Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
hello, végre meglett az új gépem, szóval ki tudtam próbálni a ps-t, nagyon tetszik a játék, de az elején annyira furcsa, volt csak néztem, néhányszor, hogy most hogy is van ez? aztán mikor már kitapasztaltam mindent, egyere jobban élveztem a játékot, kb a battelmachinenak a felét vagy 70%át csináltam meg, nagyon élvezem, eszéletlenül jó lett a drag, és változatok grip is nagyon jó, a többit még nem igazán ismerem, a grafika nagyon szép nálam, minden maxon van 1440*900as felbontásban 4X AAval nem megy 30fps alá az is ritkán ami nekem bőven sok
, és nem fogom majd 1hétvége alatt végignyomni, mint a carbont. összességében nagyon örülök ennek az nfsnek nekem nagyon bejön,
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- OpenMediaVault
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- E-roller topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3080, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest