Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
még mindig van pár napi goldom, addig bejelentkezgetek, nyomok is pár versenyt(nehéz ezt letenni, mert annyira szar hogy már jó...)
Közben belecsúsztam rendesen az RR3 mustangos eventjébe. Még mindig el vagyok halva a játéktól.
Nem is értem hogy mindkettő EA, mindkettő firemonkey és mégis ég és föld játszhatóságban..
Csak meg kellene szerezni ezt a ferkát.
Azt számolgattam hogy ha az ucsó chapterbe már bele sem kezdek,akkor is lesz elég BP a 3 csillagoshoz.
Kérdés hogy az én M4-em ami éppen 600 felett van meddig lesz elég(csak az event miatt kezdtem el kifarmolni a BP-ket hozzá, és most küzdök a 4.csillagért, meg sem volt korábban a kocsi.)
Ha esélytelen hogy holnap estig felhúzom olyan szintre hogy az ucsó előtti chapter végéig eldöcögjön akkor inkább hagyom is tolom az RR3-mat, mert oda is farmolnom kell hogy kezdőként fel tudjak húzni egy erős mustangot(az meg hétfőn zárul)Special event arany ládát vett már valaki? Megéri a 270 aranyat? Főleg az érdekel BP akad-e benne, mert azzal leszek szerintem bajban.. A főalkatrészek mind kék már, csak nem tudom rebuildelni őket a megfelelő csillagok hiányában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- ASIC Miner HW/SW/OC Optimalizálás (NerdQAxe++, Nerd Octaxe, Bitaxe, stb.)
- Apple IPhone 14 pro 256gb
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő