Hirdetés
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Disztroj--
senior tag
Sziasztok!
Nem szívesen teszem, de ki kell cserélnem erősebbekre a ramjaimat (2x2gb 1066 cl6 kingmax) ugyanis 400as fsb-től egyszerűen a winbe se jutok be.
Ha tudtok ajánlani valami alap (olcsó) ramot, ami egy p45 ud3r be jól érzi magát és bírja az 500as fsb-t akkor ne tartsátok magatokban....2x2 giga kéne
Egy ilyet kinéztem amúgy, nem tudom mennyire jó még, de régen az volt [A-data EE]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- 2 x 32 GB kit 6000 MHz CL30 DDR5 G.Skill Tident Z5 Neo RGB 10 év garancia!!!
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest