Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
Ha van 3 szám a nevemen (hűség mentes mind), egyiken módosítottam a díjcsomagon felfelé + rendeltem készüléket az létezik, hogy a második azért nem tudom ugyan ezt megtenni mert:
Gyakorlatilag megmagyarázatlan hibára fut a második szám és közli próbáljam később.Szüleim száma is az én nevemről fut az egyszerűség kedvéért és dolgozói flottából akartam őket kivinni MobilM+NetS-be egy egy A56-ot hozzácsapva. Az elsőnél létre is jött a megrendelési igény és jött a levél, hogy 1-5 munkanapon belül felkeresnek minket a szállítás végett de e a második szám esetén valamiért nem akar menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Windows 10
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest