Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
Amit fentebb írtam bevált lapozz vissza nem kell egyből a 3*-ost belepakolni vedd meg az IGC-eket és azzal próbáld. RPM mindenképp kell tehát azt beteheted hogy eltaláld a perfectet. Ha kaptál pro vagy ultra cuccot dobáld bele persze a színsort figyelni kell. Én is beletettem az E30-ba a kék ultra motort a zöld pro helyett és nem megy úgy mint előtte ezt megerősítheti Nfree is akivel pár napja pont ezt teszteltük melyik a jobb. Pl. a K, Z, K, Z, Z, S eddig verte a 4xZ 2xP-at most ez megfordult utóbbiba sajnos beletettem a kék ultra motort és gyengébb lett mint pro Z-el. A Z váltó ill. P ultra kerék viszont passzol bele bár jobban ficánkol tőle elvileg a S gumi lenne a legjobb neki amitől stabilabb lenne kicsit de megszokható.
Ha boos-t kizárva nehéz dolgod lesz 959, M3, Lambo a választék, GT-R és Ford GT felejtős.
Az 1. jól fordul gyenge nitro a 2. pont fordítva, a Lambo tolja az orrát nagyon érteni kell hozzá, és jó színsor kötelező, mert különben elfelejt fordulni, gyorsulni, stb.
Ha rákeresel a nevemre az összes T3-ról írtam tesztet, valamiféle támpontnak jó lehet, bár nagyon megváltoztak az erőviszonyok a skill rendszer miatt.[ Módosította: KrAt ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest