Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Norwich #5943 üzenetére
ilyenről még nem hallottam, de én a céges gépen nem lépek be most, nem tudom megnézni. mindenesetre örülök, hogy kaptál egy kis boostot, akárhonnan is... Használd arra , amire szeretnéd , és ne arra, amire mások megmondják. Én is összesen 1 boostos autót vezetek, ami a bmw m3 e92. Képem most nincs róla, de a játékban meg tudod nézni, hogy is néz ki. 3 utcai alkatrésszel együtt is nitróval 389-et mentem vele, ami nem mond el sokat az autóról, de mégis: bármilyen játékhelyzetet, értsd előzést lereagálol egy nitróval. Van murcielagóm is most már, és ennek a bmw-nek határozottabb a nitrója. A hangja meg bődületes.
És most megragadom az alkalmat, hogy N0xw1ll-nek adjak egy kibaszott nagy fekete pontot. Látom, van egy lanciád, feltételezem, sikerült legalább 1 50 000-s packot venned. Lehet hangsúlyozni, hogy mennyire várod az E92-es BMW-t, meg hogy szereted, csak nem igaz. Megnézheted, az 50 gurigából hány darab boostos autót vettem... 1-et. éppen egy bmw-t. Baromi módon zavar, hogy tépted a szádat, hogy hú de tetszik ,és majd megvennéd ,de előbb vettél meg minden egyebet, mint azt. balboni, r8 V10, aston martin, T2-es bos mustang, countach, toyota mr2, 911 gt3 porsche... mindet előrébb tetted a sorban, pedig soha egy szóval se említetted ezeket. Én lekértem a lanciát, azzal voltam kinn automatikusan az utcán. Azonnal a garage-ba mentem a BMW-ért, amire bő egy évet vártam. Bemondtam már 20 éve, hogy azt akarom, pont mint te, de én akartam is, nem úgy mint te.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- IPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22. Apple jótállás
- Electrolux 240-4S hűtő
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest