- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DerStauner #3115 üzenetére
Mihez kell?
Nemrég nyomtam a cimbinél, állítgattam neki meg pumpáltam bele a profilba.
G25-re elég gáz beállítani a játékot, nagyon pontatlan...mármint szimhez képest.Amennyiben kormányhoz állítod akkor ne használj ekkora holtjátékot, 5%-l vezess.
Gázpedálnak és féknek is elég ennyi (kivéve ha Momo problémád van).
a gáz-fékérzékenységet beállíthatod maganak, rajtnál figyeld melyik végállásnál mennyire tartja ki a gázt félgázon...csak hátsókerekesnél lényeges.
fékérzékenység detto...menj egy egyszerű pályán 10 kört, és utána kezd el végállásba állítani, ha ráérzel mi mit csinál akkor már tudod melyik irányból merre akarsz elindulni, csak kikapcsolt féksegítésnél van értelme.
A kormányzás érzékenységénél és sebességérzékenysége nagyon fontos, annélkül hogy nem tudom mit használsz nem is érdemes értékeket megnevezni.
A kormányérzékenységet nagyon egyszerű...Brands Hutch első kanyar, kicsi érzékenységnél nem fordul be.
A sebességérzékenység, álló helyzetben kitekered a kormányt (belső nézet!) kb. megjegyzed mekkorát fordul, majd az egyenesben nagy sebességnél gyorsan körbefordítod mindkét irányba 90°-t, látni fogod a különbséget. A szimesek általában kikapcsolják (azaz 0), de nekem pl. nem jött be úgy.
Egyébként nagyon pontatlan az irányítás, és van benne késés is, ezért aztán csodát nem lehet várni.ja, és egy autónál..lehetőleg kezelhető autónál próbáld..ha van akkor full tuningon default beállon.
Autó és autó között is brutál különbség van, pl. az Audi TT az 1-s autók között kegyetlen megy, Brands Hutch Indy 50 mp alatt alapon, de az irányítása elég rettenet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil RX6700 XT 12GB eladó
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest