Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Egy korszak vége: a Magyar Telekom befejezte 5 éves mobilhálózat modernizációs programját [link]
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
40 perc -
rushty
őstag
Domino Day 40 perc holnap szokásos időtől
-
Tompika777
senior tag
válasz
jobarat01 #142892 üzenetére
Nos igen, gyenge a felfogásunk ezek szerint... 😊
Két dologra szűkítettük le, és még így sem biztos, hogy ráéreztünk 😊.
Torrentre válaszoltam, ráadásul kismilliószor volt róla szó, tehát a keresőbe beírva is előrébb van vele bárki.
Ha az öt napos korlátlanság ismételt bekapcsolásának lehetőségére gondolt virágnyelven a kérdező, arra csak közel négy nap múlva tudok valós választ adni, mert csak emiatt bekapcsoltam a Dominó számomon. -
-
thomas77
senior tag
válasz
glaci #142890 üzenetére
Korhatáros tartalmakat is tudsz nézni vele.
Ez már csak csak azért is érdekes, mert mifelénk bármilyen simkártyát vesz az ember, mindegyiken tiltva van a felnőtt tartalom. A szolgáltató felé igazolni kell, hogy elmúltam 18. Utána mehetnek a szaftosabb oldalak is. Addig meg csak matiné műsor van.
-
glaci
őstag
válasz
Intruder2k5 #142889 üzenetére
Hidd el, ha nem "virágnyelven" próbálnám leírni, hanem kerek - perec beírnám simán, ami érdekel, akkor egyből lenne vagy 4 - 5 ember, aki lehurrogna miatta.
(Moderálási szempontból nem is lenne vele semmi probléma, a "kényessége" egészen máshonnan ered.)
Mindenesetre az megnyugtat, hogy már kaptam egy PÜ -t, amiben leírta egy illető, hogy Ő pontosan érti mi is az, ami engem érdekel, így a megfogalmazásommal elvileg nincsen gond. (A választ sajnos Ő sem tudta, de Őt is érdekelné ...) -
-
glaci
őstag
válasz
Zssom #142878 üzenetére
Remélem, hogy inkább csak nem olvasta még eddig olyan, aki érti. (És reménykedem, hogy ha ez megtörténik, akkor kapok majd valami választ. Akár PÜ -ben is.) De a Többiek egyébként nagyon jó fejek, hogy próbáknak segíteni, még ha a kérdés igazából nem is erre vonatkozik. Sajnos baromi nehéz "virágnyelven" kérdezni valamit, ami a fórumban kicsit "tabu" lenne ...
No mindegy, reménykedem, hogy valamikor csak olvassa majd valaki, aki "tud olvasni a sorok között" és volt is már olyan bátor, hogy próbálta, így rendelkezik is a keresett információval, illetve lesz olyan jó fej, hogy valamilyen módon velem is megosztja majd. (Nem feltétlenül kell ide, PÜ is jöhet, mert tudom, hogy kicsit "kényes" itt az a téma ...)
-
-
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #142883 üzenetére
Ilyenkor alapból minden szolgáltatásodra hűséget tesznek online is és offline is, mert úgy érhető el nagyobb kedvezmény.
-
válasz
T0mBd1gg3R #142872 üzenetére
Kb 23 óra telt el az online megrendelés és "A készüléke(i)det tartalmazó csomag szállításra kész" közt.
Namost ez már biztos, hogy nem kell előleget fizetnem?Jelenleg ha készüléket akarok nézni a meglévő előfizuval, ezt írja:
"Folyamatban lévő megrendelésed van. Amíg nem zárul le ez a folyamat, nem tudunk online kiszolgálni. Kérjük, gyere vissza, ha ez már megtörtént."Ez meddig van így? Míg meg nem kapom? Míg le nem telik a 2 hetes elállás?
Most akkor csak az itthoni vezetékes netre tudtam kihozni egy mobilt, és tudok majd egyet külön csak a tévé előfizetésre is, ha akarok? Vagy azt ez megakadályozza?
-
AnonymusX
őstag
válasz
Breki #142880 üzenetére
Szia!
A vezetékes topikba való a hozzászólásod.
A Telekomnál nincs egyedi árképzés, azért faggattak, hogy megtudják, a konkurensük mennyiért ajánlja a szolgáltatásokat, hogy adott esetben helyi akcióval reagálni tudjanak. Bár az, hogy az első hónapot ingyen adják, nem éppen egy futó akció, szóval próbálkoztak valamivel
Szerintem az, hogy december 5-ig meg kell rendelni a szolgáltatást inkább arra vonatkozik, ha a szolgáltatás mellé készüléket is rendelsz és a készüléket karácsony előtt meg akarod kapni. A Telekom általában 1-2 héten belül beköti a szolgáltatást.
-
Breki
veterán
Sziasztok
Az utcánkban két konkurens cég is bevezette az optikát.Egyik a Tarr másik a Telekom.
A Tarr-nál emiatt, egyedi ajánlatot adnak nekem, most mikor más ügyben beszéltem az ügyintézővel a Telekomnál rákérdeztem erre, erre ő nagyon elkezdett faggatódzni a másik ajánlatról.
Mondom csak az érdekelne, hogy a Telekomnál van-e ilyen.
Ugye még nem tudtam a másikat megmondani.Végül annyit kibökött, hogy akkor ők az első hónapot el tudják engedni ennyi a kedvezmény.
Kérdésem ez tényleg így megy?
Állítása szerint, ha nála rendelem meg akkor az első hónapot nem kell fizetni.
Illetve még kérdezném, hogy az alkalmazásban az van, hogy ötödikéig kell megrendelni, hogy karácsonyig meglegyen.
Mivel még várok a másik ajánlatra érdekelne, hogy ez mennyire valós? Persze azt tudom, hogy terület függő. -
glaci
őstag
válasz
glaci #142860 üzenetére
Sziasztok!
Köszi szépen a sok választ!
Sajnos kicsit félre ment a kérdésem, de bizonyos okok miatt nem akarom nagyon részletezni. Elnézéseteket kérem emiatt!
Szóval nekifutok még egyszer, hátha valaki megérti mi is érdekelne igazából és ír egy egy szavas (igen vagy nem) választ.
Tehát az lenne a kérdés - amennyiben valaki már próbálta - hogy az ünnepi 5 napos korlátlan mobilnet tényleg "korlátlan"-e.(Nyilván csak ebben a hónapban.)
Előre is köszi szépen, ha valaki már nézte / próbálta és megosztja ezt az információt! (Szigorúan csak egy igen vagy nem formájában, semmi más nem kell és különösen nem szeretném, hogy részletezve legyen.)
Előre is nagyon szépen köszönöm! (Én sajnos nem vagyok hozzá elég bátor, hogy teszteljem.) -
csaszi75
senior tag
válasz
lionhearted #142873 üzenetére
A Yettel topikot írták, hogy valamiről nem lehet beszélni...
-
-
Sziasztok!
Bementem ma egy Telekomba, miután nemrég a 3 mobil előfizetésem számhordoztam Yettel flottába, maradt egy részszámlám, azt kifizetni.
Egyúttal egy mobiltelefonra rákérdeztem, hogy azt kivihetném-e csak az otthoni előfizetése(i)mmel részletre.
Nézi, igen igen, lehet, előleget sem kell fizetnem.
De hát már olyan régi díjcsomagjaim vannak (az egyiket szeptemberben újítottam meg, a másikat tavaly decemberben, de szeptemberben még aktuális díjcsomag volt), azokat meg kellene újítani meg az internetre és a tévére is kell hűséget kötni, és küldenének futárral új modemet. Mondom az mondjuk nem nagy baj, mert volt vele gond, néha egy héten háromszor újra kell indítani. Ennél a pontnál a monitorra pillantott 1 másodpercre majd mondta, hogy igen, látja is (egyszer sem jelentettem be), ezen is segítene.
Magyarul szemrebbenés nélkül a szemembe hazudott upsale érdekében.
Megkérdeztem még, hogy csak az internetre vagy csak a tévére nem tudok-e hűséget kötni (gondoltam nyitva hagyom az opciót, hogy 1 készüléket bármikor kivigyek, ha eldobnám vagy kimosnánk). Nem, azt sem lehet.
Rendben, köszönöm, átgondolom - mondtam, és otthagytam.Na online - szerintem legalábbis - mégiscsak sikerült változatlan díjcsomaggal és csak a netre kötött hűséggel, de még nem biztos.
A rendelés még folyamatban státuszban van.
Ebből azt sem tudom, hogy elfogadták-e előleg nélkül, vagy majd még hívnak, hogy arra szükség lesz:Itt viszont mintha a költési szintre nagyobb hűség lenne, mint csak a net havidíja, de lehet a kedvezmény miatt?:
-
Criminal017
őstag
Szokásos eSIM téma:
Telekom appból az elmúlt napokban nálam teljesen kukázva lett (az e-sim felirat eltűnt), viszont a Telekom honlapján most váltottam eSIM-re az előfizetéseim fülön. Azonnal végbement a váltás, teljesen gördülékenyen volt.
-
csaszi75
senior tag
válasz
lionhearted #142864 üzenetére
Az kb inkább erőforrás probléma lehet..
A legtöbb torrent kilens megszámolhatatlan mennyiségű sessiont nyit.. ezt a helyi routerednek is tudnia kell kezelni és a szolgáltatói oldalon is a tűzfalnak, NAT-nak is..
"Sebeesség limitet" és "globális kapcsolati max" számot kell limitálni az APP oldalon.. és minden rendben lesz -
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
lionhearted #142864 üzenetére
Nálam nics gond, megy a torrent is. Igaz havonta kb. 2 alkalommal, de olyankor egy 5-6 gigás cucc simán lejön.
-
-
-
válasz
Cs1csó #142861 üzenetére
A Telekom vezetékes (korlátlan) net kapcsán az ÁSZF melyik pontjában keressem az 1TB (vagy bármilyen számszerűsített) adatkorlátra vonatkozó szankciós részt?
Szép is lenne...
Vagy mire gondolsz?ÁSZF: [link]
Díjcsomagba foglalt adatforgalmi keret (le- és feltöltés irányban): korlátlan -
Cs1csó
titán
válasz
glaci #142860 üzenetére
a korlátlan korlátlan, persze ha van valami jogi szöveg azt olvasd el, lehet ha egy hét alatt leforgalmazol 2TB-ot akkor csökkentik sebességed vagy hasonló.
A vezetékes "korlátlan" netnél is van olyan apró betű, hogy ha mondjuk 1TB körül mozgatsz adatot akkor valami szankció járhat. A telekomnál is van ilyen de van aki nagy torrenthuszárként irgalmatlanul megküldi és semmi gondja.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Valaki próbálta már, hogy a korlátlan net tényleg "korlátlan"-e?
Ha igen, légyszi meséljen! Csak annyit írjon legyen kedves, hogy igen, tényleg "korlátlan" most is, vagy azt, hogy nem, sajnos most már nem "korlátlan". (Ennyiből már mindent is érteni fogunk.)Előre is köszi szépen az infót!
-
rushty
őstag
válasz
headhunter #142854 üzenetére
Ezt sajnos én is megtapasztaltam. Nem értettem miért furcsa összegű az egyenleg, akkor ez lehet.
-
törölt tag
válasz
Nikaré #142856 üzenetére
Szerintem azt kérdezte, hogy fogy a DD (ergó csinált repülő módot) és az elfogyott, majd nem a csomaghoz kapott 40 perc kezdett el fogyni, hanem az egyenleg.
Magyarán a DD elfogyása után is kell egy repülő mód, hogy a 40 perc fogyjon
wow micsoda rendszere van a T-nek...
-
Nikaré
őstag
válasz
headhunter #142854 üzenetére
Sorry, csak most tudtam olvasni.
Repülő mód vagy újra indítás után Domino Day aktiválódik és az lesz a "fogyó" keret, ha nem így történne (ami sajnos előfordulhat) akkor üfsz. és jelezni kell. -
Üdv
Mi a teendő ha nem jön meg az sms? újraindítás már megvolt, spamba se jön semmi. Eddig email + jelszóval léptem be, most meg újabban csak kéri megint az sms-t, de az nem érkezett meg se tegnap se ma.Weben be tudok lépni, mert ott kérhetem emailben is a kódot, de appban nincs erre lehetőség ahogy látom. Domino most-ot kéne aktiválni, amit pont a weben nem lehet, csak alkalmazásban
-
seger
addikt
Telekom számlafizetés másnak sem megy?
-
válasz
Intruder2k5 #142847 üzenetére
Lehet éppen unja már valaki a munkát a T-nél
-
-
ImI87
őstag
Sziasztok !
Van valakinek bennfentes Telekom információja?Holnap jár le a hűségem mobil előfizetésekre, és szeretnék venni iPhone 15 vagy 16-ot.
A Cyber November akcióról lemaradtam. Karácsonyig várható még valami extra készülékkedvezmény az iPhone 15 vagy 16-ra? -
-
Narxis
nagyúr
válasz
donjohnson #142842 üzenetére
Pontosan erre gondoltam.
-
-
Narxis
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #142838 üzenetére
Nem követtem egyáltalán az árakat mert nem volt rá szükségem, lehet nem is fog kelleni csak gondoltam megnézem mi a helyzet viszont ilyen áron biztos nem veszek mert a lebeszélhető perceket, sms-t, multisimet, maxot, netflixet meg ilyeneket nem használom ki. Talán majd a yettel-nél a yepp(új előfizetés, jelenlegi számom T-nél marad mindenképp dominoban), de még korai, tényleg csak szétnéztem és ledöbbentem milyen előfizetéses árak vannak.
-
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #142838 üzenetére
pl. azért, mert dominóval 10 ezerért is tudják adni
-
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
rushty #142830 üzenetére
"A szolgáltatást kimenő kampány keretén
belül lehet aktiválni."Az adott telefonszámra kiküldött sms-t szokta jelenteni, és annak alapján lehet aktiválni, ha jól tudom.
Aztán az is lehet, hogy a Telekomtól hívnak a kampány keretében, és úgy aktiválható, de ezt az Ügyfélszolgálattól kellene megkérdezned. -
Narxis
nagyúr
Tényleg 15 ezer forint a legolcsóbb havi díjas korlátlan mobilinternet csomag?
-
rushty
őstag
válasz
kovacsmi_74 #142811 üzenetére
A hang hogy aktiválható?
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5 #142828 üzenetére
Lehetne ez a kombó nagyobb kiszerelésben!
-
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
300 MB és 30 perc -
szabacsik
őstag
válasz
kovacsmi_74 #142824 üzenetére
Katolikus csomag 30gb-os net
csaszi75: erre is gondoltam, de ez nem így van. A telefon jelzi is, hogy már 3gb fogyott csak ma a telekomosról (tegnap 2, de semmi változás)
Bl.Gyo. : volt már ez is. Restart is.
Írtam ügyfélszolgálatnak akik csak azt mondták ami látok, hogy 30gb van még hátra... :D
A. Végtelen netem van.
B. Rosszul jelzi az oldalMajd 7én az utolsó napomon letöltök csomó mindent tesztelve, hogy mi a helyzet
Azért köszi a tippeket Nektek
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
szabacsik #142822 üzenetére
Egy repülő mód be és kikapcsolása azonnal frissíti, vagy teló újraindítás. A lényeg a kártya csatlakozzon le a hálózatról, azt vissza, akkor már meg tudod nézni a valós adatokat.
Nem értem miért ilyen béna a Telekom, és a másik kettő szolgáltatónál miért működik azonnal minden trükk nélkül. -
szabacsik
őstag
válasz
kovacsmi_74 #142821 üzenetére
Ezt én értem. De kb 25 napja nem frissült
-
kovacsmi_74
senior tag
-
szabacsik
őstag
Másnál az app-ban lévő keret csökken ami mutatja mennyi adatmennyiség van még hátra? Pár nap múlva van fordulóm, de eszerint nem csökkent semmit egész hónapban . Pedig csak ma 2giga elment a telón lévő mérő szerint. Lehet másképp ellenőrizni, hogy tkom szerint mennyi maradt még?
-
Zsolt,72
senior tag
Ilyennel sem volt még dolgom idáig: [kép]
Előzmény: egyetlen otthoni T szolgáltatás sem működik ma délután óta. Gyanús volt, hogy nem a mi összes eszközünk (router, Set top box, TV, telefon) ment tönkre teljesen egyszerre, úgyhogy nyittattam hibajegyet. Volt vonalvizsgálat (távoli), és ezt dobta ki, ami a képen van. Nem mindennapi olvasni, hogy “egyetlen szolgáltatás sem érhető el”. Tartozás nincs, de ha volna, akkor sem szó nélkül lőnék ki alólunk a hozzáférést. Kiváncsi leszek, mi okozhatta ezt. Máshol minden működik a szomszédoknál, csak nálunk döglött meg valami (de az aztán nagyon megdöglött, minden OFF).
-
sajtos365
tag
Ide akartam írni.
A fiókomban az összes telefonszámra be tudom kapcsolni vagy csak egyre?
-
TomPack
őstag
válasz
Breki #142805 üzenetére
Ha már egyébként is lesz két otthoni vezetékes szolgáltatásod, akkor én a helyedben ezzel a felhasználási szokással Domino kártyára váltanék, mert ennyi is elég a Domino Magenta kedvezményekért;
Így lesz egy megújuló opcióként havi 1990Ft-ért 5Gb neted és 50 perc beszéded, és dupla feltöltési bónuszod;
Plusz ha még a bérletedet is a mobilvásárlás appból veszed meg, vagy a parkolásod/lottód, akkor azzal egyenesen egyenlegfeltöltést tudsz generálni ami adja majd a további bónuszokat;Ha meg ez sem lenne elég, akkor van az appban 590Ft-ért egy napra korlátlan beszéd, vagy ugyanennyiért egy hétre 90 perc ami 6-7Ft-os percdíjat is jelenthet ha mind elfogyasztod.
És akkor ott vannak a Domino Day szerdák...
-
dzf007
aktív tag
Az 5 napos korlátlan netet mától lehet aktíválni? Nekem még nem mutatja az APP-ba!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest