Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bakosgabor57 #4083 üzenetére
Persze, tudom.
A videó viszont nem mondja meg hogy milyen mod van fent, pláne hogy mi van felülírva. Az 5 percel nem poénkodtam, a jól moddolhatóságot úgy értem hogy az alapmotorhoz rengeteg segédeszköz megtalálható, a motor NM/LE görbéjét, a rugózást, tömegközéppont elhelyezkedését, leszorítóerő..stb grafikus felületen állíthatod, a gumit nem (illetve de, de annak bonyolultsága felér a sima fájlszintű felülírással), de nem is kell, elég megnövelni benne a tapadást.
Mindez semmit nem jelent, hisz jó szándékot szolgál. De egy versengésnél vagy le kell védeni jól, vagy csak rossz vért szűl, mindegy hogy most én mondom, vagy majd sok őszülés után olvasgatva fogsz rájönni, és utólag nem tudod hogy azért nyomtak le mert gyorsabb volt, vagy mert...másértSzvsz képek, és online versenygés, ezt a Hamatchi-s dolgot nem vágom, ki kell próbálni hogy egy moddolt játékkal lehet-e csatlakozni egy nem moddolt játékhoz,
hivatalos szerveren, az alapmotorból kiindulva, valszeg nem..hibával levág, az rFactor-nál ki is írja a chat-be hogy milyen fájlokat módosítottál
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motoros topic
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest