- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
madehutler
csendes tag
helo lenne gy kérdésem emlitették nekem hogy van a magyarokna egy csatornájuk de nemtudom hogy hgyan joinnoljak oda tudna valaki segiteni megköszönném
-
Qru
MODERÁTOR
-
- = Zk = -
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz - = Zk = - #5005 üzenetére
Hogy-hogy mikor? Bármikor. Belépsz a játékba és chat ablakba beírod, és máris a (főként) magyarok által használt chat csatornában vagy.
#nincsbennetarcsi
-
- = Zk = -
félisten
nekem azt írja, nem elérhető! ...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
madehutler
csendes tag
válasz - = Zk = - #5008 üzenetére
nekem sikerült beirtam enter és ott voltam
-
madehutler
csendes tag
Apropó nemtud valaki egy oldalt valami szép autókrol amit lekopizhatnák esetlek mert sajnos nem tul fényes a fantáziám
-
Qru
MODERÁTOR
-
Chosen
addikt
válasz madehutler #5010 üzenetére
SylarHUN autói az egyik legszebbek, ha visszakeresed a hsz-eit a fórumban, akkor lesz miből szemezgetni.
-
SylarHUN
senior tag
-
odébbb
tag
Sziasztok !!!
Kellemes Ünnepeket !!
Nem voltam egy pár napja , akkor is csak beugrásos szinten , meséljetek vagy dobjatok egy pár sort..
Köszi előre is , buek...odébbb
-
Chosen
addikt
válasz callmeakos #5015 üzenetére
Ha lenne ennyi boostom tuti bepróbálnék egy ilyet.
-
SylarHUN
senior tag
-
feri1014
senior tag
Az Audi Quattro ilyen stattal, hogy került a T2-es kocsik közé?
-
- = Zk = -
félisten
válasz feri1014 #5019 üzenetére
és még milyen bosszantó egy verda
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
balajti
tag
Ventura partok mennyire számítanak jónak? Beraktam egy váltót meg felfüggesztést belőlük a z4 gt3-amba. szeretem azt az autót, jól megy és könnyen irányítható. Esetleg később mire érdemes beneveznem persze csak szigorúan IGC-ért, olyan 45-50lvl körül?
-
V.Dave
senior tag
válasz balajti #5022 üzenetére
nekem van ventura pro tuned és sport motorom (motrom?) és hát nem vagyok túlzottan elragattatva tőle. Van egy ismerősöm ugyenezt a véleményt osztja.
A ventura pro improved váltóm meg nem mertem berakni egy jobb autóba ezért ment valami olyanba amit ritkán használok
Xiaomi mi 8 6/128
-
feri1014
senior tag
válasz - = Zk = - #5020 üzenetére
Miért?
-
V.Dave
senior tag
Ezt kóborlás közben lőttem, és kinek mi a véleménye róla valami exclusive- verda, vagy csak én vagyok lemaradva hogy ilyen is létezik már?
Xiaomi mi 8 6/128
-
csab991
senior tag
Most jöhetett, a belépő launcher-ben, ott van, hogy allnyúekszkluzív.
-
tutuhawer
őstag
válasz csab991 #5028 üzenetére
Nem akarok telhetetlennek tűnni, de más nem érkezett? Játékpénzért valami kis apróság?
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #5032 üzenetére
Így van, panaszra nincs ok, frankó gépeket kaptunk T1 és T2 kategóriába. Illene egy finomság a T3-ba is, nem győzöm mondani, mennyire várom az M3 E92-t. Valami béna variáns érkezése csalódás lenne, pl corvette vagy a mercedes bodykittel és alkatrészekkel. Mondjuk a botrányos darius óta nem is ilyenek az újítások, hanem ténylegesen újak.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #5033 üzenetére
Én is őt várom, de nagyon. Mert szerintem ugyanaz a sorsa mint az RS4 nek. Van, de alig veszik. Egyébként én megvettem az RS4et és meg kell mondjam ebbe is csalódtam. Számtalan videót végig néztem róla hogyan is megy, de azokon valahogy jobban ment. Vagyis igazándiból kraft van benne, 959-et a rajtnál simán ott hagy és még az M3am is felveszi a versenyt de a szokásos hiba jön elő. Kanyarokban béééééna.... De őszintén megmondom mindezek ellenére nem tudok rá haragudni.
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #5034 üzenetére
Ami az RS4 mellett szól, hogy a nitrója erős, azaz a start is. Ilyenkor ha segítesz az ellenfélnek egy rosszabb idő elérésében, akkor bizony nagy győzelemeket lehet elérni vele. A kanyarodást meg jó fékezéssel és jó színű tuninggal szerintem lehet javítani, éppen Balage mondta, hogy használhatatlan a kocsi, szerintem viszont élvezetessé teszi a vezetést a nitró ereje. A bodykit viszont az audin bugos, festhetetlen.
A Skyline R34-gyel mentem pár futamot délután a régi-új boostos bodykittel, és remek versenyek voltak, de a hagján és a külsején kívül mi az erőssége a gépnek? Ezen gondolkodtam... Januárban vagy a nitrót vagy a kanyarodást, de inkább mindkettőt javítaniuk kéne, hiszen épp az audi quattro statja került szóba mindenhol: Az R34 számai a legeslegmagasabbak a T2-ben már egy éve, amióta bent van a játékban. És mégis... Szóval érdekes.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz tutuhawer #5035 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy ez az egész autórendszer amit a BB kialakított eléggé nehéz követni mi a jó és mi nem. Az igen, az RS4 el is lehet jó versenyeket lehet futni, de csak ha olyan helyre megyünk vele ahol kitudja használni az erősségét. Pl.: Waterfront Road jó hely a számára.....
All→M8
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #5036 üzenetére
hmm.... waterfront road, a fene tudja... fullgázos kanyarok, nagy temóval, 1 civil rossz helyen és vége a futamnak. Waterfront road szerintem nem fekszik az RS4-nek, épp az ellenkezője.
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #5039 üzenetére
bődületesen szar példákat hozol, és megint nekem kell elnézést kérnem, ez hihetetlen... Bocs
-
tutuhawer
őstag
válasz callmeakos #5041 üzenetére
több esély arról volt szó.
waterfront road: nagy tempónál nehéz manőverezni, ha csak picit is szar helyen van a civil, azonnal vége az 1 perces futamnak egy t2-es ellenféllel szemben.
eagle drive: hasonlóan balfasz módon sok a civil, és ha íven van, vagy a dobbantók mögött, még manőverezni se tudsz. Egyik pálya se fekszik neki igazán szerintem.
dover street, dover and lepus, wp and lyons sokkal inkább jó, route 55 is ha jó a sofőr, mert oda azért kell egy kis tudás is, aztán wp and lyonson is sokat érhet a nitro, el is fér, aztán ami érdekesebb, a financial district, mert 2 kanyar van benne, amúgy lehet nitrózni. Nem csoda, ha elvesztetted a fonalat, senki se érti, amiket mondok. Nem a te hibád
szerk: atyavilág, waterfront road... ez bődületes, OK, hogy könnyen lehet nitrózni, de hogyan fordulsz el, miután nitróztál és ott a traffic csak picit is... Eagle drive ugyanez... ááááá ez elképesztően felfoghatatlan nekem. Én totál elvesztettem a fonalat viszont. B.O.C.S.I.[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #5042 üzenetére
szólj, szóljon mindenki, ha buta stílusban írok, de ez akkora hihetetlen, mint nem is tudom, mi... waterfront road és eagle drive... Miért nem egyből york roadot mondasz a trükkös dobbantókkal és szép íves kanyarokkal, ahol még nitrózni se tudsz a géppel normálisan.áááááá Én kérek elnézést
-
senior tag
Bejön a Pagani,de még a 10000 is sok érte.
ForzaHorizon1-2-3-4-5 - XENON010101
-
Beeerka
aktív tag
válasz tutuhawer #5043 üzenetére
Van akinek ez, van akinek az fekszik jobban, plusz a vezetési stílus is más mindenkinél. Te úgy vezeted a gépeket, ahogy kellene, nem a falon fordulsz, nem a traffikon, más meg ennek a fordítottja. Én értem amit írsz, tanácsolsz, de mindenki magának választ stílust és így kedvenc pályát.
@xenon2: A fórumokat olvasva, ismét egy nesze neked fogd meg jól kocsi lett ez is Verhető mindennel, amit kicsit is jól kezel a gazdája.
Mostmár biztos, hogy T4-ben lesznek a jóval erősebb kocsik mint a mostaniak, T3 már ki van maxolva.[ Szerkesztve ]
-
feri1014
senior tag
válasz tutuhawer #5042 üzenetére
Waterfront roadon 1 helyen kell figyelni a civilekre. Ha nagyon szívat akkor esetleg 2 helyen... A forgalom miatt itt nem sokat kell aggódni. Rengeteget mentem ott a TT-vel. Simán tudtam nyerni, hiába a gyors kanyar. Sokkal kevesebbet veszítenek az ilyen kocsik egy gyors kanyarban, mint egy lassúban.
A route 55 nem tartozik a nehéz pályák közé szerintem. De lehet, még nem mentem ott eleget.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Arra reagáltam, amit lehet is olvasni, hogy az rs4 erőssége jól kihazsnálható a waterfront roadon, ami OK, lehet nitrózni, de azokban a gyors kanyarokban éppenhogy el lehet vérezni vele szerintem. Ha a csatorna és az autópálya között nem tol nitrót a sofőr, hiszen akkor nem fordul el a gép, akkor utolérik.Ez a gyengesége, azt írtam én, hogy ezen a pályán nem a legjobb a többi T2 autó ellen. Erre írta Nox, hogy több eélye van, mint eagle drive-on, és a helyzet, hogy nem, ugyanannyira nehéz ügy mindkét pályán. waterfront roadon befeszülve padlógázzal fordulunk a kanyarokban, még leütközni se tudunk, mert nincs manőverezésre hely az rs4-gyel. Waterfront roadon meg simán csak elvérzik a gép, szerintem a nem nitrózó lotus elise ellen, nem is kell boostos kocsi. A "rossz helyen van a civil" alatt nem csak az értendő, hogy nekimegyek, hanem hogy milyen árat fizetek, hogy ne menjek neki. Leírtam, hogy szerintem hol lehet használni érdemben. Nox is, csak szerintem az fals információ, éppen leírtam azt is, hogy miért. Nem is érzem magam parasztnak, csak fáradt vagyok kicsit.
-
WASZABII
csendes tag
a Porse 911 turbó vegyek vagy murcielágót ?? de nem tom mi a külömbség a porse 911 Gtr3 és a turbó közöt .
-
WASZABII
csendes tag
Aki tudja hogyan lehet porsehe 911 GTR 3 mat venni az irja már le nagyon megköszöném. mert látam egy porshe 911 GTR 3 Police a játékban a boost store ban a top izéknél 4edik aszem ott 5500 boost ott ir azt meg lehet venni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest