Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• horvathkrisz

addikt

válasz rudeee #4988 üzenetére

Igen, van megoldás:
    fel kell rakni az 1.1 majd az 1.2 patchet és gyönyörűen fog futni Ati kártyával. Nekem is az van és nálam is volt ez a probléma, de a patch megoldotta.

Egyébként felettéb érdekesnek tartom, hogy a Pro Street is így volt: amikor kijött, Ati-n szarul futott, majd 3-4 hónap múlva a patch-el tökéletesen együtműködött az Ati kártyákkal is.

Szerintem az nVidia és az EA összedolgoznak, ez nem lehet egymás utáni 2-3 NFS esetében is véletlen, egyszerűen nem akarom elhinni hogy ilyen hülyék a programozók.
    Inkább marketing.

Az én teóriám:
    Kijön az új NFS. Vedd meg a játékot, aztán vegyél hozzá nV kártyát. Miután már ezt nem lehet tovább csinálni, illetve a "hülyébb" rétegről már lehúzták a pénzt, kiadnak egy patchet, hogy aki nem hajlandó ezért kártyát cserélni, az is vegye meg a játékot.

Az én esetem Shiftnél:
    1920*1200-ban medium beállításokkal sokszot leesett 20 FPS alá. Patch után 1920*1200-ban 2XAA, minden magas beállításon stabil 60FPS(Vsync-ON)

És mégegyszer hangsúlyozom, aki nem hisz nekem próbálja ki, a Pro Streetnél is legalább ennyire látványos javulást hoz a patch.

Új hozzászólás Aktív témák