Hirdetés
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Karácsonyi ajándék a párodnak? - Ezeket nézd! 🎁
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csadi0011
üzenetére
Nem nagyon figyelgetem a sebességet, lehet mindenkinél így van ez, de nem hiszem, hogy nagyon kell vele foglalkozni.
Engem inkább az érdekelne, hogy érdemes-e figyelni, hogy milyen nitró töltöttségen nitrózunk vagy pedig ugyan úgy gyorsít akármikor?
Ugyanis teljes feltöltéskor villan egyet apróbb hang kíséretében, de az lehet persze csupán csak azt jelzi, hogy "hé haver, van neked nitród is".------------------------------------------------
@B********: Visual pontok olyan forrásokból jönnek szerintem is csak, amiket te is említettél, szóval lassan csorog.
Ennek ellenére én meglepődtem, mikor tegnap este elkezdtem modding-olni a Golf-ot és tizen valamennyi ezer VP fogadott (szóval bőven volt mit elszórni a Golf-ra).
Persze ez mind úgy, hogy eddig 8 autóm már van, de eddig egyiket sem modding-oltam még, szóval eddig tényleg csak gyűlt a VP.------------------------------------------------
@LocalPatriot: Alkatrészeket sajnos nem lehet akármikor szerezni igen, olyan versenyeket pl nem lehet újrajátszani, amik olyat adnának.
Érdemes lehet az aktuális Car series alkategóriákat végignézni, hogy miket adnak jutalomként a jelenlegi Chapter-ek végei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anime filmek és sorozatok
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Hardcore café
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (421)
- AM5 Gamer PC: Ryzen 5 8400f // RTX 4060 // 16Gb DDR5 // 1Tb PCIe 4x4 SSD
- újszerű iPhone 15 Plus 256GB green zöld független Apple
- Synology DS218+ eladó
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest