- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
04ahgy #34613 üzenetére
Annyit írtam nekik, mivel 3 féle cuccot is küldtem, hogy a ram egyik csatornáját hibásan kezeli, vagy kezelheti, mert fagy. Leírtam mi alatt (prime blend, aida64 cache stress test).
Ott voltam a hülye, hogy nem írtam le, hogy VGA nélkül, viszont a teljes konfig leírásából láthatták.
Valszeg veszek egy 4Gb-os modult, a 2x2 marad nálam és ünnepeket kihúzza haver így vele.
Ünnepek után meg ha neki akar rugaszkodni még egy garos eljárásnak akkor had szóljon.
Ha kell neki a ram majd, ha vesz VGA-t akkor visszacseréljük. Enni nem kér, de nekem most kényelmesebb venni egy rammodult (később úgy is kell majd vennem) és betenni pl. "B" memória csatorna foglalatába és ha nem fagy, akkor minden happy. Utána max átrakom az "A" csatorna foglalatába és ha hibázik a cucc, akkor megvan a hiba.... bár ezt produkálta nálam garba visszaküldés előtt is.Elvileg a tápot is lehet megcserélem az Ő gépéből. HX620-at ünnepek alatt használná én meg az 500-as Chifi CTG-80P-t. Alapon el kellene vinnie egy 2500K+HD6950 kombót nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vallás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- DDR2 2GB 800Mhz Geil Memóriák
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest