- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- BIOS topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bakosgabor57 #4083 üzenetére
Persze, tudom.
A videó viszont nem mondja meg hogy milyen mod van fent, pláne hogy mi van felülírva. Az 5 percel nem poénkodtam, a jól moddolhatóságot úgy értem hogy az alapmotorhoz rengeteg segédeszköz megtalálható, a motor NM/LE görbéjét, a rugózást, tömegközéppont elhelyezkedését, leszorítóerő..stb grafikus felületen állíthatod, a gumit nem (illetve de, de annak bonyolultsága felér a sima fájlszintű felülírással), de nem is kell, elég megnövelni benne a tapadást.
Mindez semmit nem jelent, hisz jó szándékot szolgál. De egy versengésnél vagy le kell védeni jól, vagy csak rossz vért szűl, mindegy hogy most én mondom, vagy majd sok őszülés után olvasgatva fogsz rájönni, és utólag nem tudod hogy azért nyomtak le mert gyorsabb volt, vagy mert...másértSzvsz képek, és online versenygés, ezt a Hamatchi-s dolgot nem vágom, ki kell próbálni hogy egy moddolt játékkal lehet-e csatlakozni egy nem moddolt játékhoz,
hivatalos szerveren, az alapmotorból kiindulva, valszeg nem..hibával levág, az rFactor-nál ki is írja a chat-be hogy milyen fájlokat módosítottál
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő