Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Minden nap átfutom a topikot és látom a sok negatív dolgot a Telekomról. Félve futottam neki egy otthoni csomagra hosszabbított hűséggel mobilkészülék vásárlásnak + külön folyamatban egy Domino Fix SIM-nek. Mindkét esetben a Telekom által leírtak szerint ment az ügymenet (mindkettőt neten rendeltem, a fiókomba bejelentkezve). A telefon rendelése után 1 nappal hívtak adategyeztetésre, majd rá 3 napra jött a készülék. A SIM-et bolti átvétellel kértem, rendben jöttek az értesítők, a megjelölt időpontban 3 perc várakozás után vihettem a kártyát.
A Dominon csont nélkül alkalmazásból be tudtam kapcsolni a Most opciót, 50 mega netet, ezekről is azonnal jött az SMS.
Szóval nekem pozitív az összhatás (mindezt úgy, hogy kb. 1997 óta vagyok T ügyfél - hol több, hol kevesebb előfizetett szolgáltatással - és eddig sem számlázásban sem egyéb ügyintézésben nagyobb baki nem történt).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Formula-1
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest