- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DewiL
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
gery dee #4444 üzenetére
én akkr jövök amikor éppen ugy gondolom hogy ideje benézni....sokat nem irok ide mostanság mert sajna nincs miről beszélni,
Várom a teljest mert teljesen törésmodell lázban égek mióta arról volt szó hogy a demoban valamilyen "demotörés" volt és a teljesben lesz a "teljestörés" -
-Nemtom-
őstag
válasz
gery dee #4426 üzenetére
olyan trainer is van már hozzá majdnem 1 hete amiben nincs trojan/vírus
a Need for Speed: ProStreet [DEMO] +3 TRAINER az
ami alatta van abba viszont van ugyhogy azzal ne próbálkozz
-
Sirandrish
legenda
-
Kartács
aktív tag
válasz
gery dee #4226 üzenetére
Menü:
Miután a játék elindult a MENÜben találod magad! Minőőő meglepetés
Valószínű, hogy lesz egy Opcions menu ahol a beállítások lesznek mint például a grafika,hang,irányítás...
Biztos, hogy lesz egy Start Carrier vagy hasonló menü is ahol elkezdhetsz majd kocsikázni, és lesz egy Exit is elég valószínű, amit gnodolom nem kell ecsetelni...Egyéb?
-
ent
őstag
válasz
gery dee #3785 üzenetére
A fíling... Úgy érzem megint kapni fogunk 2 extrával dúsított árkád stílusú gémet. Mintha kiegészítője lenne az előző nfseknek. De ez saját vélemény, lehet már ezektől a fjata gémektől elszoktam.
De azért megkuksolom az egészet, kíváncsian várom. Törni azért nem szeretek, max poénból kipróbálom bmw minden oldalát tropázni.
-
horvathkrisz
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
gery dee #3708 üzenetére
szvsz a VGA is elég gyenge meg a proci is...és a ram is éppenhgy a minimum konfighoz elég...
nem tesztelted a géped azn a linken amit ide is beraktak néhányszor? nem sk valóságalapja van de azért saccra igazat mond...a procim nekem is a minimum felett kapott éppenhogy...ezért néha nekem is akad..(persze nekem sincs full gépem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged