- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz
Severinus #8449 üzenetére
CSáá !!!
Köszi a válaszokat , és tapasztalataidat , de visszakanyarodok a játékélményedre : hát nekem a lasssulás a halálom !!! (most) régebbben jobb volt .
Skillek , ha el.b.sz.om mit csináljak , nekem nem mindegy (még nemcsináltam semmmit) pont ezért kérdezem meg elsőnek itt ..
Part dobállásal énse dicsekedhetek .....nem ad ....
Adták ezt az 5 darabos alkatrészeket , hááááááát mindenre jó csak amire kéne arrra nem.
Más : de , hogy tugggyak igy jácccani , hogy minden auto lassu , és minden eggyes verdába kell skill , ez mijjen má (régebben azza mentem amékkel akartam) , mosmá meg cumi van .
még várom hozzászólásaítokat , hogy elkezgyem a skillllezést !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest