-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
válasz
PROTRON #59605 üzenetére
Jó áron volt ez a használt 4 GB, nincs fél éves, garos, szóval megvettem. Ránézésre épp olyan a kiosztás, mint amelyik 4 Gigás mellé bekerült, aktív is a dual channel.
Hát igen, 8 Gigát kellett volna venni mikor ezt a gépet összeraktam, csak épp akkor mentek fel a RAM árak, gondoltam hátha visszamegy.
A napokban rászántam jó pár órát megint a Linux disztrókra, hátha sikerül átállni. Hát borzalom, ugyan olyan kiszámíthatatlan bughalmaz, mint eddig. Az egyik legszebb húzása az volt, hogy kinyírta az alaplap boot selector képernyőjét. Nem viccelek, ilyen lett, egy BIOS frissítés oldotta meg a gondot, ami szerencsére volt még a gyártó honlapján. Marad a Windows. Attól meg nem félek, hogy az újabbakat nem lehet majd telepíteni.
Eddig is voltak okosságok, eztán is lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- Autós topik
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- G.Skill Trident Z5 DDR5 6000 MHz 2x16 GB RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest