Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
AlienM #143198 üzenetére
Persze, sokan dolgozunk 5G eszközökkel.
Nem mindegy, hogy az az 5G 700 MHz (N28), 2100 MHz (N1) vagy 3500 MHz (N78) alapú.
Az N28 arra való, hogy nagy területen kint legyen az 5G jelzés, de gyakorlatilag 4G-nek felel meg sebességben. (Bár múltkor a Börzsönyben vagy 30%-al gyorsabb volt, mint a helyi 4G.)
Az N1 esetén már inkább 5G-t használnék. Az N78 meg egyértelmű, minimum 400/500 Mbps.
A baj csak az, hogy a Telekom 5G területek 95%-a N28-on megy... -
AlienM
tag
Sziasztok,
Használja valaki 5G-s routerben telekom simet?
Megéri abba az irányba indulni új router beruházáskor vagy egy darabig még a 4G-s stabilabb? -
Asbee
veterán
Sziasztok, hosszabbítottam előfizetéseket, teló rendeléssel, de 2 mobil előfizut össze cseréltem. Gyorsan chaten lemondva minden, azonnal. Mi mostanában a tapasztalat, ha van, mennyi idő alatt állítják vissza? Azért nem mindegy mobil L + 5gb net vagy Mobil XL+ korlátlan net
-
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
bugizozi #143180 üzenetére
Szia!
Igen, ez pont az iPhone 13-tól kezdve érhető el: akár 8 db eSIM-et tud tárolni, plusz egy fizikai is mehet bele. Ezek közül egyszerre 2 db lehet aktív (akár eSIM is lehet mindkettő aktív, vagy 1 fizikai, 1 eSIM). Nálam is így van mindhárom hazai szolgátatótól 1-1 kártya használatban.
-
CP111
aktív tag
válasz
sketchifun #143165 üzenetére
Intézted volna magad.....
-
kchris78
veterán
-
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #143186 üzenetére
Érdeklődtem a GTA topikban miért működhetett nálam, miért nem jelezte NAT-oltnak a PS és miért írta a szokásos módon normál IP-nek? Még várom a választ...
Lehet megkérdezem a PS topikban is, (bár ott tele van évek óta ilyen problémákkal, random pár írás a témáról)
mert már azon kívül, hogy kellemetlen magyarázkodnom engem is érdekel ez az x-akta, hátha akkor a Yettellel sem lesz gondom, de abban jelenleg nem hiszek...Közben ilyen magyarázatokat is kaptam az AI-tól.
1. Szolgáltatói NAT nem feltétlenül egyenlő szigorú NAT-tal. A Telekom által alkalmazott NAT lehetett mérsékelt (Type 2), nem pedig szigorú (Type 3). Ez azt jelenti, hogy a szükséges portok elérhetők voltak, és a PlayStation nem érzékelte ezt olyan szinten, ami akadályozta volna a P2P alapú kapcsolódást.
Bizonyos tarifacsomagokban vagy régebbi beállításokkal rendelkező kártyákon előfordulhatott, hogy a szolgáltató nem állított át minden felhasználót NAT-olt IP-re.2. A szolgáltató speciális NAT-beállításokat alkalmazott, amelyek lehetővé tették a P2P forgalmat (például portmegosztás vagy CG-NAT-nál megengedőbb szabályok). Egyes mobilinternetszolgáltatók automatikusan kezelhetnek olyan portokat, amelyek P2P játékokhoz szükségesek. Ez előfordulhatott a Telekom mobilneted esetében.
-
4Grider
félisten
válasz
Krystal_s #143184 üzenetére
Nekünk sok éve cégként azért kellett a routereink backup mobilnetes bejáratait yettelesre cserélni, mert a Telekom nem adott publikus Ip címet már a méregdrága céges simekre sem. Csak azért nézünk szőkének, mert a mobilnetes publikus Ip cím megszűnése itt már egy nagyon régóta lejátszott történet.
-
Krystal_s
addikt
-
r3dsnake
nagyúr
Ha EU-n kívüli tartózkodás miatt bekapcsolnám a “bejövő hívás tiltása roaming helyzetben” opciót, attól még a hívásokról kapnék sms értesítőt? Amennyiben igen, van extra díja az EU-n kívül sms fogadásnak? Előre is köszi!
-
AnonymusX
őstag
válasz
bugizozi #143180 üzenetére
Szia!
Ez telefontól függ, nem a szolgáltatótól. Apple oldala szerint:
"Az iPhone-on nyolc vagy akár több eSIM is telepíthető, és egyszerre két telefonszám használható." -
melodie
tag
Igen...
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A jelenlegi iPhone 13 készülékemben van 1 db fizikai SIM + 1 eSIM kártya.
Hozzá lehetne adni még egy db eSIM kártyát, hogy 3 db számom legyen?
A beállítást el tudom kezdeni, de nem tudom, hogy végig engedné-e vinniKöszönöm!
-
Krystal_s
addikt
válasz
csaszi75 #143176 üzenetére
??? Melyik része nem érthető?
Most is mobilnetünk van (yettel), de előtte Telekom MOBILNETÜNk is volt (csomagban és feltöltéses is) évek óta, amit még pár hónapja is használtam. Sem azok, sem a mostani yettel NEM volt NAT-olt eddig, de
most a yettel pár héten belül át fogja állítani, ezért érdeklődtem a jelenlegi T-s mobilnetről, mert NATolt IP-vel nem működik a GTA 5 online (sem), ami nekem fontos.
De más hátránya is van a NAT-nak... -
-
n@p@lm
őstag
válasz
Ha új a hűségszerződés a multi sim-re (és remélhetőleg készülék nem volt hozzá) szerintem akkor nem lesz sok a kötbér mert nem igazán vetted még igénybe a tarifakedvezményt.
Egy év múlva azért már más lenne a képlet, úgy gondolom.
De kérdezz rá a telefonos ÜSZI-n. -
válasz
Kevés standup sikerül ilyen jóra, thnx!
Bár az kicsit fura, hogy full korlátlan mobilelérések mellett a kommunikáció mégis olyanra sikeredett köztetek, mintha még füstjeleknél tartanánk.
És ahogy elhangzott már, az autós töltő valóban hasznos találmány.
Netes SIM valóban régóta nem létezik a Telekomnál.
-
4Grider
félisten
válasz
Több hibát is elkövettél.
1., Abból kell kiindulni, hogy személyes ügyfélszolgálaton kereskedők ülnek, akik az alapján kapnak jutalékot, hogy milyen drága díjcsomagokat értékesítenek milyen hosszú hűséggel. Az, hogy valaki kihoz hűség nélkül valami kiegészítőt, az nem üzlet nekik. Ezért megyünk konkrét kéréssel hozzájuk. Az nem konkrét, hogy valami olyasmit szeretnék, hogy...
2., Személyes vásárlástól nincs elállás, hiszen megkapott minden tájékoztatást a kapott díjcsomagról és készülékről a kedves vásárló.
3., A fentiek miatt az online rendelést részesítjük előnyben, ha sürgős, akkor személyes átvétellel kombinálva.
3., Autóban minimum felszerelés a telefontöltő. Ha utas vagyok, akkor feltöltött mobillal indulok el, esetleg power bankkal. -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
1 GB -
Krystal_s
addikt
válasz
lionhearted #143168 üzenetére
Saját gépekre, eszközökre gondoltam...
Amúgy már voltam úgy régen valami mikrós nettel, ahol nem publikus IP-t adtak, hogy bizonyos oldalakra nem tudtam belépni, mert többen kapták ugyanazt az IP-t és ha valakit kitiltottak, akkor mindenki tiltva volt onnan azzal az IP-vel.
A lényeg, hogy több hátránya, mint előnye van. A biztonságot majd én megoldom, nekem ilyenre ne hivatkozzanak, mert nekik elfogy az IP. Nem érdekel, teljes árat fizetünk, teljes szolgáltatásért, ami így sem stabil....
Fejlesszenek, oldják meg máshogy, de ne az előfizetőt korlátozzák. Aki kéri kérje, aki nem, azt hagyják békén. -
-
Krystal_s
addikt
válasz
csaszi75 #143148 üzenetére
Milyen NAT public IP?
NAT-oltnál a Routerben is látható WAN IP és a külsőleg megjelenített IP különbözik.
Eddig a Yettel sem NAT-olt mobil OtthonNet-re. Most pedig bejelentették, hogy pár héten belül átállítják. Nem fogok tudni PS-ezni, sem távoli gépet stb elérni....
Ezért vagyok kiakadva és néztem be a T-s topikba, mert azt olvastam, hogy az is NAT-olt évek óta, miközben én azzal tudtam PS-en GTA-zni, távolról másik gépeket elérni....
APN-t nem állítottam. 3-4 mobilról használtam alapon.Nem értem most akkor mi van, de PS-ek miatt nekem ezt mindig figyelnem kellett optika, és kábeles netnél is, hogy a szolgáltatós eszközre kötött saját Router megfelelően legyen beállítva.
-
Tompika777
senior tag
válasz
Asszonnyal együtt ugyanahhoz az ügyintézőhöz visszamenni, és tedd azt amit jónak látsz
.
Amúgy miért nem neten rendeltél egy multisimet valamelyik korlátlan előfizetéshez? -
sketchifun
senior tag
Sziasztok.
Hát igazából azt sem tudom, hol kezdjem.
Mint oly sokhelyen, nálunk sem én vagyok a pénzügyminiszter, de legalábbis nagyon régen volt, hogy én fizettem be a rezsit.Úgy hozta az élet, hogy időnként szükségem lenne mobilinternetre, a saját telefonomtól függetlenül. 4 telekomos előfizetésünk van, mind a négy korlátlan, ne kérdezzétek a díjcsomagot, de mindenki annyit telefonál, smsezik, netezik itthon amennyit akar, azt hiszem ennél csak egy can feljebb. Átolvasva a lehetőségeket a Telekom weboldalán hamar arra jutottam, hogy erre a célra tökéletes a MultiSim. Telefonálásra egyáltalán nincs szükségem, egy modemben lesz a kártya, csörögni. 3000/hó, tökéletes.
Elmeséltem a remek ötletet az én drága kedves páromnak is, meg is veregette a vállamat hogy milyen okos döntés ez, ennél biztos nincs jobb, olcsóbb opció. Meg is bíztam kedvesem nosza, a következő bevásárlásnál senderülj be a Telekomba, és indítsd meg az eljárást. Csörög ma a telefon, fél 6. Másfél órája megyek az autópályán, még van hátra 3. A rádió beszart, telefonom 7%. Most megyek a Telekomba, intézem neked a kártyát.
Ezaz anya, te vagy a legjobb.
Eltelik 5 perc, csörög a telefon. Mit is mondtál, mennyi ez? Mondom valami 3-4 ezer asszem, de lehet 5, foggalmam sincs. De tökmindegy, ha 6 az se érdekel, tudod, hogy tegnapra is késő lenne, csak hozz egy kártyát, már minden mindegy.
Eltelik 25 perc, csörög a telefon. Ezaz, győzelem, tuti megvan mindennel és úton van haza. Na az van, hogy amit te akartál, arra azt mondták, hogy olyan nincsen. Olyat nem lehet már. Olyan nincs már hogy csak netes kártya. És hogy csak úgy lehet hogy hoztam ki egy új előfizus kártyát korlátlan nettel, 11 havonta két év hűséggel, ez volt a legolcsóbb.Nem jutottam szóhoz, leesett a vércukrom, szerintem a hajam is végleg megállt nőni, hát ilyen a világon nincs. Volt még hátra majdnem két óra. Hazáig a néma zúgásban majdnem két órán keresztül gondolkodtam. Többek között arról, hogy mennyi vajon most egy albérlet, kihez kerül a macska. Hogyan fogom változatos módon vagy a fél Telekomot holnap reggel fél kilenckor szétverni vascsővel, vagy 14 oldalas panasz írni miközben folyamatosan üvöltök. Átgondoltam azt is, mit jelent anyagilag ha megkegyelmezek a némberrel, mert azért mégiscsak szeretem, de ezért most az apja bréjét, azt. Hár normális vagy, Margit?
Hazaértem, bekapcsoltam a laptopot. Telekom.hu. Néhány kattintás, egy kis görgetés, itt van. Itt van bazdmeg. Hát van olyan szolgáltatás, hogy MultiSim. Ezt kértem. Ilyet akartam, ezt mutattam, erről beszéltünk. Soha többé nem gyanúsíthatsz meg azzal, hogy én nem figyelek rád
, de most mi lesz?
Na és most az van, hogy itt ülök, ezt a kommentet írom, mert valahogy muszáj ezt valahogy kiadnom, mielőtt valami butaságot tennék, sajnos hajlamos vagyok rá.
Kérlek segítsetek, lehet ezzel valamit csinálni? Van valami határidő, amin belül le lehet mondani, vagy a lemondás már mindenképp kötbéres? Mivel egy Multisim 3, amit a Gizi hozott 11, attól tartok a 2 év alatt több a difi mint a kötbér, akkor sajnos egy darabig kevesebbet fogjuk látni egymást, szegény többet fog dolgozni.
-
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #143147 üzenetére
Nem lehet rosszul emlékezni, mert a kényszer rávitt párszor, hogy itt mobilról kellett netet osztanom és azzal is játszanom. Itt nincs vezetékes Telekom.... pár éve költöztünk ide, előtte (hibátlan) T-s Optikánk volt 1ms válaszidővel.
Nat-olt IP-t nem lehet nem észrevenni.
Publikusnál ugyanazt az IP-t írja a Router WAN IP címre, mint amit bármelyik what is my ip oldal, vagy eszköz, amit használok. (ahogy most még pár hétig a yettel)
Amikor elértőek az IP-k, akkor NAT-olt....
De a PS azt külön is kiírja és a GTA 5 egyáltalán nem működik vele, a chat sem... NAT-olt IP-nél hibát ír és NAT Type 3 (Strict).
Erre nem lehet rosszul emlékezni az garantált. -
válasz
kovacsmi_74 #143161 üzenetére
A világító torony az éjszakában.
Ez sok mindent megmagyaráz, de azt nem, hogy miért nemtudtam más hálózatból belépni egy jó email és jelszó párossal. -
atirag
őstag
válasz
csaszi75 #143143 üzenetére
Köszönöm a válaszod. Már működik. Az antennával volt a baj végül csak pont a mostani kártya csere alkalmával jelentkezett. Amúgy 1 héttel ezelőttig egy domino kártya volt benne amit tavaly nyáron vettem és megint lejárt sajnos. Emiatt is volt fura, hogy nem akart menni. De már minden oké. Kopp kopp.
-
válasz
AnonymusX #143154 üzenetére
Ezért kérdeztem.
Legyalultam a telefonom, és 0-ról keztem mindent. Előzőleg fent volt az app, és gond nélkül használtam. Most újra telepítettem és nem tudtam bejelentkezni.
És a T-s kártyám feltőlős, van rajta 70 MB összesen, így próbáltam wifiről és a másik kártya mobil netjéről.
De a lényeg, hogy már nyugodtan várom a holnapi Moment ajánlatot. -
Rick4
félisten
válasz
qqcqqc #143151 üzenetére
Nem tudni, hogy:
-milyen készülék
-milyen rendszer
-milyen net
-melyik szolgáltató netje
-melyik országból
-melyik verzió a telefonon lévő app
-volt-e restart a próba előttEhhez képest nálam androidos Oneplus 8pro-na legfrissebb telekomos appba itthon wifin oiptikai nettel prpobléma nélkül beenged, ugyanez a teleofn telekomos mobilnettel ugyanúgy beenged.
-
válasz
lionhearted #143150 üzenetére
Sziasztok,
Próbálok belépni a mobila app-ba és nem sikerül, kapok angol nyelvű hibaüzenetet és kész. Email és jelszó párossal próbálom, ezzel a webes felületre be tudok lépni.
Van valakinek tippje, hogy mi lehet a gond,
köszi -
-
csaszi75
senior tag
-
4Grider
félisten
válasz
Krystal_s #143146 üzenetére
Biztosan rosszul emlékszel. Már legalább négy éve volt, hogy üzleti ügyfélként is próbáltam mobilnetes publikus ip-t kérni tőlük (mivel magán emberként esélytelen volt) és leráztak. Szerintem a vezetékes netjükkel kevered.
Szerk.:
P2P játék is játszható cgnat mögött, ha a játékszerver nem nálad van, vagy van a szervernek tükör szervere. -
Krystal_s
addikt
válasz
4Grider #142223 üzenetére
"Publikus ip ennél a szolgáltatónál mobilneten már nem várható, végleges döntés volt a natolás bevezetése."
Most, hogy rákerestem itt a NAT-olt IP-kre, belefutottam ebbe a mondatba.Mikor vezették be Telekomnál a NAT-olt IP-ket mobilnetnél? Csak azért kérdezem, mert kb 1 éve még többször használtam T-s mobilnetet Play Station GTA5 (p2p) online játékhoz is és nem volt NAT-olt. 2 kártyával is használtam (telefonról osztva) havi előfizetéses és feltöltőssel is.
-
mjuti
tag
válasz
Intruder2k5 #143144 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm hogy rendberaktad ezt a kérdést, így már egyértelmű
-
válasz
mjuti #143142 üzenetére
Értelemszerű ha lejár a SIM érvényességi ideje, akkor arról már semmit se használhatsz. Ha viszont feltöltöd az egyenleget, vagyis hosszabbítod az érvényességi idejét, akkor úgy korlátlan ideig felhasználhatod a vásárláskor kapott adat és perc mennyiséget is, tehát igaz. Nekem is van olyan SIM kártyám amit csak Waze navigációra használok egy külön telefonban, a vásárláskor kapott 80 perc beszélgetés a mai napig rajta van, már vagy három éve.
-
csaszi75
senior tag
válasz
atirag #143141 üzenetére
Kétféle multisim van. .egyik tablethez való, másik okosórához..
Az okosórás úgy rémlik 1 MBit/sec-re van korlátozva. Így tabletes mutisim-et érdemes kérdned..
Hogy működik ez a multisim egy telefonban?
Milyen eszközbe tetted be pontosan az autóban a SIM-et?
Az autóban lévő eszközben jól van beállítva az APN?
Az eszköz tudja kezelni a 4G DSS-t?
Hirtelen ezeket kellene megválaszolnod.. -
atirag
őstag
Üdv. Van egy gondom ami nem biztos ,hogy hiba hanem feature😊
Telekom multisim amit kérni lehet egy előfizetéshez. Azt raktam be az autóba a gps nyomkövető mellé mert a domino kártya amit használtam mindig lejár. És már unok mindig újat venni.
De nem akar rendesen működni mert nem akarja rendesen mutatni éppen hol van az autó. Leginkább 0.5-1 óra késéssel vagy ha megállt az autó akkor nem is.
Használ valaki multisimet ilyen célra? -
btudos
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #143134 üzenetére
Telekom fiókodban a Dokumentumok menüpontban nézz körül, ott lesz a biztosításhoz kapcsolódóan minden, amire szükséged lehet.
-
Landsmann
addikt
válasz
gyulaszu #143138 üzenetére
A feltöltés dátuma lesz a lejárat napja. Tehát ha holnap töltöd fel, akkor 2026 január 7-én fog lejárni az egyenleg felhasználási idő. A Maraton megrendelése nem befolyásol semmilyen dátumot. A megrendeléstől számítva a kártya élettartama alatt, illetve az adatkeret elfogyásáig tudod használni. Ha most van 532 megád, ehhez hozzáadódik az új Maraton adatkerete is.
-
gyulaszu
senior tag
válasz
Rick4 #143136 üzenetére
+TomPack
Köszönöm.
A kérdés az, hogy ha ma feltöltöm, akkor előrébb kerül a dátumom 10 nappal? (Melyik nap az "ugyanazon nap"?)
Veszek majd belőle maraton 5 GB-ot, ez tiszta sor.
De azt is mikor érdemes? Majd ha elfogy az a maradék 532 MB? A maraton vásárlás dátuma befolyásol bármilyen dátumot? -
gyulaszu
senior tag
válasz
BUZZLGHTYR #143134 üzenetére
Lassan egy éve, hogy ide hordoztam az egyik számomat dominóra. Még van tíz napom feltölteni [kép]
Mi változik meg, ha feltöltök egy 5-ezrest?
A feltöltés napján lesz az új évfordulóm, vagy az eredeti hosszabbodik meg újabb 365 nappal?
Abból az 5-ezresből ráérek később is vásárolni egy maratont vagy azt is kell legkésőbb a fordulónapon? -
btudos
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #143132 üzenetére
A dokumentumok között keresd, ne a számláknál.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Biztositas van a keszulekemen, a biztositas reszleteit hol talalom meg, a telefon szamlaim kozott?
-
mjuti
tag
Sziasztok, visszakerestem, de nem találtam egyértelmű választ: online rendelt domino extra feltöltőkártyás csomag ( 990 ft, 40p/2GB ) adatmennyisége bármeddig felhasználható ( kvázi maraton ) vagy van időkorlát, pl. 1 év?
Kérdezem ezt azért, mert a honlapon idézem: " A csomagban foglalt adat- és perc mennyiséget időkorlát nélkül teljes egészében felhasználhatod. " de belépve telekom fiókomba azt írja még több mint 1 hónapom van felhasználni.
Most akkor melyik az igaz? rendelkezésre állásra március 2 ír, perc már nincs adat még megvan, de akkor azt is csak március 2-ig használhatom fel, nem időkorlát nélkül? -
Rick4
félisten
válasz
blueye #143127 üzenetére
Egyetértek, volt, mikor napi 35 hívásom volt, mostmár szépen leépítettem ezt, és legfeljebb ismerősök hívnak, én is van, hogy egy hétig nem hívok senkit, mert megtehetem, hogy már sok éve az idom 95%-ában a hobbijaimmal foglalkozok. Ennek ellenére azért egy mobil XL csomagom van, hátha kell.
-
jani071
csendes tag
válasz
csonkadavid #143122 üzenetére
Mondjuk átlagban 1500-2000 percet telefonalok egy hónapban, az adatforgalmam pedig havi 100-150gb és nem keresgetem minden sarkon a WiFi-t, eszembe sem jutna, ugyanez a másik 4 szám a családomban, havi 11k/db-ért megkapjuk ezt magentaban, megsúgom engem nem tudna senki meggyőzni, hogy dominóm legyen, es toltogessem a kártyám mint 20 éve… és meg se érné anyagilag sem… aki használja a telefonját és nem keresgeti mindenhol a free WiFi-t annak soha nem éri meg a prepaid
-
Killing
addikt
Másnál is nagyon gyatra a Telekom roaming Romániában? Régen Telekom RO volt a partner, tavalytól orange (ugye amin VoLTE és 5G is van), most viszont az istennek nem akart hálózatot találni a határ után 30 km-rel se, aztán nagy kegyesen felment a Telekom RO-ra (ami egy ideje ugye tulajdonosváltás miatt nem volt elérhető). 5G volt, volte csak orange-on kézi hálózatválasztás után. Viszont ha visszaraktam automatikusra akkor visszamászott a telekomra, kész agybaj amit itt művelnek, azt se tudni mire van steeringelve a kártya, a a telekom RO-n megszakadt a net csomószor. Hát egy átlag usernek aki nem tudja mi van a háttérben ez szerintem közel sem "smooth" élmény mint a többi országban. Vagy csak én nyűglődök vele? Nem először járok már így errefelé, a többi országban semmi probléma.
-
csonkadavid
tag
válasz
dptrsk #143123 üzenetére
Maraton 5gb 4000 és nem jár le amíg el nem fogy.
Marad 4407 forint telefonálni. Ebből 190 Ft a most opcíó.
Tehát telekom irányba 468 percet, vagy bármely más irányba. 221 percet telefonálhat. Azért az nem kevés és biztos vagyok benne hogy nem mindig fog elfogyni az 5gb, ami nettó nyereség.
Igen ! 100% hogy jobban jár dominoval. -
csonkadavid
tag
válasz
jani071 #143095 üzenetére
Inflációkövetés címszóval 2 év alatt 30%-ot dobtak az előfizetési díjakra, míg a domino változatlan maradt. Az előfizetési konstrukciók egyre rosszabbak. Pl hálózaton belül korlátlan beszéd mellé először 150 perc volt egyéb irányba, utánna csak 50 vagy 80, most meg nagy nulla, sokkal drágabban. Nőnek a csomagokban afelhasználható GB-ok de az árak is. Nekem pl rohadtul nincs szükségem Tv előfizura mert nem nézem az otthoni net amit adni tudnának az meg Adsl pfff. Egyébként magenta kedvehménnyel manapság annyit fizetsz mint 2 éve listaáron.
A céges flotta árunkat 50%-al akarták emelni. Ment is mind a 40 szám a Yettelhez fele áron jobb konstrukcióban.
Ezzel szemben dominoval tudsz 9!!! Forintos percdíjjal telefonálni.
Párommal kettőnk előfizetése valami 14000 ft volt. Most 1,5 havonta 5000 Ft-al töltjük mindkettőt.
Domino maraton, ha nem használod el akkor nem tűnik el csak úgy.
Ha utazunk akkor vannak pár napos vagy 1 hetes korlátlan opciók. Arról nem is beszélve, ha külföldre megyek pl Horvátország akkor 10 euroért kapok 2 korlátlan adat e-simet.
Köszönöm,én nem kérek a Telekom előfizetésből többé!
Nagyon sok ember meglepődne, ha egyszer őszintén utánnanézne, hogy mennyire használta ki a korlátlan beszéd, vagy adat előfizetését.
Van erre statisztika, de megsúgom nem az előfizetők járnak jól, ha a számok mögé nézünk.
Az emberek 80% ának magasabb csomagja van mint ami valójában indokolt lenne. -
st6969
őstag
Sziasztok!
Telekom mobil előfizetés ügyben szeretnék tanácsot kérni (úgy alakult, hogy eddig soha nem volt még saját előfizetésem). A családban összesen 3 főnek kellene mobil előfizetés (a munkahelyi flottába van bevonva rajtam kívül még 2 fő, de idén dobbantok a munkahelyről, így valószínűleg kikerülnek ők is). Néztem itt a listaárakat. Azzal számoltam, hogy 5GB net és Belföldi irányba korlátlan hívás jó lesz. Ez így "Több mobil előfizetéssel" részt bejelölve 8407Ft/hó-ra jön ki. Egyéb szolgáltatás (otthoni net vagy TV a Telekomtól nincs és nem is tervezem).
Jól néztem a havidíj összegét? Érdemes bemenni személyesen, ott tudnak esetleg valami kedvezményt adni, vagy felesleges és igényelhető online is? Olyasmire gondolok, hogy nem feltétlenül kellene korlátlan hívás belföldi irányba, elég lenne x perc havidíjban foglalt is (ha van ilyenre lehetőség).
Köszönöm -
RoyBatty
aktív tag
válasz
Cs1csó #143115 üzenetére
Nagyon egyenetlen az ügyintézők színvonala. Különbséget kell tenni a Telekom saját üzletében dolgozók és a partnerek által üzemeltetett üzletben dolgozók között. Az első esetben sokkal képzettebbek az ott lévők, a második kategóriában simán beültetnek olyat, aki a múlt héten még műkörmös volt
-
Cs1csó
titán
Ez a "hozzá nem értő" ügyintéző, nagyon zavaró, de nem is értem hogy "maradhat" anno úgy tudom, rendszeres kvázi "vizsga" teszt volt mindenből, ha meg jött be valami új abból még alaposabban.
Hogy tudna bármilyen csomagot, szolgáltatást ajánlani, értékesíteni, ha nem is érti/tudja az mit tartalmaz, vagy miben jobb/más mint egy régebbi csomag stb. -
válasz
ubyegon2 #143108 üzenetére
Sőt, akiknek nem megy online, azoknak is csak kis része fórumozik itt vagy máshol, ezért vélhetően csak a Telekomnak van pontos infója a kapcsolódó hibák, problémák arányáról.
Nálunk két Domino van a családban, a fiókomhoz rendelve, az egyikkel sosem volt gond, a másikkal viszont tavaly igen, be kellett sajnos menni üzletbe személyesen, azt a feleségem intézte. Én nem szeretek személyesen ügyintézni, mert bár nagyon türelmes vagyok, de az bosszant, amikor a kevésbé hozzáértő ügyintéző elkezd hülyeségeket beszélni... Nem mondom, hogy mindegyik ilyen, de nem ritka sajnos. -
TomPack
őstag
-
brumicica
tag
Szilveszter délelőtt kapcsoltam be az 5 napos ajándék korlátlan netet. Még mindig aktív.
Köszönjük, Emese!
-
-
itt a topikban is évente sok hozzászólás olvasható, miszerint nem lehetett online elvégezni,
Igazad lehet, de ne feledjük, hogy azok írnak, akiknek nem sikerült vagy nem képesek megoldani! Ennek a sokezerszerese az a szám, akik nem írják le ide, hogy pikkpakk sikerült nekik.
-
válasz
Gabonetta #143100 üzenetére
Így igaz, nagyok sok előfizetőnek nem opció a Domino.
Mind a két előfizetési módnak van előnye és hátránya is, attól függően, melyik tábor nézi, döntse el mindenki maga, melyik jobb neki.
Nekem például a telefonban van a céges, hang és adat tekintetében is korlátlan SIM is, de még így sem váltom a privátot Dominora, mert összességében nem ér annyit az egész. A kedvezményekkel (Magenta, e-Pack) egész jó áron van a havi díjas előfizetés, bőven ki is használom, család, ismerősi kör jellemzően Telekomos, mindenkivel arról beszélek - hálózaton belül az olcsóbb díjcsomag is korlátlan -, de nem is kell mindenkinek ismernie a céges számomat, nem keveredik a munka és a privát élet hívások kapcsán, meg így nem kell évente adategyeztetéssel foglalkozni, egyenleget nézegetni, feltöltögetni.
Van a családban több Domino is, ha az éri meg jobban, nyilván felesleges a havi díjat fizetni, azoknál nekifekszünk az azzal járo egyéb teendőknek. -
RVR400
veterán
válasz
csonkadavid #143094 üzenetére
Te sem voltál Vodafone-os az utóbbi 5 éven belül, az is tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest