Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
csab991 #4329 üzenetére
Egy kicsit légy figyelmesebb olvasd ujra 12-6-0 ast cseréltem 6-12-0 ra a sebbeség statzom 380 ról leesett 340 körülire s a végsebesség ugyan az maradt.
Más
Hát srácok nem hiszem el , röviden megvettem az exige-t nagyon sasoltam a bmw-t de csak lotus lett.
Ugye puding próbája az evés Campbell tunek lvl32 , eddig nem nagyon mentem ott a street tuned tuningos lotussal rögtön javitottam 15mp et, de ez semmi , összeakadtam egy t2 es m3-assal a lényeg rajtnál úgy elhuzott, hogy a kanyarnál már nem is láttam , 3 kanyar után beértem s egyszerüen ahogy sodrodott le az ivről , szépen elmentem belülről. Utánna láttam a trükösebb kanyaroknál mindig maradt le a srác. Aztán feladta le csalózott stb , de a lényeg nyertem egy ventura tuned rugótamire 1000 éve fáj a fogam de most nem tudom mibe rakjam
Ott van a ful tuned rx7 em , csak rugó hijja , de nem jó kocsi , vagy az ujdonsült exige kapja meg tiszta ideg vook.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Jövedelem
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen routert?
- Kés topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest