetére
Szép eredmény :$
Tehát akkor hogyha veszek egy natúr Lotust, akkor már shopból is tudok rajta pimpelni?
Ez jó hír, mert van 1-2-3 street tuned és race sport alkatrészem
Akkor tuti benevezetk egyre
(Megmondom őszintén, hogy kicsit azért többet vártam volna a BM től. Tény és való, hogy odaveri a sima RX-7-esemet, bár abban is van már annyi szemét, hogy csak na, de valahogy mást vártam. Például meglepő, hogy az E30 as BMW ket csak az első kanyarig látom. Pálya végére többnyire elég jó kör után(hozzámképest jó..) már a színére sem emléxem)
-
Yeffy
veterán
válasz
callmeakos #3852 üzenetére
szép, széép...
én most rx 7 Bm és eközött vacilálok...
-
noblem1983
senior tag
válasz
callmeakos #3852 üzenetére
Szép.Nekem is ez lesz majd a következő autóm mert már egy ideje nekem is fáj rá a fogam viszont nem sokat látok belőle a versenyeken. Mindenki RX-7-el meg Z4-el nyomul, ezzel talán majd elkaphatom őket.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3848 üzenetére
hihetetlen, hogy mindig kimaradok ezekből, pedig de...
Én ilyet megint csak képről látok
-
csiliboy
csendes tag
válasz
callmeakos #3826 üzenetére
Hát változás az akad bőven
Eltűntek a sünök az utcákról, vanak helyette valami rendőrös üldözéses pályák, de az nekem nem világos, úhyhogy majd más elmondja.
A gyémántvadászat végén van ajándék (nagyjából attól függ az értéke, hogy mióta szedi az ember össze a gyémántokat az egymás utáni napokon)Az autó újdonságokat nem követem annyira
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3752 üzenetére
majd legközelebb rajta leszel, lesz még sok. amúgy miért fényesebb az én fényszóróm? Fényszóró hacket használok, biztos...
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #3746 üzenetére
Nem neked szól a felháborodásom, ne is foglalkozz vele.
Látom alakul , hihi. na legyen így értelme rákölteni egy forintot is ?
A black box meg baszik rá mert a legtöbb csaló a jóltejelő pénzes emberkék akik ha beletolnak egy zseton lovét akkor sem tud érvényesülni. ezért még csal isKellemes nap
-
NFree
addikt
válasz
callmeakos #3744 üzenetére
A lényeg jól felkurtam magam ,mennyi csaló van , és a pofátlan a youtube-on reklámoz felháborító. Na ma sem játszom elment akedvem
-
Beeerka
aktív tag
válasz
callmeakos #3740 üzenetére
Lehet, korlátlan mennyiségben
Az autókat mindig váltsd be, lesz legalább garázshelyed. -
NFree
addikt
válasz
callmeakos #3666 üzenetére
Nem tom tegnap csunyán elvert egy z4 gt3 al voltam waterfronton ami elég kanyargós , kanyarba mintha meg lehetett volna fogni , legalábbis nagyon sokszor lecsuszott az ivről , de utánna kilőtt mint egy rakéta
Ha tegnap már benne volt a játékba estefele -
válasz
callmeakos #3640 üzenetére
Nekem se dobott semmit
-
vv5204
senior tag
válasz
callmeakos #3580 üzenetére
Nem is volt kérdéses, hogy boost-os lesz.
A T2-esek egyik királya. Valami űber brutál módon megy. Nitróra
hatalmasat gyorsít, kanyarba sokkal szebben fordul, mint az E46.
Nem tudom, hogy eleve fel van-e part-ozva, de ha még lehet tovább
tuningolni akkor reszkessen minden kategória, minden járműve. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3552 üzenetére
Az még odább van, még a megvehető partokat se mind tudtam megvenni bele. Se baj, pár kör a HomeRun-on aztán gyorsan gyúlik a lóvé. Ha meg máréletképessé nyilvánítom nomrál versenyre is kimerészkedek vele. Addig max Trasure Hunt-ra használom, csak hogy szokjam.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3539 üzenetére
ok, nincs ezzel gond, én is sejtettem, hogy erről van szó. A fekete pont mindenesetre járt érte, sajnálom
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3537 üzenetére
nem kell a khhmmmm, mert akkor még a munkaidőm vége előtt beírom, hogy a nevezési feltételekből elolvasható, kitalálható. Könnyítésképpen nem kínaiul írták a szöveget, hanem magyarul
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3535 üzenetére
Kapsz egy fekete pontot, meg egy választ is: igen, ha a nevezés során elküldött e-mailben kérik a tcm-es nicknevedet is. Az ugyebár regisztráció után létezik...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3517 üzenetére
Tudtam, hogy rossz pályán próbálkozom...
Se baj, most még a héten TE-eket nyomok, hogy meglegyen a lóvém egy rendes verdára (Lotus), aztán rámegyek én is a partokat dobáló pályákra.
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #3487 üzenetére
Mit számít, melyik a legjobb? Pár tizeddel jobb az egyik talán, mint a másik itt vagy ott. Én nem szavazok. illevte BMW M3 E46-ra mindenképp szavazok.
odébbb: 5-6 rossz döntés? Akkor még kell gyúrnod, hogy a legtöbb rossz döntést hozó játékos legyél. Én 36. szinten januában kb egy üres ingyen mazdával kezdtem el a TUTUHAWER profilomat. Előtte mindent eladtam és megvettem már. A BMW-t is meg tudtam venni, és akkoriban nem volt ám team escape, versenyezni kellett. Na, viszlát este! -
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3483 üzenetére
Én meg csíterekkel találkoztam. Focus RS, átment a tüskesoron az orrom előtt és nem kapot defektet, a másik meg egy 350Z, aki defektel is olyan gyors volt mint a nélkül.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3481 üzenetére
Ebből csak az RX7-et sajnáld.
Jól néz ki!
Most az előbb mentem új Lancer ellen, és eléggé ott volt a szeren.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #3479 üzenetére
Akkor rágyúrok a TT-re (igaz akkor kell még lóvét gyűjtenem hozzá mert az 480k), nem nagyon van semmi értelmes T2-es partom. Viszont van két üres hely a garázsban... Az utolsóra meg veszek majd egy 959-et és kész.
Szilvát nem adom el, RX7 BM szerelem, azt sem. Akkor elméletben meg is van a flotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest