- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- E-book olvasók
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DerStauner
üzenetére
Mihez kell?
Nemrég nyomtam a cimbinél, állítgattam neki meg pumpáltam bele a profilba.
G25-re elég gáz beállítani a játékot, nagyon pontatlan...mármint szimhez képest.Amennyiben kormányhoz állítod akkor ne használj ekkora holtjátékot, 5%-l vezess.
Gázpedálnak és féknek is elég ennyi (kivéve ha Momo problémád van).
a gáz-fékérzékenységet beállíthatod maganak, rajtnál figyeld melyik végállásnál mennyire tartja ki a gázt félgázon...csak hátsókerekesnél lényeges.
fékérzékenység detto...menj egy egyszerű pályán 10 kört, és utána kezd el végállásba állítani, ha ráérzel mi mit csinál akkor már tudod melyik irányból merre akarsz elindulni, csak kikapcsolt féksegítésnél van értelme.
A kormányzás érzékenységénél és sebességérzékenysége nagyon fontos, annélkül hogy nem tudom mit használsz nem is érdemes értékeket megnevezni.
A kormányérzékenységet nagyon egyszerű...Brands Hutch első kanyar, kicsi érzékenységnél nem fordul be.
A sebességérzékenység, álló helyzetben kitekered a kormányt (belső nézet!) kb. megjegyzed mekkorát fordul, majd az egyenesben nagy sebességnél gyorsan körbefordítod mindkét irányba 90°-t, látni fogod a különbséget. A szimesek általában kikapcsolják (azaz 0), de nekem pl. nem jött be úgy.
Egyébként nagyon pontatlan az irányítás, és van benne késés is, ezért aztán csodát nem lehet várni.ja, és egy autónál..lehetőleg kezelhető autónál próbáld..ha van akkor full tuningon default beállon.
Autó és autó között is brutál különbség van, pl. az Audi TT az 1-s autók között kegyetlen megy, Brands Hutch Indy 50 mp alatt alapon, de az irányítása elég rettenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest