Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Thrawn
üzenetére
Nem kis feladat...

Mondjuk, ha nem nulláról kell kezdeni, tehát van rendszerfelderítési és/vagy I2C busz kezelési gyakorlata vkinek, akkor belátható időn belül megvalósítható...
Mondjuk ilyen esetben (mivel ez nem mindennapos feladat, és leginkább profiknak vagy szervizeknek van rá szükségük) lehet hardverkorlátokat megszabni...
Én pl. az I2C írását szolgáló rutinokat csak az újabb Intel és VIA chipsetekhez írtam meg...a többivel nem vesződtem, hiszen alapvetően az esetek 99%-ban Intel chipes lapokat használtam/használok...meg ilyeneket bármikor, bárhol öt perc alatt össze lehet dobni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002