Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
még mindig van pár napi goldom, addig bejelentkezgetek, nyomok is pár versenyt(nehéz ezt letenni, mert annyira szar hogy már jó...)
Közben belecsúsztam rendesen az RR3 mustangos eventjébe. Még mindig el vagyok halva a játéktól.
Nem is értem hogy mindkettő EA, mindkettő firemonkey és mégis ég és föld játszhatóságban..
Csak meg kellene szerezni ezt a ferkát.
Azt számolgattam hogy ha az ucsó chapterbe már bele sem kezdek,akkor is lesz elég BP a 3 csillagoshoz.
Kérdés hogy az én M4-em ami éppen 600 felett van meddig lesz elég(csak az event miatt kezdtem el kifarmolni a BP-ket hozzá, és most küzdök a 4.csillagért, meg sem volt korábban a kocsi.)
Ha esélytelen hogy holnap estig felhúzom olyan szintre hogy az ucsó előtti chapter végéig eldöcögjön akkor inkább hagyom is tolom az RR3-mat, mert oda is farmolnom kell hogy kezdőként fel tudjak húzni egy erős mustangot(az meg hétfőn zárul)Special event arany ládát vett már valaki? Megéri a 270 aranyat? Főleg az érdekel BP akad-e benne, mert azzal leszek szerintem bajban.. A főalkatrészek mind kék már, csak nem tudom rebuildelni őket a megfelelő csillagok hiányában...
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3488
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest