- Milyen TV-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Szevasztok , barátaim , sajos nem sok időm volt mostanság sem a játékkal sem a fórummal foglakozni.
De amennyit játszottam , egy kicsit úgy érzem , vesztett a játék az élményéből frissítés óta. Nem kell csüggedni remélem majd újabb frissítések után job lessz a helyzet.Annyit kérdeznék , nem boost os új játékosoktól tudnak-e érvényesülni?
Minap elkezdem új profilt , de úgy néz ki a dolog boost nélkül nagyon nem lehet labdába rúgni, ezt ti is így érzitek?Az elmúlt másfél hétben , sorra bukom a futamokat nem tudom minek köszönhető , lehet én fogytam el nem tudom, ennek ellenére gurolgatok. Ami rosszul esik , páran örülnek ha összefutunk , jön a hallottam róllad duma , és úgy ott hagynak mint a k.. a sza..át.
Ezektől az emberkéktől elnézést kérek , de lelasultam ennyiAmi nagyon hiányzik , a régi arcok gurulások , senkinek nincs kedve semmihez, na mind 1.
Még holnap ithon vook remélem összefutunk páran egy egy jó futamra , rám férne.Mindenkinek jó gurulást , persze ha elindul ez a szar
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest