Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #14016 üzenetére
előzőre:
Megoldottam hw-es RAID-el.De ha már itt vagyok, kérdeznék is újra. Azt szeretném megoldani, hogy legyen egy közös mappa amit mindenki lát, illetve egy személyes mappa, amit csak az adott felhasználó. Ezt úgy szeretném megoldani, hogy létrehozok egy alap tartományfelhasználó usert. Belépek vele a gépén (laptop - nincs tartományban, helyi felhasználóval) Ott felcsatolom a két mappát és ha máskor belép akkor látja a két mappát, ergo boldog.
Van egy D meghajtó, azon közös mappa és user mappák létrehozva. AD-ben a felhasználók létrehozva.
Hogy tudom megoldani, hogy egy felhasználó csakis és kizárólag a két szükséges mappához férjen hozzá, lehetőleg ne is lássa a fájlkezelőben csak ezt a kettőt?Meg lehet ezt igy oldani? Tehát a lényeg, hogy ne kelljen tartományba léptetni a gépet, mégis amikor itt használják legyenek megosztott mappáik. Nehéz nekik megtanulni még egy fn-jelszó párost, azért van ez. Meg lehet rg a saját laptopján, stb. Engem meg nem zaklatnak. Ergo én is boldog vagyok.
Elnézést ha kissé hülyén fogalmaztam meg.
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- ASUS ROG STRIX Z790-A GAMING WIFI Alaplap
- MSI MEG Z490 GODLIKE Alaplap
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Fotó állvány eladó
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest