-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #5034 üzenetére
Ami az RS4 mellett szól, hogy a nitrója erős, azaz a start is. Ilyenkor ha segítesz az ellenfélnek egy rosszabb idő elérésében, akkor bizony nagy győzelemeket lehet elérni vele. A kanyarodást meg jó fékezéssel és jó színű tuninggal szerintem lehet javítani, éppen Balage mondta, hogy használhatatlan a kocsi, szerintem viszont élvezetessé teszi a vezetést a nitró ereje. A bodykit viszont az audin bugos, festhetetlen.
A Skyline R34-gyel mentem pár futamot délután a régi-új boostos bodykittel, és remek versenyek voltak, de a hagján és a külsején kívül mi az erőssége a gépnek? Ezen gondolkodtam... Januárban vagy a nitrót vagy a kanyarodást, de inkább mindkettőt javítaniuk kéne, hiszen épp az audi quattro statja került szóba mindenhol: Az R34 számai a legeslegmagasabbak a T2-ben már egy éve, amióta bent van a játékban. És mégis... Szóval érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest