Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Én meg 2 frissíthető standardot gyűjtöttem be 2014-ben ingyen, azóta is azt használom.
-
válasz
amstaffer86
üzenetére
A virus írtó topikban javasolt terméknek számít.
-
Én a revo protable verzióját használom.
-
Karácsonykor volt a német chip magazinnál avg promó. Sokan írtuk akkor, hogy IS-t ígértek és AV lett a kód alapján. Hát nálam egy ideje átváltott IS-re, szóval akinek meg van és csak azért nem nem használja, mert IS-t szeretne tegyen egy próbát.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kliensből kell telepíteni. Csak úgy engedi.
-
válasz
twollah1976
üzenetére
Az orosz világnyelv...
[link]A 7. - ik helyen az OROSZ nyelv található – kb. 278 millió ember beszéli ezt a nyelvet.
Az orosz nyelv a legelterjedtebb, mint földrajzi kiterjedés, Euroazsiából, a legbeszéltebb nyelv a szláv, ugyanakkor a legelterjedtebb natív nyelv Európában. Hivatalos nyelv, Oroszországban, Fehér-Oroszországban, Kazahsztánban, Kirgizisztánban, Moldovában, Krím félszigeten, Osetiában és második nyelv a többi volt Szovjetunió országaiban. Ugyanakkor Izraelben van egy kissebség, amely oroszul beszél és 750 000 lelket számlál, a többségük a volt Szovjetunióból emigrált. Sőt az orosz egyike az ENSZ hat hivatalos nyelvének. A történelmi forrásokból tudjuk, hogy a szláv az egyik legbefolyásosabb nyelv volt már a X. századtól kezdve a történelemben. Körülbelül 164 millió személy natív beszélője az orosznak, milliók használják, mint második nyelvet. Az orosz nemzetközi nyelvvé vált a kommunista blokk megalakulásakor, amikor a legtöbb Moszkva befolyása alatt levő országokban bevezették kötelezően az orosz tanítását az iskolákban, mint a fiatalok első idegen nyelvét.
Oroszul a köszönés így szol "Zdravstvuite".Szóval neked a mandarin lenne a legmegfelelőbb, azt beszélik a legtöbben.
-
Én máshonnan is átirányítanám ide, ha valaki tud promót. Múltkor a "vírusos" topikban találtam egy jó ajánlatot.
-
-
válasz
zserrbo
üzenetére
semmi nem akadályoz. én kértem az ashampoo burning studio 2014-es verziójához egy kódot, ez van a laptopomon, az asztali gépemen, a home serverként üzemelő gépen és két haverom gépén is egyidejűleg.
sok promó engedi, hogy több gépre felrakd egyszerre, a kód mindenkinél megegyezik.
persze vannak promok, (giveaway.com pl) ahol a telepítőt kell megőrizni, mert az tartalmazza a spec kódot is. -
Nekem egy éves Total sec mellé adott kódot.
jó lesz a haver gépére. -
válasz
micafighter
üzenetére
nekem maradt a 25 GB.
belépés után. -
válasz
ViharVadász
üzenetére
az a 14-es és nem a 2014-es

innen töltsd. -
válasz
micafighter
üzenetére
JA A REGGELI KÓMA

-
válasz
bolyhos bari
üzenetére
Nekem asrock van és gond nélkül települt.
Új hozzászólás Aktív témák
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest