Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Sziasztok.
Probálgattam ezt a játékkal, de esküszöm billenytyűvel jobb játszani, kormánnyal valami szörnyű, továbbá, szerintem kcist nagyra sikerült a gépigény, és számomra nem ralisztilusak az autók se az út fekvésük se semmi, szerintem ismételten sikerült egy nagy 0-t készíteni.
(#618) athomi:Na én emg már gondoltam visszateszem másik gépemből az 9600GSO-t, de azt hiszem marad ott azzal sem lennék előrébb legalább az x1900xt-m halkabb 2d-ben, az emg a másik hogy amikkel játszom mindent visz fullon igaz nem annyi FSP-esl mint a GSO, de bőven elég az amennyit ezt tud kihozni magával, de nálam is ahsonlókat produkál a játék.
De most ahogy olvasgatok, másnak is furán szarul fut....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Napelem
- Genius SW 5.1 Home Theater
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo LOQ 15ARP9 (bontatlan)(2év gari)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- 27% - HP All-in-One Desktop PC! Intel Core I5-1335U / 16GB DDR4 / 512GB SSD/ Intel Iris XE!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest