Új hozzászólás Aktív témák
-
bLL^
senior tag
válasz
Sirandrish #4769 üzenetére
Arra az akadásra gondolsz amikor nem 15fpsed van hanem 30+ (nálam 40)? Mintha nem venné be a játék egyszerre a gáz és a kanyarodás bill.-jét?
Szvsz menü használhatatlan, graf harmatgyenge ahhoz képest amennyit eszik, design 0, irányíthatóság (ha amit írtam nem bug) 0 pedig U1 bejött U2ben is, csak az újracsomagolásos trükk nem tetszett, MW-t imádtam Carbon meg arra volt jó, hogy elmondhassam: EZ MÉG ANNÁL IS SZ@RABB.
-
Kartács
aktív tag
válasz
Sirandrish #4769 üzenetére
1. nem próbáltam csak volt bnőm hugának írtam ki és néztem róla képeket
2. oké hogy elmondod a véleményed de előző hsz.edben megint elmondtadhanyadjára is? "20? 30?" ;)
3. ne offoljuk már szét a topicot mert aki idejön 1 kis infóért szart sem fog tudni, én is kérdeztem elöbb és közte 4-5 azonos hsz volt (nem teccik,szar bla bla bla).Off
Új hozzászólás Aktív témák
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged